188Channel

標題: 淫妻子和别人的淫丈夫 [打印本頁]

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 00:14     標題: 淫妻子和别人的淫丈夫

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: francis852013    時間: 2014-8-9 00:24

作者: 粗筆人    時間: 2014-8-9 00:27

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 00:29

我之前同c6由未結婚前一星期幾次到而家一個月先一次,有時個幾2個月都唔知有冇一次,但同人夫V先生就忍唔住一星期最少一次,但每次都做2次或以上, which is我從來未試過的。而我地之後巳慣了每次最少都中出2次以上。

待覆

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 00:35

由某日起,我只有diy才找到性趣,老公總係唔啱位,整到我好唔舒服,我試過自摸比老公睇,佢話佢好興奮,但我只係自己搞到自己好興奮比佢睇lor... sighhh

作者: ricky0825    時間: 2014-8-9 00:37

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 01:20

sorry好少打字所以斷吓斷吓咁打…

但同V先生就好似當年同老公初初拍拖咁,乜都唔洗講喺sex方面就好夾,亦每次可以做好耐。耐到唔捨得走(如果大家都唔洗交人的話)所有嘢都好natural. 我地幾乎kiss返晒我同我老公冇kiss嘅日子,一路做一路kiss到尾,連呻吟都要繼續kiss到射為止。

我係瘦而平胸的,而V的老婆是超大胸的(因她頗肥吓),但卻不減我地做愛時嘅興奮,當我地第一次做完時佢面向我背脊側身,從後攬住我輕輕掃吓我乳頭,我已經忍唔住呻吟出嚟(平時對老公我是頗性冷感的),然後佢從後伸個頭埋嚟奶我乳頭,我真係興奮到忍唔住典嚟典去喺度叫,佢亦乘機伸手從後由我patpat sip隻中指去前面了我妹妹,我已經又再濕過喇,於是,佢將我移正平瞓返又再插入我滑嘟嘟嘅妹妹,我地好充實咁又做多次,佢嘅抽插完全啱晒beat,實在難以形容嘅大滿足,嗰種感覺係除咗做得好舒服好開心之外,拍拖拍得好sweet嗰種感覺。

作者: kelvin10171970    時間: 2014-8-9 01:30

作者: ACA64    時間: 2014-8-9 01:43

支持繼續

作者: cheungcheung99    時間: 2014-8-9 01:44

作者: savisavi    時間: 2014-8-9 02:22

push

作者: wawanobody    時間: 2014-8-9 03:13

:smile_o12::smile_o12:
作者: lazyday0616    時間: 2014-8-9 03:20

十卜十卜

作者: smallcannon2002    時間: 2014-8-9 05:32

作者: audio_o    時間: 2014-8-9 05:44

作者: IGotYou    時間: 2014-8-9 07:49

作者: paullee1103    時間: 2014-8-9 08:57

Support

作者: 紫戀    時間: 2014-8-9 09:20

作者: gum717    時間: 2014-8-9 09:22

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 12:14 AM 發表
沒錯,我本身只是一個很普通的淫妻子。但生完bb後卻什麽性慾都冇晒。枯燥的生活更令我無啦啦搭上了人夫。仲要我是和他老婆同一公司的。而她是我前上司。

本身完全是心無雜念的。兩夫婦食過幾次飯,都冇任何 ...
好正常姐
作者: 紫戀    時間: 2014-8-9 09:23

作者: gum717    時間: 2014-8-9 09:28

引用:
原帖由 紫戀 於 2014-8-9 09:20 AM 發表

通街錫,唔係廿幾歲ge低能野~
因我眼見都有唔少三十幾歲人都係咁,只要大家都like,就無問題

無錯, 大鳩晒:smile_30:
作者: 車哥哥    時間: 2014-8-9 09:45

作者: obamaha    時間: 2014-8-9 09:45

玩到咁開心要交人,真係煩。
作者: 中涼寒    時間: 2014-8-9 10:02

多口一問,有無諗過。去到最後,要選老公同人夫的時候,一田女

作者: 中涼寒    時間: 2014-8-9 10:03

引用:
原帖由 中涼寒 於 9-8-2014 10:02 發表
多口一問,有無諗過。去到最後,要選老公同人夫的時候,要點做呢。

作者: pleasefeelit    時間: 2014-8-9 10:16

作者: pleasefeelit    時間: 2014-8-9 10:17

作者: 麻甩俊男    時間: 2014-8-9 11:25

作者: Loyick    時間: 2014-8-9 11:34

但同V先生就好似當年同老公初初拍拖咁,乜都唔洗講喺sex方面就好夾,亦每次可以做好耐。耐到唔捨得走(如果大家都唔洗交人的話)所有嘢都好natural. 我地 ... [/quote]

靈與慾一致,難得

作者: 粗筆人    時間: 2014-8-9 12:00

作者: 217chan    時間: 2014-8-9 12:45

support
作者: dicky9394    時間: 2014-8-9 12:50

作者: 野涼    時間: 2014-8-9 17:48

作者: lee1997    時間: 2014-8-9 18:15

Thank you your report:smile_40::smile_40:
作者: eason_pong    時間: 2014-8-9 20:48

作者: ZZ_JoJo    時間: 2014-8-9 20:49

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-8-9 20:59

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 00:14 發表
沒錯,我本身只是一個很普通的淫妻子。但生完bb後卻什麽性慾都冇晒。枯燥的生活更令我無啦啦搭上了人夫。仲要我是和他老婆同一公司的。而她是我前上司。

支持呢,

想問吓係人夫定佢老婆係您前上司,,,?

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 21:14

引用:
原帖由 cheungcheung99 於 2014-8-9 01:44 發表
中出感覺真係好正!
咁啱我係唔識計數嘅人,而佢又認晒叻計住幾時射ok,後尾其實我地都好想有bb,所以都照射晒入去,而我亦從此迷上了比佢中出。老實說,我feel唔到射嗰一吓,但當感覺到流出嗰種感覺實在令我神魂癲倒。

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 21:16

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-9 20:59 發表

支持呢,

佢老婆。

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-8-9 21:16

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 21:14 發表

咁啱我係唔識計數嘅人,而佢又認晒叻計住幾時射ok,後尾其實我地都好想有bb,所以都照射晒入去,而我亦從此迷上了比佢中出。老實說,我feel唔到射嗰一吓,但當感覺到流出嗰種感覺實 ...
係呢,中出果感覺最正(笑)。

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 21:19

引用:
原帖由 gum717 於 2014-8-9 09:28 發表

無錯, 大鳩晒:smile_30:
wahahahaha 笑死我~

作者: jumboleung    時間: 2014-8-9 21:22

作者: jumboleung    時間: 2014-8-9 21:28

作者: jumboleung    時間: 2014-8-9 21:31

作者: jumboleung    時間: 2014-8-9 21:32

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 21:36

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-9 20:59 發表

支持呢,

某程度上,因我工作上比佢老婆恰得太緊要所以都有啲報復心態先同人夫開始。但確實人夫暗戀咗我年幾我都唔察覺,我feel到佢有留意我,但又未至於鍾意嗰種lor。直到我走埋之後佢先至第一次找我。我仲白痴到以為佢想一家大細約我一家大細… 跟住佢話佢老婆唔知佢揾我食飯,示意只係單獨約我,我先後知後覺,傻婆一個!

作者: jumboleung    時間: 2014-8-9 21:36

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 21:53

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-8-9 21:28 發表
平時對老公你是頗性冷感的,因為你對佢經已無感情喇!朴嘢時,連你下面唔會有好多水了。:smile_39:
本來只係因為我生完後個傷口扯住扯住好乾,可能生完之後太攰提唔起勁(就算我想要時),我都明要交吓功課,但真係濕唔到哩…所以同老公xx我已經冇高潮好耐好耐喇。難hum嘅係自己摸摸就幾時都濕lum lum...但總唔可以次次都角色扮演 玩自摸比PE阿sir睇ga嘛。

而家唔係成日有得見人夫,但諗吓幻想吓做嗰陣嘅呼吸聲同呻吟聲都已經又濕濕地啦~ 😜

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-8-9 21:56

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 21:53 發表

本來只係因為我生完後個傷口扯住扯住好乾,可能生完之後太攰提唔起勁(就算我想要時),我都明要交吓功課,但真係濕唔到哩…所以同老公xx我已經冇高潮好耐好耐喇。難hum嘅係自己摸摸就幾時都濕l ...
又有goodfeeling 又可以報復,  

唔怪您咁愛呢,,,I see.

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-9 22:07

引用:
原帖由 中涼寒 於 2014-8-9 10:02 發表
多口一問,有無諗過。去到最後,要選老公同人夫的時候,一田女

老公係老公啦,人夫亦只適合做情人,大家都冇諗過要放棄自己家庭同子女。其實做佢老婆都幾慘(人前人後-人夫都係超好好先生),有邊個會想像到佢會同"我"響車度愛愛🚀🚀

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-8-9 23:44

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 22:07 發表

老公係老公啦,人夫亦只適合做情人,大家都冇諗過要放棄自己家庭同子女。其實做佢老婆都幾慘(人前人後-人夫都係超好好先生),有邊個會想像到佢會同"我"響車度愛愛🚀🚀

http://n2.hk/d/imag ...
人夫比佢老婆壓抑太耐,
一吓有啱,就出軌?

作者: woody1993    時間: 2014-8-9 23:54

作者: 中涼寒    時間: 2014-8-10 00:24

引用:
原帖由 cuppycakes 於 9-8-2014 22:07 發表

http://n2.hk/d/imag ...
到時記得要好似宜家咁思維清晰.
作者: Bolotoman    時間: 2014-8-10 01:19

作者: cheungcheung99    時間: 2014-8-10 01:45

作者: pleasefeelit    時間: 2014-8-10 01:51

作者: jumboleung    時間: 2014-8-10 02:02

作者: jumboleung    時間: 2014-8-10 02:03

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 07:47

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-8-9 23:44 發表

人夫比佢老婆壓抑太耐,
一吓有啱,就出軌?

佢老婆脾氣都唔少嘢!另外我覺得身形係導火線,一肥一瘦(大小通吃),你睇佢幾識食!

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 07:51

引用:
原帖由 cheungcheung99 於 2014-8-10 01:45 發表
[quote]原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 09:14 PM 發表 http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif

咁啱我係唔識計數嘅人,而佢又認晒叻計住幾時射ok,後尾其實我地都好想有bb,所以都照射晒入 ...
haha.多謝支持 :p

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 07:52

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 08:35

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-10 07:52 發表
淫妻,身材一定好正,邊到開房多?
哈哈,我幾鍾意淫妻呢個名!
唔除衫嘅話就唔係好覺個肚腩嘅,不過我是長平公主!

開房來來去去都係嗰幾度嫁啦,車車好玩啲,呵呵~
作者: ricky0825    時間: 2014-8-10 08:39

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 08:39

作者: ricky0825    時間: 2014-8-10 08:41

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 08:43

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 09:35

引用:
原帖由 ricky0825 於 2014-8-10 08:39 發表
靚人妻,有冇wechat呀?

我唔識呢啲嘢嫁! :O

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 09:36

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-10 08:43 發表
好想知淫妻上圍
話咗長平公主都仲要追問嫁!>_<

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 09:37

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 09:40

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-10 08:39 發表
車震,haha開房咁一定叫聲連隔離房都聽到
咁我又唔係大叫嗰type喎,我好忍得嫁,忍住忍住淨係喺佢耳邊"ngg ngg ngggha" hehe@

作者: ricky0825    時間: 2014-8-10 09:42

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 09:43

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-10 09:37 發表
pm,haha
係咪我個account太低分唔可以回覆pm嫁?

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 09:45

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 09:55

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2014-8-10 09:45 發表
嗯,直接打來吧^_^
咁點先可以多啲分?頭先忙緊, kekeke~

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 10:06

作者: edward1129007    時間: 2014-8-10 10:13

好吸引

作者: ricky0825    時間: 2014-8-10 10:18

作者: IGotYou    時間: 2014-8-10 10:25

作者: IGotYou    時間: 2014-8-10 10:27

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-8-10 10:28

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-10 09:55 發表

咁點先可以多啲分?頭先忙緊, kekeke~

回多d帖,咪多d分,,,(笑)

作者: 玻璃大屋    時間: 2014-8-10 11:23

人有性慾,只要玩得開心安全,其實都唔錯。但每嘢都中出,男人想唔戴套連安全期都可以講成前14後15㖭,最後收科嘅係自己,到時後悔都冇用。

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 13:57

:smile_13:
引用:
原帖由 玻璃大屋 於 2014-8-10 11:23 發表
人有性慾,只要玩得開心安全,其實都唔錯。但每嘢都中出,男人想唔戴套連安全期都可以講成前14後15㖭,最後收科嘅係自己,到時後悔都冇用。

最近出現咗啲小插曲,就算我好想好想有bb
都唔係咁易實行到。
作者: 傻瓜基    時間: 2014-8-10 13:58

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-10 01:57 PM 發表
都唔係咁易實行到。
下,點解會咁呢?:smile_o14:
作者: Water_man    時間: 2014-8-10 14:10

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 12:14 AM 發表

support, 而家仍keep 住sp關系?
作者: cheungcheung99    時間: 2014-8-10 14:29

作者: yy830    時間: 2014-8-10 15:26

good post.
作者: R.Gonzalez    時間: 2014-8-10 15:29

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-10 01:57 PM 發表
都唔係咁易實行到。
小插曲定小插左呀? :smile_30:
作者: 粗筆人    時間: 2014-8-10 16:32

作者: Vanlic    時間: 2014-8-10 17:21

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 19:03

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-8-10 14:10 發表

support, 而家仍keep 住sp關系?
都仲喺一齊,但唔可以好似以前見得咁密。
前一輪佢同佢老婆嗌交, 冷戰咗一輪,佢話佢專登唔同佢做(都有幾個星期),但到找我時佢大不如前,唔知佢係太耐冇做定偷偷地做得太多??太大壓力? 太緊張?… … 我盡量都冇表露不滿,不過硬係好尷尬咁。
作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 19:17

:smile_38:

衰得你吖,見小咗咪小插咗囉!

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-8-10 15:29 發表

小插曲定小插左呀? :smile_30:

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-10 19:40

咪就係囉,我已經唔係第一次同"好好先生"搭上了,所以基本上係唔會幻想將"别人眼中的好好先生" 據為己有。某程上我又好享受比人夫花言巧語咁氹妹妹仔咁氹。唔係日日有得見,點都係ging貴啲 :p
引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-8-10 17:21 發表

認同
老公係老公
情人係情人
有 d 野唔可以取代亦唔可以過界
但係又好奇怪
兩樣野又好似缺一不可咁:smile_30:

作者: 大鵰哥    時間: 2014-8-10 20:29

作者: macpoon    時間: 2014-8-10 20:38

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-10 09:40 AM 發表

咁我又唔係大叫嗰type喎,我好忍得嫁,忍住忍住淨係喺佢耳邊"ngg ngg ngggha" hehe@

好正嘅反應

作者: 黃曉蕾    時間: 2014-8-10 20:41     標題: 寂寞单身女孩求交友 週末你寂寞嗎

作者: Vanlic    時間: 2014-8-10 22:03

作者: jessica413    時間: 2014-8-10 23:45

作者: jumboleung    時間: 2014-8-11 05:35

作者: shoken    時間: 2014-8-11 08:01

作者: cuppycakes    時間: 2014-8-11 13:15

引用:
原帖由 cheungcheung99 於 2014-8-10 14:29 發表
咁有没影響妳玩中出:smile_o06:
激死我,打打吓個draft冇咗!

就係有影響囉!早排佢同老婆嗌交,專登幾個禮拜唔同佢做(佢咁講我咁聽),我係有啲心涼嘅,講到好似專登留返晒比我咁 haha.

就響呢次車車裡面,佢一錫埋嚟我妹妹都差唔多ready晒,我好享受比佢攬實到就嚟抖唔到氣,呼吸瞬間加速嘅快感,嗰種欲拒還迎嘅moment真係暈得一陣陣。因為預知會見到佢所以著條小小鬆嘅one piece方便佢"炒"入去,佢嘅手指好順勢咁響我底底邊彿徊,輕輕咁liu開底底sip入去,當然我妹妹都已經滑嘟嘟等佢進攻,比佢細細力high咗我妹妹一吓,我忍唔住叫咗一聲,每次比佢掂多幾吓我地都要極速就地正法,因為好需要好需要呢!但因為喺車度唔會除底底,我會合腳坐上去,而佢會撥開底底將弟弟插入,所以好迫同好刺激!我好鍾意響佢耳仔邊細細聲呻吟,自己都陶醉埋一份,佢每一吓頂入我都要再攬實啲,我要好入好入,:p

今次唔知係咪太喉擒,佢插咗一陣妹妹就好快要射
我唔係好識比反應,亦唔想佢唔開心,只係覺得好嘥,因為有好多嘛!但當然有啲掃興啦... ...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)