188Channel

標題: 想當年,我比人呃左隻豬走~ (update@#3,37) [打印本頁]

作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 00:28     標題: 想當年,我比人呃左隻豬走~ (update@#3,37)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lovepro    時間: 2014-8-26 00:31

引用:
原帖由 Mr36D 於 2014-8-26 12:28 AM 發表
:smile_15:咁多位師兄師姐,如果你想聽一個師妹比人呃走隻豬,應該令你失望喇,我係師弟

先旨聲明,唔信可以當故仔聽,信既咪當我分享囉,但唔好鬧交,thanks
好喇,開始:
當時我岩岩夠16歲無耐,而且我生日係長假期之內 ...
支持. mr 36D
作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 01:36

上次講到佢拉左我入廁所搞,一入到廁所我已經唔係好似頭先咁由佢搞,我夾硬禁左佢埋牆,雙手按住佢雙手,個口就遊走係佢頸同北半球之間,A女已經開始不停細細聲呻吟,不停話:「我想要啊...」我鍚夠之後放開左佢,佢就主動拉低左我條沙灘褲(quicksilver黎架,為左個次去長洲特登買!),一口就擺左我細佬入口,個種感覺濕濕潤潤,好舒服,以前從未試過,佢又用條脷係咁瀨我細佬個頭,仲不停吸吸吸...好啦好快我就爆左,佢吸乾我之後就去洗手盤到吐返啲子孫出黎,仲一路笑住話:你咁渣斗架,一陣就爆,第一次啊?

我面都紅哂咁答:係...

佢笑到收唔到聲,直到係塊鏡到見到我個尷尬樣先埋黎攬住我話:唔好嬲啦,邊個冇第一次姐?姐姐陪你洗白白!

跟住我地就攬住咁沖涼,成程我都好乖冇掂佢,佢就成日有意無意間掂我細佬,終於我都忍唔到從後攬住佢,一手摸佢個胸,另一隻手就落去捽佢妹妹,已經硬返哂既細佬就頂住佢條腰,佢笑笑口咁話:咁快就硬返哂喇?

我就繼續捽佢,把口就封住佢個口唔比佢出聲,搞左唔知幾耐,佢拍一拍我,我地兩個就分開左,佢吉高個屎忽係咁磨我,我開始搵位入佢,點知搵極都搵唔到(要破處都唔係咁易),呢個時候佢就伸手扶住我細佬:蕩失路啊?等姐姐帶你!

佢擺左我細佬入去個下我即刻挺腰諗住隊到最入整古佢,點知入面窄到不得了,當時真係唔係好識點郁,淨係feel到好緊同好濕!
都係由佢做主動一路迎埋黎,我淨係負責扶住佢,佢由初初笑笑口唔使一陣已經面紅紅,仲越郁越快,到一下入面突然好似收緊左咁,佢成個人收緊哂,我知佢黎左高潮,而我亦都係佢既動作入面開始學到點「小」佢,我開始做主動,捉住佢條腰不停插佢,本來我地都好細聲(唔想比出面兩隻醉貓聽到),但由佢黎左第一次之後佢越叫越大聲,仲不停叫:大力啲,大力啲!同埋不停講粗口:smile_35:

插左一陣我話好攰,企係個浴缸入面做,佢就叫我坐係個馬桶上面,佢一下就坐上黎,面對式坐蓮,呢個動作我十分喜歡,因為手可以揸波/pat,口可以打車輪,仲可以由我郁/對方郁都得,我當日就係雙手揸實佢pat,一下一下咁撞入去,個口封住佢個口,好快佢黎左第二次,而我都feel到就快射個下,我問佢:佢都就快到,點算?

佢又串我笑笑口咁答:點算啊?射入面會生仔架,你唔好射啦!

我即刻掹左出黎好大聲咁同佢講:跪低,含住佢!

佢面都青埋細細聲鬧我:細聲啲啦,出面有人架!

到我笑笑口咁黎:你都知呢?頭先又叫咁大聲?

佢面紅紅咁跪低含住我,個口吸得緊過第一次,好快我都比哂佢,佢瀨乾淨之後就浪口,之後我就帶左C返隔離房訓覺覺豬lu~~

個trip就3日2夜既,當然有左第一次就會有第二次,睇下反應再決定打唔打
作者: wansiumeet    時間: 2014-8-26 03:05

這些機會。。。
作者: aei-thai    時間: 2014-8-26 03:25

作者: hkairport    時間: 2014-8-26 05:09

再繼續發文

作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-8-26 08:15

作者: cx829    時間: 2014-8-26 09:42

very good post. waiting for update
作者: Cd0223    時間: 2014-8-26 10:06

作者: 我係lok~~    時間: 2014-8-26 11:27

30b :smile_19: :smile_19:
作者: wingsiu9394    時間: 2014-8-26 11:51

作者: lazyday0616    時間: 2014-8-26 12:00

留名以示支持

作者: lazyday0616    時間: 2014-8-26 12:01

留名以示支持

作者: love39874    時間: 2014-8-26 12:01

16歲就俾姐姐破,你真有福!
作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 14:18

:smile_19: 首先,我重申,我男仔黎架,大佬你地唔好pm我好嗎
作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 14:19

引用:
原帖由 aei-thai 於 2014-8-26 03:25 AM 發表
你俾左A女食,B女呢??
及而家重有冇同A女床上互動??

冇啦,自從個次長洲之後冇耐佢畢業就冇聯絡喇
作者: 一名大食男    時間: 2014-8-26 14:20

作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-8-26 14:22

作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 14:37

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-8-26 02:22 PM 發表
幾好,幾時update ?

今晚有機會
作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 14:38

:smile_35: :smile_35: 求各位師兄放過小弟,唔好再pm我
作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-8-26 14:53

作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 15:58

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-8-26 02:53 PM 發表
佢地PM你嘅內容會係咩??

個個都當我女人
作者: 神飛@7世    時間: 2014-8-26 17:23

作者: super2013    時間: 2014-8-26 17:57

作者: bcm    時間: 2014-8-26 19:11

支持下先^ω^

作者: bcm    時間: 2014-8-26 19:12

引用:
原帖由 Mr36D 於 2014-8-26 02:38 PM 發表
:smile_35: :smile_35: 求各位師兄放過小弟,唔好再pm我
你個名呀,令人有瑕想

作者: eason_pong    時間: 2014-8-26 20:47

作者: Mr36D    時間: 2014-8-26 21:21

引用:
原帖由 bcm 於 2014-8-26 07:12 PM 發表
你個名呀,令人有瑕想

你唔好成日瑕想我啦
作者: 狂笑天下    時間: 2014-8-26 21:39

作者: markluk123abc    時間: 2014-8-26 23:39

Support
作者: Mr36D    時間: 2014-8-27 00:38

聽日得閒就update埋個trip第二晚發生既事
作者: alstom    時間: 2014-8-27 00:44

改個名都衰過人!

作者: Mr36D    時間: 2014-8-27 00:55

引用:
原帖由 alstom 於 2014-8-27 12:44 AM 發表
改個名都衰過人!

唔好話你地精蟲上哂腦
作者: lee1997    時間: 2014-8-27 10:52

thank you your report:smile_40:
作者: QQ_EE    時間: 2014-8-27 18:57

支持
作者: Mr36D    時間: 2014-8-27 19:36

:smile_o13: :smile_o13: 今晚update
作者: Mr36D    時間: 2014-8-27 23:21

update:

咁好快就第二日,訓醒都差不多十二點,我地就去左飲茶,點知飲完茶就出事喇-----落大雨!
本來打算踩單車再食海鮮賭錢直落....結果我就乜skip左單車,返左渡假屋到賭錢,唔係講笑,由於家人薰陶同教學得宜,我16歲已經可以賭遍成間中學無敵手,佢地一個下午加埋就輸左差不多成千蚊比我。
賭到八九點,咁多個都肚餓就話去食飯啦,咁A女就話漏左銀包係佢個邊,叫我陪佢返去攞(對面座),其他人就去搵餐廳坐低先,一過到去佢個邊佢就已經從後攬實我問:做乜成個下午淨係掛住賭錢,唔使理我架啦?

我反手揸住佢個屎忽答:唔搵錢點買套同你搞野啊?

佢笑笑口咁串我:你尋晚有帶咩?

我見佢咁串即刻擰轉身禁佢埋牆不停車,隻手就抄佢個妹,佢即刻捉實我隻手話:唔好啦,搞太耐會比人懷疑架!

咁我抽多兩下水又同佢打多陣車輪就出左去食飯~

會唔會冇下文?更係唔會啦
作者: Leven777    時間: 2014-8-27 23:33

作者: 神飛@7世    時間: 2014-8-28 00:44

作者: QQ_EE    時間: 2014-8-28 07:35

作者: 毛兔布公仔    時間: 2014-8-28 12:38

引用:
原帖由 wansiumeet 於 2014-8-26 03:05 AM 發表
這些機會。。。
不是我的:smile_o03::smile_o03::smile_o02::smile_o02:
作者: 毛兔布公仔    時間: 2014-8-28 12:39

引用:
原帖由 Mr36D 於 2014-8-26 02:18 PM 發表
:smile_19: 首先,我重申,我男仔黎架,大佬你地唔好pm我好嗎
你個36D引到唔少厹:smile_o10::smile_o10:

不過無睇到Mr........:smile_o01::smile_o01:
PS. 我都係狗仔,不過都會睇清楚d文字先:smile_19::smile_19:
作者: 毛兔布公仔    時間: 2014-8-28 12:44

師兄十卜:smile_o13: :smile_o13:
作者: adxh6wbxh6    時間: 2014-8-28 23:06

作者: bf4175288    時間: 2014-8-29 19:28

作者: WAE1221    時間: 2014-9-8 15:14

作者: tinpuiyu    時間: 2014-9-8 16:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)