188Channel

標題: 幫男友handjob,最激可以點玩? [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-21 13:45     標題: 幫男友handjob,最激可以點玩?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ProLiant    時間: 2014-1-21 16:16

全裸跪地,手/口並用 :smile_43:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-21 20:15

引用:
原帖由 ProLiant 於 2014-1-21 04:16 PM 發表
全裸跪地,手/口並用 :smile_43:
嗯... 唔係話唔好... 不過成日已經係咁   我好鍾意跪地下o架   不過我意思係飛機點打, 男人會爽d 啫.. :smile_13:
作者: guthrie    時間: 2014-1-22 00:06

喂, 阿蛇, 要激, 點解唔試下footjob? 苦練成功未?

睇過齣AV,個男優被女優腳交,JJ垂直向天,最後D精射到成3、4呎高。諗應該係因為太爽卦﹖

"3分鐘單手KO..."  甘講會唔會串咗少少呀? :smile_45: 唔驚到時交唔到貨被刑鞕侍候!  :smile_30: :smile_30:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 06:23

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-22 12:06 AM 發表
喂, 阿蛇, 要激, 點解唔試下footjob? 苦練成功未?

睇過齣AV,個男優被女優腳交,JJ垂直向天,最後D精射到成3、4呎高。諗應該係因為太爽卦﹖

"3分鐘單手KO..."  甘講會唔會串咗少少呀? :smile_45: 唔驚到 ...
:smile_o09:  抵鍚!
全靠個foot 字我知可以點做啦 保證佢實收貨!

三分鐘可能係我玩大o左 :smile_13:  太習慣講o野唔經大腦 :smile_30:  
不過點都好, 鞭刑咁重要o既環節對女奴而言係一定要有!
可能就係太耐無打先至口出狂言嘛
計劃成功, 可能真係可以三分鐘ko   但係得唔得我都會準備比籐條打o架啦 :smile_o08:

但係我仲識規矩 :smile_34:  o係度問完o野, 玩o左會記得寫報告 :smile_o10:
作者: 暫時未知    時間: 2014-1-22 07:02     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: 暫時未知    時間: 2014-1-22 07:15     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 07:29

引用:
原帖由 暫時未知 於 2014-1-22 07:15 AM 發表
想做到以上既效果既話,有樣野你忽略咗呀.....
咩嘢?

作者: SeaWide    時間: 2014-1-22 09:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-22 06:23 AM 發表

三分鐘可能係我玩大o左 :smile_13:  太習慣講o野唔經大腦 :smile_30:  
不過點都好, 鞭刑咁重要o既環節對女奴而言係一定要有!
可能就 ...
波大係咁嫁啦:smile_30:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 11:50

引用:
原帖由 SeaWide 於 2014-1-22 09:54 AM 發表
波大係咁嫁啦:smile_30:
頂你 伸條啫啫出o黎!

一口咬斷你
作者: ~Ken~    時間: 2014-1-22 12:00

作者: ~Ken~    時間: 2014-1-22 12:02

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 12:07

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-1-22 12:00 PM 發表

三分鐘?勝利機會唔高喎
我知佢有咩弱點 :smile_34:
作者: ~Ken~    時間: 2014-1-22 12:32

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 15:27

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-1-22 12:32 PM 發表

咁就另計啦,有咩弱點?

提示已經俾o左 :smile_30:  詳情等我成功o左再報告吧
作者: 念念    時間: 2014-1-22 16:50

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 16:59

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-22 04:50 PM 發表
蛇蛇 你就幸福啦 如果男朋友肯咁撩我搞野 做乜都得呀同佢

唔係撩o架, 其實係指示   話我知佢返o黎要好好服侍同佢出火出返夠本
作者: 念念    時間: 2014-1-22 17:08

作者: 巡此王    時間: 2014-1-22 22:03

引用:
原帖由 念念 於 2014-1-22 05:08 PM 發表

嗚嗚 我男朋友。。。我明示暗示指示都係。。。。遲d先 剩係含過一次咋 陰公

咁真是陰公
作者: guthrie    時間: 2014-1-22 23:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-22 06:23 AM 發表
Welcome!

預祝蛇主盡興激射一滴不留! :smile_35::smile_35::smile_35:

等睇娘娘報告!
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-23 09:05

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-22 11:44 PM 發表

Welcome!

預祝蛇主盡興激射一滴不留! :smile_35::smile_35::smile_35:

等睇娘娘報告!
咁口乖 :smile_45: 係咪有陰謀 :smile_22:
作者: aerofolt    時間: 2014-1-23 12:56

baby Oil + ice fire (cold and hot water):smile_o05:
作者: ~Ken~    時間: 2014-1-23 15:41

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-23 18:48

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2014-1-23 03:41 PM 發表

要真報告喎,唔好出報膠。哈哈

我梗係知啦 :smile_45:  所以唔講住, 等真係做o左先有得報告嘛
今日話你聽... 都只係我自己幻想, 可能唔work :smile_13:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-23 20:36

引用:
原帖由 aerofolt 於 2014-1-23 12:56 PM 發表
baby Oil + ice fire (cold and hot water):smile_o05:
baby oil 咪油淋淋囉   我慣o左用ky 幫人打
作者: hkblackbird    時間: 2014-1-23 22:32

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-24 05:55

引用:
原帖由 hkblackbird 於 2014-1-23 10:32 PM 發表
用牙膏打jj
白花油呀笨 :smile_45:  

我幫你 :smile_30:
作者: Rayon_cc    時間: 2014-1-24 10:41

作者: Rayon_cc    時間: 2014-1-24 10:46

作者: Dark-Prince    時間: 2014-1-24 11:11

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-24 21:41

引用:
原帖由 Dark-Prince 於 2014-1-24 11:11 AM 發表
留名睇包膠xd
咩係包膠??

作者: 臣臣地    時間: 2014-1-24 21:50

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-24 21:57

引用:
原帖由 臣臣地 於 2014-1-24 09:50 PM 發表
報告:smile_38:
哦。。咁如果衰咗係咪可以唔膠報告?^^

作者: Rayon_cc    時間: 2014-1-25 00:00

作者: 臣臣地    時間: 2014-1-25 00:07

作者: gum717    時間: 2014-1-26 10:00

台上一分鐘
台下十年功

呢D野真係好講經驗
我試過訓係度比人打飛機, 射到過左我個頭, 差D成面都係:smile_19:
但超爽:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-28 13:45

衰o左 :smile_o08:  不過無問題, 條友自己都唔記得有個咁o既約定 :smile_30:  

呢兩日多o左o野做, 聽日睇下寫唔寫到包膠吧 :smile_45:  不過講明先呀, 未必係你地諗果d 花巧招式!
完全只係我男友一個人鍾意o既玩意, 到時睇完唔好"超"我 :smile_38:
作者: xref228    時間: 2014-1-29 13:03

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-1-29 13:08

引用:
原帖由 gum717 於 2014-1-26 10:00 AM 發表
台上一分鐘
台下十年功

呢D野真係好講經驗
我試過訓係度比人打飛機, 射到過左我個頭, 差D成面都係:smile_19:
但超爽:smile_47: :smile_47: :smile_47:
我都試過... 直頭射到唔知去左邊度.. 搵唔返自己的精
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-1-29 13:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-24 05:55 AM 發表

白花油呀笨 :smile_45:  

我幫你 :smile_30:
如果用有薄荷的野去整個龜頭.. 個龜頭會有一種又麻又 high 的感覺.. 令人典典下

你倒油或者 ky... 有冇試過針對性攻擊.. 例如花時間係龜邊.. 或者係射出個位揉呢
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-29 13:31

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-1-29 01:12 PM 發表

如果用有薄荷的野去整個龜頭.. 個龜頭會有一種又麻又 high 的感覺.. 令人典典下

你倒油或者 ky... 有冇試過針對性攻擊.. 例如花時間係龜邊.. 或者係射出個位揉呢
龜邊???? :smile_30:
唔好意思第一次見呢個term...
你話龜頭兩邊凸出果兩舊? 有喎... 條友淨係話舒服, 好酸, 唔知即係咩, 總之都無射到..

射出果個位就無乜點玩佢, 射完都無, 通常都係用含住佢同埋d 精, 用脷唔停咁打轉囉

有時都會好似食骨髓咁出力啜, 不過d 牙梗係離遠少少, 用口腔入面d 肌肉包實佢抽真空咁抽

條友一定嗌晒出聲 :smile_30: 搞到我愈來愈鍾意咁玩!

尤其是吞精果下, 細佬仲o係我口入面, 本身已經敏感, 吞果時個咀再自然反應用力一夾

之後先溫柔少少啜多一陣, 衰仔一定玩到散晒 :smile_34:

佢有福啦, 呢個係之前唔知整痛o左幾多人先得出o黎o既結論! 苦就人地受, 彩就比佢一個人攞晒 :smile_22:

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-1-29 13:38

咁佢呢個最好係尾彩... 永遠都受到你呢招啜技

你有冇試過最無聊的 handjob.. 明明有你係度
不過就要睇住佢用飛機杯或名器 chok 爆佢
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-29 13:47

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-1-29 01:38 PM 發表
咁佢呢個最好係尾彩... 永遠都受到你呢招啜技

你有冇試過最無聊的 handjob.. 明明有你係度
不過就要睇住佢用飛機杯或名器 chok 爆佢
佢無呢d 玩具, 我都唔想佢有
有需要應該call 我 :smile_34:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-1-29 14:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-29 01:47 PM 發表

佢無呢d 玩具, 我都唔想佢有
有需要應該call 我 :smile_34:
哈哈.. 咁你真係隨時要諗好多野做殺手鐧先得

過年又快到情人節.. 會唔會又有特別構思刺激佢:smile_47:
作者: paulchao11    時間: 2014-1-29 17:09

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)