188Channel

標題: 屋企終於無人我搵到機會打男友啦 [打印本頁]

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 18:14     標題: 屋企終於無人我搵到機會打男友啦

作者: lee1997    時間: 2014-3-20 18:50

too bad:smile_27::smile_27:
作者: c_manwa    時間: 2014-3-20 19:02

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 19:05

作者: keroro電車男    時間: 2014-3-20 19:08

作者: m770120    時間: 2014-3-20 19:18

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-20 06:14 PM 發表
屋企人去左旅行:smile_34::smile_34:之前講過我懷疑男友有被虐傾向,我係男友衫袋找到一張六合彩票,買左成千銀,我當堂火都來,使唔使買咁多阿,又唔係一定中:smile_22::smile_22:我即刻俾佢看張六合彩,我係咁罵佢小佢,你 ...
天生一對

作者: 20120816    時間: 2014-3-20 19:19

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-20 07:05 PM 發表

只打屁股唔算,好好玩
你畀我打下屁股先!

作者: TABASC0    時間: 2014-3-20 19:23

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 19:25

作者: 20120816    時間: 2014-3-20 19:26

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-20 07:25 PM 發表

我只鍾意打人:smile_34::smile_34:
可能會愛上呢?

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 19:28

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 19:28

作者: 20120816    時間: 2014-3-20 19:32

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-20 07:28 PM 發表

肯定唔會,我好怕痛
打完錫番!

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 19:35

作者: slavekwong    時間: 2014-3-20 19:37

作者: 20120816    時間: 2014-3-20 19:37

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-20 07:35 PM 發表

唔使啦,我一定唔肯,打完男友錫番男友就得,我其實打完男友都有點心痛,見到佢又痛又HIGH果樣真係好正
下次同腳踩佢!

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-20 19:40

作者: 20120816    時間: 2014-3-20 19:46

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-20 07:40 PM 發表

暫時玩住打屁股先
迫佢玩其他野

作者: Tck13032011    時間: 2014-3-20 20:47

引用:
原帖由 20120816 於 2014-3-20 07:32 PM 發表

打完錫番!

錫番個pp?
作者: 20120816    時間: 2014-3-20 20:52

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2014-3-20 08:47 PM 發表
錫番個pp?
是鬼旦。。。。

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-3-21 06:16

係呀! 打patpat 最high 就係比人打o既要自願忍住, 唔駛縛實...
打人果個high, 比人打一樣咁high, 其實我都怕痛, 不過又好鍾意咁樣滿足我男人
但係用兩條籐條會唔會分薄o左度力? 通常我受刑都係一條o既, 會係好強o既刺痛感覺, 尤其是頭幾籐好想用手卒, 不過要死忍住叫自己唔好
作者: luvmkcute966    時間: 2014-3-21 08:45

作者: 路邊小野貓    時間: 2014-3-21 08:53

作者: studio4e    時間: 2014-3-21 09:21

支持~支持~支持~ 開始玩SM了:smile_47: :smile_o12: :smile_47:
作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-21 13:22

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-21 13:26

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-21 13:30

作者: 乜野事    時間: 2014-3-21 14:11

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-3-22 19:24

引用:
原帖由 凍茶2013 於 2014-3-21 01:30 PM 發表

你怕痛都肯滿足佢,你真係好愛你男人阿:smile_40::smile_40:好在我男友唔鍾意打人,只鍾意被人打:smile_34::smile_34:咁佢打完你之後有無呵番你?我有幫男友查藥,問下佢的感覺,打得再勁的仲忍唔忍受到.兩條的意思 ...
呵就一時時啦, 係打得好勁先會~ 不過我又無咩所謂o既, 相比起口頭上o既呵番, 仲有其他行為更加實際!
作者: 小冪蜂XX    時間: 2014-3-23 12:27

作者: kitsilc    時間: 2014-3-23 12:34

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-23 13:35

作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-23 13:47

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-3-24 06:53     標題: 回覆 33# 的帖子

自己男友梗係點都有個限度啦, 實會錫住.. 曾經同過SP 玩, 好多時都係60+
不過當係唔係唔停咁鞭, 好多時都係我主導o既, 即係唔會縛實, 每四五籐之後太痛縮開o左, 佢會等我抖順條氣再擺返好姿勢比佢先再打過
男友就無打咁多, 都係30-40 左右, 佢都係把口唔收果d 人, 咁我咪大佢囉, 話我比你打你係咪真係打得落先~ 開始時佢都仲係撐到行話一定得, 咁我又試佢, 比把間尺佢之後攤大手板叫佢試下,
佢又真係打o左落o黎, 跟住都係同你地咁上下, 特登搵d 規矩比自己, 做錯o左要接受體罰, 例如約會遲到等等 (因為呢個太容易中) 開始時都係打手板, 本來打五下咁計, 之後打o左兩三下話太痛隻手受唔到, 問佢淨返果幾下可唔可以用屁股o黎受, 佢又ok, 咁慢慢就習慣啦, 佢知我有過sp 但唔知我地咁玩過, 開始果時都好驚訝點解我咁受得    

不過我無打過佢, 我鍾意男人狠d o既, 扒o係度比人打好唔man

其實玩得成, 都要對方本身對sm 有興趣先得, 可能真係咁o岩囉
作者: 凍茶2013    時間: 2014-3-25 14:45

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-4-1 13:14

純粹o既痛楚係手板腳板強烈d , 但係容易忍d 囉, 都可以伸出o黎唔郁比人係咁打o既,
但patpat 果d係刺痛, 又痕又痛加上可能係姿勢問題, 打完一籐好想縮, 或者伸手去卒
要死忍住再專登挺高d等下一籐, 男人見到會超級high
真係會頂唔住要同佢出一次先, 跟住繼續行刑, 做女奴o既就在痛苦之中等到佢再硬返先輪到自己有得舒服
打人我就唔敢啦 :smile_30:
作者: gum717    時間: 2014-4-1 13:17

咁過癮:smile_47:
作者: 33083391    時間: 2014-4-1 15:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)