188Channel

標題: 轉眼玩左10年 [打印本頁]

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-13 16:25     標題: 轉眼玩左10年

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-13 16:33

其實十年黎, 好多年齡的女人我都搞過, 唔同status 的女人也搞過. 我真心覺得30幾的女人係最正的. 佢地性技巧好, 又玩得投入又放. 相反, 果d 20左右的妹妹仔, 嫩就係嫩, 不過又真係un都未係好識un, 含又未係好識含, 好多時似係我教佢地做愛多d.

不過講開又講, 宜家d 小妹妹有d 真係好open. 真係試過第一次見面就係約去開房. 可惜呀, 我食過d 妹妹仔, 唔係極瘦就有d 肥, 搞到我之後都冇乜興趣再搞. 反而d 30幾歲女人, 鍾意做下yoga呀果d, 有時真係未除衫見到個pat 已經流口水.
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-13 16:49

如果講到最令人唔想搞的女人, 我就覺得係有體臭的女人, 唔知有幾多師兄會同意我呢?

下體有d 味係比較常見, 但已經唔係咁好, (其實我聞到已經軟左一半), 但如果係成身都有味的女人, 我就真係連扯都扯唔起.

不過, 所謂成身都有味都分兩隻. 一隻係要錫落去先感覺到有味. 咁呢隻都簡單d, 最多咪唔錫咁多囉 (其實都已經好影響個mood). 但我甚至嘗試過另一隻係, 唔洗錫落去, 只係哄埋去已經覺得有臭味. 對於呢一隻, 我真係唯有投降了, 完全做唔到. (唔好以為呢d 臭味女人好肥好醜樣, 都叫做係靚女黎架)
作者: marriedman1980    時間: 2014-1-14 00:21

作者: pine_34    時間: 2014-1-14 02:02

最怕咸魚味!

作者: Water_man    時間: 2014-1-14 07:15

支持!

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 10:30

多謝支持.

係, 我都好怕咸魚味, 真係個人幾靚都無用.

睇黎留言的幾位都好有經驗.
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 10:31

引用:
原帖由 marriedman1980 於 2014-1-14 12:21 AM 發表
食家不愧食家,支持

哈哈, 你係人夫喇卦, 而且肯定都食唔少.
作者: hkkenken69    時間: 2014-1-14 14:48     標題: 回覆 1# 的帖子

都同意.過左三十概女人.不論技巧,情趣,都會投入過好多二十幾.
有時唔一定要身材幾好.反而夠放好傾個FEEL重好
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 15:37

引用:
原帖由 hkkenken69 於 2014-1-14 02:48 PM 發表
都同意.過左三十概女人.不論技巧,情趣,都會投入過好多二十幾.
有時唔一定要身材幾好.反而夠放好傾個FEEL重好
係呀, sex 最重要的始終係感覺.
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 15:45

有一次識左個3到尾的女人, 佢技巧真係好犀利, 而且又容易高潮.
每次同佢做, 單係用手指已經好容易可以高潮, 插又有高潮. 你知啦, 唔係個個女人係咁. 容易高潮的女人係正d, 好有滿足感.
作為男人呢, 我就覺得做愛最開心的感覺, 絕對唔係射出黎果下, 而係睇住個對手舒服到係咁叫, 果下真係絕對正過自己肉體的舒服囉.
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 15:46

講真, 自己d 快感, 過左就未必會回味. 但女人d 高潮同呻吟樣, 有d 真係會永遠記住架!
作者: 鬼王之王    時間: 2014-1-14 16:38

作者: SOULKING    時間: 2014-1-14 16:41

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 16:43

哈哈, 第一次在網上寫野, 感覺好得意.

多野睇就唔算卦, 比起d 師姐d 咸故黎講, 我呢到邊有野睇呀?
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 16:48

其實同30幾的女人玩的另一個好處, 就係大家會有默契d, 知道乜野應該做, 乜野唔應該做, 知道乜野可以問, 乜野唔應該問.

同d 妹妹仔玩, 有時佢地喜歡亂咁問野, 咁我答你又唔係, 唔答你又唔係.

我成日秉承住宗旨, 就係, 我同得你上床, 就當然係like 你, 其實大家真係唔好再問大家"係咪真心鍾意我"呢d 咁o既問題, 免得大家尷尬, right? 答你鍾意, 又怕你誤會; 答你唔鍾意, 又其實唔係真, 又會令大家冇引, 何必呢?

上得床, 打得車輪, 男又好女又好, like 就在不言中架啦. 大家話係咪?
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 16:52

要睇個男仔係咪好partner, 其實唔洗靠把口問架, 睇床上表現咪得囉.

如果個男仔在過程中, 下下serve 你, 想你舒服為先, 咁咪係like 你關心你架啦.

相反, 有d 男仔如果未做之前就乜都得, 一上床就大男人到死, 自己爽完就算, 咁就點講都冇用啦.
作者: HoYinOne    時間: 2014-1-14 16:54

我兩年來都有 6個 sp
三十歲是最正的 技巧和拋入是最好的
現正有 3個 無星期都一定有得做

作者: SOULKING    時間: 2014-1-14 16:55

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 16:56

引用:
原帖由 HoYinOne 於 2014-1-14 04:54 PM 發表
我兩年來都有 6個 sp
三十歲是最正的 技巧和拋入是最好的
現正有 3個 無星期都一定有得做

你就爽. 有時最灰的係, 夜晚明明得閒, 但所有partners 都有事, 結果要自己返屋企. (我從未叫過雞)
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 21:05

可能我寫野好悶?冇人回架,傾下計啦。

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-14 21:11

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-14 21:13

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-14 21:21

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-14 09:13 PM 發表
亦非常同意三十幾四十幾既女性係最正
知書達禮,細心體貼,知所進退,經驗豐富,毫無架子

哈哈,原來大家都咁諗

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-14 22:31

作者: givemecomecome    時間: 2014-1-15 00:39

豬排都係肉 大家明~
我都開始唔選擇咁多
有波 有羅 有腰 有樣 是但中一樣都想黎

作者: 小艾力    時間: 2014-1-15 00:53

作者: honeysunny    時間: 2014-1-15 01:36

作者: c.kwong    時間: 2014-1-15 07:17

師兄玩左咁多年既經驗,有少少問題想問問,女性係岩岩頭幾次做或者第一次,下體係咪都會有d穌味,小弟食女唔多,但大倍分都係處,唔知點解每次都有穌味,咁係咪正常?同出去玩開經驗多既女有d唔同

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 10:18

引用:
原帖由 c.kwong 於 2014-1-15 07:17 AM 發表
師兄玩左咁多年既經驗,有少少問題想問問,女性係岩岩頭幾次做或者第一次,下體係咪都會有d穌味,小弟食女唔多,但大倍分都係處,唔知點解每次都有穌味,咁係咪正常?同出去玩開經驗多既女有d唔同

http://i1. ...
話時話, 我食女數量應該又唔算好多架咋, 更只係食過一個處, 就係我初戀女友, 所以答唔到你問題.

我估穌味都有好多種, 我懷疑有d 係代表有感染. 至於你話正常的下體味道, 我估好多師兄都習慣左啦.

哈哈, 晒下命先, 宜家我個sp 下體係完全冇味, 成日都好似好乾淨咁, 所以次次我都好落力奶.
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 11:18

引用:
原帖由 honeysunny 於 2014-1-15 01:36 AM 發表
路過
你好, 謝謝留言.
作者: lastofus    時間: 2014-1-15 11:22

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 11:35

點樣找sp? 其實我覺得大家都係差唔多方法架o者. 老套d 講句, 好多時都講緣份, 不過如果要講, 都可能有幾點可以講下:

首先, 個人性格先啦. 男又好女又好, 找sp 的原因講黎講去咪又係一個字: 悶. 講真, 你真係上床o既時間, 點勁都好, 都係一兩三個hour, 而且搞得幾次 or 十幾次, 咪又係人一個, 刺激感會慢慢冇架啦. 所以呢, 床上功夫ok 好就夠架啦, 最緊要都係上床之外的表現. 我覺得做得sp, 大家就係好close 的朋友, 平時對對方體貼d, 識do d, 個人仲要多d幽默感, 咁就可以唔只解決大家的性需要, 更可以解決大家"悶"的問題, 咁咪可以enjoy 大家sp 的關係囉.

第二, 目標要清晰啦. 人地女仔如果太清純又單身, 我就唔會勾引人地做我sp. 一來, 肯定仲有好多其他選擇, 唔洗害人; 二來, 有d 女仔太容易同sp 有感情, 到時盞大家麻煩, 咁又點會好enjoy 呢?

我自己覺得sp 同我最好係門當戶對. 我係乜野status, sp 就乜野status. 例如大家都結左婚, 或大家都拍緊拖 (最好拍拖情況都差不多添). 點解? 拍拖果個可能耐左會妒忌結左婚果個 (覺得人地已經有family, 而自己仲係好唔certain), 如果挽下手拍拖果個分埋手, 咁更可能為結左婚果個帶黎麻煩...... 大家status 一樣, 大家感覺公平, 感覺舒服好多o既.

第三, 個人衛生啦. 哈哈! 如果已經有做sp 的potential, 第一次見面, 如果比人感覺健康又乾淨, 我覺得機會大好多囉. (我每次見sp 之前, 都會徹底洗得乾乾淨淨, 可以隨時開波果隻. 宜家sp 都知道我係咁, 所以見面一陣都已經可以好放心幫我含)

第四, 床上功夫. 哈哈, 呢樣野冇得講啦. 不過我覺得都係態度最重要. 男人要令女人舒服, 除左下面之外, 仲有好多方法o既. 所以我覺得呢個世界冇"床上渣"的男人, 只有懶的男人. (有病勃唔起另計啦)
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 11:38

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 11:22 AM 發表
哈哈, ching ... 乜咁大頂高帽呀?

quote]原帖由 1223.bruce 於 2014-1-14 09:13 PM 發表
亦非常同意三十幾四十幾既女性係最正
知書達禮,細心體貼,知所進退 ...
lastofus 都係呢個"界別"? 歡迎! 我地係真心讚美!
作者: davidchiu321    時間: 2014-1-15 11:38

作者: lastofus    時間: 2014-1-15 11:42

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 11:51

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 11:52

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 11:42 AM 發表
多謝!
唉…但,唔係個個都識欣賞。
我個sp就真係做唔到你所講嘅關心囉 … …

quote]原帖由 acctofdesire 於 2014-1-15 11:38 AM 發表

lastofus  ...
點做唔到法? 不如講下你有乜野不滿, 等其他師兄學下野.
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 11:58

引用:
原帖由 googlemail959 於 2014-1-15 11:51 AM 發表
睇呢個post真係學到嘢!!!

真係? 在discuss 我真係唔敢話自己好多經驗..... 我覺得我係好在心地好, 對sp 好, 冇心害人騙人囉. 講真, 為左做果一陣愛的快感, 真係冇必要害人騙人. 你冇害人騙人, 大家就可以坦誠對對方, 咁先會有互相關心的基礎.

如果大家都好多大話好多隱瞞, 咁就當然冇可以FEEL 到互相的關心啦.
作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 12:03

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 12:04

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 12:04

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 12:05

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 12:14

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-15 12:04 PM 發表

你將我既心聲講晒出黎,你文筆好又好耐性,表達又好,所以寫到咁多出黎。1000%同意!

嘩, 咁客氣呀
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 12:17

引用:
原帖由 googlemail959 於 2014-1-15 12:04 PM 發表

我而家同我呢個sp玩咗3個月,佢有老公我有老婆,但係佢開始有D分唔清楚!!!

.... 我覺得女人實有呢d 時間... 如果覺得危險, 可能要稍為冷卻下架.... 同埋你都唔好太多太多甜言蜜語囉 (例如 miss you 呀果d).... sp d 甜言蜜語都係訴諸"行動"真心d, 哈哈.

佢分唔清都唔緊要, 你為左自己又好, 為左佢又好, 你自己要分得好清楚先, 咁先可以幫到佢. 所以絕對唔可以佢想聽乜野你就講乜野, 否則只會令佢更加分唔清.
作者: SOULKING    時間: 2014-1-15 12:27

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 12:31

引用:
原帖由 SOULKING 於 2014-1-15 12:27 PM 發表

我反而對呢個年紀興趣唔大
之前識過兩個但都唔太夾
其實留言的各位師兄聽落都好多sp!

有d 野唔關年齡事o既, 唔夾就係唔夾.... 只係generally 講, 30多的女人, 又有女人味又有skill 又善解人意又知所進退, 我覺得係正架.
20多的女仔, 有時可能唔夠成熟玩sp 呢個遊戲.....
作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 12:39

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 12:47

作者: SOULKING    時間: 2014-1-15 12:51

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 13:03

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 13:13

引用:
原帖由 googlemail959 於 2014-1-15 01:03 PM 發表

我地開波嗰陣傾得好清楚㗎,我從來都唔會有掛住呀,愛呀果D乜乜物物架,我知係佢老公嗰邊嘅問題,但係佢就有D亂咁囉!

如果係我,就會用好朋友身分勸下佢。(當然之後要再大大力餵飽佢啦哈哈)

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 13:13

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 13:32

引用:
原帖由 googlemail959 於 2014-1-15 01:13 PM 發表
經驗好重要,如果你個sp本身有過做sp嘅經驗係會安全好多,而且佢會知到咩時侯做咩嘢!

係呀,咁先有樂趣。
話時話,你地有冇在引板搵過sp?

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 13:41

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 14:01

引用:
原帖由 googlemail959 於 2014-1-15 01:41 PM 發表

問下啫,我都冇。我連account都係新開的

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 14:05

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 14:43

作者: lastofus    時間: 2014-1-15 14:47

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:10

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:14

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:16

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:16

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 02:47 PM 發表
ching, 其實我0既故事好簡單, 要求都好簡單.
就好似ching所講, 因為"悶", 加上飲大咗, 就開始咗同"佢"0既關係.
我只想有人得閒關心吓, 好簡單, 早幾日同佢講扭親隻腳, 淨係想佢問吓點解咁 ...
咁結果佢點? 完全當冇一回事??
作者: lastofus    時間: 2014-1-15 15:20

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:21

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:22

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:23

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 02:47 PM 發表
ching, 其實我0既故事好簡單, 要求都好簡單.
就好似ching所講, 因為"悶", 加上飲大咗, 就開始咗同"佢"0既關係.
我只想有人得閒關心吓, 好簡單, 早幾日同佢講扭親隻腳, 淨係想佢問吓點解咁 ...
其實你又唔洗太唔開心.
我地換個角度睇, 其實有幾個可能性.

第一, 佢唔想太關心你, 令你誤會而投入太多感情.
第二, 男人有時會唔識表達自己的關心架啦 (可能佢女友or 老婆甚至阿媽整親, 佢都係咁)

而且, 我始終覺得做人sp 呢家野, 都係唔好咁多理所當然的期望好d. 你又唔係佢邊個, 冇問候你可能有佢的原因, 有問候你就bonus, 何必辛苦自己呢?

始終, 大家都有權選擇架嘛. 不過, 換著個下下對你噓寒問暖的sp, 你就可能會中伏就真.
作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:24

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:24

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:26

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:26

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:27

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-1-15 03:24 PM 發表

it's really hard to find an equilibrium
好多人玩玩下玩到沉船
其實男人都會. 我就係沉過一次大大鑊之後先覺悟........
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:28

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-15 03:26 PM 發表

女性係需要關心,無論係咩關係咩人都好。
一句問候都冇,在女性黎講,係仲慘過普通朋友。普通朋友都有一句。

哈哈, 所以我都覺得佢可以換過第二個. bruce 你應徵下.
作者: brad0727    時間: 2014-1-15 15:30

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 15:30

作者: lastofus    時間: 2014-1-15 15:32

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:33

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:34

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:34

哈哈, 除左lastofus外冇其他師姐發言. 不過我估lastofus 的情況都好有代表性了.

我估............大家都有比人問過"我地之間係咪只有sex?" 呢句說話??
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:36

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-1-15 03:34 PM 發表

maybe he doesn't want to make things more complicated
我都同意可能係咁....
作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:37

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:44

引用:
原帖由 brad0727 於 2014-1-15 03:30 PM 發表
Good topic. 我就係其中玩到沈船一個,感情真係好難控制,純性自己又冇咩興趣,要攞個平衡其實好難,一沈就萬刧不復,小心小心

咁你宜家乜野情況?
作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 15:45

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 03:32 PM 發表
ching, 我識佢12年, 仲耐過我老公...
佢明知我老公太過寵我, 只係太冇時間理我...
未同佢有關係之前, 我地個個月都出嚟食飯, 我有親事, 佢都即刻幫手 (我老公都覺得我地只係好姐妹)
但依家...問多句都冇, 唉 ...
話時話, 咁你宜家隻腳冇事喇下嘛?
作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:54

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:55

作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 15:56

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 15:57

作者: lastofus    時間: 2014-1-15 16:07

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 16:09

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 04:07 PM 發表
ching, 有心!
隻腳 ... 暫時冇得著高跟囉:smile_42:  
你一般著幾寸高? 我真心覺得女人著高跟鞋係好辛苦....
作者: lastofus    時間: 2014-1-15 16:14

作者: googlemail959    時間: 2014-1-15 16:18

作者: lastofus    時間: 2014-1-15 16:18

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 16:19

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 04:14 PM 發表
"我地之間係咪只有sex?" 呢句, 我心諗咋, 冇開口問架!!!
哈哈, okok 冷靜...... 不過我估好多人都比人問過.
作者: Vanlic    時間: 2014-1-15 16:20

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 16:21

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-1-15 04:20 PM 發表

等我地黎呵護番你
agree, 一齊呵
作者: lastofus    時間: 2014-1-15 16:23

作者: acctofdesire    時間: 2014-1-15 16:25

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-15 04:23 PM 發表
都唔算好高, 一般2吋, 間中3吋.
扭開有條路, 以後小心d 了. 一係以後出出入入, 叫呢度幾位師兄管接管送, 拖住你行.
作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 16:25

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 16:27

作者: 1223.bruce    時間: 2014-1-15 16:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)