188Channel

標題: 姿勢請教 C兄C姐都可以 [打印本頁]

作者: chris666    時間: 2014-8-1 17:10     標題: 姿勢請教 C兄C姐都可以

作者: Lily花香    時間: 2014-8-1 20:18

引用:
原帖由 chris666 於 2014-8-1 05:10 PM 發表
想請問一下,大家覺得咩姿勢係插得深同最有感覺?? 大家不如一齊share 下.
D人成日話最鐘意狗仔式,但唔知係我同女友姿勢唔岩定點,我覺得冇乜感覺,同埋又唔好插,返而女上女仔向前感覺插得好深同最舒服

作者: Lily花香    時間: 2014-8-1 20:19

男人企地上,女人两脚分开掛响男肩上,深入呀傻佬!

作者: Lily花香    時間: 2014-8-1 21:24

男人企地上,女人两脚分开掛响男肩上,深入呀傻佬!

作者: oldmanx    時間: 2014-8-1 21:51

作者: Lily花香    時間: 2014-8-1 22:00

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-8-1 09:51 PM 發表

直入Lily 花的花心:smile_47:
但會好累but好high:smile_o12:
Y(^_^)Y

作者: Lily花香    時間: 2014-8-1 22:00

引用:
原帖由 oldmanx 於 2014-8-1 09:51 PM 發表

直入Lily 花的花心:smile_47:
但會好累but好high:smile_o12:
Y(^_^)Y

作者: wantanly    時間: 2014-8-1 22:39

側面入都可以

作者: 歌舞技町    時間: 2014-8-3 23:31

引用:
原帖由 chris666 於 2014-8-1 05:10 PM 發表
想請問一下,大家覺得咩姿勢係插得深同最有感覺?? 大家不如一齊share 下.
D人成日話最鐘意狗仔式,但唔知係我同女友姿勢唔岩定點,我覺得冇乜感覺,同埋又唔好插,返而女上女仔向前感覺插得好深同最舒服
係呀!女仔響上面, 條腰向前後搖擺時候, 向前感覺插得好深好舒服。
作者: nakataman    時間: 2014-8-4 02:17

作者: 趙元暢    時間: 2014-8-4 11:13

作者: nightwalkers    時間: 2014-8-4 14:11

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-8-4 20:47

狗仔式要高度夾到先暢順o架, 如果唔係會成日出左o黎好麻煩, 雖然係幾刺激不過我都係鐘意女上   
用自己重量壓落去, 有時督得太入會有少少痛, 不過同自己講直到佢射精之前都無得停一定要頂住
男人多數都鐘意自己完全唔駛動, 由頭到尾幫佢搞掂晒o架啦, 有時串到戴完套之後粒聲都唔出就訓低左 expect 人地會自己坐上去 :smile_30:
作者: SexDevil    時間: 2014-8-4 21:33

其實我試過既女仔好多都鐘意男上女下多過狗仔
作者: 特濃咖啡    時間: 2014-8-4 23:35

作者: love_ip    時間: 2014-8-6 16:33

作者: chickenlee    時間: 2014-8-6 17:04

作者: 大芝野    時間: 2014-8-6 20:38

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)