188Channel

標題: 一切由始而改變!!!(UPDATED ON 16MAY) [打印本頁]

作者: 木老師    時間: 2014-5-7 14:04     標題: 一切由始而改變!!!(UPDATED ON 16MAY)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 木老師    時間: 2014-5-7 14:11

食飯既過程中,不時我都留意到阿杰對住老婆陰陰嘴咁笑!!老婆都留意到……
老婆:”阿杰,你做乜系咁對住我奸笑呀??”
阿杰:”有咩??乜我奸笑咩?”
阿怡笑笑口:”你個D吾系奸笑??吾通系淫笑呀??”
跟住,阿杰同阿怡就系咁笑,而老婆就面紅紅……

食飯後,因為時間尚早,所以就決定買啤酒去阿杰間房鋤大DEE飲酒。

剩返最多牌既就罰飲酒,兩位人妻輪住輸…玩到一半!兩位人妻都話飲吾到,但距地又要上數繼續玩,我同阿杰見時間尚早咪話繼續玩羅,但吾罰飲酒…咁罰咩呢??

大家都系到苦腦緊罰咩既時候……
突然間老婆好大聲話:”輸就除衫…你地敢吾敢玩先?”
阿杰兩公婆異口同聲:”怕你有毛呀??”
阿怡:”更何況你無…”跟住距地就哈哈大笑……
老婆面紅紅指住阿怡:”我都估到你地睇到…..”

我:”老婆,玩到咁大?”
老婆:”反正都比你地睇曬,睇一次同兩次都無咩分別…我怕咩呀??你地玩吾玩先??”
我:”我無所謂呀!阿杰,你點?”
阿杰:”我老婆OK既,我都OK!”
阿怡:”你肯比我玩,我實玩咖!最緊要系你吾介意姐…”
阿杰:”我點會介意呀?大家咁熟……吾怕既!!”
老婆:”咁即系大家都無問題啦!咁就開始啦!”
其實好明顯大家都有少少醉意,加上外地旅行,心情都好放鬆!所以先會發生咁既事。因為好多時我地四個都會約埋系屋企到飲酒,從來都無呢D情況發生過!

(講一下情況,兩男兩女系坐對家。即系男女男女間住坐。按正常咁睇各人身上既衣服數量:我3件,老婆4件,阿杰2件(因為距一早就無著衫),阿怡4件)

阿杰:”等我著返衫先,如果吾系你地咪好著數?”
阿怡:”系呀!著多兩條褲添呀!如果吾系….一陣比人笑呀!!”
阿杰:”顧掂你自己先啦!”
阿杰著返件衫後,就開始…
我:”規矩系點?”
阿怡:”剩返手上最多牌既人就除一件。如果手上既牌數一樣,就一齊除!”
老婆:”咁點先玩完?直到有人除光為止……??”
阿杰:”直到有三個人除光為止就完啦!如果已經無得除既人再輸就罰飲啦…”
我:”OK!!咁黎啦!!”

待續...
作者: 30upman    時間: 2014-5-7 14:19

作者: 木老師    時間: 2014-5-7 14:21     標題: 回覆 3# 的帖子

多謝....
作者: 木老師    時間: 2014-5-7 14:23

第一局,阿杰輸。他除左件衫。
阿怡:”又著又除!你話系咪麻煩!!哈哈”
阿杰:”頂!再黎”

第二局。我贏。阿怡3隻。阿杰7隻。老婆6隻。阿杰以1隻之差再輸。
阿杰:”系咪咁黑呀!!”
阿杰除埋條短褲。得返條底褲。
阿怡:”好野!玩多盤就有野睇!!”
我:”你睇你開心到!講到你好似未睇過咁!”
阿怡:”哈哈!我系未睇過距光脫脫比人睇呀!!哈哈”
老婆:”快呢啦!!我都好心急想睇呀!!哈哈!”

第三局。老婆輸。她好快手就除左件衫,露出條溝。雖然老婆著泳衣個陣,阿杰都有睇過。但我心情好興奮,因為而家系輸左就露比人睇,睇人同比人睇既心情吾同曬。我見到阿杰真系老實吾客氣,眼金金咁望!

阿杰出言挑逗:”哇!!好彈手咁窩!”
老婆:”當然啦!!”
阿怡笑笑口:”你真系西利!睇下都知彈手…勁!!”
我面向阿怡眼望阿杰:”真系好彈手咖!吾信你渣下!”
老婆隨即作狀打我:”乜咁咖咩??叫人渣老婆個波咖咩?你有無問過我既意見咖?你知我一定比阿杰渣咖啦??”
我:”你誤會啦!我系同阿怡講吾信就渣下,我都吾系同阿杰講…”
阿杰:”我唸我睇錯,應該系吾彈手既!我都要CHECK下…”
阿怡發嬲:”你都幾吾客氣咖窩!你當我吾系到咖??系人地老公面前話想渣距老婆個波??”
阿杰笑笑口:”SORRY!!講笑姐……”
我見咁既情況即刻幫口:”講笑姐!!玩下…阿杰邊系想渣我老婆……距講笑姐!!”
阿怡見我都幫口,就算數!就話繼續玩!

第四局。阿怡同我老婆一齊輸。
我:”好呀!!除除除…”
老婆邊除短褲邊話:”老婆輸左,要除……你仲咁開心?!”
我:”我開心,因為阿怡輸…”
阿杰:”哇,對腳好滑…”
我伸手去摸老婆大髀:”你對眼就真系西利,真系幾滑咖…要吾要試下???”
老婆掃開我隻手:”正經D啦!”

我期待既眼神望向阿怡,阿怡笑一笑轉身背向我地除左件衫,仲伸手去除左個BRA。然後跟手就著返件衫。
阿怡轉返身:”OK!可以繼續!”
真系估都估吾到阿怡居然選擇除BRA先……我留意到距估意身體微微向前傾,以致吾會飛釘。
我:”仲以為會有野睇添…點知!連條溝都無得睇!唉!!”
老婆:”系窩!點解我唸吾到既?”
阿杰:”哇!!老婆好醒呀!!”

待續......
作者: silveryes    時間: 2014-5-7 14:31

精彩!期待下一集。

作者: 大力金剛    時間: 2014-5-7 14:33

作者: Freshingman    時間: 2014-5-7 14:39

精彩!師兄等你
作者: Massager    時間: 2014-5-7 14:43

作者: Water_man    時間: 2014-5-7 14:48

support! waiting for second part
作者: 木老師    時間: 2014-5-7 14:48

第五局。終於有人脫光。阿杰輸。
哇聲四起!!
阿怡:”快除!!”
老婆:”有野睇!!”
阿杰就除埋最後條底褲。
老婆:”哇!好似好好味咖窩……哈哈!!”
我:”咁你想吾想試下味??嘻嘻!!”
阿怡:”你咁大方,我都吾小氣啦!!阿杰,比距試味!!哈哈!”
阿杰:”遵命!”
阿杰起身將碌半硬不軟既九慢慢移向我老婆面前……而阿怡就系咁笑…笑到失控!!
呢個畫面就系我面前……
碌九只系差幾寸既距離就點到老婆既嘴…
我心跳得好快…我碌九已經硬曬!!
呢個時候,老婆嘟起個嘴,咪起雙眼,擺出一副期待既樣。
阿杰碌九仲差大約1CM就點到個陣,呢幾秒…好似時間停左咁…而阿怡都吾笑,好留心咁睇!!成間房都靜曬,我都睇到入曬神,睇住阿杰碌九繼續慢慢向老婆個嘴移動。心唸就點到啦!就點到啦!加油呀…突然間門鐘響起!!
我地四個人嚇左一跳。定曬格。之後,我轉身望向房門。心唸差少少。差少少就點到,邊撚個禁門鐘呀?屌!!
因為我身上最多衫既關係,所以由我去開門。其他人就回避。
原來系酒店職員叫我地吾好咁大聲,怕嘈住其他住客。
我打發左個職員後就行返埋去張床到,見到老婆同阿杰面對面合上眼咁訓左系床到。張被就冚頸以下地方。但就吾見阿怡……
我有呢口乾…就行去雪櫃到羅啤酒飲,邊飲邊唸返剛才既畫面。阿怡系廁所行返出黎……系我耳邊細細聲講:”剛才系咪睇到扯曬火呢?!”
我:”吾系!大家咁熟,玩下姐!我無野呀!”
阿怡:”無野?咁又扯到咁恆?”,邊講隻手就邊按住我碌野!
我:”我…我…無…”我不知所措…吾知答咩…
阿怡笑一笑…就行返去張床到……
阿怡:”喂!你地訓夠未…仲玩吾玩添呀??”

待續......
作者: Cherfans    時間: 2014-5-7 14:51

作者: lostergundam    時間: 2014-5-7 14:58

好精彩,請繼續

作者: kafkaaa    時間: 2014-5-7 15:03

刺激

作者: 哈佬吉爾    時間: 2014-5-7 15:05

好撚精彩…

作者: 木老師    時間: 2014-5-7 15:14

阿杰立即坐起身:”梗系玩!!我都輸到咁……吾玩咪好笨?!”
阿杰同老婆起身,阿杰繼續派牌玩……我發現阿杰碌九扯起左。心唸吾通剛才系張被內……距地做左呢咩??
阿怡:”喂!喂!喂!衰佬,你條柒硬曬既?剛才吾系咁咖窩?”
阿杰:”我無呀!無做咩呀?”
阿怡:”無做??咁一定系唸緊呢衰野啦!!”
阿杰摸住自己碌野系到傻笑…
阿怡:”你吾系以為阿月真系會試味呀??”
老婆笑笑口望一望我:”咪就系!!我扮出黎氹人咋…”
我:”氹人?氹邊個呀?你咁望我,即系話你咁做系為左氹我?”
老婆:”心照啦!”
阿怡就用奇怪既眼光望向我…

跟住個盤阿怡輸左…距側身面向阿杰,背向我……好快手咁除左條短褲!!
阿怡轉返正個身:”繼續!”
我:”哇!!”
阿杰:”衰婆丫!點解你無著底褲??”
老婆:”你咪又系無毛!!”
阿怡:”剛才去廁所,我見濕左咪除左羅…我吾系無毛!只系旅行前剃左姐!”
我:”同我老婆一樣,為左著比堅尼!剃曬呢西毛!”
阿怡:”我一向都有剃開,阿杰話咁好奶D!!”
老婆:”你就好啦!阿杰肯幫你奶!我老公吾多鐘意…超羡慕羅!老公,你學下人啦!”
我:”系既!!系既!!阿杰,你示範下……等我學習學習!”
阿怡笑住話:”衰佬,你咪示範下羅!”
阿杰就推阿怡訓系床到想分開距雙腿:”好啦!學野啦!”
阿怡用力掙扎:”哈哈…吾系尹我示範呀!”
阿怡掙扎個陣,我睇到距塊西…都幾粉紅,而且仲濕左添!
我:”吾尹你示範,吾通要阿杰奶個啤酒罐做示範咩?”
阿怡指住老婆:”咁房入面仲有第二塊西咖麻!”

待續......
作者: xmarkx66    時間: 2014-5-7 15:24

作者: 哈佬吉爾    時間: 2014-5-7 15:27

示範乃西…

作者: Crazy_Rush    時間: 2014-5-7 16:24

作者: HILLNG    時間: 2014-5-7 16:33

作者: 人淫    時間: 2014-5-7 16:36

樓主加油, wait for update
作者: 離火    時間: 2014-5-7 16:38

又幾得意,加油
作者: HSM888    時間: 2014-5-7 16:54

作者: jeamjeam1228    時間: 2014-5-7 17:42

勁支持~~巨著:smile_o01:  好鬼睇
作者: ccclaw    時間: 2014-5-7 17:43

作者: ewltang    時間: 2014-5-7 17:53

作者: Malefic    時間: 2014-5-7 17:53

作者: ronja    時間: 2014-5-7 18:28

無撚得頂

作者: paullee1103    時間: 2014-5-7 18:55

支持師兄:smile_o12:
作者: happyberry2006    時間: 2014-5-7 19:19

作者: 黑黑BB    時間: 2014-5-7 19:40

作者: ckkcfwcw    時間: 2014-5-7 19:47

作者: sn37    時間: 2014-5-7 19:48

作者: paco@lam    時間: 2014-5-7 20:48

作者: lee1997    時間: 2014-5-7 20:51

thank you you report:smile_40:
作者: 老公b    時間: 2014-5-7 21:05

作者: tingyeee    時間: 2014-5-7 21:18

作者: 木老師    時間: 2014-5-7 22:46

多謝支持!!
等多陣!!
作者: 木老師    時間: 2014-5-7 22:49

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-5-7 05:43 PM 發表
標題唔多吸引差啲走寶,寫得好好呀,支持!

多謝你既意見...我都覺得個標題吾多得...我再唸唸...
作者: studio4e    時間: 2014-5-7 23:00

SUPPORT SUPPORT精彩
作者: crazycow    時間: 2014-5-7 23:01

好緊張,快快update pls~

作者: 跌吉巴打    時間: 2014-5-7 23:27

作者: couplelover    時間: 2014-5-7 23:41

春蕾姐,一聲笑兄

兩位前輩已經不再出現了:smile_o03:
作者: Massager    時間: 2014-5-8 00:13

作者: 木老師    時間: 2014-5-8 00:31

引用:
原帖由 couplelover 於 2014-5-7 11:41 PM 發表
春蕾姐,一聲笑兄

仲記得當年每一日都會上黎睇春蕾姐既日記...
仲會copy距既文章...但經過一次電腦事故...........乜Q都無曬!!
而家想重溫都無啦:') :') :')
作者: ccclaw    時間: 2014-5-8 08:17

作者: Chau_WC    時間: 2014-5-8 09:49

作者: Massager    時間: 2014-5-8 10:36

作者: 一聲笑    時間: 2014-5-8 10:42

引用:
原帖由 couplelover 於 2014-5-7 11:41 PM 發表
春蕾姐,一聲笑兄

適當時候就會出現的…大家好!

作者: 一聲笑    時間: 2014-5-8 10:52

引用:
原帖由 木老師 於 2014-5-7 02:04 PM 發表
小弟成日都上黎睇呢師兄師姐的文章,仲系春蕾姐,一聲笑既粉絲...
好耐之前已經想將自己既經歷寫出黎同人分享....但因為太懶...所以遲遲未寫!!而家因為待業中....所以就有時間寫下自己既野!!
寫得吾好!!勿插!!

...
我係度…支持你!

作者: Raymondtse    時間: 2014-5-8 11:58

期待中.‧‧‧‧‧‧‧師兄👍👍👍
作者: 安忍    時間: 2014-5-8 12:58

作者: HILLNG    時間: 2014-5-8 13:35

作者: 年輕熟女    時間: 2014-5-8 15:50

作者: s_CLAIRE_by168    時間: 2014-5-8 17:12     標題: 回覆 54# 的帖子

作者: cindybebe    時間: 2014-5-8 17:28

作者: 離火    時間: 2014-5-8 17:44

催下文先
作者: 《豬兜》    時間: 2014-5-8 19:37

作者: tingyeee    時間: 2014-5-8 19:39

作者: 《豬兜》    時間: 2014-5-8 19:40

作者: tingyeee    時間: 2014-5-8 22:03

作者: HSM888    時間: 2014-5-8 22:07

作者: jfcs123    時間: 2014-5-8 22:37

引用:
原帖由 tingyeee 於 2014-5-8 10:03 PM 發表
冇呀。我個d好dry

最緊要係妳唔 dry 咪得 law

作者: 《豬兜》    時間: 2014-5-8 22:40

作者: tingyeee    時間: 2014-5-8 23:35

作者: 《豬兜》    時間: 2014-5-8 23:40

作者: 不良少年~    時間: 2014-5-8 23:59

作者: k93m63    時間: 2014-5-9 00:31

快D快D字埋落去啦...睇到硬了
作者: HILLNG    時間: 2014-5-9 01:09

作者: jfcs123    時間: 2014-5-9 13:31

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-8 05:28 PM 發表
哈哈哈哈……
又係玩啤牌

妳又玩過啤牌咩

作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 13:46

作者: jfcs123    時間: 2014-5-9 13:48

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 01:46 PM 發表

我諗在坐好多人都玩過啦

咁玩玩下之後係唔係會 4p 先

作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 13:52

作者: 離火    時間: 2014-5-9 13:54

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 05:52 發表

咁又冇

師姐有D玩啤牌後既性事?
作者: jfcs123    時間: 2014-5-9 13:57

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 01:52 PM 發表

咁又冇

咁我都成日玩啤牌啦,不過係四條九賭錢個隻

作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 14:05

作者: 純情住家男    時間: 2014-5-9 14:05

作者: 純情住家男    時間: 2014-5-9 14:06

作者: 純情住家男    時間: 2014-5-9 14:07

作者: jfcs123    時間: 2014-5-9 14:11

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 02:05 PM 發表

冇呀!果次D男仔玩到打大交收埸

因為無得同妳 4p 所以打起上黎??

作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 14:28

作者: jfcs123    時間: 2014-5-9 14:31

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 02:28 PM 發表

哈哈

可唔可以 pm 同妳吹下水

作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 15:02

作者: 離火    時間: 2014-5-9 15:07

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 06:05 發表

冇呀!果次D男仔玩到打大交收埸

咁搞笑?
係另一類故事呢
作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 15:23

作者: 離火    時間: 2014-5-9 15:24

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 07:23 發表
有人輸唔起咪搞成咁囉

太無奈了
換番
有咩SEXY野可以分享下~
作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 15:30

作者: 離火    時間: 2014-5-9 15:33

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 07:30 發表

好彩咋,唔係再到我輸都唔知点算
哈哈哈哈哈

你輸就光脫脫?:smile_o01:
作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 15:40

作者: 離火    時間: 2014-5-9 15:43

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 07:40 發表
又未,再輸要除Bra 但仲有件tee
嘻嘻嘻

咁你就真係好好彩
之後仲有無玩?
作者: 純情住家男    時間: 2014-5-9 15:43

作者: cindybebe    時間: 2014-5-9 16:06

作者: 離火    時間: 2014-5-9 16:08

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 08:06 發表

冇,班仔返晒面。
都係交返個埸比木老師

我地工作係提佢UPDATE:smile_o10:
作者: jfcs123    時間: 2014-5-9 16:23

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-5-9 03:02 PM 發表
我好懶PM人

咁我pm 我個 wechat 俾妳先,想既就 wechat 吹水啦

作者: jfcs123    時間: 2014-5-10 01:15

樓主,好心急呀,快出下集啦

作者: on_on_on    時間: 2014-5-11 13:14

goooooooooooooooooood:smile_o12:
作者: wingchelsea    時間: 2014-5-11 18:32

作者: 跌吉巴打    時間: 2014-5-11 21:26

作者: littlefox_yat    時間: 2014-5-12 02:37

師兄,幾時再update呀?

作者: lostergundam    時間: 2014-5-12 05:55

支持下先
真係懷念春蕾姐啊

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)