188Channel

標題: 女友對性無興趣,同無女友有咩分別?(咒怨長文慎入) [打印本頁]

作者: 不良少年~    時間: 2014-7-1 09:28     標題: 女友對性無興趣,同無女友有咩分別?(咒怨長文慎入)

作者: 不良少年~    時間: 2014-7-1 09:31

作者: damon@hkd    時間: 2014-7-1 10:32

作者: hateb6    時間: 2014-7-21 22:36

作者: 6Inch    時間: 2014-7-21 23:11

相處上, 係唔係你想要ge人? 你地夾唔夾?有無咩異狀?

無性其實對段關係唔係咁好,
作者: 特濃咖啡    時間: 2014-7-22 01:38

作者: koo2468    時間: 2014-7-22 10:08

作者: jack628    時間: 2014-7-22 10:26     標題: no need to talk

作者: joechan998    時間: 2014-7-22 10:29

作者: blue_wind    時間: 2014-7-23 06:33

作者: hateb6    時間: 2014-7-23 07:12

作者: guthrie    時間: 2014-7-23 10:40

性生活唔協調嘅關係通常唔會有好結果。我見好多男女都係由性開始,由性維繫,到最後由性(或者應該講係“冇性”)結束。

C兄有冇同佢討論過呢個問題呢?呢啲嘢絕對要攤出嚟講,唔好學“一路向西”個男主角咁,對女朋友就鵪晒鶉,大條道理上東莞食雞煲呀!

搞到要匿埋廁所打飛機,又真係幾慘。條女如果咁都無動於衷,喂,恕我直… 撇啦。

作者: 你要既野    時間: 2014-7-23 11:02

作者: 幪面超人    時間: 2014-7-23 11:25

引用:
原帖由 不良少年~ 於 2014-7-1 09:28 AM 發表
我知實有攪屎棍問點解一定要搞,
或問我愛佢個人定愛佢個身

但我想講,正常男人都有性需要
唔好用呢d低b位入我

正題:女友對性無興趣,同無女友有咩分別?

事源咁既,我同女友都一齊一段唔短日子
初初真 ...
同佢講大家性生活不協調,點有將來,呢啲嘢真係要認真傾

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)