188Channel

標題: 出外公幹...舊同事短聚篇. (Update: 第一晚#16,第二晚#33+ 46,第三晚#93 [打印本頁]

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-9 01:44     標題: 出外公幹...舊同事短聚篇. (Update: 第一晚#16,第二晚#33+ 46,第三晚#93

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: simon181819    時間: 2014-3-9 02:04

作者: audio_o    時間: 2014-3-9 04:23

作者: 新移民2014    時間: 2014-3-9 07:36

我又支持一份~~~
yeah~~~

作者: 巡此王    時間: 2014-3-9 08:05

跟住點呢?
作者: Water_man    時間: 2014-3-9 08:38

之後又点呢!?

作者: 135258    時間: 2014-3-9 10:07

作者: constitute    時間: 2014-3-9 14:24

好呀~講黎聽下

作者: jimmylovekk    時間: 2014-3-9 19:09

作者: Rick12345    時間: 2014-3-9 20:10

下文系咩?

作者: eason_pong    時間: 2014-3-9 20:16

作者: 魔鬼1號    時間: 2014-3-9 21:00

SUPPORT:smile_o12:
作者: 我係lok~~    時間: 2014-3-9 22:44

鬼佬永遠都嬴:')
作者: studio4e    時間: 2014-3-9 23:24

support support
作者: luvmkcute966    時間: 2014-3-10 00:44

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-10 00:50

過左一個星期宅女生涯..終於有轉機...竟然收到個舊同事message話會黎北京開2日會...介紹一下呢個舊同事先,H先生,40歲到,已婚律師一名,離開左公司兩年,都幾friend幾岩傾,不過無單獨見面,偶爾成班兄弟幫食下飯咁。

第一天
H 早左一晚黎北京,約出黎食飯,雞啄唔斷,飯後佢提議:「不如去我房繼續飲繼續傾,今次間酒店係個客旗下,所以安排左個suite比我,有成千尺有房有廳」

我承認我有d仰慕佢,因為在工作上佢教左我好多,所以諗都唔諗就話好,佢顯然對我o既爽快回覆有d surprise 兼興奮。

上到房,嘩,真係好豪,king size bed 再加 Jacuzzi, 好一個性戰場地!我地坐o係sofa, 房內開住中央暖氣,越飲越熱,我當然乘機除埋件最後薄外套,得返條小小低胸連身裙,以戰鬥格出戰。

佢飲到面紅紅,見我除外套,佢忍唔住話:「你今日好唔同,好靚好有女人味」, 開始flirt我? 我只好奉陪,含情脈脈咁望住佢話:「當然,今晚第一次同你撐枱腳,當然要著靚d」...佢唔識反應,只係相視而笑...(頂,以為即刻撻著,期待佢一野咀落黎架)

佢開始講得深入d, 話做野好大壓力,日日返到屋企只會見到老婆好緊張咁教個仔做功課,話題永遠得個仔...好,本小姐唯有主動出擊,我將佢挨住我膊頭,一手憐惜摸住佢頭髮、耳仔:「傻o既,仲有我做你聽眾嘛,過黎慢慢講比姐姐聽」.. 呢個角度下,我條乳溝比佢一覽無違!

畢竟唔係一般一夜情,我地有太多common friends, 所以開頭大家都勒住勒住,佢亦作出試探...將個頭越挨越落到我心口,我當然歡迎!佢開始大膽,輕輕錫我心口、lam條乳溝...享受左一陣..我忍唔住捉住佢打茄輪..dry得太耐,我條脷不斷鑽入佢個口..雙手亦引導佢在我身上游走...佢大力搓我對波...我開始細細聲呻吟...
點知突然佢手提電話響!我好勝,為左令佢欲罷不能,大聲d呻吟「好舒服,大力d搓我對波」...果然佢無接個電話...繼續同我打茄輪...再慢慢咀落條頸..胸..

點知電話又響!佢望一望我,我示意佢聽,我知係佢老婆,佢一接電話,我亦都整理返好條裙,準備走!係,女人就係就算好想要,都要講mood, 個mood一無左,sorry, 下次請早!

佢隔左無耐打左好多次比我,不過我無聽。最後收到佢message講sorry。第一晚就係咁完左...第二晚戲肉要比d時間打...

作者: mclaren_418    時間: 2014-3-10 01:08

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-10 12:50 AM 發表
過左一個星期宅女生涯..終於有轉機...竟然收到個舊同事message話會黎北京開2日會...介紹一下呢個舊同事先,H先生,40歲到,已婚律師一名,離開左公司兩年,都幾friend幾岩傾,不過無單獨見面,偶爾成班兄弟幫食下飯咁 ...
支持樓主,mood呢樣野好緊要!
作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-10 01:27

引用:
原帖由 mclaren_418 於 2014-3-10 01:08 AM 發表

支持樓主,mood呢樣野好緊要!
Thank you:smile_o09:  係呀,mood到就咩都得,可能有d師兄唔理解唔認同:smile_o06:
作者: luvmkcute966    時間: 2014-3-10 01:35

作者: mclaren_418    時間: 2014-3-10 01:37

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-10 01:27 AM 發表

Thank you:smile_o09:  係呀,mood到就咩都得,可能有d師兄唔理解唔認同:smile_o06:
有mood既話,大家都會更樂在其中!
作者: wongrod    時間: 2014-3-10 01:41

Sounds interesting, go on please
作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-10 01:57

Sorry Mclaren, I'm a new comer here so I can't reply any pm...nice to meet you anyway

作者: BrownieRabz    時間: 2014-3-10 07:46

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-10 10:04

作者: lee1997    時間: 2014-3-10 10:12

and then:smile_40:
作者: 黑黑BB    時間: 2014-3-10 10:22

作者: 魔鬼1號    時間: 2014-3-10 12:38

GD:smile_o12:
作者: 825    時間: 2014-3-11 01:41

Keep going
作者: ivanho18    時間: 2014-3-11 01:44

作者: FerrariF50    時間: 2014-3-11 12:51

waiting for update
作者: fail50    時間: 2014-3-11 21:06

作者: NorrisHKman    時間: 2014-3-11 22:24

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-12 01:19

第二日- 知佢一早有會開,夜晚要同客食飯,各有各忙,預左無下文...點知放工返到apartment ,看更話有人送左紮花黎...嘩,人在異地,零舍易感動,我send message 問佢乜事, 佢覆左句:忙緊,食完飯過來找你,sorry !
我當然做好準備,沖個泡泡浴,搽好lotion成身香噴噴,挑選套最sexy o既bra & under (終於用得著), 再加件薄薄的T-shirt (可惜無拎d 性感睡袍上去)...等待呢個人夫...
等到9點幾,門鐘終於響,一開門有d酒氣o既佢不斷say sorry, 我無比反應只係冷冷沖左杯茶比佢解酒,sofa 上o既我們突然好沉寂。佢嘗試打開話題:「真係好sorry, 我尋晚飲多左...我唔應該咁樣..唔好嬲」
Shit..估唔到佢上黎,只係say sorry, 而係唔想進一步,有d失落,我唔知點接落去, 下意識做返d body contact 想 close d ,無啦啦幫佢按摩..佢初時有d抗拒..但我將佢個頭又挨o係我軟綿綿心口...繼續溫柔幫佢按摩...細聲o係耳邊講「其實我只係嬲你攪到人地好想要,但又中途無左好吊癮..傻豬,我知我地咩情況...我只係想同你開心一晚...」
講完之後我走左去浴室...佢走入黎從後攬住我,溫柔咁錫我耳耳...我好鐘意呢種既 hug ,因為可feel到佢微微扯旗,磨住我pat pat...「唔好心急啦...你成身酒氣,等我較水比你沖涼先...」

作者: TABASC0    時間: 2014-3-12 01:24

作者: jjkk_king    時間: 2014-3-12 01:29

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-12 01:36

謝謝大家支持~平時返工忙所以update較慢:smile_o05: 因為係個開心回憶、所以我會努力打埋落去,比自己留個記念~可能都會比返H睇~

係呀,女人以退為進幾work的,所以我唔明點解有d女人要硬碰硬...嗲下乙水下大家開心下咪仲好
作者: CTAN2Y33    時間: 2014-3-12 01:48

樓主幾歲?

作者: cindyshum    時間: 2014-3-12 09:47

作者: aerofolt    時間: 2014-3-12 12:08

終於用得著...........haha :smile_47:
作者: sexman44264    時間: 2014-3-12 12:12

十扑添支持
作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-12 13:28

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-12 13:30

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-12 21:24

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-3-12 01:30 PM 發表

真溫柔
會殺死男人

再唔係18、22青春少艾, 中女之年,唯有以另一種方式吸引男人...

作者: gum717    時間: 2014-3-12 21:30

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-12 01:36 AM 發表
謝謝大家支持~平時返工忙所以update較慢:smile_o05: 因為係個開心回憶、所以我會努力打埋落去,比自己留個記念~可能都會比返H睇~

係呀,女人以退為進幾work的,所以我唔明點解有d女人要硬碰硬...嗲下乙水下大家 ...
真係好吊引:smile_47:
作者: 格雷大人    時間: 2014-3-12 22:14

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-12 22:55

佢雙手開始唔規矩伸入我件T shirt...從腰慢慢撫摸上我個bra...我享受呢種愛撫...「好啦傻豬,乖乖沖完涼先..我o係床上面等你」...

唔夠10分鐘, 有隻野獸已經跳上我張床...「嘩咁快o既你有無沖乾淨架...」未講完,H已經緊緊封住我個咀,佢好肉緊咁咀我,兩條脷互相交纏互相須索...令我好有被須要o既感覺!

佢快快除左我件衫,兩眼發光咁讚個黑色lace bra 好sexy, 隨手釋放lace bra 入面對波波出來...佢即時一隻手大力搓,一邊不停吸啜、輕咬粒Linlin...我雙手扣住佢個頭緊緊貼近我心口...佢亦好享受塊面釀左入係我對波波...

「唔制呀.﹐﹐攪到人地Linlin好硬...整濕人地啦」當然,輕輕呻吟係想鼓勵佢加多幾分力...佢伸手指入我妹妹度試探、進攻「傻妹,等我再令你再濕d..」結果比佢撩到越黎越多水...面前O既佢,就好似一個比人讚完o既小朋友一樣神氣十足,好可愛!

佢慢慢沿住錫落去...拉低我條under ...好溫柔咁錫我妹妹!!!.我盡情享受呢一刻「好舒服呀...濕哂啦..快d奶返啦」...OMG...我相信唔係好多男人鐘意幫女人奶妹妹(但又好鐘意叫女人含,唔公平呀,哈哈)

佢不斷咁啜、又伸條脷入去轉...我好high 要投降!!「唔得啦...我要呀...快d插...快d插妹妹啦......」

佢都好心急下,因為我差不多全程被動無做過任何野,佢已經硬哂!傳統男上女下,我都鐘意呢個pose, 比自己個男人咁壓住好man!  

佢好大力抽插 ,每一下都插到好深,我大聲咁叫「好舒服呀...大力d ...大力d 小爆我」 (sorry興奮時我係會爆粗) ...「快d快d ...射哂比我....」 最尾佢忍住抽左出黎先射, 好considerate ...講真,我未到,不過唔緊要,見時間尚早,一定會重賽...點知做左成日野加上飲左酒o既佢...呼呼大睡到天光 shit...但我又點忍心嘈醒佢..比佢攬住訓已經好滿足!

早上醒來,我要趕住出外做野,臨走前佢攬住我唔比走...纏綿左一陣都總要分別....「一路順風...safe trip back...香港見!」

未完待續...第三晚...

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-12 23:09

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-12 23:16

用手機打好慢呀
第三晚會sweet d

10分鐘都耐?污糟呀你~唔好掂我
作者: 格雷大人    時間: 2014-3-12 23:28

作者: 135258    時間: 2014-3-12 23:50

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-12 23:59

溫柔與調情手法 ...其實只係由心出發,o係床上我比較小鳥依人, 鐘意取悅個partner...他快樂所以我快樂

唔辛苦~慢慢打~謝謝支持!

Ps 我想請問我幾時先可以覆短信?
作者: TABASC0    時間: 2014-3-13 00:03

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-13 00:05

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-13 00:48

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-13 00:50

作者: jumboleung    時間: 2014-3-13 14:45

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-14 00:00

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-3-13 12:50 AM 發表

好情人

好情人?我認我係架,不過我幾時先可以做人好老婆?

作者: 三先生    時間: 2014-3-14 00:11

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-14 00:13

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-3-13 02:45 PM 發表
返 apartment 做宅女!:smile_30:
天寒地凍o既北京,唔返apartment 都唔知去邊好,又唔會出去浦, 我怕我聽唔懶o個d 「操你、摸你奶奶」,都係廣東話d 小小聲或者英文f f 聲親切投入d..

作者: 三先生    時間: 2014-3-14 00:15

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-14 00:26

引用:
原帖由 三先生 於 2014-3-14 12:15 AM 發表

同聲同氣, 做都High D~~~
係呀...我呢d港女,要我享受緊時仲要用腦轉channel...sorry, 接受唔到o羅

作者: 三先生    時間: 2014-3-14 00:27

作者: TABASC0    時間: 2014-3-14 00:37

作者: edwardyeung    時間: 2014-3-14 01:33

支持仲有冇下文?
作者: 格雷大人    時間: 2014-3-14 02:08

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-14 02:09

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-14 02:10

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-14 12:47

作者: 安忍    時間: 2014-3-14 18:07

作者: sweetlemonking    時間: 2014-3-14 18:33

支持
作者: 格雷大人    時間: 2014-3-15 02:02

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-15 02:04

引用:
原帖由 安忍 於 2014-3-14 06:07 PM 發表
我最愛小鳥依人既女人,因為容易抱起來抽插:smile_35:
Wo我都鐘意好strong 既男人抱起我來....

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-15 02:05

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-15 02:07

[quote]原帖由 格雷大人 於 2014-3-15 02:02 AM 發表
見妳上來,推下先

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/quote

咁叻既又會見到我上來既
剛剛回家,好累呀,暫時未有時間打第三晚,沖完涼先

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-15 02:10

作者: d29m02y2012    時間: 2014-3-15 04:23

作者: 安忍    時間: 2014-3-15 11:05

作者: 135258    時間: 2014-3-16 09:20

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-16 18:06

作者: mclaren_418    時間: 2014-3-17 00:35

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-15 02:07 AM 發表
[quote]原帖由 格雷大人 於 2014-3-15 02:02 AM 發表
見妳上來,推下先

[/quote

咁叻既又會見到我上來既
剛剛 ...
好精采呀!
作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-17 00:36

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-3-16 06:06 PM 發表

龍舟掛鼓,好正呀
用腰力挺,啪啪聲
師妹幾高呀

我好矮,得5尺3、4,我鐘意變成隻小樹熊, 雙手緊緊扣住honey條頸,比佢抱住插到啪啪聲,真係幾好feel架。

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-17 00:44

引用:
原帖由 135258 於 2014-3-16 09:20 AM 發表
樓主辛苦小小打埋第三晚,吊癮

:smile_o09:唔好意思呀 師兄,吊多陣先啦,因為呢排公私兩忙,每晚返到屋企都累死左,唔得閒打住。又唔方便搭搭下車返返下工打,因為會回味細節:smile_o05:
作者: TABASC0    時間: 2014-3-17 00:50

作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-17 02:17

作者: 愛潮    時間: 2014-3-17 03:35

細細粒好玩丫。。。
引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-17 12:36 AM 發表

我好矮,得5尺3、4,我鐘意變成隻小樹熊, 雙手緊緊扣住honey條頸,比佢抱住插到啪啪聲,真係幾好feel架。

作者: 88yes    時間: 2014-3-17 09:58

嘩。絕對吸引。
第三晚應該最激烈部份

作者: 安忍    時間: 2014-3-17 11:55

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-17 21:43

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-3-17 02:17 AM 發表

呢個高度啱玩架喇

多謝師兄安慰:smile_o09:細細粒等於無長腿:smile_o06:
作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-17 21:50

引用:
原帖由 安忍 於 2014-3-17 11:55 AM 發表

我又係鍾意玩呢招架 , 抱住插到啪啪聲 ,好正架
咁你一定好大隻啦!:smile_o05: love it ...
呢個姿勢仲有個好處,就係我可以有時挨去honey 膊頭,係佢耳邊呻吟淫叫
作者: 格雷大人    時間: 2014-3-17 21:55

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-17 21:56

作者: 三先生    時間: 2014-3-17 22:34

作者: 安忍    時間: 2014-3-17 23:21

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-18 01:09     標題: 回覆 91# 的帖子

第三日

星期六都要開工,好灰,個大陸客喋喋不休,我就一路發夢,回想起尋晚意猶未盡, 好彩有個內地同事撐住...

「Miss U!」「Same here!」「Location?」「What?」「Where are you now?」「XX hotel coffee shop」「See you soon! wanna hold you tight right now!」「Don't kidding, safe trip back」

一輪messages來往後,我又繼續發我既夢,隔左大半個鐘,H居然出現坐左隔兩張枱!「Why?」「I told U I miss you much,hope U can finish the meeting asap, do U need me to kick the PK out?」
我立即全力投入個meeting, 盡快攪掂個大陸客,半個鐘後終於解決可以投入H懷抱!

H 原來同老婆講話有d手尾跟,要留多晚,改機票到星期日傍晚先走,個客又肯比佢住多晚,天時地利人和!

「頭先個大陸佬起勢𥄫住你個胸呀!以後幾熱都唔準除外套呀!呢款衫好易走光,記唔記得上次去xx度開會,你都係著呢類裇衫,扣與扣之間d 罅走哂光,見到您個胸同bra,仲要有下唔覺意個扣甩左,睇到人地心癢癢,都唔知係咪故意引我」H 一輪”投訴”,我笑住接受「得,聽哂你話,以後室內幾大暖氣都好,都著樽領守身如肉」

黃金24小時,第一站居然去睇戲,因為佢話想重拾拍拖青春感覺(其實我唔係好明),戲院入面,佢真係好似中學時代,伸手搭住我膊頭,再慢慢掃下去掃波邊,我亦回敬按摩佢jj,再同佢錫左陣, 點知佢真係好似中學小男生好快硬哂,結果場戲睇左陣佢就拉我走。

第二站佢book左酒店附近間餐廳,黎過candle light dinner ...高檔次餐廳,環境好優雅,又無乜人(因為d野食原來幾一般下),最適合調情!
「sorry, 尋晚太累滿足唔到你,今日我好精神,食飽d等我今晚慢慢炮製你餵飽你」
「你呀成日撩人,攪到我硬哂,失禮死人,好彩有d長褸遮住」
「其實我尋晚真係好high, 好耐未試過做愛做得咁爽,佢一定要我用套,尋晚無阻隔份外好插(好爛gag),同臺」
「你真係好sexy, baby 你對波好靚, d呻吟聲好嗲好好聽,我真係好掛住你」

我好享受H在我耳邊不斷讚美...「不斷讚人又想冧人上床之嘛,快d話個願望比我聽,睇下今晚實唔實現到」
受寵若驚既H 一臉誠懇話:「其實我而家一個月先攪一兩次野,次次都男上女下交功課,我好耐無比人含過,好想試下含爆,唔戴套內射、狗仔式,女上男下都好,最好一次過滿足哂3個願望...」
呢d難度系數一般既要求...我又點忍心say no...

未完待續。主菜快上
作者: 愛潮    時間: 2014-3-18 01:17

你唔覺d大男人好鐘意將細細粒嘅女人搬來搬去咩?
引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-18 01:09 AM 發表
第三日

星期六都要開工,好灰,個大陸客喋喋不休,我就一路發夢,回想起尋晚意猶未盡, 好彩有個內地同事撐住...

「Miss U!」「Same here!」「Location?」「What?」「Where are you now?」「XX hotel coffe ...

作者: Cclemoncc    時間: 2014-3-18 01:21

引用:
原帖由 愛潮 於 2014-3-18 01:17 AM 發表
你唔覺d大男人好鐘意將細細粒嘅女人搬來搬去咩?

:smile_44: 我覺呀,所以我成日比人抱去東又抱去西,咁樣顯得man d?
作者: 1223.bruce    時間: 2014-3-18 01:28

作者: 格雷大人    時間: 2014-3-18 01:28

作者: TABASC0    時間: 2014-3-18 01:51

作者: 愛潮    時間: 2014-3-18 02:03

滿足大男人欲望。。。細細粒好好砌架。。。
引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-18 01:21 AM 發表
:smile_44: 我覺呀,所以我成日比人抱去東又抱去西,咁樣顯得man d?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)