188Channel

標題: [女奴] 指令遊戲 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-3-17 12:14     標題: [女奴] 指令遊戲

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ~Soul寧~    時間: 2014-3-17 12:21

作者: ~Soul寧~    時間: 2014-3-17 12:30

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-17 15:09

作者: 小小包子    時間: 2014-3-17 15:26

作者: mtr_boy    時間: 2014-3-17 15:32

作者: TABASC0    時間: 2014-3-17 15:46

作者: eason_pong    時間: 2014-3-17 16:03

作者: lee1997    時間: 2014-3-17 18:04

suppot you
作者: gum717    時間: 2014-3-17 18:21

蛇女記性好好
作者: wccitycc    時間: 2014-3-17 18:29

支持貴妃:smile_o06:
作者: 我係lok~~    時間: 2014-3-17 18:32

睇到硬硬地
作者: guthrie    時間: 2014-3-17 21:03

有D“絕對彼女”feel。我鐘意。

只係食腳仔個part令我諗起一個人。忽然有D失落。
作者: SexDevil    時間: 2014-3-17 21:17

一見貴妃出post就忍唔住要入黎睇, 超正
作者: d29m02y2012    時間: 2014-3-17 21:29

作者: 聖祖康熙    時間: 2014-3-17 21:47

作者: studio4e    時間: 2014-3-18 00:31

支持蛇貴妃:smile_o12:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-3-18 07:27

唔知點解我d :smile_34: 會亂o左, 不過我懶, 你地仲睇得明我就唔改啦 :smile_54:

咁繼續啦... 之前講到我提議比佢再鞭多幾籐..佢忽然改變主意唔要我企, 拎o左飯枱果張凳過o黎
:smile_34:  "跪上去啦, 突個籮友出o黎, 唔好郁"
  "好呀"
:smile_34:  "準備好啦嘛? 今次試下硬淨d, 唔好叫出聲唔好用手摸"
  "咁高難度?"
:smile_34:  "要訓練你再聽話d"

我無出聲, 不過聽到男人咁講, 勁興奮! 即刻照佢吩咐擺好佢要o既姿勢, 將patpat 放鬆準備去感受下一輪o既鞭打

:smile_34:  "忍住唔好郁呀, 今次唔等你ready, 萬一發到落背脊會仲痛o架"
  "好呀"

呢一輪真係好難受, 之前玩開都係我去控制, 會等上一籐o既痛楚減弱少少先挺起再接受下一籐o既, 今次係非常非常落力咁撐住任人魚肉,
痛到阿媽都唔認得 :smile_30: 所以唔記得中間講過d 咩啦

總之好艱難咁受o左二十o下, 咬緊牙關無出聲...
打完啦~

:smile_34:  "覺得點呀?"
  "無命囉, 不過老公好威猛, 我鍾意你無情呀! 我愛你! 多謝你肯咁樣同我玩"
:smile_34:  (笑) "你愈來愈捱得, 遲下連生仔果d 痛你都唔會怕啦"
  "係囉, 要生都為你生啦~"
  (用隻腳撩佢) "仲有呢度未完喎"
:smile_34:  "我想插你多d" (已硬)
  "... 咁呀..."
:smile_34:  "又話聽晒指令?"
  "哦, 咁好啦"

跟住又跪低再同佢含o左一陣, 佢扶返起我, 擺我上梳化坐低, 叫我mark 開對腳  
佢就坐o係前面o既地下, 插o左兩隻手指入去抽插, 仲幾大力

---

又待續o下先 :smile_30:
作者: d29m02y2012    時間: 2014-3-18 07:32

作者: ~Soul寧~    時間: 2014-3-18 07:36

作者: ProLiant    時間: 2014-3-22 00:04

支持 , 等你 update :smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: 粗筆人    時間: 2014-3-22 00:34

作者: 粗筆人    時間: 2014-3-22 10:29

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-3-24 08:46

引用:
原帖由 粗筆人 於 2014-3-22 12:34 AM 發表
比人鞭patpat時,妹妹會出水

唔係o卦 :smile_45: 鞭緊果時真係好痛, 點出到呢... 不過係扒好o左等緊比人打果時會興奮囉
又驚但係又好想快d開始, 好玩就係好在對方都知, 唔會即刻就打落o黎, 凌空咁fit 幾下嚇我, 打幾下空氣忽然其中一籐o黎真,
有時就係咁打空氣要我求佢快d 比我 :smile_40:
作者: 龍馬7    時間: 2014-3-24 08:54     標題: 回覆 24# 的帖子

奴線愈來愈強
作者: hoppik750    時間: 2014-3-24 12:32

作者: TABASC0    時間: 2014-3-24 14:28

作者: jabichan    時間: 2014-3-25 20:11

妳好似好 enjoy 咁。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)