188Channel

標題: 人生第—次Kiss及揸波 [打印本頁]

作者: abn70937    時間: 2014-3-15 00:17     標題: 人生第—次Kiss及揸波

作者: simon181819    時間: 2014-3-15 13:25

作者: hinlok    時間: 2014-3-15 14:18

作者: hinlok    時間: 2014-3-15 14:22

作者: 得閒食飯    時間: 2014-3-15 14:42

作者: 藥蚤    時間: 2014-3-15 15:52

作者: abn70937    時間: 2014-3-15 16:37     標題: 少玩

作者: TABASC0    時間: 2014-3-15 16:39

作者: abn70937    時間: 2014-3-15 16:41     標題: 我?

作者: sli6366    時間: 2014-3-15 16:45

引用:
原帖由 abn70937 於 2014-3-15 12:17 AM 發表
前幾日,係社交平台,識到—位慾女,傾左—日紌交換sex相
之後 佢約左我上去,今日我上左佢屋企同佢玩,佢着住—件黑色睡袍,入面有—件黑色透內衣,首先玩骰仔 ,撰到啜肚慈,—吸吸到啜啜聲
,她肚慈佔滿了 ...
人生第—次Kiss及揸波 你去邊度搵sex相同人交換呀,重作喇白痴。
作者: any.guys121    時間: 2014-3-15 18:11

作者: TABASC0    時間: 2014-3-15 18:26

作者: lee1997    時間: 2014-3-16 01:34

thank sharing:smile_o12:
作者: philipyip0421    時間: 2014-3-16 11:23

引用:
原帖由 abn70937 於 2014-3-15 12:17 AM 發表
前幾日,係社交平台,識到—位慾女,傾左—日紌交換sex相
之後 佢約左我上去,今日我上左佢屋企同佢玩,佢着住—件黑色睡袍,入面有—件黑色透內衣,首先玩骰仔 ,撰到啜肚慈,—吸吸到啜啜聲,她肚慈佔滿了 ...
師兄!要玩!一係出去開房玩,一係上自己度,去d女度玩分分鐘除哂衫扣起手腳後,走條麻甩佬出黎影相兼捉黃腳雞!你就領野喇!小心!
作者: SCMAX    時間: 2014-3-29 13:56

作者: 淫亂小魔星    時間: 2014-3-29 15:51

引用:
原帖由 philipyip0421 於 2014-3-16 11:23 AM 發表

師兄!要玩!一係出去開房玩,一係上自己度,去d女度玩分分鐘除哂衫扣起手腳後,走條麻甩佬出黎影相兼捉黃腳雞!你就領野喇!小心!
咩心態呀 女就唔怕你先姦後殺?

作者: jumboleung    時間: 2014-3-29 17:02

作者: 我係lok~~    時間: 2014-3-29 17:03

大唔大波

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)