188Channel

標題: 請問洋腸係咩滋味? [打印本頁]

作者: so_easy    時間: 2014-5-5 23:38     標題: 請問洋腸係咩滋味?

作者: oldmanx    時間: 2014-5-6 09:05

作者: so_easy    時間: 2014-5-6 19:25

作者: domygf    時間: 2014-5-7 12:30

我聽我老婆講鬼佬同我地比,有好有唔好:

好處:
通常碌野長過我地好多
會噴香水同止汗劑 (少d臭男人味)
體力好d,可以抱起扑 (但唔代表持久力)
要溫柔有溫柔,要粗暴亦得,多花臣,唔似中國人比較怕羞,扑完就算
有d鬼佬連鳩毛都剃埋,我老婆勁like
好主動奶西

壞處:
有d鬼佬唔夠硬 (尤其是飲得太多之後)
如果冇剃,好多時好多體毛,搞到好痕
射精力度細好多,可以用滴出黎形容 (係,我老婆有時會叫人臨射除套射向個身度,佢話熱辣辣好正!)
有d好狂野既搞到佢之後週身痛,有d直頭當佢係吹氣公仔咁拋上拋落,或者拓起佢大脾,將佢個人摺埋咁濟
鍾意玩同被玩屎眼;我老婆唔比走後門,但佢地會用手指插,又會叫我老婆奶佢後門
有d當佢係雞,扑完比錢 (其實可以話好處既,起碼夠均真!試過幾次我老婆有收架,由$500到$3,000不等!)

作者: oldmanx    時間: 2014-5-7 18:45

作者: koex    時間: 2014-5-7 20:50

引用:
原帖由 domygf 於 2014-5-7 12:30 PM 發表

好處:
通常碌野長過我地好多
體力好d,可以抱起扑 (但唔代替持久力)
要溫柔有溫柔,要粗暴亦得,多花臣,唔似中國人比較怕羞,扑完 ...
Ching 講到老婆比人搞都面不改容, 事不關己咁, 勁

作者: so_easy    時間: 2014-5-8 12:25

作者: 我回來了9169    時間: 2014-5-8 23:09

作者: fung9fung    時間: 2014-5-9 01:13

引用:
原帖由 domygf 於 2014-5-7 12:30 PM 發表

好處:
通常碌野長過我地好多
要溫柔有溫柔,要粗暴亦得,多花臣,唔似中國人比較怕羞,扑完 ...
:smile_o12:
勁!介紹你老婆一齊玩下好喎!
作者: domygf    時間: 2014-5-9 11:21

引用:
原帖由 so_easy 於 2014-5-8 12:25 PM 發表

其實係唔系你俾洋腸搞咋...

又要問,答完你又要窒頭窒勢,鬼唔望有日你比幾條洋腸輪流爆你屎眼,爆完再屌你個咀!

作者: auceo    時間: 2014-5-9 11:26

作者: 我係lok~~    時間: 2014-5-11 15:38

港仔點都輸@@
作者: pearllam2004    時間: 2014-5-15 00:44

作者: 樂天兒    時間: 2014-5-16 01:56

好簡單,你落BAR會唔會仲飲雜果賓治呀?
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-5-16 07:45

引用:
原帖由 so_easy 於 2014-5-5 11:38 PM 發表

條女淨係理D鬼, 對住D港男又串串貢:smile_39:
我覺得串係性格, 不過英文唔夠人好, 串唔起啫
作者: oldmanx    時間: 2014-5-16 08:12

作者: silverpoon    時間: 2014-5-16 10:09

引用:

好處:
通常碌野長過我地好多
你聽完你老婆講有冇覺得唔舒服:smile_o08:
作者: koex    時間: 2014-5-16 20:53

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-5-16 10:09 AM 發表

你聽完你老婆講有冇覺得唔舒服:smile_o08:
我都想知。。。

作者: xref228    時間: 2014-5-17 13:47

作者: oldmanx    時間: 2014-5-17 19:45

作者: oldmanx    時間: 2014-5-18 20:23

作者: 十四佬    時間: 2014-5-22 01:38

引用:
原帖由 domygf 於 2014-5-7 12:30 發表

好處:
通常碌野長過我地好多
你老婆做咩工作比d鬼佬扑????
作者: chickenlee    時間: 2014-5-22 12:05

作者: hihitohihi    時間: 2014-5-22 12:06

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)