188Channel

標題: 戀腳癖 [打印本頁]

作者: ChatLaw    時間: 2014-1-17 04:59     標題: 戀腳癖

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dannycccc    時間: 2014-1-17 08:22

作者: lee1997    時間: 2014-1-17 17:29

路过支持
作者: lcs635241    時間: 2014-1-18 02:00

我都有同感 .. 中意腳但又唔想比人知 .. 個種感覺其實真係好矛盾

等同有陣望到好吸引 但又要扮唔係淨係望個到咁 .. 唉 ..
作者: a.smith14    時間: 2014-1-18 02:03

作者: Iranian    時間: 2014-1-18 09:51

作者: dragon1115    時間: 2014-1-18 13:35

作者: cy721    時間: 2014-1-19 01:25

作者: yeungzb    時間: 2014-1-19 11:10

作者: lcs635241    時間: 2014-1-20 02:26

引用:
原帖由 a.smith14 於 18-1-2014 02:03 發表
我都有呢個嗜好
我好最中意啜我女友D腳趾
一邊啜住兩隻腳趾公,一邊插佢
超正
有陣我都中意腳板中間個舊肉仔/腳跟個位
咬下啜咁好有趣 :smile_13:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-20 13:26

引用:
原帖由 lcs635241 於 2014-1-20 02:26 AM 發表

有陣我都中意腳板中間個舊肉仔/腳跟個位
咬下啜咁好有趣 :smile_13:
我隻衰佬喜歡腳趾同腳板之間... 即係腳板上半節唔知叫咩 :smile_30:
總之比人奶會好痕果度.. 有時會用籐條打我...
有人話男人戀腳同SM 好多時係一陣o黎o既 :smile_44:
作者: lcs635241    時間: 2014-1-21 22:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 20-1-2014 13:26 發表

我隻衰佬喜歡腳趾同腳板之間... 即係腳板上半節唔知叫咩 :smile_30:
總之比人奶會好痕果度.. 有時會用籐條打我...
有人話男人戀腳同SM 好多時係一陣o黎o既 :smile_44:
我唔知呀 但你又咁好會比佢奶既 ?

我其實望到好多人既腳都好令 但可惜無緣 =(

咩事幹 上唔到香討:smile_45:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-22 06:30

引用:
原帖由 lcs635241 於 2014-1-21 10:24 PM 發表

我唔知呀 但你又咁好會比佢奶既 ?

我其實望到好多人既腳都好令 但可惜無緣 =(

咩事幹 上唔到香討:smile_45:
嗯... 剛開始係好唔慣, 不過之後無乜o野啦
我識親d 男朋友個個都玩腳 :smile_45: 見慣囉   
其實啜腳趾都還好, 成隻腳板比人奶初頭真係好辛苦, 好難hold得住唔好郁
又要怕唔小心一伸腳踼到人地塊面, 好大鑊o架嘛!!
而家好o左好多, 勉強忍得住, 不過果個感覺好奇怪, 比人一除底鞋lam 落去直頭想尖叫   
但係迫自己一定要死頂, 忍下忍下會好想佢插我   

尋日其實係咪有毒啫 :smile_41: 電話都好似上唔到...
作者: lcs635241    時間: 2014-1-23 01:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 22-1-2014 06:30 發表

嗯... 剛開始係好唔慣, 不過之後無乜o野啦
我識親d 男朋友個個都玩腳 :smile_45: 見慣囉   
其實啜腳趾都還好, 成隻腳板比人奶初頭真係好辛苦, 好難hold得住唔好郁
又要怕唔小心一伸腳踼到人地塊面, 好大 ...
哈 睇黎你對腳好利害咁喎
當比人知個刻 其實有D驚 :smile_13:

我唔知 .. 我差唔多三日上唔到 ..
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-23 06:23

引用:
原帖由 lcs635241 於 2014-1-23 01:42 AM 發表

哈 睇黎你對腳好利害咁喎
當比人知個刻 其實有D驚 :smile_13:

我唔知 .. 我差唔多三日上唔到 ..
驚乜鬼o野 :smile_38:  
無人叫你一開始就啫住人隻腳唔放o架嘛!
唔係要女人教返你轉頭點鍚人呀~~ 由咀咀開始, 頸, 胸, 肚臍咁一路落
當然之後有個地方會令女仔好舒服o既, 一定要比d 甜頭人地啦   
跟住去到你想品嚐o既地方... 人地已經high o左, 咪多d 機會任你玩囉!
玩慣o左, 有日你想直接進攻或者都無問題, 好似我男友咁... 有時睇睇下電視要玩我, 甚至出完街返o黎未沖涼....
其實有個戀腳男友都唔係咩壞事, 起碼自己想搞o野時, 多一個方法撩興佢   
又可能係我鍾意大男人, 想要咩擒上我度要我比佢就最好, 驚呢樣驚果樣o既男人我好反感
作者: hanamarie    時間: 2014-1-24 15:26

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-24 16:09

引用:
原帖由 hanamarie 於 2014-1-24 03:26 PM 發表
我男友都有戀腳癖, 但佢好似剩係對我D腳趾同腳掌有興趣咁,
但反而比前男友少理我既大腿同小腿, 自問覺得自己大腿小腿應該吸引D丫
大小腿呢d 係平時睇o既啫, 身材o既一部份...
或者捉下字蚤呢 :smile_30:  
大腿, 小腿, 係腿
腳趾, 腳掌, 先係腳
只有鍾意腳趾同腳掌o既人, 先可以叫佢 "戀腳"
呢個係我o既邏輯  :smile_34:
作者: wcday    時間: 2014-1-24 20:14

作者: songkin    時間: 2014-1-24 21:10

作者: pannybb    時間: 2014-1-24 21:46

作者: 巡此王    時間: 2014-1-24 22:03

引用:
原帖由 pannybb 於 2014-1-24 09:46 PM 發表
我的腿都好正嫁要唔要奶下呢XD
開玩笑
哈哈...你咁講一定比人爆pm啦:smile_30:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-24 22:03

引用:
原帖由 songkin 於 2014-1-24 09:10 PM 發表
我可能有嚴重戀腳癖,我由細到大望女仔都係由下而上咁望~
覺得腳係女性最靚o既地方~
你係指腳定係腿?腿我都會望㗎,有D線條好靚都會想搵手指督吓^ ^

講明先:我唔係les !

作者: 巡此王    時間: 2014-1-24 22:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-24 10:03 PM 發表

你係指腳定係腿?腿我都會望㗎,有D線條好靚都會想搵手指督吓^ ^

白白雪雪最吸引
作者: 雲雲CCW    時間: 2014-1-24 22:13

作者: marcotse    時間: 2014-1-24 23:16

作者: pannybb    時間: 2014-1-24 23:18

作者: 雲雲CCW    時間: 2014-1-24 23:41

作者: lcs635241    時間: 2014-1-25 03:09

引用:
原帖由 pannybb 於 24-1-2014 23:18 發表

講下笑姐無人會PM的
總有人會咁做既 雖然我冇:smile_o13:
不過我真係覺得好多人既腿/腳都好令 數量奇多~

作者: lcs635241    時間: 2014-1-25 03:10

引用:
原帖由 marcotse 於 24-1-2014 23:16 發表
真係估不到有咁多人都同我一樣有戀足既傾向喎:smile_13: :smile_13:
我都估唔到呀 HAHA
作者: lcs635241    時間: 2014-1-25 03:11

不過我所謂既驚 其實係指朋友個D ..
女朋友就緊係主動D啦 :smile_o05:
作者: lcs635241    時間: 2014-1-25 03:14

引用:
原帖由 巡此王 於 24-1-2014 22:04 發表

白白雪雪最吸引
我唔知呀 不過如果成個人咁睇既話 其實我中意人黑少少多過白雪雪

有D白到見到綠綠地個D微絲/筋真係好核突 ..
作者: songkin    時間: 2014-1-26 01:59

作者: ChatLaw    時間: 2014-1-26 13:04

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-24 10:03 PM 發表

真係....個線條靚既話真係好吸引
我唸同男人既腹肌係同個concept
所以我大個左先識欣賞女仔著高跟鞋...

另外我又唔鐘意著黑絲....反而對我冇咩吸引力
作者: yinhofooty    時間: 2014-1-26 15:55

作者: lcs635241    時間: 2014-1-27 02:09

引用:
原帖由 yinhofooty 於 26-1-2014 15:55 發表

我都戀足,勁中意奶腳啜腳趾

小學已經發現自己成日望腳
一見啲老師著露趾鞋就係咁望

最中意長甲同茶左甲油既腳趾
CHING呀CHING 咁樣都得既你 :smile_o14:

我比較中意乜都冇 簡單就是美
作者: 亞基行茆    時間: 2014-1-27 22:43

作者: lcs635241    時間: 2014-1-27 23:38

引用:
原帖由 亞基行茆 於 27-1-2014 22:43 發表
我都中意奶腳指:smile_o05:
有冇咁多人呀 HAHA
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-29 12:03

引用:
原帖由 lcs635241 於 2014-1-27 11:38 PM 發表

有冇咁多人呀 HAHA
咁可唔可以話我知其實你地鍾意乜?
味道? 氣味? 定係女仔D 反應? :smile_41:
作者: jomax    時間: 2014-1-29 15:34

作者: cheung.maichun    時間: 2014-1-29 15:40

作者: jomax    時間: 2014-1-29 15:52

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-29 18:40

引用:
原帖由 jomax 於 2014-1-29 03:52 PM 發表
我講講我自己先
我有戀足癖好, 但不會只著迷腳, 即kiss, 乳房都"好"
我就鍾意聞濃烈腳嗅汗味, 啜晒十隻腳趾同瀨腳趾"那", 瀨晒腳板底d汗味
如果沖左涼就唔會玩腳, 正常的做愛, 因沒有氣味
有時好想聞下賓妹, 泰妹 ...
哇...   我都大開眼界...
乜唔同國籍會唔同味o既咩?? :smile_41:  

不過好高興聽到你話你個ex 迫你聞
作者: songkin    時間: 2014-1-29 22:11

作者: jomax    時間: 2014-1-30 00:07

作者: lcs635241    時間: 2014-1-30 03:56

引用:
原帖由 jomax 於 30-1-2014 00:07 發表

唔知呀:smile_35: 我未聞過其他國籍, 好想聞下, 就好似D女人想比黑人吊咁解, 因為高大同大隻粗壯
臭狐女我都頂得順, 不過一定要沖涼, 唔會直接聞
有西味100%頂唔順, 試過沖完涼都明顯, 聞到已經反胃, EX叫我瀨,  ...
唔係講笑 你最尾講食辣野多個到我真係笑左

我想問如果我平時都成日食辣仲要係好辣個隻 會唔會都有D唔好既味 ??
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-30 08:17

引用:
原帖由 lcs635241 於 2014-1-30 03:56 AM 發表

唔係講笑 你最尾講食辣野多個到我真係笑左

我想問如果我平時都成日食辣仲要係好辣個隻 會唔會都有D唔好既味 ??
你食咩辣o野? 衰佬同我講過 (我唔知真唔真) 佢話d 阿差果d 體味, 係因為食得香料太多, 應該係指咖哩o卦...
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-30 08:25

引用:
原帖由 songkin 於 2014-1-29 10:11 PM 發表

大髀到腳趾o既線條美!
氣味應該都有feel o既~
但係唔會有想拮人o既feel,只有想被虐o既感覺!:smile_35:
線條.. 我真係覺得鬼妹靚好多, 佢地d 肉扎實d, 就算小小肥皺紋都唔會好覺眼
同埋顏色好靚, 好似炸薯條咁 :smile_47:
當然肥起上o黎o既真係好恐怖 :smile_19:

被虐我都會喎 :smile_13: 佢奶到好痕... 有時會用手指抓o架, 忍得耐會有d 想標冷汗o既感覺 跟住會好想比佢用籐條出力打我腳板
作者: jomax    時間: 2014-1-30 13:13

作者: lcs635241    時間: 2014-1-31 03:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 30-1-2014 08:17 發表

你食咩辣o野? 衰佬同我講過 (我唔知真唔真) 佢話d 阿差果d 體味, 係因為食得香料太多, 應該係指咖哩o卦...
我基本上都食好多辣野 我係好中意食辣既人
乜鬼麻辣都要 所以有陣為左吊下引 都會去譚仔食下米線

正常啦 如果你知咩係jenny's cookies 你應該會知食完個d 4mix曲奇 第日尿尿個陣都勁大陣曲奇味..
作者: lcs635241    時間: 2014-1-31 03:00

引用:
原帖由 jomax 於 30-1-2014 13:13 發表

講係西水內分秘D味......唔只辣野, 佢鍾意食甜, 飲凍野, 立立雜雜野......:smile_39:
我就相反全部唔食:smile_45:
你好健康 :smile_45:
作者: songkin    時間: 2014-1-31 03:20

作者: yinhofooty    時間: 2014-1-31 12:45     標題: 回覆 38# 的帖子

作者: lcs635241    時間: 2014-2-1 22:31

點解個個都中意白雪雪 :smile_41:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-2-2 08:45

引用:
原帖由 lcs635241 於 2014-2-1 10:31 PM 發表
點解個個都中意白雪雪 :smile_41:
會唔會係感覺乾淨d ? 好似著白色衫咁?
唔好介意, 我亂o黎o既 :smile_30:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)