188Channel

標題: [認真求教](更新) 其實佢想點 (少少少少少甜) [打印本頁]

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-17 22:48     標題: [認真求教](更新) 其實佢想點 (少少少少少甜)

作者: benb1668    時間: 2014-2-17 22:52

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-17 10:48 PM 發表
今次係第二次開post 如果大家都仲記得小妹的話。小妹兩年幾無拍過拖,中間都係keep住得閒食下就算,好耐無遇過一個男人我好

跟著點?
作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-17 22:56

作者: benb1668    時間: 2014-2-17 23:01     標題: 回覆 3# 的帖子

暫時睇唔到有咩特別野會發生,妳所講既只不過係係一個正常社交場合裡面有兩個異性對對方有好感而已
作者: lee1997    時間: 2014-2-17 23:07

and then:smile_o06:
作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-17 23:16

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-17 23:21

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-17 23:22

作者: jkngka5030    時間: 2014-2-18 14:23

作者: Cherfans    時間: 2014-2-18 14:48

作者: jacky@~    時間: 2014-2-18 15:23

作者: 犯了錯的獅子    時間: 2014-2-18 15:52

可能佢真係想同你長遠發展呢, 第一次大佢可能係酒精先會
攪到無左自制力, 依家想慢慢發展, 不過我估下錯左唔好吊!

祝, "開花結果"
作者: yikfan    時間: 2014-2-18 16:16

作者: jumboleung    時間: 2014-2-18 16:31

作者: marriedman1980    時間: 2014-2-18 16:47

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-18 23:26

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-18 23:28

作者: S.V.    時間: 2014-2-19 00:23

咁仲有冇KEEP住聯絡先?
有咪再慢慢溝通下先
會唔會係你第二次既約會唔夠吸引:smile_40:
不過向好方面諗的話, 佢可能唔係想搵野食
作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 00:26

作者: S.V.    時間: 2014-2-19 00:30

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 12:26 AM 發表
每日都有keep住聯絡。我都唔知係咪第二次見面出事,但我自問無問題,係髮型唔同左,束左條馬尾,應該唔關事掛:smile_41:。聽日會見面,到時同大家update!
變下形象都好丫, 有新鮮感
咁你自己心態上又係點? 想當佢係SP定長遠發展?
祝你聽日有得大戰啦, 最好打埋報告:smile_30:
作者: cam20oldboyss    時間: 2014-2-19 00:37

其實咁睇.我覺得個男仔想同你日後發展,所以想同你DATE下先,到正式做左男女朋友先.
第一次飲左酒,意亂情迷,加上有邊個男人擋得住ONS既誘惑呀!而且第一次見特別有幻想空間!
然後傾傾下,可能男仔覺得同你岩傾WO 覺得你幾好 可能發展下做情侶 第二次呢 佢就扮君子 暗示FAIR-LADY 君子好求 第三次呢 可能佢真係中意左你亦可能有一絲既色心起 因此比你上佢屋企 分享佢既ROOMMATE 松鼠OR 看松鼠係籍口 但佢又驚 這麼近又那麼遠 所以佢連攬你錫你都唔敢
作者: NewHandPlayFish    時間: 2014-2-19 00:45

作者: cam20oldboyss    時間: 2014-2-19 00:46

絕招都教埋你.如果你想迫佢做決定
你SEND 過SAD既公仔去,等佢回復:咩事呀,你扮打字(輸入中...留意佢係在線上先WORK),格2,3分鐘之後話冇野啦,佢應該會追問(如果想溝你的話.佢復哦,或者 唔復 就唔要都罷),你就打其實..., 之後打其實我地咩關係?/你當我係咩? 之後唔洗教啦下話?
作者: jameson77    時間: 2014-2-19 17:02

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 19:58

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 19:59

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 20:02

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 20:05

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-19 20:05

作者: 掉你LUMO西    時間: 2014-2-19 20:16

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 20:23

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-19 20:25

作者: 掉你LUMO西    時間: 2014-2-19 20:43

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-19 20:49

作者: S.V.    時間: 2014-2-19 20:55

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 08:05 PM 發表
今日見左k先生,大家趁放lunch 出黎食左個飯,跟住佢同我講左啲野...令我全日心情都唔好:smile_39:

平時每日一早佢都會whatsapp我講句早晨或者啲無聊野,今日離奇地咩都無,到左差唔多時間食飯,我問 ...
現階段佢唔會你長遠拍拖對象
至於SP...好睇你地點溝通
同埋你會唔會到時更投入左而抽離唔到
不過你仲細...大把MARKET啦
作者: Matty04061989    時間: 2014-2-20 00:57

I think he just sort of enjoy dating another girl!

作者: cam20oldboyss    時間: 2014-2-20 12:39

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-19 08:05 PM 發表
今日見左k先生,大家趁放lunch 出黎食左個飯,跟住佢同我講左啲野...令我全日心情都唔好:smile_39:

平時每日一早佢都會whatsapp我講句早晨或者啲無聊野,今日離奇地咩都無,到左差唔多時間食飯,我問 ...
佢唔會分手嫁啦...一係KEEP住同佢咁樣既關係,一係就搵過個啦
作者: jameson77    時間: 2014-2-20 15:23

作者: hkgirlonly    時間: 2014-2-20 22:47

作者: 掉你LUMO西    時間: 2014-2-20 22:53

作者: S.V.    時間: 2014-2-20 23:31

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-2-20 10:47 PM 發表
我唔打算搵一個自己中意嘅人做SP,我今日同佢講清楚左,佢一日有女朋友我一日都唔會同佢有更多發展,佢話佢都明白。

而加暫時我決定睇定啲,真係覺得佢無可能分手就走。

預告:多謝師兄們指路,遲 ...
你生活都幾多采多姿丫:smile_30:
暫時睇定D俾D時間大家啦
作者: luiluiqq    時間: 2014-2-21 11:04

作者: jameson77    時間: 2014-2-25 12:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)