188Channel

標題: 女人波細無問題,大把人都係咁,但男仔J細就比大把人笑,一般男仔都JJ大 [打印本頁]

作者: hihitohihi    時間: 2014-8-6 21:41     標題: 女人波細無問題,大把人都係咁,但男仔J細就比大把人笑,一般男仔都JJ大

作者: 芒恩    時間: 2014-8-6 22:54

作者: domygf    時間: 2014-8-7 11:29

細波比人笑得多,定細j比人笑得多我就唔清楚;不過比人笑既程度就應該差好遠啦!

細波有d人覺得係性感既,「好多model都唔大波架啦」「我覺得大波好似好肥,著衫唔好睇」「大波通常大乳暈,都係細波好d」最起碼有人會欣賞細波!

但細J就慘咯,比人笑之外仲驚戴綠帽!以我自己為例,我扯盡都係得9cm左右,我老婆笑我之餘仲成日出去偷食,又會比我d JJ相佢d sp睇,等佢地一齊笑!通常佢地都話我碌j好似未發育咁,又短又幼,手指公都長過佢!所以話j細比人笑既程度係勁好多架!
作者: francis852013    時間: 2014-8-7 23:01

作者: !Will    時間: 2014-8-9 08:55

:smile_19: :smile_19: :') :') 好慘..........
作者: 特濃咖啡    時間: 2014-8-10 01:02

作者: 埃里黑    時間: 2014-8-10 11:36

作者: mtr_boy    時間: 2014-8-10 12:09

作者: 軒仔~~!    時間: 2014-8-19 01:24

作者: szetoafk    時間: 2014-8-19 01:53

作者: lxeeon    時間: 2014-8-20 23:02

男人已經係自尊心嘅問題了

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)