188Channel

標題: 性愛新手^^有好多野想問! [打印本頁]

作者: 牛奶包包    時間: 2014-7-31 18:38     標題: 性愛新手^^有好多野想問!

作者: 傻瓜基    時間: 2014-7-31 18:39

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 06:38 PM 發表
我叫包包呀 第一次係呢度開post!
因為幾個月前包包終於搵到男朋友 而且已經唔再係處女啦! :smile_30:
自從第一次做過愛 我地一個月會keep住做2-3次
但係有少少問題唔明!

首先係想問 我男朋友將支肉棒插到我肉穴 ...
睇到露點wo~~~:smile_o06:
作者: lifa.cpa    時間: 2014-7-31 18:42

作者: buffon    時間: 2014-7-31 18:45

作者: 牛奶包包    時間: 2014-7-31 18:48

作者: 傻瓜基    時間: 2014-7-31 18:53

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 06:48 PM 發表

一定唔係!! 最多係乳暈!! 可能我乳暈大 :smile_24:
哈,咪當係我幻想囉:smile_o10:
作者: angelking89    時間: 2014-7-31 18:56

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 06:38 PM 發表
因為幾個月前包包終於搵到男朋友 而且已經唔再係處女啦! :smile_30:
但係有少少問題唔明!

對燈...也太大同堅挺了.x. 好少有人會咁好會挺
作者: el0115    時間: 2014-7-31 19:02

作者: nakata_gary    時間: 2014-7-31 19:06

如果下下插到頂,頂得多都痛啦。
第二應該係未慣,少做的時候,有野插入去又會唔慣帶d痛姐
最後M到做愛係可以既,不過唔一定係最安全

作者: nakata_gary    時間: 2014-7-31 19:06

如果下下插到頂,頂得多都痛啦。
第二應該係未慣,少做的時候,有野插入去又會唔慣帶d痛姐
最後M到做愛係可以既,不過唔一定係最安全

作者: ftyhtac    時間: 2014-7-31 19:13

作者: 花果山清兵    時間: 2014-7-31 19:19

作者: azpui    時間: 2014-7-31 19:21

引用:
但係有少少問題唔明!

真係成個包咁大喎

作者: jx62069    時間: 2014-7-31 19:25

作者: 牛奶包包    時間: 2014-7-31 19:28

作者: angelking89    時間: 2014-7-31 19:31

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 07:28 PM 發表
原來係咁 我同我男朋友一星期先見面
佢唔沉迷 唔想個個星期都去...
:smile_35: 同埋唔好PM我丫!!
好驚 都係del左張相先... XDDDD
唔好經常=OK, 不然感覺關係會似性多過愛之類就不好了
作者: ccclaw    時間: 2014-7-31 19:32

作者: 牛奶包包    時間: 2014-7-31 19:39

作者: kenyu4190    時間: 2014-7-31 19:39

遲黎!走宝!等再post相!

作者: angelking89    時間: 2014-7-31 19:50

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 07:39 PM 發表

冇錯! 我男朋友對我好好...我唔想做o既野唔會逼我
:smile_13: 但係大家唔好PM我 我唔會做出軌o既事 XDDDD
佢地可能唔會想你出軌既, 不過相信一定會一堆人想加你去引你XD"
作者: jx62069    時間: 2014-7-31 21:36

作者: siuhokei    時間: 2014-7-31 21:52

作者: 死死死    時間: 2014-7-31 21:55

引用:
原帖由 siuhokei 於 2014-7-31 09:52 PM 發表

1)可能你男朋友真係夠長頂到去子宮頸都唔定,叫佢溫柔少少啦
2)耐無做可能會緊張d,所以肌肉繃緊會痛。都係叫男友溫柔d,門口位置係最窄的,可以好似d男仔咁講九淺一深咁入,到你舒服同習慣左,先至慢慢入晒去 ...
c姐夠詳細
作者: kai226    時間: 2014-8-1 23:42

作者: kai226    時間: 2014-8-1 23:45

作者: 知輸俠    時間: 2014-8-2 05:57

作者: kooky_nut    時間: 2014-8-3 01:38

作者: 牛奶包包    時間: 2014-8-3 14:32

作者: 愛因    時間: 2014-8-3 14:49

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-8-3 02:32 PM 發表
:smile_44: 我男朋友應該好乾淨既....
同埋我男朋友支野唔算好長其實...
咁如果d人支野又長又大咪會插唔晒???
無咩可能喎,長到插唔晒,
作者: yellowman2003    時間: 2014-8-3 20:55     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 紫眸    時間: 2014-9-1 02:23

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)