188Channel

標題: 你地有試過嗎?插完又含含完再插? [打印本頁]

作者: kyky1314    時間: 2014-1-25 20:43     標題: 你地有試過嗎?插完又含含完再插?

作者: SexDevil    時間: 2014-1-25 22:11

含完插, 插完含, 含含下又插, 插完最後口爆吞埋真係好正, 不過女友就冇買情趣衣服同我玩, 反而奴就有
作者: 孖啤    時間: 2014-1-25 22:27

作者: 馬尼拉    時間: 2014-1-25 22:30

含完插, 插完含, 含含下又插, 插完後口爆...再同你打車輪~~~~
作者: JOKERKILLER    時間: 2014-1-25 22:31

作者: 孖啤    時間: 2014-1-25 22:42

作者: 落花自有流水愛    時間: 2014-1-25 22:48

作者: JOKERKILLER    時間: 2014-1-25 22:55

作者: 孖啤    時間: 2014-1-25 22:58

作者: kyky1314    時間: 2014-1-25 23:42

作者: 落花自有流水愛    時間: 2014-1-26 00:25

作者: gum717    時間: 2014-1-26 09:56

愛一個人既時間或者飲大左
真係咩都會做得出架
作者: 鋼鎖    時間: 2014-1-26 13:47

作者: emilyfanhereiam    時間: 2014-1-26 16:08

我鐘意含~
所以插插下,我有時會話比我含陣再插xd

作者: hairylegs    時間: 2014-1-26 16:30

作者: auceo    時間: 2014-1-26 23:28

作者: loadinglove    時間: 2014-1-27 01:13

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-27 22:06

開始時有D唔慣囉,但插得好high果時又可以接受。。
之後佢幾時塞過嚟我都照含,不過上面講得啱,要kiss真係要吞乾淨先好。。

作者: JOKERKILLER    時間: 2014-1-27 23:00

作者: Icaro611    時間: 2014-1-28 12:31

作者: 100q    時間: 2014-1-28 15:24

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-28 20:50

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-27 11:00 PM 發表

一陣精味.....一陣嘔出黎
果個味真係好奇怪。。平時聞到可能真係會嘔。。
只有搞緊嘢果陣先會愈聞愈想要囉

作者: JOKERKILLER    時間: 2014-1-28 21:42

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-29 11:56

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-28 09:42 PM 發表

雄性既氣味

味道可以改變既,我囡囡有講過....

呢個我知 :smile_34: 清淡d 唔好食咁多肉嘛...
仲有煙酒都可免則免!
不過個賤佬醒o左啦, 自己想食煙就先點o左比我先, 我食緊就唔可以話佢! :smile_45:

不過算啦, 我其實唔係特別鍾意個味, 係鍾意比我鍾意o既人射入口o既感覺+情景  
我想佢有最舒服o既享受
作者: boygaga    時間: 2014-1-29 12:07     標題: 回覆 22# 的帖子

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-1-29 12:56

咁我就無玩得咁大.. 不停重復玩含插.. 含舔

不過 hi 個陣, 自然錫完.. 舔左.. 再錫都無所謂
作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:01     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:09

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:17

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:19

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:23

作者: Seductive    時間: 2014-2-2 18:25

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:27

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:30

作者: Seductive    時間: 2014-2-2 18:31

作者: kyky1314    時間: 2014-2-2 18:43

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 05:39

引用:
原帖由 kyky1314 於 2014-2-2 06:27 PM 發表
除左同自己隻佬會咁樣,仲有無試過同另外既仔做到咁激先?
都叫做有o既... 不過唔係咩光彩o野 :smile_13: 我都唔係好想再回憶
報告有交過出o黎, 搵到你就睇搵唔到就算啦
作者: boygaga    時間: 2014-2-3 07:12     標題: 回覆 24# 的帖子

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 07:35

引用:
原帖由 kyky1314 於 2014-2-2 06:09 PM 發表
咁樣我會硬上加硬,最後射無數精液俾佢以表謝意添
之後你會唔會吞埋先?
謝你個頭! 自己高潮就高潮啦 :smile_45:
作者: boygaga    時間: 2014-2-3 08:11     標題: 回覆 39# 的帖子

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 08:23

引用:
原帖由 boygaga 於 2014-2-3 08:11 AM 發表
hahahaha  :smile_o12:  goodmorning a
你搵次講多兩句, 唔好淨係 "正呀" "好呀" 咁好唔好 :smile_45:
作者: boygaga    時間: 2014-2-3 09:01     標題: 回覆 41# 的帖子

作者: boygaga    時間: 2014-2-3 09:02     標題: 回覆 41# 的帖子

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 09:13

引用:
原帖由 boygaga 於 2014-2-3 09:02 AM 發表
咁又過完個新年喇  :smile_o04:
我未過完喎, 晏d 仲要過去比人開年
屁股又要開花
作者: boygaga    時間: 2014-2-3 09:22     標題: 回覆 44# 的帖子

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 10:50

引用:
原帖由 boygaga 於 2014-2-3 09:22 AM 發表
:smile_o05:   咁正 :smile_o06:
衰仔一次又一次挑戰本宮忍耐力
再係咁我先打o左你先 :smile_o02:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 11:06

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 10:50 發表

衰仔一次又一次挑戰本宮忍耐力
再係咁我先打o左你先 :smile_o02:
小弟反而想挑戰貴妃您子宮忍耐力 :smile_40:  :smile_40:  :smile_40:, 有機嗎:smile_40: :smile_40: :smile_40:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 11:24

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 11:06 AM 發表

小弟反而想挑戰貴妃您子宮忍耐力 :smile_40:  :smile_40:  :smile_40:, 有機嗎:smile_40: :smile_40: :smile_40:
:smile_o03:比皇上知道, 誅九族o架
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 11:26

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 11:06 發表

小弟反而想挑戰貴妃您子宮忍耐力     , 有機嗎
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 11:24 發表

:smile_o03:比皇上知道, 誅九族o架
唔比佢知 :smile_40:  :smile_40:  :smile_40:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 11:32

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 11:26 AM 發表

唔比佢知 :smile_40:  :smile_40:  :smile_40:
叫佢切o左你啫啫 :smile_34:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 11:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 11:32 發表

叫佢切o左你啫啫 :smile_34:
我咪變 太x, 您捨得咩 :smile_40:,

您咁冇良心 :smile_40:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 11:44

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 11:33 AM 發表

我咪變 太x, 您捨得咩 :smile_40:,

您咁冇良心 :smile_40:
周星馳話成個紫禁城得皇上一個有啫啫, 你果條係多餘o既

點呀? 想唔想打我呢 :smile_o13:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 11:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 11:44 發表

周星馳話成個紫禁 得皇上一個有啫啫, 你果條係多餘o既

點呀? 想唔想打我呢 :smile_o13:
貴妃 出城, 咪唔止一個有啫啫 :smile_o01:

點會想打貴妃您 :smile_o14:, 只係諗實點您 :smile_o01: :smile_o13:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 11:59

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 11:48 AM 發表

引貴妃 出城, 咪唔止一個有啫啫 :smile_o01:

點會想打貴妃您 :smile_o14:, 只係諗實點屌 點插您 :smile_o01: :smile_o13:
有無睇電視o架你 :smile_o02:
後宮邊可以話出就出! 仲要出去玩啫啫 :smile_o04:

淨係插我唔鍾意喎, 屬於皇上o既人, 慣o左比個屁股佢用o黎出氣發洩 :smile_40:
只要唔好太頻密我好樂意o架
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 12:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 11:59 發表

有無睇電視o架你 :smile_o02:
後宮邊可以話出就出! 仲要出去玩啫啫 :smile_o04:

淨係插我唔鍾意喎, 屬於皇上o既人, 慣o左比個屁股佢用o黎出氣發洩 :smile_40:
只要唔好太頻密我好樂意o架
有睇電視, 有時貴妃 都偷出去 偷食呢 :smile_o05:,
貴妃咪偷食D唔同口味囉 :smile_o01:,

食小腸腸試試 :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 12:11

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 12:04 PM 發表

有睇電視, 有時貴妃 都偷出去 偷食呢 :smile_o05:,
貴妃咪偷食D唔同口味囉 :smile_o01:,

食小腸腸試試 :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
果d 係電視, 假o既! (係呀, 乜都係我講晒! 點呀~ 今日忽然好想嘈交 )
要我食唔同口味? 好呀~
我食腸腸有時都唔洗.. 就咁生食, 吞埋d 汁o既 :smile_o05:
換口味o既話就切你果條落o黎, 椒盬炸到卜卜脆, 咁好唔好?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 12:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 12:11 發表
果d 係電視, 假o既! (係呀, 乜都係我講晒! 點呀~ 今日忽然好想嘈交 )
要我食唔同口味? 好呀~
我食腸腸有時都唔洗.. 就咁生食, 吞埋d 汁o既 :smile_o05:
換口味o既話就切你果條落o黎, 椒盬炸到卜卜脆, 咁好 ...
比您食腸腸唔洗. 就咁生食, 吞埋d 汁o既就我啦 :smile_o05:
又切又 椒盬炸 :smile_o14::smile_o08:, 都係留反比另一位 :smile_27:
唔獨食呢 :smile_43:

PS. 新年, 想食您發財同鮮鮑
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 12:34

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 12:23 PM 發表

比您食腸腸唔洗. 就咁生食, 吞埋d 汁o既就我啦 :smile_o05:
又切又 椒盬炸 :smile_o14::smile_o08:, 都係留反比另一位 :smile_27:
唔獨食呢 :smile_43:

PS. 新年, 想食您發 ...
鮮鮑比人訂o左 , 唔輪到你喎! 髮菜呢... 廢事同你講 :smile_o11:
本宮要去用膳! 之後洗鮑鮑同八月十五... 等皇上同我開年

你可以退下啦 :smile_34:
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 12:37

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 12:34 發表

鮮鮑比人訂o左 , 唔輪到你喎! 髮菜呢... 廢事同你講 :smile_o11:
本宮要去用膳! 之後洗鮑鮑同八月十五... 等皇上同我開年

你可以退下啦 :smile_34:
等您用膳後食評 :smile_30:  :smile_30:  :smile_30:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 12:51

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 12:37 PM 發表

等您用膳後食評 :smile_30:  :smile_30:  :smile_30:
係食評啦嗎?
宜家都有: 尋晚食剩o既鮑魚雞粥 + 什菜沙律 (九唔搭八:smile_13
無新鮮雞, 鮑都係罐頭, 不過都好香 我煲o架!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 13:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 12:51 發表

係食評啦嗎?
宜家都有: 尋晚食剩o既鮑魚雞粥 + 什菜沙律 (九唔搭八:smile_13
無新鮮雞, 鮑都係罐頭, 不過都好香 我煲o架!
鮑魚 ( 好香... 聞聞先) 雞粥 (尋晚留低) :smile_40: + 什菜沙律 (即係芳草啦, 今日夠鮮唔鮮嫩 :smile_40
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-3 13:18

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-2-3 01:09 PM 發表

鮑魚 ( 好香... 聞聞先) 雞粥 (尋晚留低) :smile_40: + 什菜沙律 (即係芳草啦, 今日夠鮮唔鮮嫩 :smile_40
同我一樣咁鮮嫩! 咁得未呢? 你又食o左乜
作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-2-3 13:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-2-3 13:18 發表

同我一樣咁鮮嫩! 咁得未呢? 你又食o左乜
要反工, 未開餐 :smile_27:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)