188Channel

標題: 好愛女友身材!但性格不太夾!點攪! [打印本頁]

作者: mraz1017    時間: 2014-8-26 01:24     標題: 好愛女友身材!但性格不太夾!點攪!

作者: szetoafk    時間: 2014-8-26 01:25

作者: mraz1017    時間: 2014-8-26 01:31

作者: 鋼鎖    時間: 2014-8-26 02:20

作者: mraz1017    時間: 2014-8-26 03:02

作者: sexman44264    時間: 2014-8-26 09:43

如果你想同呢個女友做人世, 我意見係你飛左佢好過, 無理由要男人成世比個女人食住, 話我大男人都係咁講!
如果你只係想齋扑揸波既, 不如轉做 sp/sl 會唔會好過一 D
作者: mraz1017    時間: 2014-8-26 15:57

作者: SexDevil    時間: 2014-8-27 00:23

有時啲野冇完美, 比你搵到個性格好好既, 但同佢性又唔夾, 咁你又點算呢?

我覺得唔好諗好唔好屌, 身材好唔好靚唔靚或者佢性格難唔難, 應該問下自己你愛唔愛佢, 佢又愛唔愛你, 如果 唔愛, 我諗屌到某一日你都會覺得厭, 咁你就唔會唔捨得了
作者: 特濃咖啡    時間: 2014-8-27 01:09

作者: hidulf999    時間: 2014-8-27 14:36

作者: 歌舞技町    時間: 2014-8-28 23:29

咁正條女好難揾架!頂住先啦。
作者: miss.cherry    時間: 2014-8-29 00:42

作者: ohdear    時間: 2014-8-29 01:07

個個好似你咁唔使嘈,屌吧
作者: fung9fung    時間: 2014-8-29 10:57

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-8-29 12:42 AM 發表
因為小事吵會唔會因為佢太著緊你先會多野吵?
女仔有時係咁,著緊一個人嘅時候就會左管右管
當佢唔著緊你果時或者唔會有咁多交嗌~
但到左果時,佢都唔愛你,一齊都無謂
我覺得情侶鬧交好正常,耍花槍嘛~
女人著緊叫愛的表演,男叫呢D叫煩擾。
最好是雙方平心靜氣擺哂出來講,大家相處就會容易D。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)