188Channel

標題: 歌迷會的意外收獲 [打印本頁]

作者: mikkima    時間: 2014-4-9 23:37     標題: 歌迷會的意外收獲

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 巡此王    時間: 2014-4-9 23:41

跟住呢:smile_38:
作者: mikkima    時間: 2014-4-9 23:48

M落車先 得返我同L 車程上我地有傾計 佢仲問我拎contact 到左我屋企後佢就坐返個架的士走 個晚佢就有whatsapp搵我 話下次一齊食飯個啲 都係門面說話 隔左幾日 佢真係有再搵我 我地都有傾下計 之後M開左whatsapp group加埋我同L入去 話大家既然咁有緣又岩傾 不如做一個3人組啦 我地係個group度會分享下自己既野 又會約食飯 咁個次就約左去L屋企 佢自己一個住 我地食完飯就買左酒上去 一邊傾一邊飲 大家都講自己既感情事 講下又飲下咁 就開始醉 大家都攤左係sofa度靜左 突然間M同L kiss 係度狂車 其實我個陣好眼訓 但俾眼前一幕嚇親 雖然有懷疑佢地係唔係拖友 但我都係無問過 佢地車完一輪 L望向我 就同我車 個時我理性盡失 加上失戀傷心 就同佢車 利搭利咁 M係一邊望住我地車一邊開始摸L 理性既我話俾我知如果我想離開既話係可以 但身體話我知我好耐無俾人吊過 又未試過3p 所以我竟然會幫M一齊除L既衫。。。

作者: 巡此王    時間: 2014-4-9 23:55

再繼續:smile_38:
作者: mikkima    時間: 2014-4-10 00:01

原來小L都幾粗幾大 個時已經好想俾小L插 L命令我地幫對方除衫 我地照做 L係我地中間 我地除緊既時候 L一邊同我車 一邊揸M既pat 成個感覺真係好正 好似睇緊av咁 除哂之後我地3個人都一絲不掛 加上酒精既關係 我地都玩得好放 L車完我又會車M 當佢車M既時候 我就會用粒lin hi佢 希望佢會同我車 我話人地粒lin已經硬哂 幫我奶下佢啦 L就瘋狂咁奶我對波 M話佢又要 所以又幫佢奶 我地3個入左房 係L張雙人床上面繼續玩 我地兩個女仔訓低 L就用左右手分別搞我地個西 佢話邊個西水多啲就搞邊個先 我地一邊嗌一邊享受3個人一齊既快樂 我同M手拖手 聽到大家個西都滋滋聲 之後L就用佢條9插入我個西度 太耐無俾人插 所以好緊 我係咁嗌 而M就係度奶我對波 重未試過3p既我已經失去理性 插完一陣 佢就即刻插M 插緊既時候我就奶M對波 又同M車 L命令我訓低 又叫M轉狗仔 咁M就可以奶我個西 西水已經狂流 L好識做 又黎同我狗仔 我就幫M奶 係咁用利尖撩豆豆 佢都好濕 呢個時候L已經愈插愈大力 可能佢都係第一次3P既關係 最後係我同M既身上射左 當然之後我地仲有約出黎玩啦。。。

作者: CTAN2Y33    時間: 2014-4-10 00:04

1王2后 好快玩完

作者: 海洋仔仔    時間: 2014-4-10 00:11

作者: stealth958934    時間: 2014-4-10 00:32

邊個外國歌手嘅歌迷會, Lady Gaga, IU, Juniel, 宣美,Ga-in, 定其他?

作者: lee1997    時間: 2014-4-10 00:36

thank you your report:smile_40:
作者: 主音仔    時間: 2014-4-10 00:55

作者: snowy_spirit    時間: 2014-4-10 01:08

聽落M同L唔多似 第一次3P喎
作者: studio4e    時間: 2014-4-10 09:14

3P~~ 正呀!!! :smile_o12:
作者: weatherman    時間: 2014-4-10 11:52

作者: Cherfans    時間: 2014-4-10 12:06

作者: cindybebe    時間: 2014-4-10 12:11

作者: 打了兩年飛機    時間: 2014-4-10 15:09

有好野睇梗係要支持下

作者: 不良少年~    時間: 2014-4-10 18:53

作者: jabichan    時間: 2014-4-10 19:37

3P~~ 正呀!!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)