188Channel

標題: 非常刺激難忘既情人節第一炮(part 1) [打印本頁]

作者: keith0187    時間: 2014-2-15 00:34     標題: 非常刺激難忘既情人節第一炮(part 1)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: tyt01236    時間: 2014-2-15 02:56

作者: 年輕熟女    時間: 2014-2-15 10:25

作者: 引入專才    時間: 2014-2-15 13:08

作者: keith0187    時間: 2014-2-15 13:15

引用:
原帖由 引入專才 於 2014-2-15 01:08 PM 發表
小弟有話直說,唔好介意。
Ching寫嘢無鋪排,平舖直敍,可讀性大低了!
小弟第一次出文ga 咋

作者: 引入專才    時間: 2014-2-15 13:19

作者: jkngka5030    時間: 2014-2-15 13:59

作者: chi96    時間: 2014-2-16 08:06

支持

作者: lee1997    時間: 2014-2-16 19:25

thank you your report:smile_40:
作者: keith0187    時間: 2014-2-17 00:40

繼續……
上到佢屋企,我已經忍唔住,就連褲都未除之傺,小弟弟已經向寶貝致以最崇高致敬……
有理無理推佢落sofa……男上女下,女朋友最敏感係條頸同耳仔,我不停錫,佢係咁係到:嗯……嗯呻吟。
突然間佢推開我,係我耳邊: 今日預左比你ga la....老公豬豬,你企係到,比我入房整好D野先……
佢掩實對門,我心唸要整乜野呢……
隔左一陣間,突然間聽到 : 老公豬豬
呢個時間,我完全已經忍唔住……佢帶左粉紅色lazy超少布bra bra.....一條粉紅色t back,我第一時間抱起佢掟佢落床,我已經控制唔到自己,突然佢話不如我幫你la......
除哂之後,佢第一時將我成條jj放入口,不停幫我含,我寶貝既口技非常勁,已經忍唔住,我捉住佢個頭,係咁tun出tun入……
突然佢用隻手掃我袋袋,我更加忍唔住,最尾射哂入個口到,last個下仲要吸乾淨,mat大囗比我睇,我叫佢吞左去,竟然吞哂……
之後仲有大戰……多人支持就update....

作者: lam_andy98    時間: 2014-2-17 01:26

作者: wbcwbc    時間: 2014-2-17 10:04

期待更精彩的更新!

作者: hongkongken    時間: 2014-2-17 12:31

[quote]原帖由 keith0187 於 2014-2-15 12:34 AM 發表
本身係到做cd rom
自介下,小弟行年23,同女朋友(大我一年)拍左年幾多,佢既第一次都係比左我,而且係絕對一個完美身材同樣貌(小蛇腰,上圍c cup)既女仔(遲D計劃結婚tim),基本上每個月都會出5-6次貨
話說今日情人 ... [/quote

great, thanks, and wait for your new story

seems like you had been disappeared for a while, any other new things to share recently (except this new gal friend )?
作者: sweetlemonking    時間: 2014-2-18 00:20

支持,恭喜你出年做老襯
作者: hkairport    時間: 2014-2-23 18:19

Support, good partner

作者: emilyfanhereiam    時間: 2014-2-23 21:03

好睇呀!快d更多d文!

作者: videogril    時間: 2014-2-23 21:46

作者: eason_pong    時間: 2014-2-24 03:31

作者: steven3g11    時間: 2014-4-8 20:30

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)