188Channel

標題: 開年!! [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 07:26     標題: 開年!!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: audio_o    時間: 2014-2-4 07:31

作者: february00    時間: 2014-2-4 07:46

作者: SeaWide    時間: 2014-2-4 09:01

嘩,新年流流打篇咁長嘅文,梗係要大大力支持啦

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 09:25

引用:
原帖由 SeaWide 於 2014-2-4 09:01 AM 發表
嘩,新年流流打篇咁長嘅文,梗係要大大力支持啦

多謝 :smile_o05:
我幾鍾意寫o野o架... 每次寫都係一個回憶
以前仲有寫日記不過停o左幾日, 跟住就懶得再續囉 :smile_o13:
作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-4 09:40

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 10:24

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-4 09:40 AM 發表
非常支持貴妃!
地鐵睇,一睇即硬。

:smile_30: 咁有無撞到人? 因住比人告你性騷擾
作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-4 10:32

作者: brotheron    時間: 2014-2-4 10:49

何解樓主咁早起身打包膠?定一早打定?

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 11:04

引用:
原帖由 brotheron 於 2014-2-4 10:49 AM 發表
何解樓主咁早起身打包膠?定一早打定?

日日都咁早o架啦
我要做早操keep fit, 先保持到人地成日想操我 :smile_47:
作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-4 11:07

作者: mamamui    時間: 2014-2-4 11:12

作者: smallcannon2002    時間: 2014-2-4 11:45

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 12:05

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2014-2-4 11:45 AM 發表

原來樓主都有食事後煙嘅習慣........同我之前女朋友一樣, 不過我自己就唔食煙
頂我想戒o架 (真心)! 衰人自己食親都點兩支引我
作者: lonely-heart    時間: 2014-2-4 12:15

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 12:19

引用:
原帖由 mamamui 於 2014-2-4 11:12 AM 發表
十卜
我最中意睇貴妃既po
唔通你都鍾意打打 :smile_47:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 12:30

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2014-2-4 12:15 PM 發表
開年飯係唔係食得好爽.
係, 真係超爽
除o左捱籐條打果part 比較重口味, 呢次比以前少好多騎呢o野...
不過搞o野搞到之後無啦啦都會想笑, 呢個真係勁少發生囉 :smile_o05:

唯一美中不足係無得take two, 趕住見家長 :smile_13:
我想補償返比佢o架, 呢個weekend 見面, 可以唔駛佢比我享受, 就當我m 到唔搞得啦...
淨係手/口/腳, 任佢射幾多次都得 :smile_34:
作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-4 13:31

作者: joechan998    時間: 2014-2-4 14:05

作者: lonely-heart    時間: 2014-2-4 15:31

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 16:25

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2014-2-4 03:31 PM 發表

甘射法好易干塘. :smile_30:
你唔係信果d 一世人一公升呀 :smile_o04:  
血都唔會啦, 你捐o左佢又會再造過 :smile_45:
作者: 111134lu.wei    時間: 2014-2-4 16:36

作者: gum717    時間: 2014-2-4 17:55

重口味:smile_47: 正
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 20:23

引用:
原帖由 111134lu.wei 於 2014-2-4 04:36 PM 發表
開工大吉!
真係大吉囉 :smile_39:  
假期咁就完o左
作者: 邪惡魔鬼    時間: 2014-2-4 20:32

作者: 太極廿四味    時間: 2014-2-4 20:39

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-4 21:12

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2014-2-4 08:32 PM 發表
假期完左好快又有架啦
有命就係囉 @@
返工D人好衰 > < 成日搵簿仔呀file 呀咁扑我個頭,傳糖仔擲嚟擲去成日又係打中我 @@ 有時連老細都玩埋一份

作者: guthrie    時間: 2014-2-4 22:00

阿蛇前世比人打得少,今世要補番數﹖

自己細個時,阿爸真係不時用藤條同我開年! 條條藤條打到爆晒藤! 個八月十五花晒。

講起“顏面騎乘”,勁享受o個種被人強制坐住個頭幾乎窒息o既感覺。女方主導,我淨係目訓係度聞、奶、啜、飲(鮑魚海王羹好好味 )作口舌之勞。好鬼嘆。雖然玩完個口同條利劬到嘔!:smile_o16:

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-4 22:03

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-4 22:03

作者: wcday    時間: 2014-2-4 22:35

作者: SexDevil    時間: 2014-2-4 23:59

貴妃啲文真係好正好吸引, 啱晒我呢啲鐘意玩主奴同埋有啲鐘意玩SM既人睇
作者: lee1997    時間: 2014-2-5 00:47

Fully suppot :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-5 06:29

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-2-4 10:00 PM 發表
阿蛇前世比人打得少,今世要補番數﹖

自己細個時,阿爸真係不時用藤條同我開年! 條條藤條打到爆晒藤! 個八月十五花晒。

講起“顏面騎乘”,勁享受o個種被人強制坐住個頭幾乎窒息o既感覺。女方主 ...
爆晒藤咁誇? 咁我未遇過喎 不過都證明我無錯啦, 起碼打到咁你今日仲行得走得, 即係雖然好痛不過好安全 聽講.. 用刑之前籐條浸水浸過夜會強好多o架 :smile_34:
“顏面騎乘”其實當時驚驚地... 不過個高潮真係前所未有 仲回味緊:smile_13:
作者: guthrie    時間: 2014-2-5 08:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-5 06:29 AM 發表

爆晒藤咁誇? 咁我未遇過喎 不過都證明我無錯啦, 起碼打到咁你今日仲行得走得, 即係雖然好痛不過好安全 聽講.. 用刑之前籐條浸水浸過夜會強好多o架 :smile_34:
“顏面騎乘”其實當時驚驚地... 不過個高潮真係前所未 ...
嘩,你真係做足功貨喎,浸水浸過夜都諗都。等佢重身D!

醒番你一個溫馨提示﹕籐條爆左藤打落去仲痛,甚至見血。:smile_29::smile_29::smile_29:

以前D藤條幾毫子貨仔,唔襟打。爆藤小事。後尾我阿爸諗到條屎橋﹕兩條打孖上! (定係三條...) 不過我細個真係抵打呀。:smile_54:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-5 08:59

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-2-5 08:37 AM 發表

嘩,你真係做足功貨喎,浸水浸過夜都諗都。等佢重身D!

醒番你一個溫馨提示﹕籐條爆左藤打落去仲痛,甚至見血。:smile_29::smile_29::smile_29:

以前D藤條幾毫子貨仔,唔襟打。爆藤小事。後尾我阿爸諗到條屎 ...
見血就唔好啦
不過我諗幾條一齊上, 打落去果下唔係分薄o左d 力咩?
我自己鍾意幼籐, 刺痛感強好多, 好想用手去捽但係要堅持住唔好
或者打之前問o左人可唔可以用手先, 佢話得我至捽, 佢話唔得而我又犯規就比佢加刑
我見淘寶有好多! 仲好靚o架, 有唔同顏色唔同粗幼, 想訂返一set 送比皇上等我曳果陣處罰我 :smile_o05:
上次好似係 google "sm籐條", 淘寶網有一大堆 :smile_38: 而且都唔算貴 但係比個衰妹見到佢實會要一條 :smile_45: 幾時知我煲煙又想打我 :smile_24:
作者: guthrie    時間: 2014-2-5 09:48

“徒步”以外既選擇,娘娘可以試google下 "fetish toy spanking".

例子:
http://www.lovehoney.com.au/bondage/spankers-ticklers/

唔怕輻射既話,可以望下日系產品 (google "SM ムチ 拘束具").

例子:
http://shop.manzoku.or.jp/pc/detail/category.php?category=2000
http://daimaoh.co.jp/list_cat201.html

老實講,見到SM 玩具,都仲係心驚驚。SM呢家野,我未夠斤兩玩。:smile_27:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-5 10:39

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-2-5 09:48 AM 發表
“徒步”以外既選擇,娘娘可以試google下 "fetish toy spanking".

例子:
http://www.lovehoney.com.au/bondage/spankers-ticklers/

唔怕輻射既話,可以望下日系產品 (google "SM ムチ 拘束具").
...
唔敢玩咁你又咁有研究 :smile_45:
不過我唔要FETISH 唔要TOY
要打就真打, 本宮受得起 :smile_34:
作者: mamamui    時間: 2014-2-5 10:50

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-5 11:36

引用:
原帖由 mamamui 於 2014-2-5 10:50 AM 發表

中意睇, 5敢試
咁咪可以做女皇,要男人服侍,唔聽話就打佢!

作者: guthrie    時間: 2014-2-5 11:56

呀,唔記得左講,籐刑o個part,我想像緊個畫面係甘:

女仔好可憐o甘望住個男人話,“我曳呀,求你打下我可以嗎﹖”:smile_o06:

男人免為其難點頭。女仔即刻笑晒一副執到寶表情。(唔知而為個男既答應買新Prada袋)。一支箭飛去law邢具lu。:smile_o13:

“唔該狠D,打到我痛...” 好cute甘。:smile_o08:

你話真係都幾搞笑。:smile_30:
作者: gum717    時間: 2014-2-5 12:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-5 06:29 AM 發表

顏面騎乘”其實當時驚驚地... 不過個高潮真係前所未 ...
又學到野
THX
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-5 18:23

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-2-5 11:56 AM 發表
呀,唔記得左講,籐刑o個part,我想像緊個畫面係甘:

女仔好可憐o甘望住個男人話,“我曳呀,求你打下我可以嗎﹖”:smile_o06:

男人免為其難點頭。女仔即刻笑晒一副執到寶表情。(唔知而為個男既答應買新Prada袋 ...
搞笑? 我覺得有D 低能喎 :smile_45:  
原汁原味最好, 最perfect 係一個恨左好耐想屁股開花, 一個手癢成日想打人,
你搞o野都唔會話 "不如我地做愛囉?" 咁啦 :smile_38:  
sm 都一樣, 就咁行埋o黎, 除褲, 打! :smile_34:  
咁先夠型嘛
作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-5 18:50

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-5 19:00

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-5 06:50 PM 發表

兩個唔同路線
佢果個係可愛搞笑路上線
貴妃係專業認真格局
thumb up

可愛有邊個唔想?
自己D 戲屎, 又怨得邊個 :smile_o08:
作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-5 19:09

作者: marxx    時間: 2014-2-6 19:30

作者: bigjon    時間: 2014-2-6 21:03

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)