188Channel

標題: 到我講點解食洋腸-學野啦 [打印本頁]

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 02:35     標題: 到我講點解食洋腸-學野啦

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: askl222    時間: 2014-5-31 02:48

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 02:35 AM 發表
打緊post既呢一刻我訓係法國腸隔離
係,同男友講返阿媽度但出左去玩
兩點幾既而家係啱啱做左兩次
佢無大大力,佢普通尺寸,佢唔係好硬,45歲大年紀
佢第二次只係出左一小滴
但我好中意

香港男人做 ...
So sweet!!!! But I can be...   
作者: 一名大食男    時間: 2014-5-31 02:50

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 03:13

My love, my baby, For u
一路做會久唔久濕吻
You are good加好温柔既呻吟

一係美國佬
Fuxk fuxk 甘捅到底但真係下下令你返白眼
快硬射得多(滿足感大D)

作者: heavily192    時間: 2014-5-31 03:25

作者: snowy_spirit    時間: 2014-5-31 03:35

我想問食到洋腸有咩咁特別? 點解師姐咁串叫人學野?:smile_41: :smile_41:
作者: Water_man    時間: 2014-5-31 04:04

c姐喜歡食咩腸呢?

作者: terenceman123    時間: 2014-5-31 05:04

作者: 藍牛仔褲    時間: 2014-5-31 06:49

或者外國男人較懂得關顧女人的感受,
亦懂得說話去氹女人,令到女人更加受落。
有時我還覺得 :
東方人,香港人,對性愛,性觀念,
仍然停留在一夫一妻,傳終接代,生育下一代,或發洩性慾,
不會想到性是享受,交流,依畏,或將最私人最美好的一刻留給對方。多謝師姐,我都學到嘢。

作者: 藍牛仔褲    時間: 2014-5-31 06:58

或者外國男人較懂得關顧女人的感受,
亦懂得說話去氹女人,令到女人更加受落。
有時我還覺得 :
東方人,香港人,對性愛,性觀念,
仍然停留在一夫一妻,傳終接代,生育下一代,或發洩性慾,
不會想到性是享受,交流,依畏,或將最私人最美好的一刻留給對方。
作者: 粗筆人    時間: 2014-5-31 08:06

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 08:30

對上兩個C兄,我就係講呢樣野。香港或亚洲男人,每每都係要“吊死你,賤人快D含,插死你..."如果真係都好,但好多技巧差又盛,我明白dirty talk會high,會答好呀,又話佢又長又大,但我緊係食過更好,我甘做只想你開心,如果dirty talk又真係攪到人地high,女人會dirty過你

再對前既兩個Ching,你地唔明我講乜lol

作者: john@better    時間: 2014-5-31 09:17

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 09:46

引用:
原帖由 john@better 於 2014-5-31 09:17 AM 發表
咁樓主我又想了解下香港女士想法,係咪當食過一次洋腸後,基本上已不屑再食亞洲短腸?而東亞病夫們可否學習情趣來彌補先天上的不足?
唔係,有D香港人係令我甘心做性奴(我之前兩個SP,做時都會粗魯粗口,但一個未插前前戲可硬住玩個幾鐘,令我高潮幾次,又教我點做個淫娃甚至自慰,射又多一晚可做三次。所有最淫蕩既野同pose都同佢做過。另一個大大隻,可以抱起我個人插,patpat又好肉,佢抽插時只郁patpat,最緊要節奏,知我下面吸得佢好實就快快慢甘捅,慢果下真係勁大力勁入了心了肺,仲夾我高潮果陣先射,又肯同我玩危險野,拉開酒店房窗簾推車,旺區車震,角色扮演強姦...對住佢兩個我會吞埋D戰利品。

作者: Maninblue1223    時間: 2014-5-31 09:49

做愛真係好個人
你同果個人夾到,有FEEL,就會好玩

你果2個SP...其他女仔又未必BUY
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 09:46 AM 發表

唔係,有D香港人係令我甘心做性奴(我之前兩個SP,做時都會粗魯粗口,但一個未插前前戲可硬住玩個幾鐘,令我高潮幾次,又教我點做個淫娃甚至自慰,射又多一晚可做三次。所有最淫蕩既野同pose都同佢做過。另一個大大 ...

作者: hornysexgod    時間: 2014-5-31 10:41

作者: lee1997    時間: 2014-5-31 10:48

thank you your report:smile_40:
作者: smith_7677    時間: 2014-5-31 10:49

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 11:06

不過老實講,洋腸好多唔帶套,好多時玩完含完佢要入,係我攔住攞套出黎,佢地多數仲問我o U want cum into pussy?問佢地就先行去攞酒店果D,試過好多次唔夠大,所從我每次都帶住兩個大套,真係唔啱size就比佢,但真係好多都唔用,而大size套我要去尖沙咀買,一盒約百六蚊一打,每次用兩隻,買得幾次,個店主以為我男友係外國人,叫我買多幾盒,但又唔得,比男友發現XXL套仲要甘多盒一定死,牌子係日本既Just F_t 44cm,姊妹們可以參考下

作者: Maninblue1223    時間: 2014-5-31 11:22

試過攔唔住,比洋腸成功趕入嗎?
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 11:06 AM 發表
不過老實講,洋腸好多唔帶套,好多時玩完含完佢要入,係我攔住攞套出黎,佢地多數仲問我o U want cum into pussy?問佢地就先行去攞酒店果D,試過好多次唔夠大,所從我每次都帶住兩個大套,真係唔U ...

作者: Water_man    時間: 2014-5-31 11:26

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2014-5-31 11:22 AM 發表

我認為一定有law

作者: 粗筆人    時間: 2014-5-31 11:34

作者: phowong    時間: 2014-5-31 11:43

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 11:06 AM 發表
不過老實講,洋腸好多唔帶套,好多時玩完含完佢要入,係我攔住攞套出黎,佢地多數仲問我o U want cum into pussy?問佢地就先行去攞酒店果D,試過好多次唔夠大,所從我每次都帶住兩個大套,真係唔U ...
wantanly真係多野玩
作者: phowong    時間: 2014-5-31 11:43

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 11:06 AM 發表
wantanly真係多野玩
作者: SeaWide    時間: 2014-5-31 11:48

其實c妹唔係講緊洋腸嘅大細同粗幼, 而係做愛嗰陣時嘅態:smile_o05:
作者: wantanly    時間: 2014-5-31 11:51

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-5-31 11:26 AM 發表
我認為一定有law

我問佢地:佢地個個都係唔帶但女方ok wow!我問佢地唔怕baby,原來大部分出來玩同我一樣食避孕藥,我都食左五六年la,
佢地好gentle, 無唔表示就入既,初期無帶住大碼套,就用手用胸夾同口爆,佢地就用手口服待,兩三次la

作者: phowong    時間: 2014-5-31 11:53

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 11:51 AM 發表

我問佢地:佢地個個都係唔帶但女方ok wow!我問佢地唔怕baby,原來大部分出來玩同我一樣食避孕藥,我都食左五六年la,
佢地好gentle, 無唔表示就入既,初期無帶住大碼套,就用手用胸夾同口爆,佢地就用手口服待,兩三 ...
係咪每次愛愛你都一定會幫男方乳交:smile_41:
作者: SimpsonsFans    時間: 2014-5-31 11:58

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 11:58

引用:
原帖由 phowong 於 2014-5-31 11:53 AM 發表
係咪每次愛愛你都一定會幫男方乳交:smile_41:
係每次所有人都中意乃啜我對胸都係口水,大部分都自己隊上來磨,我咪順勢夾住搓再低頭含囉。

作者: phowong    時間: 2014-5-31 12:01

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 11:58 AM 發表

係每次所有人都中意乃啜我對胸都係口水,大部分都自己隊上來磨,我咪順勢夾住搓再低頭含囉。

但唔啜你個胸你又唔夠high同濕:smile_47:
作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-5-31 12:24

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2014-5-31 11:22 AM 發表

如果監粗黎 都未必夠力擋

作者: ckcchun    時間: 2014-5-31 12:25

食法國餐?
唔知咩國家你最岩呢?
可能見慣港男 所以印象差呢

作者: yy830    時間: 2014-5-31 12:28

多謝分享
作者: Maninblue1223    時間: 2014-5-31 12:31

SEX need communication
強行黎大家無引
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 11:51 AM 發表

佢地好gentle, 無唔表示就入既,初期無帶住大碼套,就用手用胸夾同口爆,佢地就用手口服待,兩三 ...

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 12:31

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-31 12:24 PM 發表

如果監粗黎 都未必夠力擋

我有諗過,我又食開藥唔怕有BB,如果佢無病,比人強姦一次...好變態越諗越濕,不過有病就仆街了。好在無發生

作者: phowong    時間: 2014-5-31 12:35

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 12:31 PM 發表

我有諗過,我又食開藥唔怕有BB,如果佢無病,比人強姦一次...好變態越諗越濕,不過有病就仆街了。好在無發生

愈變態你愈鍾意?

作者: Maninblue1223    時間: 2014-5-31 12:38

不宜玩ROLE PLAY...玩比人強姦好過啦
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 12:31 PM 發表

作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-5-31 12:50

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 12:31 PM 發表

唉 有時我會諗 自己都唔敢講冰清玉潔
人地有無病 我好難去問去提
所以 唔好咁環保囉

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 13:09

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-31 12:50 PM 發表

唉 有時我會諗 自己都唔敢講冰清玉潔
人地有無病 我好難去問去提
所以 唔好咁環保囉

所以我好唔環保,除左男友全部都要用

作者: Maninblue1223    時間: 2014-5-31 13:24

YES, 保護自己是常識
引用:
原帖由 wantanly 於 31/5/2014 01:09 PM 發表

作者: CLOUD1217    時間: 2014-5-31 13:26

作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-5-31 14:49

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 01:09 PM 發表

Too 同埋我會研究邊隻套岩玩d

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 14:56

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-31 02:49 PM 發表

Too 同埋我會研究邊隻套岩玩d
但大碼套唔多款問牌子。

作者: phowong    時間: 2014-5-31 15:07

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 02:56 PM 發表

咁wantanly有無最鍾意或最憎同邊個個國家既男人做:smile_35:
作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-5-31 15:11

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 02:56 PM 發表

作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-5-31 15:12

引用:

XD. 我食好地道格咋

作者: kaka321    時間: 2014-5-31 18:04

咁中意食洋腸 要個男朋友黎托咩 又要講大話出去偷食 真奇9怪

作者: 63021    時間: 2014-5-31 19:31

作者: !Will    時間: 2014-5-31 20:54

44Cm 咁粗.........
作者: wantanly    時間: 2014-5-31 21:29

引用:
原帖由 kaka321 於 2014-5-31 06:04 PM 發表
咁中意食洋腸 要個男朋友黎托咩 又要講大話出去偷食 真奇9怪

男友係感情,佢想我生仔結婚,我滿住佢食避孕藥,就係怕自己衝動害佢一世,但我又未玩夠,我唔夠愛佢。或者自私D講,我男友留來內射我,得未?即係我愛食牛扒,但飯先係主糧

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 21:31

引用:
原帖由 63021 於 2014-5-31 07:31 PM 發表

戴兩個套係不安全,好容易磨穿個套:smile_38::smile_38:
帶兩個係身,意思係用兩個(射兩次):-P

作者: wantanly    時間: 2014-5-31 21:34

引用:
原帖由 !Will 於 2014-5-31 08:54 PM 發表
44Cm 咁粗.........
44mm,  打錯

作者: 63021    時間: 2014-5-31 21:40

作者: phowong    時間: 2014-5-31 21:59

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 09:31 PM 發表

帶兩個係身,意思係用兩個(射兩次):-P

射2次其實你夠唔夠飽
作者: wantanly    時間: 2014-5-31 22:12

引用:
原帖由 phowong 於 2014-5-31 09:59 PM 發表
射2次其實你夠唔夠飽
如果佢地真係無套先用我呢兩個。又可以用口吹爆或波波夾爆一次先,通常一晚好少射三次以上。同埋係就搖爆佢時慢近落黎磨返陣等佢last得耐D。下下搖爆佢咪好快無得玩

作者: phowong    時間: 2014-5-31 22:15

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 10:12 PM 發表

如果佢地真係無套先用我呢兩個。又可以用口吹爆或波波夾爆一次先,通常一晚好少射三次以上。同埋係就搖爆佢時慢近落黎磨返陣等佢last得耐D。下下搖爆佢咪好快無得玩

識玩一定係搖爆佢時慢近落黎磨返陣真係覺得你好識玩男人
作者: wantanly    時間: 2014-5-31 22:23

引用:
原帖由 phowong 於 2014-5-31 10:15 PM 發表
識玩一定係搖爆佢時慢近落黎磨返陣真係覺得你好識玩男人
唔係玩男人,如果下下一開波就搖爆人,甘就好快完。但唔引爆佢,等佢第二論攻勢,甘我末享受多几次高潮lol

作者: phowong    時間: 2014-5-31 22:29

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 10:23 PM 發表

唔係玩男人,如果下下一開波就搖爆人,甘就好快完。但唔引爆佢,等佢第二論攻勢,甘我末享受多几次高潮lol

通常男人都會快快手黎左第一次先第2次就學你咁講...捅爆你
作者: 安娜詩    時間: 2014-5-31 23:03

作者: gfjymhgj    時間: 2014-5-31 23:08

作者: yfrigel    時間: 2014-6-1 01:06

How old are you?
引用:
原帖由 wantanly 於 2014-5-31 02:35 AM 發表
打緊post既呢一刻我訓係法國腸隔離
係,同男友講返阿媽度但出左去玩
兩點幾既而家係啱啱做左兩次
佢無大大力,佢普通尺寸,佢唔係好硬,45歲大年紀
佢第二次只係出左一小滴
但我好中意

香港男人做 ...

作者: 小辣椒仔    時間: 2014-6-1 09:43

師姐 對波甘大 真係有排玩
玩成個鐘都唔悶XD

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:18

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:24

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:27

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:30

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:31

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:34

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:36

作者: 792    時間: 2014-6-1 15:40

作者: hornysexgod    時間: 2014-6-1 16:04

作者: fifi_007    時間: 2014-6-1 18:26

作者: Siumolu    時間: 2014-6-2 00:12

作者: kelvinlee123    時間: 2014-6-2 00:13

作者: 舊類型人    時間: 2014-6-2 12:33

作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-6-2 13:05

引用:
原帖由 792 於 2014-6-1 03:40 PM 發表
有無遇到有溫柔體貼嗎?
==.. 唔鍾意

作者: stockhand    時間: 2014-6-2 15:08

作者: 792    時間: 2014-6-2 23:22

作者: 大烏兄    時間: 2014-6-3 00:13

作者: wantanly    時間: 2014-6-3 08:20

引用:
原帖由 大烏兄 於 2014-6-3 12:13 AM 發表
洋腸係幾勁  我呢排上網睇到好多洋人扑香港妹的相  正到呢 ... XD 師姐 偽洋腸又食過未  XD  其實有D男人都會講HONEY 呢D GA XD 你未遇到姐
我唔係話洋腸一定好,香港男都好多好温柔好正,但易識易食無手尾D係洋腸,因為我份工做marketing, 見好多人,有時工作會遇返,但出來玩大家明乜事,大家high完唔糾纏,無鑑介,但洋腸更好,惟一係佢地唔中意帶套,好多時我要比佢地又要去買。買加大又要去性商店,店員以為我男友係鬼佬,有時仲叫我唔好chur佢咁多,唔通我同佢講係one night stand用哂,又怕醜,哈哈

作者: phowong    時間: 2014-6-3 08:30

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 08:20 AM 發表

我唔係話洋腸一定好,香港男都好多好温柔好正,但易識易食無手尾D係洋腸,因為我份工做marketing, 見好多人,有時工作會遇返,但出來玩大家明乜事,大家high完唔糾纏,無鑑介,但洋腸更好,惟一係佢地唔中意 ...
結果呢個假期wantanly玩得開唔開心?

作者: marek    時間: 2014-6-3 08:37

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 08:20 AM 發表

我唔係話洋腸一定好,香港男都好多好温柔好正,但易識易食無手尾D係洋腸,因為我份工做marketing, 見好多人,有時工作會遇返,但出來玩大家明乜事,大家high完唔糾纏,無鑑介,但洋腸更好,惟一係佢地唔中意 ...
Wantanly早晨,期待你啲相

作者: 792    時間: 2014-6-3 09:55

作者: wantanly    時間: 2014-6-3 10:06

引用:
原帖由 792 於 2014-6-3 09:55 AM 發表
啲人話食過洋腸返唔到轉頭係咪架?
甘洋腸又真係幾充實!如果面對面插就ok,尤其係企係度面對面呢個方式,洋腸夠長,不過硬就差D,如果狗仔式或坐蓮,就硬D,跣左出來隊入去果下爽D。做愛唔係只得腸插穴架。其他野洋腸好D

作者: phowong    時間: 2014-6-3 10:10

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 10:06 AM 發表

甘洋腸又真係幾充實!如果面對面插就ok,尤其係企係度面對面呢個方式,洋腸夠長,不過硬就差D,如果狗仔式或坐蓮,就硬D,跣左出來隊入去果下爽D。做愛唔係只得腸插穴架。其他野洋腸好D

http://n2.hk/d/imag ...
睇黎對羊腸有讚無彈
作者: wantanly    時間: 2014-6-3 10:15

引用:
原帖由 phowong 於 2014-6-3 10:10 AM 發表
睇黎對羊腸有讚無彈
有好多好短同幼架,相反香港人瘦都好多大支,男友話要我生B結婚,佢唔會日日,品質好D喎

作者: phowong    時間: 2014-6-3 10:18

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 10:15 AM 發表

有好多好短同幼架,相反香港人瘦都好多大支,男友話要我生B結婚,佢唔會日日,品質好D喎

佢每2日比你..精都多d:smile_47:
作者: silverpoon    時間: 2014-6-3 10:34

有好多人話食完洋腸黑腸番唔到轉頭嫁啵:smile_42:

我身邊就有個好例子:smile_27:
作者: 792    時間: 2014-6-3 10:49

作者: 逃不了    時間: 2014-6-3 10:57

作者: wantanly    時間: 2014-6-3 10:57

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-6-3 10:34 AM 發表
有好多人話食完洋腸黑腸番唔到轉頭嫁啵:smile_42:

我身邊就有個好例子:smile_27:
黑腸未試過,睇網頁同av,真係太大,鬼婆D都吃不消,雖然下面可以彈性到Bb都出到,但我怕佢隊爆我,一陣好似D鬼婆甘鬆哂。至於洋腸都係8-9吋囉。不用試過一個西班牙兩個德國既直徑有兩吋幾(緊係吹到硬哂果時),初頭都驚驚地,入果下好似“賺”入去,三個都只係入左大半支郁,佢無一桶到底,但狗仔式同側入時我丫到對腳好開,先至撞到啪啪聲

作者: 逃不了    時間: 2014-6-3 11:01

作者: phowong    時間: 2014-6-3 11:04

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 10:57 AM 發表

黑腸未試過,睇網頁同av,真係太大,鬼婆D都吃不消,雖然下面可以彈性到Bb都出到,但我怕佢隊爆我,一陣好似D鬼婆甘鬆哂。至於洋腸都係8-9吋囉。不用試過一個西班牙兩個德國既直徑有兩吋幾(緊係吹到硬哂果時),初頭 ...
玩得黑腸幾次你就唔會再感覺到你男友插入嫁啦

作者: wantanly    時間: 2014-6-3 11:11

引用:
原帖由 phowong 於 2014-6-3 11:04 AM 發表

玩得黑腸幾次你就唔會再感覺到你男友插入嫁啦

我男友都唔小野,8吋架!真係唔敢試黑腸

作者: phowong    時間: 2014-6-3 11:12

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 11:11 AM 發表

我男友都唔小野,8吋架!真係唔敢試黑腸

香港人都好少有8吋長!難得比你搵到

作者: silverpoon    時間: 2014-6-3 11:14

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 10:57 AM 發表

黑腸未試過,睇網頁同av,真係太大,鬼婆D都吃不消,雖然下面可以彈性到Bb都出到,但我怕佢隊爆我,一陣好似D鬼婆甘鬆哂。至於洋腸都係8-9吋囉。不用試過一個西班牙兩個德國既直徑有兩吋幾(緊係吹到硬哂果時),初頭 ...
闊曬,食唔番轉頭,有D人食開鬼試番亞洲人會覺得冇FEEL:smile_42:
作者: wantanly    時間: 2014-6-3 11:20

不同洋腸好鬼衰,啜到硬哂話比佢face shoot或者in month佢都唔制,點都要插下面幾下先射。除左成日問唔用套,cum into pussy /make baby, 仲成日問人ass, 我後面仲係處,唔做後面呀

作者: phowong    時間: 2014-6-3 11:22

引用:
原帖由 wantanly 於 2014-6-3 11:20 AM 發表
不同洋腸好鬼衰,啜到硬哂話比佢face shoot或者in month佢都唔制,點都要插下面幾下先射。除左成日問唔用套,cum into pussy /make baby, 仲成日問人ass, 我後面仲係處,唔做後面呀

http://n2.hk/d/images/r1 ...
你唔係話唔再比人shoot face 咩
作者: 逃不了    時間: 2014-6-3 11:24

作者: 792    時間: 2014-6-3 11:25

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)