188Channel

標題: 食左朋友條女 [打印本頁]

作者: wa20082009    時間: 2014-2-14 14:06     標題: 食左朋友條女

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: genelwl    時間: 2014-2-14 14:56

作者: stockhand    時間: 2014-2-14 15:03

作者: R.Gonzalez    時間: 2014-2-14 15:07

點會有人鬧你呢,鬧都只係鬧中文唔好,大佬呀,係拜年唔係敗年呀。
作者: constitute    時間: 2014-2-14 15:08

利害利害

作者: dicky9394    時間: 2014-2-14 16:23

作者: marriedman1980    時間: 2014-2-14 16:29

作者: tsz..    時間: 2014-2-14 16:29

作者: alexiwata    時間: 2014-2-14 16:36

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-2-14 15:07 發表
點會有人鬧你呢,鬧都只係鬧中文唔好,大佬呀,係拜年唔係敗年呀。
:smile_30:

好屎
作者: LCP88    時間: 2014-2-14 16:39

作者: jumboleung    時間: 2014-2-14 16:55

作者: tyt01236    時間: 2014-2-14 17:13

作者: jkngka5030    時間: 2014-2-14 17:37

作者: 淫賤小公主    時間: 2014-2-14 17:42

作者: tyt01236    時間: 2014-2-14 17:45

作者: Garybbg    時間: 2014-2-14 17:47

作者: jkngka5030    時間: 2014-2-14 17:48

作者: jkngka5030    時間: 2014-2-14 17:49

作者: sweetlemonking    時間: 2014-2-14 18:14

係真吾係呀,你都夠老友,破處咁辛苦都幫老友做埋,你掂喇
作者: 淫賤小公主    時間: 2014-2-14 18:18

作者: tyt01236    時間: 2014-2-14 18:20

作者: 淫賤小公主    時間: 2014-2-14 18:20

作者: 淫賤小公主    時間: 2014-2-14 18:21

作者: tyt01236    時間: 2014-2-14 18:24

作者: hung0424    時間: 2014-2-14 18:28     標題: 回覆 22# 的帖子

作者: lee1997    時間: 2014-2-14 19:00

:smile_o16: oh shit:smile_o16:
作者: 淫賤小公主    時間: 2014-2-14 19:01

作者: 淫賤小公主    時間: 2014-2-14 19:01

作者: 小辣椒仔    時間: 2014-2-14 19:05

你想學咩呀?^^

作者: kennychan00    時間: 2014-2-14 19:39

支持發文
作者: 空虛的人    時間: 2014-2-14 19:47

作者: pannybb    時間: 2014-2-14 19:55

作者: tyt01236    時間: 2014-2-14 20:09

作者: tyt01236    時間: 2014-2-14 20:10

作者: lichapme    時間: 2014-2-15 00:20

作者: jkngka5030    時間: 2014-2-15 00:21

作者: koex    時間: 2014-2-15 01:14

wow.....朋友條女都食
作者: 露絲瑪莉喵    時間: 2014-2-15 01:45

作者: wa20082009    時間: 2014-2-15 02:04

講到個fd飲醉左訓係地上,當時我其實已經習慣嫁哪,成日都醉死,唔慣嘅係有條女係到,你眼望我眼,好靜咁,距真係好正個樣,我成日偷望距,因為我都有少少醉,同距傾左一陣計,關係好左好多,距話想飲少少,當時我好好奇,就問你一陣醉左點搞,距話試少少無野嘅,你睇住我嫁麻,我心諗,吊有無咁正,可能之前用左半個鐘傾計無左介心了,成40度酒,距一飲,含住唔講野,嘩個樣好甜,我就教距慢慢飲唔好一談過,飲左好少,距成塊面紅紅地,連胸口上面都紅左,距話唔得了,心跳得好快同熱熱地,種感覺好怪,就係咁我地邊飲邊傾,直到條女話熱要除外套,一除低得吊帶背心,胸前露小小半球。個形好正,我話你咁大膽~~,距話無咩特別,都係普通女性身型炸麻,心諗條女咩料,扮曬傻咁,真係個個君子咩,當時我都有啲醉,我話唔得,有啲辛苦,距問點解,大佬呀,你著成咁,點頂,背心,裙,黑絲,我好大膽咁同距講左,距對住我笑左下,當時我望左一陣距,自動咁吻左距一下,我諗要係醉酒先做得到,距反而無縮,我就更加大膽用條利放係距個口到車距,奇怪嘅係條女只係ma大個口條利唔識車,好快我出番來。問距你驚唔驚,距拎一拎頭,我又問你識kiss?.距話原來未試過,咩都唔識,心諗,吊扮咩,一定俾個fd成日吊嫁啦,點會唔識。。我一指向個fd,距就答我,原來一直係我fd用微信傾計,第一次見,我明了,我就叫距入房,睇距都醉醉地,又ok喎,入到房我企你到摟住距,無反抗,我大膽咁同距講,你唔係同我fd一齊嫁咩,距話對我有感覺啲,當時我食住上,即刻左kiss過,但距咩都唔識,差好遠,我雙手就放係距條腰到,用細佬向前頂,雙手放後拉,真係不得了了,細佬即刻充血,硬過石頭,一邊kiss我隻手就係距個肚到向上爬,嘩,身型好fit.摸到上胸,真係想死,可能因為距係空姐關係,個感覺正好多,但奇怪嘅係,距一直處於被動,無咩點反抗,即係死魚咁,我吻左一陣就向下慢慢添,二個人心跳都好快,直到我要除bar了,一解開,除左背心,吊,好堅挺,碗型波,暈細粒細,粉紅堅係,真係樣靚身材正,我緊係慢慢來食啦,一摸到距即刻縮,好似未試過咁,我就由周邊開始慢慢摸,唔夠三公鐘,嘩粒野變大同長,真係好少見咁長又硬,我就同距講我會好溫柔對你,距只係嗯一聲,我雙手摟住距,因為知距會好敏感唔俾距退後,我玩左一陣,距已經發出嗯嗯聲,我就用手向下探索,嘩吊,細多水,距縮得好勁,我只係電過下,我問距你試過未,距話未,心諗,處女來唔通,當場個人更加刺激,慢摸即刻搵機會睇下係咪,,一野吉落去,距即刻呀一聲,真係好窄同入面好似有塊壁咁,我就知真係處女,因為我有經騙,,,下回分享,死魚的痛,難搞

作者: Garybbg    時間: 2014-2-15 02:09

作者: brotheron    時間: 2014-2-15 03:43

有無咁筍?邊間做啊?

作者: 不虛    時間: 2014-2-15 10:08

當故事睇都嫌錯字多....:smile_o02:
作者: jkngka5030    時間: 2014-2-15 10:25

作者: flashbee    時間: 2014-2-15 10:28

有機會唔食,
至會俾人話蠢!
作者: davidchiu321    時間: 2014-2-15 10:41

作者: 寶寶記    時間: 2014-2-15 10:49

作者: wingcb4    時間: 2014-2-15 11:24     標題: VERY GOOD

作者: tsz..    時間: 2014-2-15 14:47

作者: nglineline    時間: 2014-2-15 18:47

作者: -龍仔-    時間: 2014-2-15 18:53

作者: miss.cherry    時間: 2014-2-15 19:51

作者: heaethan    時間: 2014-2-15 23:53

support support

作者: 臭作2006    時間: 2014-2-16 00:20

作者: chi96    時間: 2014-2-16 08:05

之後點好想知

作者: mpingkwan    時間: 2014-2-16 08:53

作者: farm1615    時間: 2014-2-16 11:51

引用:
原帖由 臭作2006 於 2014-2-16 12:20 AM 發表
真係好搞笑,處女會比你一入就入到?
大家當咸故聽好了
各位師姊師妹,有冇意見

作者: SeaWide    時間: 2014-2-16 12:16

屌, 毒燃多別字,乜野叫敗年呀

作者: wa20082009    時間: 2014-2-16 12:42

我好快會update'大佬呀,你食過處女未嫁,,啲女未搞前會好多水,手指入唔到?,當到正題時就會變乾塘,因為太緊張

作者: joechan998    時間: 2014-2-16 18:13

作者: 魔鬼1號    時間: 2014-2-17 01:38

支持:smile_o12:
作者: stevejobcc    時間: 2014-2-17 01:55

作者: weatherman    時間: 2014-2-17 09:36

作者: hkairport    時間: 2014-2-21 08:43

Support, more update

作者: ccclaw    時間: 2014-2-21 09:17

作者: 金牌砲手    時間: 2014-2-22 07:39

作者: SuperbLCK    時間: 2014-2-22 12:15

作者: free_hkben    時間: 2014-2-22 14:18

引用:
原帖由 wa20082009 於 2014-2-16 12:42 發表
我好快會update'大佬呀,你食過處女未嫁,,啲女未搞前會好多水,手指入唔到?,當到正題時就會變乾塘,因為太緊張

認同,真難攪,佢痛我又痛。

作者: 釗記鹵味    時間: 2014-2-22 16:32

作者: stockhand    時間: 2014-2-23 17:34

作者: Minilover2014    時間: 2014-2-24 23:11

作者: f18david    時間: 2014-3-3 22:47

作者: 夏蛙先生    時間: 2014-3-20 17:24

作者: c_manwa    時間: 2014-3-20 19:04

作者: alex24680    時間: 2014-3-23 10:29

作者: Estherfok    時間: 2014-3-23 11:42

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-2-14 03:07 PM 發表
佢作文好似小學雞咁呀,我睇到個(日、夜、晚)?三段時間黎架?

作者: cheung1212    時間: 2014-3-28 06:06

作者: raymondlikesc    時間: 2014-3-28 20:08

作者: 91m    時間: 2014-4-7 22:54

作者: st999631    時間: 2014-4-16 14:22

送4條片你睇...

捉姦在床全記錄...
Part 1: https://www.youtube.com/watch?v=fDWVgXA44yA
Part 2: https://www.youtube.com/watch?v=hLROJsYHHQo
Part 3: https://www.youtube.com/watch?v=n6MP8bHViLo
Part 4: https://www.youtube.com/watch?v=23EbqMcTyVA
Part 5: https://www.youtube.com/watch?v=GejrT1Or4qw

勾義嫂吖拿...仆街陷家剷

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)