188Channel

標題: [認真]男友唔多得, 唔知點算好 [打印本頁]

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:10     標題: [認真]男友唔多得, 唔知點算好

作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 14:11

你應有經驗過他嗎
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:16

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:17

作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 14:19

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:16 PM 發表
係呀, 我有做左好多野幫佢都唔多得:smile_39:
攪下氣氛...或傾下咩問題
作者: nakataman    時間: 2014-7-21 14:22

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:22

作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 14:24

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:22 PM 發表

傾就講左, 已經傾過都冇用至於攪氣氛......有次book左酒店, 佈置得好靚, 點哂蠟燭,仲著埋校服引佢, 佢不知幾開心, 點知都係埋門撻Q:smile_39: 佢好咀喪, 我都話唔緊要, 安慰番佢轉頭:smile_39:
"你/佢屋企冇人個陣上去, 呢招通常都 掂....."
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:25

作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 14:26

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:25 PM 發表

自從個次喊完仲衰之後, 宜家我有呢方面既唔開心都唔敢講:smile_39:
唉.....:')......放開點
作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:26

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:26

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:27

作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 14:27

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:26 PM 發表

唔好笑我la:')
正常男仔通常掂, 可惜我對象唔係正常男仔:')
唔係笑你....
只是你都知點做...可惜另一半配合唔到....
作者: nakataman    時間: 2014-7-21 14:29

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:29

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:30

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:30

作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 14:31

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:30 PM 發表

好難放開, 我地當大家係結婚對象, 但冇性生活咁樣點講將來:')
身邊仍有條件幾好既追求者, 真係有諗過因為咁而搵過第2個, 但又真係好愛佢:smile_39:
愛他_...咁妳就要繼續努力啦:smile_o12:
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:32

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:35

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:36

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:40

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:40

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 14:44

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:49

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 14:51

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:03

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:06

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 15:08

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 15:09

作者: 死死死    時間: 2014-7-21 15:17

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:03 PM 發表

有冇咩建議我可以點幫佢解決心理問題
暫時黎講我仲未想搵第2個, 因為如果唔講呢方面既問題, 我同佢關係真係好好
我認為呢d真係日積月累,冇得話即刻搞得番好…佢信心直頭重傷,加上你個次仲因為咁而哭,就更加令佢大壓力,佢算唔算大男人嫁?你試下同佢一齊睇下av,培養下,又或者自己辛苦d,再主動d或者交下戲,慢慢比佢知道你同佢做好有feel好舒服,幫佢建立番信心…
作者: 巡此王    時間: 2014-7-21 15:19

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:36 PM 發表

但如果真係結婚, 我接受唔到冇性生活如果呢個問題最後解決唔到, 就算唔想, 都會認真考慮分手, 太難接受:smile_39:呢d野好易影響雙方關係:smile_27:
所以你自己要認真考慮清楚。。。大家比意見。。最後都要靠自己去解決
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:20

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 15:22

作者: 死死死    時間: 2014-7-21 15:22

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:03 PM 發表

有冇咩建議我可以點幫佢解決心理問題
暫時黎講我仲未想搵第2個, 因為如果唔講呢方面既問題, 我同佢關係真係好好
若果真係愛就唔好咁快諗分手,雖然冇性生活的感情/婚姻好難過同辛苦…但係比d心機,相信好快有回報,又或者試下投其所好,睇下佢有咩特別鐘意咪同佢玩
作者: 死死死    時間: 2014-7-21 15:26

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:20 PM 發表

你咁講都似....佢有講過話攬住我已經好滿足
只係我覺得, 應該冇男仔唔鍾意做架嘛...:smile_42:
我需要唔算大, 一星期一次, 有愛有性就夠:')
或者有人真係咁清純
作者: 幪面超人    時間: 2014-7-21 15:26

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 02:10 PM 發表
我同男友拍左拖都2年幾架喇, 佢好純品25歲仔處男, 第一次俾左我。
岩岩一齊個陣, 佢真係連打車輪都唔識。到做個陣就更加唔使講la。
可能因為緊張la, 初初幾次唔係埋門謝左, 就派報紙, 其實真係幾唔開心。
都有反省 ...
我唔相信一個男人無經驗會弄至唔得,做愛呢件事係天生,唔需要學,口對口時就咀,陽具對陰道時就就隊,呢啲嘢男人本能,除非真係對條女無興趣抑或佢根本唔天生唔鍾意女人
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:29

作者: 死死死    時間: 2014-7-21 15:30

引用:
原帖由 幪面超人 於 2014-7-21 03:26 PM 發表

我唔相信一個男人無經驗會弄至唔得,做愛呢件事係天生,唔需要學,口對口時就咀,陽具對陰道時就就隊,呢啲嘢男人本能,除非真係對條女無興趣抑或佢根本唔天生唔鍾意女人
朋友,可能真係心理影響呢…唔好講到話個男仔唔鍾意c姐咁灰啦,有人就係怕失敗唔去面對,日積月累咪可能搞到咁
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:32

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:33

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:35

作者: 死死死    時間: 2014-7-21 15:38

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:35 PM 發表

我真係唔想放棄架, 如果唔係都唔會忍左1年幾咁耐, 同埋上黎搵你地訴苦:smile_39:
都堅持左咁耐,就唔好咁快放棄
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:41

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 15:44

作者: jack628    時間: 2014-7-21 15:46     標題: i think he must take some medicine

作者: guthrie    時間: 2014-7-21 15:47

係點唔得法?

勃唔起?勃起唔持久?性慾低?硬度唔得?定早洩?

有冇諗過,會唔會個問題出喺你身上呢?

作者: nakataman    時間: 2014-7-21 15:55

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:56

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 15:58

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 15:59

作者: 死死死    時間: 2014-7-21 16:03

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:56 PM 發表

硬左, 但總係埋門撻q, 同埋快(3分鐘? 呢樣我都可以接受.....)
有諗過係我胸唔夠大, 但除左呢樣其他咩都盡量做到男仔想要的:smile_13:
波大唔大絕對唔係唔係一個問題,加上識你個陣都知嫁啦,如果唔係就唔會一齊啦
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 16:04

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 16:06

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 16:07

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 16:08

作者: 死死死    時間: 2014-7-21 16:09

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 04:07 PM 發表

呢樣野佢都有安慰過我, 話唔使介意
但邊有男仔唔鍾意波大既女仔架:')
可惜天生身體差, 發育不良, 有後冇前:smile_39:
又唔好講到咁,天生的…不過總會有巿場,有後不如叫你男友玩狗仔,好正的
作者: koo2468    時間: 2014-7-21 16:11

作者: 潮流服飾    時間: 2014-7-21 16:13

作者: momo36B    時間: 2014-7-21 16:37

作者: guthrie    時間: 2014-7-21 17:11

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-21 03:56 PM 發表

硬左, 但總係埋門撻q, 同埋快(3分鐘? 呢樣我都可以接受.....)
有諗過係我胸唔夠大, 但除左呢樣其他咩都盡量做到男仔想要的:smile_13:
佢似乎係對自己嘅表現冇咗自信。如果你俾佢覺得佢其實可以滿足到你(即使係呃佢),或者可以令佢慢慢建立番自信。你要準備俾好多耐性佢。性生活問題唔係一朝一夕可以解決到。睇醫生都未必一定work。

但性生活並唔係一段關係嘅全部。除非你考慮緊將來生育嘅問題。

作者: koo2468    時間: 2014-7-21 17:33

作者: shiseido_miyake    時間: 2014-7-21 18:45

作者: PakerM    時間: 2014-7-21 19:37

作者: 鋼鎖    時間: 2014-7-21 20:07

作者: 特濃咖啡    時間: 2014-7-22 01:55

作者: koo2468    時間: 2014-7-22 09:58

作者: koo2468    時間: 2014-7-22 10:00

作者: 愛因    時間: 2014-7-22 10:56

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-22 10:00 AM 發表

DIY好冇癮:smile_39:
好明顯,佢有問題,要盼醫生。

作者: 愛因    時間: 2014-7-22 11:06

哩個問題都好煩,如果長期有存在這情況。你真係要好好考慮下,一係同佢傾,解決問題,一係分手。佢可有性功能障礙,一定要睇醫生,而且未必可以醫治到,長期如此。你真係諗清楚

作者: koo2468    時間: 2014-7-22 11:08

作者: 愛因    時間: 2014-7-22 11:12

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-22 11:08 AM 發表

多謝ching既建議:smile_39:
這個現象,好明顯係陽痿,心理障礙,所以第一步要去睇醫生,跟住睇下有無好轉現象,再睇下點做

作者: 鋼鎖    時間: 2014-7-22 11:15

作者: koo2468    時間: 2014-7-22 12:39

作者: 愛因    時間: 2014-7-22 12:52

引用:
原帖由 koo2468 於 2014-7-22 12:39 PM 發表

哈哈
識笑都好啦,哩個世界大把男人

作者: kooky_nut    時間: 2014-7-23 01:06

作者: carto.wyne    時間: 2014-7-27 04:20

作者: sensory    時間: 2014-7-27 13:49

師姐 會唔會未必同生理有關。佢可能介意你唔係處講唔出口所以有壓力。
又可能佢怕滿足不到理所以惡性遁環
試試你唔好咁主動等佢服侍你 讓佢有滿足到你既自信先啦

作者: 好Q屎波    時間: 2014-7-27 14:13

認真,如果打算結婚但性生活唔協調,第時點過人世?搵個sp試下,你係咪真係忍到唔做,又或者同第二個做完你會有啟發囉

作者: sking1510    時間: 2014-7-27 15:11

作者: ~_~'    時間: 2014-7-27 15:37

作者: gum717    時間: 2014-7-27 18:26

男友唔多得
插鳩佢屎忽啦:smile_47:
作者: piggy_3033    時間: 2014-7-30 13:15

作者: 愛因    時間: 2014-7-30 21:55

引用:
原帖由 piggy_3033 於 2014-7-30 01:15 PM 發表
要認真考慮未來,我老公其實都係咁,含嘅時候就含好耐都唔出,一進入就插幾下就唔掂,搞搞下我都唔多想同佢做,覺得浪費時間,同埋加上佢經驗唔多又木獨,只係識得訓係度嘆唔多理我感覺,所以真係好唔想同佢做 ...
其實可以叫佢睇醫生,依家有藥食
作者: 朋友二號:)    時間: 2014-7-30 23:26

作者: piggy_3033    時間: 2014-7-31 00:24

作者: ronja    時間: 2014-7-31 12:40

引用:
原帖由 piggy_3033 於 2014-7-30 13:15 發表
要認真考慮未來,我老公其實都係咁,含嘅時候就含好耐都唔出,一進入就插幾下就唔掂,搞搞下我都唔多想同佢做,覺得浪費時間,同埋加上佢經驗唔多又木獨,只係識得訓係度嘆唔多理我感覺,所以真係好唔想同佢做 ...
你嘅從前係點呢??

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)