188Channel

標題: 跟對面失婚人妻的一段情 #947最後更新,多謝支持 [打印本頁]

作者: karlll2    時間: 2014-7-4 22:05     標題: 跟對面失婚人妻的一段情 #947最後更新,多謝支持

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: karlll2    時間: 2014-7-4 22:47

有一晚,我落街打波,而甘岩佢又落街,佢果晚著住劉心悠買緊廣告果套粉藍運動背心,重露左裡面運動bra條帶,跟住就修腿7分褲,見到佢著成甘,我即刻唔想打波,返屋企打 機算,
但我都無甘做,我就借d而問佢d白癡問題
「Anna,妳去做運動吖?」(傻既,見到佢著到甘都知啦)
「係吖,呢排肥左少少,所以我join左附近新開果間健身中心,諗住去減下肥囉。」
(跟住我望一望佢,心諗,咪同平時一樣,但如果痩返d又確實重正d)
跟住我就問喇「p字頭果間?依家做緊幾錢吖?我本身都想join」
佢就話喇「佢地依家做緊promote,300幾蚊半年,如果你有興趣我帶你去吖,甘樣我可以加多2個月好似。」
「好吖,甘擇日不如撞日吖,就依家吖!」
佢就問「你唔係去打波咩?」
我心諗,甘好既機會重打咩波吖,我就同佢講「第日打都得,依家甘岩妳又去做gym,不如依家搞埋佢啦,妳等等我,我放返d野就ok,等我吖」
佢就面帶笑容甘「慢慢啦!」
就係呢個笑容,我對佢既感覺愈來愈濃

返到屋企放低個波,拎埋個銀包同個袋就同佢去左健身中心,登記左,就借機同佢講,
「第二晚如果妳嚟做gym既話,搵埋我吖,有個盤吖嘛!」
佢二話不說就答我「好吖,橫掂我有d機都唔識做,你到時都可以教我」
「甘我地交換電話吖,到時睇下夾唔夾到個時間一齊做」
就係呢次,我就有左佢既電話號碼喇,果晚做完gym,我返到屋企,望住佢電話號碼,諗返佢頭先濕晒既衫,我今晚又有排都唔洗訓住!

過左幾日,我wtappsAnna
「Anna,今晚去唔去做gym?」
過左陣,佢應我「今晚可以吖,幾點?」
「妳返到屋企再話我知吖,我幾點都得!」
「好吖!今晚見!」
見到佢應承左我,我就開始幻想佢今晚會著咩衫去做gym,諗起都開心。

到左野晚,8點左右佢wtapps我話行得,我就開門出去喇,無幾耐佢就出嚟,我當堂瞪大對眼望住佢,今晚佢著左件粉紅色既背心,裡面果係黑色既bra,我知道呢件粉紅色既背心一濕就會好透,今晚實有野睇!

去到健身中心,今晚可能係星期一既關係,好少人,我地先做熱身,我做左一陣個身已經開始濕,我望一望佢,佢裡面個黑色bra都開始約隱約現,我當然無話佢知,橫掂依家無咩人。
做完熱身,佢就問我,如果想收拜拜肉應該做咩機好,我就話舉啞鈴吖,幾有用,我拎左個輕既啞鈴比佢,我先示範比佢睇,然後叫佢跟住我做,佢一路做,我就一路叫佢留意呼吸,我見住佢一路做,個胸不停甘起伏,我一路望,個腦一路幻想佢騎住我,細佬仔就嚟跳出嚟
好喇,做左幾組之後,我就同佢講試下加重少少,佢就話
「我已經好軟喇只手,舉唔起。」
我其實一早知佢好累,叫佢加重再做,目的就係想趁機抽下水。
我就話「唔緊要,我會幫妳逗一逗,放心!」
甘 我就拎左個比呢個重少少既比佢,頭頭幾下佢都重得,但做到第5下,佢就唔夠力,我就從後甘幫佢逗一逗,從中掂下佢,甘當然我唔會做到甘著跡下,做左2,3 組我就話夠喇,佢已經累到叫救命,個身亦濕晒,甘我就好細心甘拎左支水比佢,見住佢搽左唇膏既嘴掂落個樽口,我就幻想佢個口掂住既係我洗佬,係甘啜甘啜。
休息左一陣,我就叫佢去跑步機慢跑下,原因係咩?你知既。
一路跑,佢一路滴汗,個胸一路甘上下拋下拋下甘,係隔離既我睇到賞心悅目。
好 喇,跑左15分鐘,我個目的終於完成,佢全身濕晒,係甘滴汗,而件衫亦都透到不能再透,黑色bra呼之欲出,非常性感。而係呢個時候,我亦假溫柔甘遞支水 比佢,佢就大啖大啖甘飲,而實不相瞞,呢支水係我飲過既,佢果支我已經收埋左,跟住我又同佢講,「做完運動要做cool down,放鬆番d肌肉。」
我叫佢跟住我做,呢次cool down 既動作全部都係烏低身既,係佢對面既我,咩都睇晒,今晚既收穫真係豐富。做完cool down,沖埋涼我地就番去喇。

係返去既途中,我地發生左件事,令我地關係又再升華。

做完運動返到樓下,由於做完運動,我望到佢個樣都好累,係lift入面我就話
「妳頭先做到甘累,返到去早d休息啦」
話都未講完,架lift轟隆一聲,架lift壞左,連裡面冷氣都壞埋,燈都無埋,Anna第一時間叫左出嚟,
「有無事吖妳?」
佢無答我,我即刻開著手機個燈,諗住*禁*鐘睇下咩事啦,點知*禁*極都無人應,最後原來係無啦啦停電。
果頭無人應,我緊係要照顧返呢邊靚人妻點樣啦,我拎住電話照一照佢,再問佢,
「妳無野吖嘛?」
佢口震震甘話,「暫時ok,知唔知咩事?」
「暫時我都唔知吖,依家燈都無晒,我諗停電掛!」
佢聽到話停電,就開始驚喇「停電?甘要等幾耐?死啦,冷氣又停左,燈又無埋,甘黑,又愈來愈焗,好熱吖!」
我聽到佢甘講,立即大男人化身,「唔洗驚,有我係度,妳熱,我就比風妳!」
我係個袋度拎左把摺扇出嚟「妳睇下呢個係咩嚟?」
我行埋佢身邊,開左把扇同佢撥「甘樣係咪好d吖!」
我一路講,一路留意佢既表情,我見到佢笑左一下,好似我比左安全感佢甘,而係我不停甘同佢講野之下,佢個人都開始無甘震。
呢一刻既我,完全無諗過點樣可以呃到佢,可以承機搏取歡心,我甘做係出於我係一個男人,見到軟弱既女人既一d行為。

過左20分鐘後,架lift郁得返,我地亦安全甘度過左!
係話長唔長,話短唔短既20分鐘,我不停撩佢講野,工作上,生活上甚至無聊野我都講,之後諗返,可能因為呢次。

下一章   #   5

作者: 零件部    時間: 2014-7-4 22:56

冇所謂,等你慢慢更新

作者: wawanobody    時間: 2014-7-4 23:04     標題: 回覆 2# 的帖子

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: karlll2    時間: 2014-7-4 23:17

如事者,我地開始keep住甘有通訊來往,一齊去做gym,但係呢段時間,我地都無過激既行為,因為我知道,對竹呢個年紀既女人,同經歷過婚姻失敗既女人,係要比多d耐性,甘先可以打動佢。

每個星期,我地都會有2-3日一齊去做gym,而經過練習,佢既身體愈來愈fit,個樣都愈來愈後生。
今日返工,我地又一齊落樓,係大堂見到佢,我就話
「喂,我發覺妳愈來愈fit,愈來愈後生,依家睇落好似30歲左右」
佢聽到我甘讚佢,佢好開心甘答我「真係嫁?都係多得你每次做gym都同我練習啦」
「妳愈來愈靚,甘咪好多人追?依家」
「哈哈,邊度有吖,我都呢個年紀,都唔諗呢d野嫁喇,個女又甘大!」
「如果真係有人追呢?」
「哈哈,有先算啦」
我從佢依家呢個風騷樣就知道,佢比我讚一讚真係好開心,我跟住問
「甘聽晚繼唔繼續做gym?」

「好吖,但我對鞋爛左,要買過對。但又唔知買邊對好。」
「聽日去做gym前我同一齊去行下,去揀下啦,我都想買d野。」
「好吖,又要麻煩你!」
我心諗,唔麻煩,比個機會我做兵,求之不得啦

第二日傍晚,我地約左係旺角等,佢好準時甘到左
「嘩,妳甘準時既?」
「你唔記得左我做咩嫁,我做晒野,見晒客就走得嫁喇,今日5點就收工喇。」
「妳就好啦,我今日做到成只狗甘吖,個老細臨收工又發爛渣,差d收唔到工。」
「唔好甘啦,一陣買完野,我請你食野啦。」
「又好者。」
寒暄完一輪,我就配佢去買新波鞋喇,我地去左波鞋街N字頭果間3層高果間鋪頭,我就問
「妳有無話想要邊一類既鞋甘吖?」
「無嫁,妳覺得邊款岩我吖?」
「妳試下呢對吖,呢對既優點係輕同air多,著上去就好似無著鞋甘?」
「好吖。」
於是,我幫佢叫售貨員拎左一對比佢試,個售貨員拎左對鞋比佢,佢二話不說除左佢對高跟鞋,跟住著對鞋落腳,係呢個時候,坐係對面既我隱約見到佢條裙有d走光。講到呢度,我都唔記得同大家講下佢今日著咩衫返工。
今日佢著左套米黃色既蕾絲上身衫,再加一條貼身既西裙,即係我地依家成日講既摟屌裙,而大家都知呢條裙最令人興奮既係佢超包pat,又短,又易走光,終於,呢條裙今晚就令佢出左事。

Anna 一路試鞋,我就一路係對面昅佢條底底,當由於佢動作唔大,我睇極都見唔到佢條底底係咩色,但皇天不負有心人,我終於見到喇,佢今日著左條粉藍色既底褲,條底褲印住d若隱若線既花紋,超級性感。呢個情景大概維持左20-30秒,但佢完全唔發覺自己走光,但我就睇得好開心,細佬都開始示威,希望出嚟抖下氣,或等人嚟呵護下。
但佢著晒兩對鞋,就問我
「點先知對鞋岩唔岩我?」
我心諗,我地唔係專業運動員,舒服咪得囉。
但我當然無甘同佢講,我就扮專家甘同佢講要點樣點樣,又走去佢面前,捉住佢只腳話著上去唔會點點點,舒服就得,其實我講甘多野,目的都係想近距離甘睇下佢條藍色底底,但佢都重係唔知佢蝕底晒,重話我識好多野,讚我叻,真係吹脹。

揀 完鞋,我地繼續睇野,睇下有無其他野岩,我行左去女裝果邊,見到件瑜珈背心,我就幻想,如果佢著住企係我面前,我會有咩感覺呢?我一定會推佢入試衫室,錫佢搽左唇膏既嘴,跟住到耳仔,頸,推高佢件背心,溫柔甘用手摸佢個胸,另一只手就伸入佢條褲裡面,睇下佢妹妹係咪都已經頂唔住,開始流口 水..........
諗到呢度,我就知我唔可以再諗,因為我既小弟弟就嚟爆發。我拎住件衫,行去Anna面前同佢講
「不如妳試下呢件衫吖,呢件係瑜珈衫嚟,知唔知原來我地可以每星期上一次瑜珈堂,所以妳試下呢件,岩既話我地下次就去做下瑜珈。」
「瑜珈?係既咩,我真係唔知wo,呢件衫甘性感,著其他衫唔得嫁咩?」
「唔係唔得,只係我覺得著件岩既衫去做,會投入d,更何況我覺得妳著呢件衫會幾好睇,同埋妳呢排痩左麻,著上身一定勁好睇。」
當佢聽到我又話佢痩甘,佢已經開心到自己姓咩都唔記得,於是佢又拎左件衫入去試,我就係出面等佢喇。過左一陣,佢探個頭出嚟
「件衫靚就真係好靚,但好似好性感。」
「妳出嚟比我睇下,我比d評語妳吖。」
於是,佢行左出嚟,我當堂嘩左聲出嚟,佢問我
「唔好睇?」
「我就話好好睇吖,買啦,好fit吖。」
女人真係好鍾意聽到人讚佢痩,一聽到我甘講,佢就話
「好啦,信下你啦。」
其實,佢著住呢件衫真係超正,我相信大家都睇過5姑娘著瑜珈衫嫁喇,佢著住呢件衫,其實同5姑娘差唔到好遠,都係果句,如果依家無人,我一定衝埋去攬住佢,然後..........
雖然唔可以甘做,但我都做左樣野
「不如我同妳影張相吖,等妳比較下自己依家同以前差幾遠吖。」
佢聽到我甘講,佢又無抗,甘我先影左張單人既,然後又問佢可唔可以一齊影張,佢話ok,甘我就行埋去,學依家d年輕人甘高抄自拍,為咩?緊係用佢嚟返屋企出火啦。

下一章   #   9

作者: terenceman123    時間: 2014-7-4 23:28

作者: lee1997    時間: 2014-7-4 23:53

and then:smile_o06:
作者: okayokay    時間: 2014-7-5 01:09

ching 果然厲害....做埋貼身教綀....:smile_o03:
作者: karlll2    時間: 2014-7-5 02:19

買完野,我地就出法去做gym喇。

去到健身中心,我地就先換衫,我都著左我頭先新買既n記跑鞋,噴埋止汗劑,我就去左去等佢。
等左陣佢就係更衣室行出嚟,不得了喇,佢竟然著左頭先套瑜珈衫,我細佬當堂郁一郁,我同佢講
「妳甘快就著件新衫?」
「哈哈,我本身都唔想著嫁,但換換下衫時又諗,買左件新衫緊係即刻試下啦,更何況你都話我著得好睇啦,係咪?」
聽到佢甘講,我個心真係笑左笑,唔通我真係有機?
我之前都講過啦,件衫係背心呢,重要係粉黃色,大汗d都會飛晒釘,呢一刻既我真係好期待一陣佢大汗淋漓果一刻。
其實,從我開始第一次同佢打招呼到依家一齊去做gym都過左個幾兩個月,我真係估都估唔到可以同佢發展得甘快,唔知係佢太相信人,定佢開始對我都有少少意思呢?
\
突然,我聽到有人慘叫一聲,回一回魂,我見到Anna係跑步機跌左落嚟,我行埋去
「妳無野吖嘛?」
「只腳好痛。」
我望一望佢只腳,佢又紅又腫甘,我估應該係拗柴。
「妳甘樣唔得嫁喇,洗唔洗call車,送妳去醫院吖?」
「唔洗喇,我諗我坐下無事嫁喇!」
跟 住,佢捉住我只手諗住起企起身,但起到身一諗住行就痛到企唔穩向後跌,我立即衝前去,係佢側跟用只手承住佢,甘佢先不至於跌多次,呢一刻,我同佢就好似拍戲甘四目交投,妳眼望我眼甘,如果呢度唔係健身中心,如果佢只腳唔係整親,我諗我真係會錫左落去,因為係果一刻,佢顯得真係好吸引。
我扶左佢坐低,就話
「去醫院啦不如。」
「真係唔洗喇,你送我返去吖,我搽鐵打酒就得嫁喇。」
「甘好啦,我call定的士係下面等我地吖。」
佢點一點頭表示同意,而我又叫左個女職員扶佢去返更衣室執返d野,跟住就扶佢落去搭車。
上到的士,因為好痛既關係,佢挨左落我膊頭,而同時,佢因為趕住走既關係,佢其實重著住果件好咪人既瑜珈背心,係佢身邊既我就盡飽眼福,事業線盡入眼簾,有幾下,我重好似見到佢粒提子,但係咩色,我就睇得唔清楚,不竟的士太黑。

大概搭左15分鐘就返到佢屋企,
「係我個袋度拎條鎖匙吖。」
「我 拎起左佢個袋,伸只手入去巢,巢巢下發覺有d野好軟綿綿,一拎出嚟,原來係佢個bra,原來今日佢著左個黑色bra,佢見到我拎左佢個bra出嚟,佢即刻 瞪大左對眼,跟住好尷尬甘搶走左,我連忙甘講唔好意思,但我知道,口裡說不,身體卻很誠實,我發覺小弟弟開始唔對路,甘我就快快手搵條鎖匙,然後扶佢入屋。
今次,我都係第一次入佢屋企,佢屋企都整得幾靚,可能係兩母女住啦。
「阿女呢?」
「佢参加左學校果d兩日一夜咩領導訓練營,今晚唔係度吖。」
我心諗,甘劇情既成件事,今晚我豈不是可以為所欲為?
「甘洗唔洗我幫妳打比佢話妳聽整親?」
「唔洗啦,佢知道左都無用,重會囉囉攣,拗柴者,好小事,更何況依家有你係度,係咪?」有我?妳甘講我get錯既話會出事嫁wo。

當聽到佢話有我係度既時候,我真係好想撲上去,起勢甘錫佢,但理性既我知道,強行去佔有佢只會有反作用,隨時一鋪清袋,所以我都係放長線屌大乳會好d,於是我都係唔好甘衝動好d,好好期待我同佢既第一次。
我行去佢身邊,
「妳屋企有無冰吖?妳依家只腳又紅又腫,一定要先用冰敷,消炎先。」
「去我個冰箱睇下吖。」
我行入廚房,拉開個冰箱,拎左d冰出嚟,再用個袋袋住,跟住就拎左出去。
我離遠甘見到佢個樣,*乸*住*乸*住甘,知佢一定好痛,我行埋佢度,再係sofa隔嚟拎埋張矮櫈
「喇,妳放只腳上嚟先,我幫妳包紮下先。」
佢 慢慢甘抬高只腳,甘我就將袋冰放上去,再用保先紙包住。係呢個時候,由於佢遞高左只腳,我就見到佢條小底底就露左出嚟,天吖,佢今日著左條好誘惑既黑色既蕾絲底底,今次由於間屋比較光既關係,我望得好清楚,呢個時候我繼續扮唔知,但就繼續裝,而我成個人就開始好熱,包紮好,我就同佢講
「我可唔可以借一借妳個洗手間?」
「隨便吖。」
我就鼠左入個廁所等自己冷靜一下。令外,我又好想睇下真實世界裡面係咪真係可以係人地屋企偷佢著過既底底。
原 來真係有嫁,係裡面我見到有一條米黃色既蕾絲底褲,而除左遮住妹妹果個位,其他地方都係好透,基本上佢一著上去,就會見到佢d毛毛。係呢個時候我係度諗, 我好唔好拎走呢?一路諗,一路將條底底放上個鼻度聞,最後我決定拎走佢,一陣返到去一定要用佢包住細佬嚟起機加出火。我好小心甘將條底放入波褲個袋,跟住就行出去。

下一章  #   12

作者: jas臣    時間: 2014-7-5 05:13

作者: 鐵棒柔情    時間: 2014-7-5 05:30

作者: karlll2    時間: 2014-7-5 06:17

出到去,我就坐左係佢側邊,我就問佢只腳痛唔痛,佢話敷左冰暫時好左好多,重話好多謝我頭先甘照顧佢,講講下,佢突然喊左出嚟。
「對唔住,我甘失禮。」
「妳做咩無端端喊吖?」
「無,我諗起d野。」
「如果妳想講,可以講比我廳wo。」
「好耐之前,我都試過好似今日甘拗柴,果陣我前夫又係好似今日你甘扶我返嚟,然後照顧我,但呢d都過左去。」
佢一路講,一路喊。其實我都知道一個女人離左婚,要自己一個湊大個女係好辛苦,佢真係好可憐。
「你頭先唔係話,依家有我咩?」我唔知發咩神經,突然同佢講左呢句野
佢聽到之後,望住左我,
「你知唔之講緊咩嫁?」佢用一把好溫柔既聲同我講。
「我梗係知,甘妳知唔知?」
呢個時候,大家都無出聲,就好似一出聲就會打破左大家既關係甘,1分鐘,2分鐘,3分鐘
呢個時候,我同佢講,「好喇,我係時候要返過對面喇。」
我起身,慢慢甘行去門口,我心裡面諗,我係咪做得太快?講得太白?
「可唔可以唔好走住?陪多我一陣?其實我好怕一個人!」
我定一定左個人,諗清楚自己係咪無聽錯
「哎呀!」
我立即轉身,跟住行過去睇下咩事
「我呃你咋!」
我呢一下故意扮嬲,佢見到我甘,佢做住左我只手,
「阿峰,對唔住吖,我玩下嫁咋。」
「頭 先,聽到你甘講,我諗左好多野,究竟你甘講係咩意思呢?對於20幾歲既你,點會對就嚟40歲既我有興趣,你係咪玩我,我真係好承受唔到多一次。」佢一路講,一路喊,呢個時候,我唔理三七二十一,我錫左落去,我只手亦都攬住佢,唔比佢郁,我感覺到佢呼吸好急速,面都又紅又熱,連講野都講唔到,我將佢愈攬愈 實,唔比機會佢抖,慢慢,佢唔再郁,我慢慢甘將對手放鬆,但我個嘴重停留係佢濕潤既嘴唇,慢慢,我開始將條脷伸去佢個口裡面,而佢亦都開始對我作出反擊,不斷甘同佢條脷撩我,又啜我條脷,係呢個亂性既時刻,我只手都唔規矩甘周圍摸,由佢塊面,慢慢都佢條頸,然候又用手指係佢條頸,耳背打圈,我一路摸,佢個 身一路震,然後,我愈摸愈落,愈大膽,開始伸只手入去佢件衫入邊,慢慢甘係佢個肚摸上去,當就嚟摸到個胸時,突然電話響,呢個電話,將本來每好既事破壞左,Anna好快甘接電話,原來係阿女打返嚟報平安,講左幾句之後就收左線。
呢個時候,我就搶先講「唔好意思吖頭先。」
「無事,我想冷靜下,不如你走先。」
就甘樣,我同佢就過左個真既晚上。

返到對面,我坐低左係sofa,我諗返起頭先件事,究竟我係咪太快,太急呢?今次之後,大家關係會唔會變差,變淡,呢段日子所做既事會唔會盪然無存呢?我地邊返普通隔離左右?

第 二日朝早,我如常係果個時間返工,希望撞到佢時同佢解釋同講聲對唔住,但我見佢唔到,唔同佢嬲左我?但諗諗下先記得佢尋晚拗柴,今日可能請左假。甘我就即可text左佢,諗住借住關心佢,睇下佢有咩反應。我每隔幾分鐘就check一次,睇下佢覆左未,大家都知,wtapps人地,如果人地睇左你個msg會 有兩個剔,但每次睇,都係得一個剔,我就知道佢無睇我個msg。我一路等,一路估下佢依家諗緊咩,終於,我真係忍唔住,我請左半日假,我好想知佢依家點。

我出左公司,即刻截左架的士,希望用最快既方法返到去。係車度,我不斷甘諗,見到佢,應該講d咩?定咩都唔講,錫左先算,比佢知我係認真既。
過 左20分鐘,我終於返到去,我去到佢門口,深呼吸左一口氣先*禁*鐘,我一路等,等,等,都無人應,我就不停*禁*,愈*禁*愈心急,我唔知佢係咪出左 事,定唔想見到我,過左10分鐘,終於開門喇,佢見到我,就鬧我:「我個鐘就嚟比你整爛喇,我頭先岩岩沖緊涼,咪出唔到嚟開門啦。」
我見到佢無野,我就呼左一口氣「對唔住,我以為妳有事。」
佢開門,我就入左去。
「我會有咩事,我又唔係有重病,拗柴咋嘛。」
我無出聲,因為我唔知講咩好,其次係,我見到岩岩沖完涼,髪尾重滴緊水個樣,真係好吸引。
再望真d,原來佢個身都重係濕濕地,加埋身上散發住既香氣,真係好難令人集中。
佢見到我唔出聲,又眼定定甘望住佢個樣,「做咩唔出聲,又眼定定甘望我?」
「你依家應該返緊工嫁?做咩走過嚟?」
「我.....我驚妳有事。」
「傻既,唔洗驚wo,我甘大個人?」
佢講既呢句真係好溫柔,好溫柔
「妳點解甘擔心我。」
佢呢一問,簡直令我失方寸,我應該點答好呢?直接同佢講?定作個故事?
「我鍾意妳,由唔知幾時開始,我鍾意左妳,我知到我同妳年齡有一段距離,但我唔理,我只知道原來妳唔開心,我會想哄妳開心。」
終於,我講左出嚟,我唔知佢聽完有咩感覺,但我果口悶氣終於都呼左。我望住佢,好希望佢比返反應我,好希望佢會講我都係,好希望佢行埋我身邊,錫我,延續返尋晚未完既事。
「我結過婚,重有個女,我有咩值得你鍾意我,就當我地真係開始左,過一排你玩厭我,甘我點?我已經失敗過一次。」
呢一刻,我好認真,「邊個知聽日會點?係呢一刻,我知道我鍾意妳,我亦唔敢承諾d咩,但我....我真係想呵護妳,帶比妳開心。」
呢一刻,佢又開始喊,我知道,佢感動了,「對唔住吖,如果我令到妳覺得苦惱,我可以唔再提,我....」
我說話都未講完,佢錫左埋嚟,呢一刻,係我感到最開心既時候,我諗都諗唔到佢會甘做。

下一章   #  26

作者: shingip32    時間: 2014-7-5 07:01

very intersting story. keep on
作者: KKKWONG    時間: 2014-7-5 07:31

Good story. Keep on.
作者: burbur    時間: 2014-7-5 07:59

I like the story, more plz
作者: hkairport    時間: 2014-7-5 08:36

Support, keep on posting

作者: alan8008tsang    時間: 2014-7-5 09:26

C兄,好想知道發展下去是怎樣的

作者: jc666home    時間: 2014-7-5 09:53

加油丫ching!!! 支持你努力出post

作者: 老公b    時間: 2014-7-5 10:55

作者: hkhenry127    時間: 2014-7-5 11:28

Support

作者: cnecplk    時間: 2014-7-5 12:45

幾時到甜故事?
作者: chiu30    時間: 2014-7-5 12:47

好好經歷,請继續寫!

作者: 鄭俊偉    時間: 2014-7-5 13:12

作者: msnkk    時間: 2014-7-5 13:20

作者: 德明表哥    時間: 2014-7-5 15:00

支持,努力加油

作者: karlll2    時間: 2014-7-5 15:46

我 攬住佢,亦都開始好好甘感受一下佢嘴脣既柔軟,感受一下佢條濕潤既脷,口水互相交融,我開始繼續尋晚甘撫摸佢塊面,頸,耳背,佢呼吸亦都開始急速,重輕輕甘發出呻淫聲「嗯....嗯....」大概過左五分鐘,我只手開始唔聽話,慢慢甘向下摸,用手指摸下佢背脊,撩下佢甘,愈摸佢呼吸愈急速,呻淫聲愈嚟愈大,個身亦開始愈嚟愈震,呢個時候,我伸左只手入佢件衫,由隔住件衫掃佢背,到直接伸入去摸,佢好似觸電甘,係甘係度震,呢個時候,我個嘴開始離開佢個 嘴,改為進攻佢耳仔,我先慢慢甘吹左一口氣,然後好細聲甘同佢講「舒唔舒服吖?」
「嗯,我好耐都無試過喇!」
「想唔想繼續?」
「你話呢?」
呢個時候,我抱起左佢,個嘴繼續錫佢,我抱左佢入房,慢慢甘放低佢,只手伸入件衫,一路摸佢,一路錫'佢。我慢慢甘推開佢個bra

我 開始好溫柔甘一路摸佢粒lin,又推下佢個胸,佢開時愈叫愈大聲「嗯...嗯....」我唔想比佢叫,我用個嘴錫左埋去,阻止佢叫出聲,過左好幾分鐘,我 只手開始游落去佢妹妹度,而個嘴亦keep住無離開佢個嘴。落到下面,我先用手指撩下佢大脾嚹,撩兩撩佢就開始逃避我既攻擊,我繼續,然後開始隔住底褲* 禁*下佢妹妹,*禁*多兩*禁*,佢突然伸只手出嚟捉住我只手,跟住係我耳邊同我講「衰人,你尋日係咪偷左我條底褲走。」我就係返佢耳邊「比妳知道左添。」
「妳知唔知我d底褲好貴嫁,比你拎左返去實渣都無啦。」
我望住佢笑而不語,只手係佢攻其不避既時候開始隔住底褲捽佢妹妹,佢先係睥左我一下,然後開始叫「妳個衰人,吖....吖....」我用手掩住佢個嘴,然後係佢耳邊同佢講「唔好叫甘大聲,妳係屬於我既。」
跟住我放開手,然後繼續摸佢,佢就係我耳邊「嗯......嗯....」跟住又好多好重既呼吸聲,真係好正,摸到甘上下,「衰人,我條底褲就嚟比你捽爛喇,你係咪唔諗住除吖?」佢一路喘氣,一路好嗲甘係我耳邊講。
我 聽到後開始除左佢條底褲,唔除由至可,一除嚇親我,成條底底都黏住佢妹妹流出嚟既體液,黏黏癡癡甘,我就拎住,「妳睇下,點解甘樣既。」佢笑住打左我一下,「你係咪重講吖?」我笑左一笑,跟住錫返佢,跟住只手繼續捽佢妹妹,大家有搞過野都知,女人一開始濕,就會濕到好切底,你只手基本上係滑*生生*黏住 好多佢既體液。所以我開始用手指去撩佢妹妹個口,慢慢就冼左入去佢妹妹裡面。
我開始嘗試學av甘捽佢妹妹,佢比我整到係甘叫,個身又係甘典嚟典去,呢一刻,我feel到佢妹妹裡面有好多水聲

呢個時後,我將另一只手既手指伸左入佢個嘴,係佢唔清醒既時候,佢開始用條脷去舔我只手指,不停甘舔同啜真係好正,跟住,我開始暫停甘玩佢妹妹,我要佢專心甘服侍我,我開始拉佢只手去摸我細佬,佢口就啜緊我d手指,只手就係甘隔住我條褲*楚*我細佬。
慢慢,佢開始伸只手入我條褲裡面,第一次比佢無隔膜掂到我細佬,我個人真係好似觸電甘,佢輕輕甘膜我細佬,由龜頭摸到落底,真係好正,摸一摸,又chok一chok我細佬,真係正過自己打飛機。

跟住,佢突然聽晒手,問左我一句,「你要唔要我用口幫下你吖。」
我聽到佢呢句,我就話,「妳話呢,妳望下我細佬比妳搞成點?」
佢望一望我細佬,跟住笑左笑,然後就話,「我唔理lu。」
跟住佢就起身,諗住離開張床,我知佢係度玩野,我一手捉住佢只手,將佢拉左嚟自己度,跟住就強吻佢,過左10幾20秒,佢只手開始幫我除衫,跟住推底我,然後除埋條褲。
慢 慢,佢先用手攻擊我,佢好慢好慢甘摸我,又用手指撩下我,chok下我,我訓左係度,真係high到不能再high。跟住,我feel到佢開始用條脷尖掂 下我細佬,擺明就玩緊我,但我好受,我無要求佢含落嚟,我由得佢。掂下,又唔掂甘,搞到我真係好想捉住佢個頭。跟住佢開始舔我,先係龜頭,舔下,啜下,用脷打圈,出出入入甘,全程都係好慢好慢甘,係佢一路含既同時,佢又用手指撩我袋底,真係比佢搞到我都係都整,我忍唔住甘同佢講,「真係好正吖。」
過左幾分鐘,我真係忍無可忍,我將佢個人轉一轉,變成左69,我要還以顏色,搞得甘開心吖嗱。
我開始舔佢大脾底,用返佢頭先果d野,跟住就舔佢妹妹d邊位,又用條脷頂下佢,慢慢,佢d出又出返嚟,舔左分幾鐘,佢開始加快動左,愈含愈快,愈含愈深,呢個時候,成間房都係吸吖,啜吖d水聲.............

我feel到我開始嚟料,我即刻stop左佢,將佢掉轉身,我一路錫佢,一路係係佢耳邊同佢講,「妳真係好正吖,我比妳舔到就嚟射喇。」
同佢講完,我又繼續錫佢,錫左一陣,佢同我講,「甘你做咩stop我,你唔想射係我個口咩?」
「我未試過係人地個口度射,唔知係咩感覺,我又怕妳唔鍾意,所以就....」
「甘你依家想唔想吖?」
佢用一副含情默默既樣,語調又帶種挑逗,我忍唔住甘點頭。
佢 慢慢離開我個嘴,跟住推低我,慢慢,個嘴又落返去我細佬度,好似當佢係雪糕甘舔,一下舔,一下吸,上下上下甘幫我吹,比人吹過既都知到,果種吸啜,然後用脷去舔既感覺真係好正。過左分零鐘,佢開始愈來愈快,我望住佢個頭上下上下甘,我只手捉住床單愈捉愈實,突然,我feel到就嚟爆發,我捉住佢個頭,再一次stop佢,我同佢講,「我就嚟射喇!」我其實呢一下係想確認多一次我係咪真係可以口爆,因為我真係未試過
佢望一望我,然後繼續甘舔我,我同時亦捉住佢個頭,跟住一齊郁,當我爆發果一刻,我將佢個頭禁度最低,跟住唔比佢郁,直至我射完為止。
當我射完之後,只手亦度放開左,呢個時候,佢望住我,然後打左我一下,好似好嬲我甘,我即刻同佢將對唔住。
佢呢個時候拎高雙手放係口下面,慢慢,我見到有d野係佢口度吐左出嚟,我第一次甘真實甘有人係我面前吐精,平時睇a片就睇得多,甘真實真係無。
「作死你吖,我差d比你搞到抖唔到氣。」
跟住佢將雙手伸過嚟我度,「你依家同我放落口。」
我心知佢係玩我,我合埋眼「好吖,啊...」
其實我真係估下,心裡面十五十六,佢真係隊埋嚟我都唔知點算。
一秒,兩秒,三秒.......佢錫左埋嚟,呢一刻,我再度同佢條脷亂纏,而係佢手上面既精液亦清理左。雙手攬住我,我心裡面笑左下,我估岩左.........

下一章   #   29

作者: davidX    時間: 2014-7-5 17:10     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: 說好的金錢    時間: 2014-7-5 17:37

作者: karlll2    時間: 2014-7-5 17:40

年青人比人攬攬錫錫,小鋼炮好快又進入作戰狀態,佢見到細佬再一次豎起,就笑左笑「嘻,你細佬甘樣算係點先?」
「妳話呢?」
「我唔知wo。」
我攬住佢「妳真係唔知?」
佢企圖想爭扎,但你都估到啦,甘係無用既。
我一路攬住佢,一路摸佢,一路係佢耳邊「妳唔會甘殘忍唔比佢親近下妳妹妹掛。」
「我唔知妳講咩bor。」
「妳望下佢啦,佢幾可憐,豎起晒無得比妹妹服侍。」
「你想佢入嚟都得,你拎個套出嚟先吖,有套有得入,無套無得傾。」
「無程程係個身點會有套吖?」
「甘無就無嫁喇。」
「一次甘多吖,嚟啦。」
「唔....得!」
聽到佢甘講,失望就一定有,但來日方長,今次唔得,下次買齊野就砌佢一穫甘既。
「甘好啦,但佢依家甘,點算?」
「嘻嘻,妳自己搞掂喇,我唔理你,我沖涼先。」
於是,佢起身準備行去洗手間沖涼。而我,屌唔到佢,甘鴛鴦戲水補數都唔錯吖,我襯佢背住我,我係後面將佢成個抱起,「妳整親只腳,都係等我抱妳入去啦。」
佢面對住古靈精怪既我,都無我甘好氣。我抱佢入到洗手間,先較好水,我問佢「我幫妳沖涼好無?」
佢點一點頭,我開始先幫佢洗頭,然後洗洗身,我將沐浴露搽勻佢全身,然後幫佢做massage,搞搞下,我就開始摸勻佢全身,由頸,到個胸。因為佢係背住我既關係,我從後甘摸佢個胸,一路摸,一路錫下佢條頸,耳背,摸摸下佢開始叫,我問佢「舒唔舒服吖?」
「好舒服吖!」
我另轉佢個人,開始錫佢個嘴,「想唔想再舒服d吖?」
「點樣可以舒服點?」
我捉住佢只手,帶到我細路度,佢望住我翹起左既細佬「衰人,我度都話今日唔得。」
我即刻扮到好失望甘既樣,佢見到,「我用口幫你好無吖?」
我無答佢,佢以為我唔開心,於是佢跪左係度,再一次用口幫我。

同佢係洗手間鴛鴦戲水,大家係水裡面攬攬錫錫,只手隨住梘液四圍游走,真係快活過神仙。
如果各位都同你既伴侶一齊沖過涼就一定知我講咩。
好快,我就同佢玩左一個鐘,「我同妳抹身吖。」
佢笑左笑,就舉高雙手,就好似時裝店既櫥窗公仔一樣,同佢抹抹下,我又忍唔住錫佢,錫左一陣,「做咩野甘癡纏吖,未錫夠咩頭先?」
「妳真係好吸引,見到妳笑我真係忍唔住想錫妳。」
「甘你之前咪忍得好辛苦?」
「妳話呢?想錫,但無得錫,妳知道我幾慘嘛?」
「我唔知wo,你係咪同我抹身嫁?」
見到佢呢個甜絲絲既樣,佢真係好正。
我好快甘同佢抹乾個身,然後又再一次抱起佢,慢慢甘送佢返入房。
返到房,「你我係左邊個櫃第二果格拎d衫比我吖。」
我拉開果格櫃桶,我見到好多唔同顏色,唔同種類既胸圍內褲。

「你唔好諗住再偷我條底褲吖下,佢地全部都係我最鍾意既。」
吖,甘都比佢知道我諗緊咩,淫妻,吖係人妻真係"西"非利。
「我無諗住偷吖,不過我有諗過拎走囉。」我笑笑口甘同佢講。
「你敢吖,信唔信我閹左你吖喇。」
我係個櫃度揀左條黑色蕾絲既底底,然後行埋去佢度,「你捨得咩,妳都未試過我細佬既利害,妳唔想試咩?」
「死咸濕仔,我先唔想試吖。」
我再行緊d,攬住佢,「真係唔想試?」
我企圖想離開我,故作爭扎,「我唔想bor。」
呢 一刻,我同佢就好似一對小情人甘灑下花槍,真係好開心,最後我係佢個主場作客到5,6點,我就返返過對面,臨走時佢同我講,「我地以後係出面要好似平時 甘,你唔可以攬我同錫我,我唔想比人講事講非,我唔想影響到我個女,應承我,得唔得?唔係你出左呢個門口,我地就就甘完。」
我諗唔到有咩理由唔應承佢,橫掂住得甘近,想要咪叫佢過嚟我度囉,橫掂我自己一個住。
「我明白,我會尊重妳!」
跟住做d咩,大家應該都估到啦,我咪又好浪漫甘去同佢kiss囉。
返到屋企,回想返頭先同佢所做既野,真係好回味,好想即刻去禁佢鐘,拉佢嚟我度再戰,但我都知呢d野唔可以太急,要醞釀一下。
但過左一陣,個人又突然好d唔安落,始終都好似唔係甘好甘,雖然係離左婚者,但佢始終有個女,重甘大個。

下一章   #  36

作者: lee1997    時間: 2014-7-5 18:19

thank you your report:smile_40:
作者: pannybb    時間: 2014-7-5 20:20

作者: littlefox_yat    時間: 2014-7-5 20:43

師兄,真係好期待你嘅故事呀!請繼續寫落去!

作者: karlll2    時間: 2014-7-5 22:15

我27咋

作者: karlll2    時間: 2014-7-5 22:19

唔知大家鍾意呢個速度吖,定一嚟就激情?

作者: signalgear    時間: 2014-7-5 23:01

作者: karlll2    時間: 2014-7-6 04:12

好快,甘又到左第二日,我地又一起出門口,去到大堂,我故意行埋去佢身邊攬住佢錫左佢一下,佢好快甘甩開我,重大左我一野,「妳唔記得左我尋日同你講既野喇?比人見到點算呢?」
「甘早,邊有人吖,同埋我掛住妳嘛。」
女人真係女人,一聽到有人話掛住佢,個心就軟晒。
「車,我唔知妳講咩。」
「妳唔想見到我咩?」
「係喇係喇,你下次唔好甘喇!」
我又再一次行近佢身邊,「甘即係今次得啦?」
我唔等佢比回應我已經錫左埋去,起初佢都有d爭扎既,但好快佢已經比我條脷攻陷左。
一大清早,係返工前搞埋d甘既野,真係精神爽利。
大概分零鐘,佢既口唇終於離開我,「妳個衰人,只此一此,下次你再亂嚟我唔睬你。」
「知道喇!」
跟住,我同佢又變返平日既模樣,大家各自去返工。
我上到車,我send左個text比佢「你記得補返d唇膏吖,因為我頭先食晒。」
「衰人,一大清早就搞到我甘,想死吖?」
「我想妳都唔比啦,係咪?」
「我無所謂嫁,XP」
「今晚妳有咩做吖?」
「無咩特別wo。」
「妳過嚟我度吖。」
「你想點?」
「妳過嚟咪知囉。」
「妳答到我條問題我就過嚟啦,答唔到你個咸濕仔今晚食自己啦。」
「我甘叻,難我唔到既。」
「你尋日開過我櫃桶,見晒我有d咩色既底底嫁啦,你估下我今日著咩色既底底同戴咩色既bra。」
「我比你揀,A 白色,B黑色,C米黃色,D粉藍色」
「喇,每個答案都代表一個時間,A係八點,B係九點,C係十點,D係十一點,你唔係依家話我知,到時到候你就開門啦,我就會出現嫁喇,估唔中你個咸濕仔今晚係甘先。」

我今日成個心都飛左去佢度,我係度諗「究竟係咩色呢?」
講真,邊可能估到吖。但就係佢呢個問題,就搞到我全日淨係掛住諗住佢。
好唔容易地就到左6點,我終於挨過左呢個甘難挨既一日。
放左工,我已經咩都唔理,第一時間去買左套先,唔係今晚估中都無得搞就慘慘豬。
跟住行經一間內衣店,我突然好想買一套送比佢,於是我好尷尬甘入左去,呢次係我呢生人第一次入去內衣店,真係好尷尬。

入 到去花多眼亂,究竟買邊套好呢?首先係顏色上面我揀左紫色,甘我就好專心甘睇紫色既內衣,睇左一陣比我見到件蕾絲通花既款,個bra都無咩特別,但條底底 就好透,淨係有一塊布仔包住佢又濕又滑既妹妹,好性感。我拎左上手,不其然幻想住佢著住呢套衫跪左係地同我含,諗諗下我feel到細佬好似唔聽話,所以我 拿拿臨去比錢,去到櫃枱個sales話呢個款重有個T-Back版,我諗都唔洗諗就要T-B果款。買齊晒野,我望一望個時間已經7點,我要快d返去準備今 晚個大戰。

下一章   #41

作者: 影帝兄    時間: 2014-7-6 07:23

加油師兄!

作者: ccclaw    時間: 2014-7-6 08:47

作者: benben18    時間: 2014-7-6 09:01

作者: 零件部    時間: 2014-7-6 09:16

阿姨一定大食格

作者: karlll2    時間: 2014-7-6 12:16

返到屋企,我咩都無做,先開左套av嚟熱定身先,費事一陣甘失禮插一陣就射左出嚟。望住大田好淫既樣比人推車屌到啪啪聲,我合埋眼幻想住係anna跪係我前面比我從後甘入,好快我就射左出嚟。
出完火,我就咩都唔理,我決定今次賭運氣,同信我既直覺,我估佢係著黑色既。好快,就到左八點,我係個防盜眼裝出去,發覺佢間屋靜蠅蠅甘,我就知道佢今日唔係著白色。
突然,我諗到一樣野,我覺得我應該text佢吊下佢癮,「好辛苦吖,終於挨過左八點。」
過左一陣,「你估到未吖?」
「甘難估,有無少少提示吖?」
「都過左八點啦,都係3揀1者。」
「我依家好辛苦吖,我好想攬住妳,妳話我知吖。」
「哈哈,你辛苦定你細佬辛苦吖?如果係你既話,就睇下電視啦,愛回家幾好笑嫁,如果係細佬辛苦,睇套AV囉,我知你電腦實有既。」
我估佢呢一刻一定係對面笑得好開心,哼,即管笑啦,一陣佢就知味道,呵呵呵。
我係個紙袋都又拎返件內衣出嚟,一路望,慢慢又幻想住佢著住係點嫁呢。
好快就到左8點59分,我先關左全屋既燈,然後再開左屋企度大門,我就企係度門後面,到左9點,出邊有人開門,我心裡面暗喜,然後我feel到有人行入嚟我屋企,於是我即刻關門,然後從後攬住佢。
「我就知道妳係著黑色。」
「衰人,妳嚇死我喇,重唔開返燈?」
我無聽佢講,我keep住係後面攬住佢,錫佢耳背。
「哎呀,好痕吖。」
「妳驚唔驚我估唔到嫁?」
我一路錫一路係佢耳邊問。
「你實有你方法既。」
呢一刻,我只手開始唔聽話,係漆黑中摸佢。
「衰人,你唔想對答案咩?唔想睇下我著左咩衫過嚟咩...........」

我 唔理佢,我好心急甘錫落佢度,以表示我係幾甘掛住佢同對佢有幾甘饑渴。脷疊脷,大家唔知道交換左幾多口水。成間屋因為咩都無開既關係,只係充滿住大家既呼吸聲同埋口水聲。而另外,因為係呢種黑媽媽既環境,既臭覺變得特別靈敏,我聞到佢身上面充滿住香水味,一路聞住,一路吸啜佢既嘴唇,一路聽住大家因為脷與 脷交纏所發出既聲音,我細佬終於硬左。而我只手亦開始唔聽話,開始係佢身上面游走。本身只手都係攬住佢條腰,慢慢已經去到背脊。另一只手就伸左入去佢條褲裡面,輕撫佢patpat。摸左陣,我已經聽到d好重既呼吸聲,當中又帶少少呻淫聲,叫到我好想即刻除褲屌佢,但唔得,我一定要搞到佢求饒。
摸左一陣,我又再次抱起佢,「我地入房喇,honey。」
入到去,我放左佢落床,開始幫佢除衫,除晒面果d,淨底既淨係得返個bra同底底。
我爬左上佢個身上面,推高左佢個bra,開始舔佢個胸,又吸,又啜佢粒lin,另一邊就用手又搓又摸又捽,anna個胸又香,又滑「點解妳今日甘香既。」
「嗯.....我過嚟之前噴左香水,你鍾唔鍾意吖。」
「好香吖,好想一啖食左妳。」
「唔好吖。」
通常,男仔聽到人地叫唔好,都會好興奮,我都一樣,真係唔知點解。
大 約玩左5,6分鐘,我只手開始進攻佢妹妹,我慢慢去到佢下面,隔住條底底摸下,撳下甘,過左一陣我聽到嗞嗞聲,而我又開始撩開佢底底,慢慢用手指去撩下,捽下甘。過左一陣,我索性伸指手指入去,出出入入甘,撩左大概10幾秒,佢妹妹愈來愈多水,d嗞嗞聲愈來愈大聲,而佢亦開始夾實對大比,唔比我再撩佢甘。
「嗯...吖....哼.....」
呻淫聲愈來愈愈大,我就開始愈撩愈快,佢又愈夾愈實,「嗯...吖...唔好吖,我唔得喇..」
「舒唔舒服吖?」
「好...好舒服吖,唔得喇。」
「甘妳想我點吖?」
「快.....快d吖。」
呢一刻,我諗佢都開始失晒性,佢呼吸愈來愈重,過左一陣,我只手指feel到佢妹妹裡面愈夾愈實,重愈來愈濕,我唔知呢d係咪就係高潮既表現,但果種感覺都幾正。終於,佢個身不停甘震,大

佢舒服完,就翻身擒住左我,好似想表達「到我幫你舒服下喇。」

下一章   #  52

作者: xmarkx66    時間: 2014-7-6 12:28

作者: 岸toto    時間: 2014-7-6 13:03

屌左未?费话少講

作者: R1兩公婆    時間: 2014-7-6 13:35

作者: savisavi    時間: 2014-7-6 13:41

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-6 12:16 PM 發表
http://i1379.photobucket.com/albums/ah156/karlll22/imagejpg1_zpsf34f0b55.jpghttp://i1379.photobucket.com/albums/ah156/karlll22/imagejpg2_zpsf1260912.jpg
佢有時返工就係甘
好正 ... 繼續 please

作者: 1223.bruce    時間: 2014-7-6 14:43

作者: ttfat67900    時間: 2014-7-6 14:48

失婚人妻,聽個朵都已經鳩硬

作者: 1223.bruce    時間: 2014-7-6 14:57

作者: dontworry0837    時間: 2014-7-6 14:59

作者: littlefox_yat    時間: 2014-7-6 15:17

師兄會唔會post人妻著瑜珈衫嘅相俾大家睇下呀?

作者: honey69ricky    時間: 2014-7-6 16:26

good post,thx for your sharing!!!

作者: karlll2    時間: 2014-7-6 16:35

佢用手不斷甘上下上下甘CHOK我小弟弟,時快時慢甘,一時又摸下我袋底,摸到我細佬扯到衡晒,因為太舒服喇,究竟,人妻天生識呢門手藝定以前比人調教到甘嫁呢?呢一刻,我合埋眼,好好甘享受下人妻佢高超既技術。
佢 用手摸左一陣,我開始感覺到細佬開始濕濕地,我心諗,我未走火嫁,點解會濕既?我打開對眼,我見到人妻吐d口水落我細佬度,佢見我望住佢,佢問我:「你鍾 唔鍾意我甘做吖?」我緊係答佢我鍾意啦,睇av睇得多,但真實就真係第一次,佢聽到我話鍾意,佢就好陶醉甘笑左笑,然後合埋眼甘先用塊面去磨擦下我細佬。之後,佢開始慢慢甘伸條脷出嚟,開始舔我個龜頭,先係好始食雪糕甘,一下一下甘,然後開始打轉,繼而將佢放入口,一時就吸,一時就上下上下甘套玩,一時就 又用口又用手,係呢個寧靜既空間,出現左d最美妙既聲音,就係由佢個口玩我細佬既口水聲,大家搞過都知呢d聲有幾甘好聽。
過左一陣,佢轉移陣地,開始含我兩粒蛋蛋,時出時入甘吸,過左幾分鐘,我趁佢又含緊細佬時,我口爆左佢,呢一下毫無先兆既口爆,佢都覺得好突然,但我都聽到咕一聲,佢吞晒,然後就幫我清潔埋細佬既周圍,真係好周到。清潔完左,佢爬返上嚟我身邊,問「點解頭先射得甘多既?」
「妳搞我我舒服死喇,所以咪射甘多囉。」
「甘鍾唔鍾意吖?」
「妳話呢?我頭先真係比妳舔到就嚟失控。」
「甘失控妳會做d咩嫁?」
「妳估下?」
「我唔知,估唔到wor。」
「咪就係甘囉。」
我攬住佢一個轉身,用個身壓住佢,開始又嘴佢,今次,我既行為一點都不溫柔,重有d粗野,錫錫下,細佬又起機,頂住左佢個肚。
「嗄,你細佬好曳曳吖。」佢喘住氣甘講。
「妳知唔知佢依家想點吖?」
「嗯....我...我唔知吖...佢想點吖?」
「佢想妳妹妹吸啜下佢吖。」
「嗯...我唔明吖...」
跟住,我做住佢只手,帶佢去到我條野度,慢慢牽引佢去佢妹妹,當我想入去既時候,佢夾實左唔比我入。
「你知嫁。」
我當然知道,但想搏下懵者,好彩我今日早有準備,我伸長只手係床頭拎左個套出嚟,然後就同佢講
「妳睇下呢個係咩嚟?」
佢見到我拎左個套出嚟,「算你啦!」
我撕左到袋,拎左個套出嚟,「點帶嫁?」我又再一次扮懵。
「哦,你唔識帶,甘算喇!」
「妳會唔會考慮幫下我呢?」
「我都唔識嫁wo,甘點算吖?」
呢一刻,我知佢玩我,我就還以顏色,我開始嘴返佢,一路嘴,一路捽佢粒lin,又撩下佢妹妹,盡量搞罄佢,等佢忍唔住。
攻擊左好幾分鐘,佢d呻淫聲愈來愈大,妹妹都愈來愈濕,「你好衰吖。」
「妳係咪好舒服吖?」
「好.....好舒服...」
「想唔想再舒服d?」
「嗯....想吖。」
呢一刻,我停晒手,我拎住個套問佢,「依家記得點帶未吖
佢打左我一下,「你真係好衰吖。」
佢推低我,然後坐左上嚟,佢先用手上上下下甘chok我條野幾下,然後就幫我帶左。
帶左之後,我攬住返佢,繼續同佢嘴,嘴左分零鐘,我捉住佢只手去到條野度,等佢自己放入去佢妹妹度。
當我捉住佢只手,佢都知我想點,佢帶到我細佬去到妹妹個入口時,我捉住佢條要,順理成章甘我入左去....

雖然係隔住個套去感覺,但我仍然可以感受到細佬被溫暖濕潤既肉璧包住,終於,我終於可以插入去。
插左入去,我靜止左所有既動作,希望可以好好感受一下被我撩慶左,充滿肉汁而自我呼吸既妹妹果種張開,收緊既感覺。同時,我又想比佢知道佢妹妹已經比我塞滿左,漲漲既感覺。同時,我不斷係佢耳邊吹氣,舔佢只耳仔。
「衰人,人地都比左你插入去啦,你係咪重要甘樣整我。」
每次,聽到佢嗲住甘同我講野,我都會野獸上身,獸性大發,我相信每個男人都會好重意聽到呢d說話,尤其是一個比你佔領緊既女人。
我雙手扶住佢條腰,帶領住佢一上一下甘,帶左幾下,佢已經開始自動波甘自己黎,望住佢一路騎,對波一路甘拋下拋下甘,加埋佢既叫床聲,真係視覺,、聽覺同肉體上既享受。
騎左一陣,我又扶番佢條腰,扶住佢逆時針甘大圈,我條野係裡面轉下轉下甘,真係好正。
過左一陣,我捉住佢只手去佢個胸度,佢都知我想佢點,佢開始自摸,一路摸,一路上下上下甘,插幾下又坐住轉下甘,去到好爽時又撥下頭髮。人妻真係人妻,指示下就識自動波甘去馬。堅正。

大 概10分鐘左右,聽到佢d呼吸聲愈來愈重,同我都憐香惜玉,我就轉左做推車。我左手扶住佢條腰,右手捉住細佬插入去。以前睇甜故成日話咩九淺一深,甘我咪試下囉,但插左一陣,發覺都唔係d甜故講到甘正者,都係keep住同一節奏好d。我開頭keep住慢慢,慢慢甘插,插左大概2分鐘就開始加速。佢比我插到 開始求饒。
「呀~~唔得喇~~唔…..唔好甘快ㄚ…..死喇………」
聽到佢甘講,我死人都開行turbo,
「忍唔住喇~~呀呀呀…….呀呀…..」
連續快速甘插左20幾30下,我feel到我都黎料時,我好快甘抆番出黎,擰轉佢個身,除埋個套,chok 左幾下之後,
「呀…………」
我顏射左佢………….
真係好x正,我插左差唔多20分鐘,射左好多出黎,佢比我射到成塊面都係。射完,我將細佬放左落佢個嘴上面。Vienna話嫁嘛,射完,條女再舔先係最正既,甘我咪又試下囉,原來真係好正,大家下次真係要試下。
舔左一陣,我抆番出黎,佢條氣都重未順番,呢個畫面話比我知,佢應該走唔甩我細佬既抽插

作者: 1223.bruce    時間: 2014-7-6 16:50

作者: karlll2    時間: 2014-7-6 17:49

一場激戰過後,我攬住佢係床上面,
「妳今晚唔好走ㄚ。」
「點解ㄚ?妳比個原因我先ㄚ。」
我心諗,女人真係女人,咩年紀都係鍾意聽人地講大話,唔同話我好想同妳大戰多幾個回合,令到妳慾仙慾死甘咩,至於我講咩,大家都估到啦。
「我好想攬住妳訓,攬住妳真係好舒服。」
而當女人聽到呢d說話,佢既反應都會係甘樣,
「你講大話,(然後一手捉住我細佬)你細佬出賣左你喇咸濕仔。哈哈」
原來,人除晒衫真係唔可以講大話,口裡說不,身體卻很誠實既最好證明==
男人係呢個時間,最叻就係扮死狗,然好玩賴皮,繼而回避問題,
「我無ㄚ,甘妳留唔留低ㄚ,黎啦
「妳攬到我甘實ㄚ,我邊度都唔洗去啦。」
聽到佢甘講,我就情不自禁甘又錫左埋去,唔錫由至可,一錫又想進入佢回緊氣既黑洞。
但當然,我同佢未有開始,因為時間流流長,我都係同佢傾下計先,因為我都幾想知佢點解會比我上。

我攬住佢,係佢耳邊問佢,「妳今晚用咩藉口出黎嫁?」
佢就話,「我同阿女講,阿媽去打牌囉。」
「甘妳今晚唔番去,得唔得嫁?」
「唔得嫁,所以我走嫁喇」
聽到佢甘講,作為?o靓仔既我,緊係扮扁嘴嫁啦。
佢見到我扁嘴,「哈哈,我呃你咋。」
我心諗,我緊係知啦,我都係扮下野者
「我同阿女講我今晚打通宵,叫佢早d訓,唔洗等我。」
聽到佢甘講,我都好識做,錫左佢一啖,跟住大家都無再講野,不知不覺就訓著左喇。
一覺醒來,我睇到人妻已經醒左,眼碌碌甘望住天花板,我問佢做咩ㄚ?佢無答我反而問我:「你覺得我個人點ㄚ?有個女重做呢d野,會唔會好賤格?」
我攬住佢同佢講,「緊係唔會啦,有個女又點?妳都係女人,
每個女人都想得到人愛佢,錫佢,而且我真係鍾意妳,同妳一齊我好開心。」
佢聽到我甘講,眼淚又不自禁甘流出黎
我就哄佢,「妳又喊啦,妳知唔知妳喊我好心痛嫁?」
「好喇好喇,我唔喊喇」
一覺睡醒,我發覺佢已經唔知去左邊,但佢d衫依然重係我間房裡面,甘即係未走啦我行出房,睇下佢去左邊啦,原來佢整緊早餐比我食,你地話吖,人妻咪有呢樣好囉。我靜雞雞甘行埋去佢度,雙手從後攬住佢。佢比我呢個舉動嚇左嚇,就係甘鬧我,佢呢個鬧人樣都幾正。我攬實佢,「妳起左身好耐喇?」「係妳個爛訓豬先會訓到甘耐嫁者。」「甘人地尋晚做完運動,好攰嫁嘛。」「係得你尋晚先有既,又唔見我係甘?」「甘即係話我尋晚出盡力囉,唔係妳尋晚點會甘......呵呵」「甘點呢?」佢拎住個鑊剷對住我,作狀想打落嚟。「無野無野,hehe」我故意拉開話題,「妳整緊咩吖?」「炒蛋同腸仔囉。」「腸仔?妳尋晚重食唔夠咩?」「你出佢番去吖,人地整埋野比你食,你重甘唔正經。」就係甘,我就出番去。我企係個門口,望住佢整野食,突然感到有幸福既感覺。
佢整完出嚟,見我坐左係飯台對住佢笑,佢問我笑咩野,我伸長只手,佢都好醒目甘行埋嚟捉住我,我一手拉左嚟坐左係我大脾,攬住妳食會唔會好feel D?就係甘,我就攬住左佢,大家互相甘餵大家食野,同時,因為佢坐住我既關係,細佬都好似訓醒甘,我相信佢都感覺到有野頂住佢。
差唔多食完既時候,我開始忍唔住,我開始毛手毛腳.........

作者: tracychan123    時間: 2014-7-6 17:51

作者: eason_pong    時間: 2014-7-6 18:50

作者: 鄭俊偉    時間: 2014-7-6 19:34

作者: supperdisk    時間: 2014-7-6 21:03

very good

作者: flashbee    時間: 2014-7-6 21:14

可以隨時入席起筷囉!
作者: 艾官    時間: 2014-7-6 21:32

作者: karlll2    時間: 2014-7-6 22:49

寫緊嫁喇等下啦

作者: cmc001    時間: 2014-7-6 23:19

有無撩你買番份保險?
作者: randyrandy    時間: 2014-7-7 00:30

期待你出文!
唔知失婚人妻知唔知你寫緊佢呢?
作者: s987358    時間: 2014-7-7 00:34

支持
作者: karlll2    時間: 2014-7-7 01:47

去到健身中心,我地就先換衫,我都著左我頭先新買既n記跑鞋,噴埋止汗劑,我就去左去等佢。等左陣佢就係更衣室行出嚟,不得了喇,佢竟然著左頭先套瑜珈衫,我細佬當堂郁一郁,我同佢講「妳甘快就著件新衫?」「哈哈,我本身都唔想著嫁,但換換下衫時又諗,買左件新衫緊係即刻試下啦,更何況你都話我著得好睇啦,係咪?」聽到佢甘講,我個心真係笑左笑,唔通我真係有機?我之前都講過啦,件衫係背心呢,重要係粉黃色,大汗d都會飛晒釘,呢一刻既我真係好期待一陣佢大汗淋漓果一刻
其實,從我開始第一次同佢打招呼到依家一齊去做gym都過左個幾兩個月,我真係估都估唔到可以同佢發展得甘快,唔知係佢太相信人,定佢開始對我都有少少意思呢?
突然,我聽到有人慘叫一聲,回一回魂,我見到Anna係跑步機跌左落嚟,我行埋去「妳無野吖嘛?」「只腳好痛。」我望一望佢只腳,佢又紅又腫甘,我估應該係拗柴。「妳甘樣唔得嫁喇,洗唔洗call車,送妳去醫院吖?」「唔洗喇,我諗我坐下無事嫁喇!」跟住,佢捉住我只手諗住起企起身,但起到身一諗住行就痛到企唔穩向後跌,我立即衝前去,係佢側跟用只手承住佢,甘佢先不至於跌多次,呢一刻,我同佢就好似拍戲甘四目交投,妳眼望我眼甘,如果呢度唔係健身中心,如果佢只腳唔係整親,我諗我真係會錫左落去,因為係果一刻,佢顯得真係好吸引。我扶左佢坐低,就話「去醫院啦不如。」「真係唔洗喇,你送我返去吖,我搽鐵打酒就得嫁喇。」「甘好啦,我call定的士係下面等我地吖。」佢點一點頭表示同意,而我又叫左個女職員扶佢去返更衣室執返d野,跟住就扶佢落去搭車。上到的士,因為好痛既關係,佢挨左落我膊頭,而同時,佢因為趕住走既關係,佢其實重著住果件好咪人既瑜珈背心,係佢身邊既我就盡飽眼福,事業線盡入眼簾,有幾下,我重好似見到佢粒提子,但係咩色,我就睇得唔清楚,不竟的士太黑。
大概搭左15分鐘就返到佢屋企,「係我個袋度拎條鎖匙吖。」「我拎起左佢個袋,伸只手入去巢,巢巢下發覺有d野好軟綿綿,一拎出嚟,原來係佢個bra,原來今日佢著左個黑色bra,佢見到我拎左佢個bra出嚟,我即刻瞪大左對眼,跟住好尷尬甘搶走左,我連忙甘講唔好意思,但我知道,口裡說不,身體卻很誠實,我發覺小弟弟開始唔對路,甘我就快快手搵條鎖匙,然後扶佢入屋。今次,我都係第一次入佢屋企,佢屋企都整得幾靚,可能係兩母女住啦。「阿女呢?」「佢参加左學校果d兩日一夜咩領導訓練營,今晚唔係度吖。」我心諗,甘劇情既成件事,今晚我豈不是可以為所欲為?「甘洗唔洗我幫妳打比佢話妳聽整親?」「唔洗啦,佢知道左都無用,重會囉囉攣,拗柴者,好小事,更何況依家有妳。」有我?即係點吖?講d甘曖昧既野,我get錯既話,甘就會出事嫁喇wo.......
作者: karlll2    時間: 2014-7-7 01:48

有事佢就係甘著
作者: 果粒橙    時間: 2014-7-7 01:50

師兄加油,你寫得好好呀
作者: burbur    時間: 2014-7-7 01:57

寫得好好,努力
作者: 1223.bruce    時間: 2014-7-7 01:59

作者: bee.ee    時間: 2014-7-7 03:30

作者: Water_man    時間: 2014-7-7 06:59

support

作者: pentium75    時間: 2014-7-7 07:51

引用:
原帖由 bee.ee 於 2014-7-7 03:30 AM 發表
有樣果張相清晰得滯喎
Delete咗佢啦
咪害到人

http://n2.hk/d/images/

贊成!樓主,你知唔知害梗人呀?

作者: paullee1103    時間: 2014-7-7 09:47

精彩

作者: 1223.bruce    時間: 2014-7-7 09:48

作者: 真空甜心    時間: 2014-7-7 12:38

作者: dixonlee    時間: 2014-7-7 13:00

作者: AJISENPAUL    時間: 2014-7-7 13:51

作者: HoYinOne    時間: 2014-7-7 14:19

入正題未?

作者: 安忍    時間: 2014-7-7 14:48

作者: cmc001    時間: 2014-7-7 15:02

阿女入咗camp,連個天都幫埋你

作者: eason_pong    時間: 2014-7-7 15:05

作者: A1000    時間: 2014-7-7 15:39

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-4 23:17 發表
有一晚,我落街打波,而甘岩佢又落街,佢果晚著住劉心悠買緊廣告果套粉藍運動背心,重露左裡面運動bra條帶,跟住就修腿7分褲,見到佢著成甘,我即刻唔想打波,返屋企打 機算,但我都無甘做,我就借d而問佢d白癡問題「 ...
心諗,甘好既機會重打咩波吖?揸波好過喇!:smile_30:
作者: A1000    時間: 2014-7-7 15:44

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-5 02:19 發表
過左幾日,我wtapps Anna「Anna,今晚去唔去做gym?」過左陣,佢應我「今晚可以吖,幾點?」「妳返到屋企再話我知吖,我幾點都得!」「好吖!今晚見!」見到佢應承左我,我就開始幻想佢今晚會著咩 ...
一路跑,佢一路滴汗,個胸一路甘上下拋下拋下!:smile_30:
作者: A1000    時間: 2014-7-7 15:48

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-5 15:46 發表
如事者,我地開始keep住甘有通訊來往,一齊去做gym,但係呢段時間,我地都無過激既行為,因為我知道,對竹呢個年紀既女人,同經歷過婚姻失敗既女人,係要比多d耐性,甘先可以打動佢。
每個星期,我地都會有2-3日一齊 ...
起晒水喇!:smile_47:
作者: A1000    時間: 2014-7-7 15:52

ok bor.
引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-6 12:16 發表

佢有時返工就係甘

作者: A1000    時間: 2014-7-7 16:01

微波仙子?
引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-6 16:35 發表

同佢係屋企做經瑜珈

作者: 花果山清兵    時間: 2014-7-7 16:02

作者: A1000    時間: 2014-7-7 16:04

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-7 01:47 發表
去到健身中心,我地就先換衫,我都著左我頭先新買既n記跑鞋,噴埋止汗劑,我就去左去等佢。等左陣佢就係更衣室行出嚟,不得了喇,佢竟然著左頭先套瑜珈衫,我細佬當堂郁一郁,我同佢講「妳甘快就著件新衫?」「 ...
阿女参加左學校果d兩日一夜嘅領導訓練營,嗰晚唔係度!甘劇情既成件事,你咪食住氣流囉!:smile_47:
作者: 剋星    時間: 2014-7-7 17:34

300蚊半年都真係幾平..
作者: Xperia_xxx    時間: 2014-7-7 17:46

作者: karlll2    時間: 2014-7-7 18:43

頭先我見到有ching係車度睇我呢個post,我有d想坐去佢隔離😏

作者: heaethan    時間: 2014-7-7 18:51

樓主加油

... 整親腳係幾耐之前既事 ?

作者: signalgear    時間: 2014-7-7 20:41

作者: veryok    時間: 2014-7-7 20:47

身材幾好
引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-7 01:48 AM 發表

有事佢就係甘著

作者: couplelover    時間: 2014-7-7 21:58

不能夠不支持~!!!!!!!!!!!!!
作者: kelvin10171970    時間: 2014-7-7 22:10

作者: 自保男    時間: 2014-7-7 23:20

作者: supperdisk    時間: 2014-7-7 23:50

Fuc...... her,support.

作者: jas臣    時間: 2014-7-8 00:29

作者: zeronne    時間: 2014-7-8 00:44

寫得好好,支持

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)