188Channel

標題: 打機就識唔到女?錯啦(update#10,#15,#23,#35) [打印本頁]

作者: lxeeon    時間: 2014-8-16 20:47     標題: 打機就識唔到女?錯啦(update#10,#15,#23,#35)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: qcqc7979    時間: 2014-8-16 23:50

作者: 最乖小日本    時間: 2014-8-16 23:56

作者: lee1997    時間: 2014-8-17 01:00

and then:smile_40:
作者: Bolotoman    時間: 2014-8-17 01:10

作者: ccy304    時間: 2014-8-17 01:38

咁快就追返個B:smile_27:
作者: masackc    時間: 2014-8-17 16:39

作者: nightwalkers    時間: 2014-8-17 16:56

作者: glw126    時間: 2014-8-17 17:11

作者: lxeeon    時間: 2014-8-17 22:40

Part 2

我地第一次約出黎係約去睇戲, 因為之前未見過樣,連相都冇send過(謎:根本水魚啊,俾人呃都抵你死),所以又期待又擔心。心諗萬一係豬排我係咪應該三十六計走為上計呢?!反正佢都唔知係我XP。

咁我等啊等,等到差唔多夠鐘嘅時候見到有個女仔岩岩到同我一樣周圍望,我就厚住面皮問佢係咪Y,佢話係,第二佢就係'咸濕仔你幾高啊(我高1米85)!唔錯唔錯'  Ummm...如果小左頭三個字我會開心D lo 。講下Y 先, 樣係中上嘅,高1米7,對波幾大,之後先知有C ,果日佢著件會露到小小料嘅shirt再加條好短嘅裙。

係行緊入戲院果陣好快佢已經意識我係咁望佢對波,緊住入到去一坐底佢就係我耳邊問'起機未啊傻仔?'  我答佢唔知呢。 睇睇下戲,佢挨左落我膊頭度,隻手已經自動伸左去渣佢渣左好耐,見佢冇say no,所以伸手想摸下佢下面,點知隻手就到果陣佢無啦啦用對腳夾實。係我仲以為其實佢冇我諗咁淫咁open嘅時候佢伸隻手去我下面隔住條褲摸,搞到我硬哂。跟住我話' 你摸得我我唔摸得你咩意思先?' 佢有d好意思咁話' 你仲好意思問我架bo,都唔係睇戲嘅,由開始渣到宜家,搞到人地覺得下面怪怪地...'

****打住咁多先****

作者: adxh6wbxh6    時間: 2014-8-17 23:11

真有甘爽 樓主都好高

作者: markluk123abc    時間: 2014-8-18 13:38

support
作者: cam20oldboyss    時間: 2014-8-18 14:17

未SEND相都夠膽出街XD?
宜家仲有咩ONLINE GAME呀..仲有人玩ONLINE GAME既咩?
作者: lazyday0616    時間: 2014-8-18 17:17

勁呀。唔通係摟屌裙?

作者: lxeeon    時間: 2014-8-19 21:55

Part 3

我:'我好明顯唔係睇戲啦傻仔,唔係點會專登揀套冇人睇嘅悶戲呢,全個house得我地兩丁再加多個坐到NN咁遠嘅啊嬸haha! btw你自己都冇睇啦,俾我渣到眯埋眼細細聲嗯嗯嗯咁淫叫,當我盲定聾呢?'   
Y:'....!冇你咁好氣=.=但我下面唔係好掂lo就'
我:' 洗唔洗我幫幫手?'
Y:' 點幫啊你想=P'
我:'入後面殘廁...'
Y:' 其實呢...我可能係好淫但我第一次仲係度, 所以呢..溫柔小小plz'
我:' 我都係第一次啊其實'
Y:' 咁go 啦=///='

跟住我地就就入左殘廁gathering啦XD 一入到去鎖好門我就即刻除佢衫,一除完件shirt就一路除一路kiss。除完之後就攬埋一舊繼續kiss, 明明係first kiss 但佢個口一開左小小我就乘機伸脷入去,同佢條脷係度卷下卷下。咁手當然都好唔得閒緊摸緊佢下面啦,濕到呢。之後我叫佢坐係坐廁度, 然後叫佢幫我含。

一含,嘩!同平時打丁好唔同,濕濕地暖暖地,仲feel到佢條脷係度郁,好新奇好過癮。因為太爽嘅關係我好快就口爆左佢,佢就吐左D精落洗手盆,佢一抬頭見我條野仲扯哂咁就話:' 咸濕仔你有冇咁想搞啊?'  我係後面攬住佢,一手渣佢波一手攬佢濕哂嘅下面問: '你唔想咩?'  Y:'...想係想但你有冇套?'  

因為我果陣已經用左下面諗野,驚冇套佢唔俾我搞, 就直接拎住條野對準佢妹妹一野頂入去。

***今日打住咁多先****
'
作者: 毛兔布公仔    時間: 2014-8-19 22:22

咩game?

而家仲興呢D野嫁?:smile_35:
作者: k93m63    時間: 2014-8-19 23:25

之後仲有咩發展呀?
作者: lxeeon    時間: 2014-8-20 00:29

引用:
原帖由 毛兔布公仔 於 2014-8-19 10:22 PM 發表
咩game?

而家仲興呢D野嫁?:smile_35:
隻game摺左啦已經

作者: nicki93    時間: 2014-8-20 04:42

作者: lxeeon    時間: 2014-8-20 07:58

引用:
原帖由 nicki93 於 2014-8-20 04:42 AM 發表
f5f5
f5點解?
作者: lxeeon    時間: 2014-8-20 08:00

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2014-8-18 02:17 PM 發表
未SEND相都夠膽出街XD?
宜家仲有咩ONLINE GAME呀..仲有人玩ONLINE GAME既咩?
我係一隻水魚=V=
作者: uaresuffer    時間: 2014-8-20 11:23

作者: lxeeon    時間: 2014-8-20 16:46

Part 4

上回講到我條野對準Y妹妹一野頂入去。結果因為佢妹妹太緊入得果小小,果然係第一次bo。Y唔知真嬲定假嬲話:'頂你冇套唔好亂黎啊買套先插....啊...好X痛啊X你'  事關我係呢個時候已經無視左佢講嘅野衝破佢嘅處女膜差唔多成條野插入哂去,但代價係佢痛到係我對手釘左n個流血嘅指甲痕出黎 /口\

雖然細佬插哂入去,但佢妹妹仲係好緊,我抽果下係咁俾佢夾下放下夾下放下,好似一部專為細佬度身定做嘅按摩機咁,搞到細佬流哂口水。如是慢慢抽插左一陣見佢妹妹鬆左DD,就開始加速。而Y就由一開始係咁爆粗,變做低頻率嘅淫叫,再去到高頻率嘅'啊啊啊啊',加埋佢對車頭燈係我面前係咁搖啊搖,再加埋扑野嘅啪啪啪聲,愈扑愈high。
Y:'你就爽啦'
我:' 你唔爽咩?叫得大聲到驚死冇人知咁'
Y:' 我痛先叫咋'
我:'下話? 睇下你個淫樣,望下你對淫波,feel下你個淫穴!淫到你呢XD'
Y:'頂你'
P.S.以上對話夾雜住無數下淫叫聲!

因為feel到細佬就黎嘔白泡,我就抽插得更加快黎個最後衝刺。Y知我有料到就話'X你你夠膽試下係入面射啊!!' 講完就feel到佢震左一下,高潮左。嗯,果然唔會好似AV咁咁岩2個一齊高潮(雖然我都唔係差得好多)。因為佢高潮完無力say no,所以我好邪惡咁係入面射左。

**未完架**
作者: 《豬兜》    時間: 2014-8-20 17:24

作者: lxeeon    時間: 2014-8-20 18:19

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-8-20 05:24 PM 發表
人地say 極no 都仲射入去…
話就話一齊左
但都幾唔尊重對方…-.-

ching你誤會啦

其實約之前同佢msg有講佢雖然係淫,但面對面會怕羞,所以到時要我自己諗邊D係真話假話

扑完之後當然有confirm返啦haha, 唔係我應該GG左
作者: nicki93    時間: 2014-8-20 19:01

作者: adxh6wbxh6    時間: 2014-8-21 13:21

師兄第一搞野就想準備做爸爸 比個like

作者: cindybebe    時間: 2014-8-21 14:06

作者: lxeeon    時間: 2014-8-23 13:13

引用:
原帖由 adxh6wbxh6 於 2014-8-21 01:21 PM 發表
師兄第一搞野就想準備做爸爸 比個like

haha
作者: lxeeon    時間: 2014-8-23 13:14

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-8-21 02:06 PM 發表
搞出人命你就知……

...其實真係好彩冇事
作者: 福田友    時間: 2014-8-23 14:18     標題: Disqualify story !

作者: 逃不了    時間: 2014-8-23 15:14

作者: Yoey1314    時間: 2014-8-23 19:00

作者: lxeeon    時間: 2014-8-24 10:25

引用:
原帖由 逃不了 於 2014-8-23 03:14 PM 發表
等update
晏多少少update
作者: lxeeon    時間: 2014-8-24 20:53

part 5

好啦,搞完射完,理智終於連返線。咁呢個時候就開始識驚搞大人個肚啦....心諗:萬一搞第一次就做爸爸我都幾慘,所以話呢人幾時都係做錯野先識黎後悔。Y見我一個驚樣,就一邊用廁紙抹乾淨下面一邊玩野話: '我地個B改咩名好?' 我睥一睥佢,佢就話'傻仔,睇下你幾淆haha,定啦實冇事嘅' 然後佢用口幫坐左係坐廁ge我吸走細佬D淫水同精液混合體 。
我:'咁樣乾淨先奇'   
Y:'咁我停lo'
我其實好enjoy,一聽到話停即刻大叫:'咪啊你'
Y:'痴線架叫咁大聲, 俾人發現po上網我地等一齊死啦'
我:' sor lo,邊個叫你講D咁嘅野'
Y:' what the....!!你真係好Q變態lo死咸濕仔'
我load左一秒, 先發現原來我又起左機=.=
Y:'你架咩機黎架,打唔沉嘅'
我:' 同你講左我架air force one好硬淨架啦你又唔信'
其實小弟咸濕又唔係話真係好咸,但真係大食,比較易餓,平時打丁就算一日幾次都唔會話空氣炮咁。
我:'邊個叫你又含呢,係咪衰呢?' (呢D就叫見好都唔識收....")
Y:'你再嘈我就停'
我'....'  直接收左檔
但可能岩岩射過嘅關係,比頭先更加刺激,我好快就想射,Y突然停左企左起身,餵返條丁俾下面個口,黎個坐蓮po,話:' 唔差左黎多次。'
作者: nicki93    時間: 2014-8-25 13:44

作者: Benson827    時間: 2014-8-25 13:46

作者: Benson827    時間: 2014-8-25 13:47

作者: Benson827    時間: 2014-8-25 13:47

作者: lxeeon    時間: 2014-8-25 15:45

引用:
原帖由 nicki93 於 2014-8-25 01:44 PM 發表
繼續update!

我新手未覆到pm呀sorry
你有冇Wechat?
作者: johndoegg    時間: 2014-8-25 19:11

作者: wansiumeet    時間: 2014-8-25 21:57

師兄係一個勇者...
作者: lxeeon    時間: 2014-8-26 12:49

引用:
原帖由 wansiumeet 於 2014-8-25 09:57 PM 發表
師兄係一個勇者...
都算係嘅...
作者: ki225    時間: 2014-8-26 16:16

作者: lxeeon    時間: 2014-8-26 18:58

引用:
原帖由 ki225 於 2014-8-26 04:16 PM 發表
勵志故事
都係架:smile_44:
作者: Yoey1314    時間: 2014-9-14 15:23

作者: 日立小販    時間: 2014-9-14 16:52

作者: 日立小販    時間: 2014-9-14 16:53

作者: ho06    時間: 2014-9-15 13:39

作者: Lolantoking    時間: 2014-9-15 14:50

Thanks sharing

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)