188Channel

標題: 男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新! [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 05:44     標題: 男朋友同 "女朋友" --- 唔駛搞啦 ^^ 已更新!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mdltheking    時間: 2014-1-8 06:01

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 06:23

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 06:01 AM 發表
食飯行街睇戲嗰啲可以三人行架
果d 就成日有啦.. 之但係夜晚去陪男友過夜點叫人呢?
之前咪話我地有講大家性愛過程o既... 講自己性幻想, 同男人大戰我都可以o架啦,
不過佢show 埋支按摩棒比我睇... 我呆o左! 唔係怕醜, 係唔知講咩好!
我鍾意被喪插佢早已經知, 同佢講我唔玩呢d o野? 原因? 因為我有男人餵飽我? 言下之意佢無?
我講唔出囉...
作者: guthrie    時間: 2014-1-8 07:20

,娘娘,講真,你會唔會"妃"人憂天左少少呀?

交义女果度,你係心理上定生理上同情緊佢?:smile_41:

失陪幾日o者,似乎無你諗得咁慘口卦?喂,你會唔會唔覺意老同鐘意左人呀?你講得佢咁正…
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 07:59

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 07:20 AM 發表
,娘娘,講真,你會唔會"妃"人憂天左少少呀?

交义女果度,你係心理上定生理上同情緊佢?:smile_41:

失陪幾日o者,似乎無你諗得咁慘口卦?喂,你會唔會唔覺意老同鐘意左人呀?你講得佢咁正…
絕對係心理囉 !!!!!!!!!!! :smile_38:
我始終係prefer 大啫啫出力咁插我, 仲有比條強而有力o既臂彎渣住籐條狠狠地打我
身體接觸係有唔少o既, 不過係佢皮膚太滑, 摸上手好得意, 話埋你知, 坐梳化睇電視我會枕落佢對腳o架,
鍚咀咀都有, 不過係蜻蜓點水, 貪玩o既, 總之所有o野都同性慾無關啦
覺得慘唔係因為要失陪, 而係要失陪o既原因.. 睇o野要睇深入d :smile_54: 要返工, 見客, 開會而唔出現無問題, say 個goodbye 我就可以閃, 但去陪仔, 去搞o野而飛甩佢, 我好有罪惡感...
不過再諗深一層, "呢頭家"總有日會散, 我同佢都會結婚生仔有自己家庭, 唔會一世都孖公仔咁遊來遊去, 唔識講啦, 總之好唔安樂!!!
作者: Water_man    時間: 2014-1-8 08:37

smfeel

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 08:42

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-1-8 08:37 AM 發表
smfeel

吓?

作者: 勇字撞穿頭    時間: 2014-1-8 08:46

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 09:04

引用:
原帖由 勇字撞穿頭 於 2014-1-8 08:46 AM 發表
異性同人性
都好矛盾

如果係我,我會平均分下。一係一人一晚or一人半晚
半晚好攰啫....
不過今朝都一早爬起身返屋企食早餐, 辛苦o左男友車出車入
作者: guthrie    時間: 2014-1-8 09:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 07:59 AM 發表

絕對係心理囉 !!!!!!!!!!! :smile_38:
我始終係prefer 大啫啫出力咁插我, 仲有比條強而有力o既臂彎渣住籐條狠狠地打我
身體接觸係有唔少o既, 不過係佢皮膚太滑, 摸上手好得意, 話埋你知,  ...
可能陪仔o既定義,對你黎講,性係priority﹖所以你會o甘諗,覺得自己為左D淫賤野犧牲朋友。

作為男人,為條女放兄弟飛機,係家常便飯。間中俾番D privacy大家仲好。你唔o係度,或者佢先可以玩下自己私藏o個支雙頭大根dildo,睇下groupie AV,可能仲高潮迭起。

內疚﹖不如你返黎醒件手信佢好過啦﹖

話時話你係澳洲讀大學﹖我係。對竹昇妹(西方氣質亞州外表)有濃厚情意結。杏眼、單眼皮, etc... 似鬼妹既mixed,即使修長+美腳,反而無乜feel。

作者: 勇字撞穿頭    時間: 2014-1-8 10:21

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 10:22

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 09:45 AM 發表

可能陪仔o既定義,對你黎講,性係priority之一﹖所以你會o甘諗,覺得自己為左D淫賤野犧牲朋友。

作為男人,為條女放兄弟飛機,係家常便飯。間中俾番D privacy大家仲好。你唔o係度,或者佢先可以玩下自己私藏o ...
我唔敢話性係 priority, 不過都好重要囉,
犧牲朋友... 咁講又嚴重o左, 本來都無o野o架, 前日日頭仲好興趣, 差唔多成個禮拜同男友同床喎 只係前晚開始, o係屋企食完飯等男友電話, 佢到o左啦, 打比我叫我落去,
我地o係廚房整緊o野, 我話我出去啦, 你記得鎖好門, 佢跟我去到門口我又鍚o左佢一啖
山門之際佢剛剛轉身, 就係果千份之一秒忽然覺得佢好lonely... 就一直諗到宜家囉 :smile_13:

privacy 我地係可有可無o既, 沖涼有時門都照開住, 咁偶然lock o左又有抽氣扇聲, 就大家醒水唔好入去啦 :smile_30:
有時佢玩大根我都知o架, 唔好問點知, 總之唔係我面前玩啦

我唔係澳洲大學啦, 佢係, 之後last year o黎o左香港... 阿媽果邊屋企有事要飛返o黎, 老豆行唔開, 佢怕媽媽傷心自己靜雞雞申請transfer o既,
當然叫老豆幫手守秘密同經濟上支援啦 :smile_30: 不過佢真係超級孝順女囉..
我有時諗... 佢人生最好果幾年都自己一個, 唔係無條件, 又唔會出去攪攪震, 真係奇人一個
即係如果我係男人呢, 呢d 女要我等多十年我都會等 :smile_o06:
杏眼果d 又唔覺, 你話好似 lucy liu 果種嗎? 果隻look 我都覺好野性, 不過交叉係果樣好純好cute, 係你無乜feel o既修長+美腳look 囉 不過咁: 好 好 波! 絕對可以夾腸

佢完全得到晒老豆d 鬼佬基因, 好似完全唔怕凍o既, 而家出街仲可以短裙+露趾涼鞋 屋入面更加唔駛講
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-8 10:28

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 10:36

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 10:28 AM 發表

點解無得打飛機?   同邊個一間房都可以打啦…食完飯去厠所…成日都有人話係街見到靚女,一返到公司就…   

係厠所當開大囉…打完沖涼,又可以一邊沖一邊打…
又唔會發生o係我身上點知啫!  :smile_27:
不過唔打都好, 我大大個口o係度, 好過射落馬桶坑渠咁浪費 :smile_34:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 10:45     標題: 回覆 10# 的帖子

又講吓是非先   
其實佢支大根都唔係真係大根o架   係長, 不過唔太粗
可能睹物思人 :smile_30:
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-8 10:47

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 11:00

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 10:47 AM 發表

出左差你個口仲點係佢身邊?   你個口同緊d師兄一齊食緊飯就可以
師兄? :smile_45: 你都傻o既, 梗係陪妹妹啦
我地不知幾健康! 跑步, 做gym, 行山, 游水, 行街食o野飲咖啡..
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-8 11:11

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 11:20     標題: 回覆 18# 的帖子

我兩個月前都無
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-8 11:54

作者: ProLiant    時間: 2014-1-8 12:09

咁你去旅行時,都會留低佢一個係屋企啦
咪當自己去左旅行,記得買手信返黎俾佢就得啦
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 12:12

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 11:54 AM 發表

你有人陪你行都好,我得自己一個…
一個有一個人o既快感啫, 自己想點就點, 要去邊都得唔駛就人
不過我都好開心, 係朝早爬起身果吓辛苦d, 之後都好enjoy o架
其實多數係海邊跑步或者游早水, 行山一個月先一次啫 :smile_30:, 跑完返o黎都係九點多, 食d o野沖個涼再去shopping, 有戲睇就去睇戲, 食吓high tea, 洗大o左果期咪唔shopping, 買個咖啡去沙灘坐一日囉 :smile_40:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 12:20

引用:
原帖由 ProLiant 於 2014-1-8 12:09 PM 發表
咁你去旅行時,都會留低佢一個係屋企啦
咪當自己去左旅行,記得買手信返黎俾佢就得啦
去旅行... 住埋一齊之後又未試過喎
下次去都係諗住去佢家鄉, 當然都係佢返去探屋企人o既時候啦.. 其實係佢book定o左我唔可以去第二度..
仲話男友跟唔跟埋o黎都好, 都唔比住酒店.. 但我未試過同鬼佬同一屋簷下
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-8 12:22

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 12:31

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 12:22 PM 發表

我忙到p晒,你就講點enjoy…真係唔底得!
p 晒你又係咁上網 :smile_45:

btw, 我都係講緊週末啫! 一至五 high 乜鬼o野tea :smile_42:

游o下夜水都得o既 晏d 搵o下交叉今晚有無興趣先
作者: 我係lok~~    時間: 2014-1-8 13:02

陪下佢OK GA
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-8 13:06

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 13:23

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-8 01:06 PM 發表

原來係weekend. 不過平日如果蛇到我都會約我high tea
平日都蛇到去high tea 咁串? :smile_o04:
作者: mdltheking    時間: 2014-1-8 17:59

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 18:22     標題: 回覆 29# 的帖子

應該係要取捨果種 :smile_13:  咁夜走o黎走去第日仲要返工, 我都頂唔順啦
不過今晚取消o左   佢要做o野, 我都可以慰o下我個妻 :smile_34:
作者: mdltheking    時間: 2014-1-8 18:30

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 18:45

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 06:30 PM 發表

再唔係你幫你個女朋友做下媒人
介紹下男仔佢識
人地有男朋友o架, 不知幾專一! 放工就返屋企 pub 都唔落o既! 頂多同我o係屋企dap o下紅酒
作者: mdltheking    時間: 2014-1-8 18:58

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 19:21

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 06:58 PM 發表

咁佢有男朋友又黐住你?
唔明.....
你都唔聽書o既 :smile_22:  一樓個post入面有個link 去另一post, 講晒成個故事o架
佢男人, 屋企人都唔o係香港, 本身都只係半個香港人, 我同佢夾份租樓一齊住

你慢慢睇啦, 我準備同佢去游o下夜水健健身, 男友今晚放我假 :smile_o12:
作者: mdltheking    時間: 2014-1-8 19:53

作者: SexDevil    時間: 2014-1-8 20:10

其實又有乜所謂wor, 大家都只係租樓住, 又唔係情人一定要成日對住, 反而久唔久一次放低男朋友同佢去lady's night, 或者久唔久一齊shopping或喺屋企睇DVD煮飯等等先開心, 成日都一齊成日都對住唔好話朋友, 就連男朋友都頂唔住啦, 如果你見佢悶冇乜朋友, 咁你咪叫埋佢去你啲朋友聚會等佢識多啲人咁law
作者: Superppig    時間: 2014-1-8 20:11

作者: guthrie    時間: 2014-1-8 20:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 10:22 AM 發表

我唔敢話性係 priority, 不過都好重要囉,
犧牲朋友... 咁講又嚴重o左, 本來都無o野o架, 前日日頭仲好興趣, 差唔多成個禮拜同男友同床喎 只係前晚開始, o係屋企食完飯等男友電話, 佢到o左啦, 打比我叫我落去,  ...
通常混血妹確係有波有腳,身形修長。而且識浪漫,例如,平時正正經經,會失驚無神做brazilian wax把妹妹弄到光脫脫比你當獎勵。又或者刻個tattoo有兩個人initals,我鐘意呢D情趣野law。

哈,我都係熱底唔怕疼果隻,同鬼佬基因無關,香港冬天有幾凍,我慣左打大赤肋做gym,屋企賓賓見怪不怪...

多口問下。講到交叉o甘正,你接唔接受佢加入玩3P﹖MFF。或者佢肯呢﹖現實中,我夠唔玩唔蒲,個個以為我係乖仔。但自己知自己事,實際上我係個想玩群交SM既超級麻甩仔!  
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 20:43

引用:
原帖由 Superppig 於 2014-1-8 08:11 PM 發表
你都話你地成日3人行,平時係屋企又見面~
我唔覺陪男友或者過夜有咩問題~
始終朋友就係朋友~咁第時佢結左婚,咪一樣俾時間老公~又或者唔返香港~
做人已綞有好多無謂出現~值唔值得去煩呢~
每樣野都有唔同角度睇~你就 ...
有人喺度佢都玩㗎,不過可能只係我 :P
上星期問佢有冇見到張電費單,佢好似遊魂咁,平時唔係㗎,摷摷吓嘢忽然爆咗句sorry I just had an orgasm!

作者: Superppig    時間: 2014-1-8 20:47

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 20:48

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 08:42 PM 發表

通常混血妹確係有波有腳,身形修長。而且識浪漫,例如,平時正正經經,會失驚無神做brazilian wax把妹妹弄到光脫脫比你當獎勵。又或者刻個tattoo有兩個人initals,我鐘意呢D情趣野law。

哈,我都 ...
MFF? 個M唔好話我知係我男友!有我呢個m女自動送上門咁滯,佢執到啦!仲咁益佢?

作者: SexDevil    時間: 2014-1-8 20:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 08:48 PM 發表

MFF? 個M唔好話我知係我男友!有我呢個m女自動送上門咁滯,佢執到啦!仲咁益佢?

haha, I just had an orgasm, 我諗唔到你會比到咩反應...
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 20:57

引用:
原帖由 Superppig 於 2014-1-8 08:47 PM 發表

冇人係度玩應該仲癲~你係度咪睇佢玩~哈
你心理上諗要陪你同屋朋友~但你又知人地心點諗~
每個人都有自己空間~
意外嚟㗎咋!我又唔係衝入人地房。。自己都喺廳搵緊,大聲嗌問佢,佢過一陣自己行出嚟嘅
不過玩打交時會揸佢胸 XD 未同佢住之前覺得男人淨係要大波女好膚淺,宜家明白點解啦

作者: Superppig    時間: 2014-1-8 21:01

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-8 21:02

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-8 08:51 PM 發表

haha, I just had an orgasm, 我諗唔到你會比到咩反應...
苦笑咗一嘢囉。。不過未噴飯㗎!佢唔係第一次咁直接!再早一兩日前先想教我foot job 幫男人完事@@

作者: SexDevil    時間: 2014-1-8 21:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-8 09:02 PM 發表

苦笑咗一嘢囉。。不過未噴飯㗎!佢唔係第一次咁直接!再早一兩日前先想教我foot job 幫男人完事@@

或者你問下佢有冇試過潮吹, 知唔知點先得, 叫佢教你同你男朋友
作者: guthrie    時間: 2014-1-8 23:25

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-1-8 09:35 PM 發表

或者你問下佢有冇試過潮吹, 知唔知點先得, 叫佢教你同你男朋友
傻啦,footjob個D,只係密友間分享閨房樂。無謂諗歪左。

好多年前,有個鬼仔朋友,波友黎,高大金髮,澳式footballer體形,樣似Jon Bon Jovi。見我係處但又有需要,提議我同佢女友(白淨泰國妹,幾cute下)一齊玩(3P)。個陣我戇居接受唔到,但唔識表達,大好友誼就係o甘先。最近FB返佢,原來同個泰國妹結左婚。係Singapore某信貸機構做CIO(!!!)。30歲出頭,同輩中,超勁。
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-9 06:17

引用:
原帖由 Superppig 於 2014-1-8 08:11 PM 發表
你都話你地成日3人行,平時係屋企又見面~
我唔覺陪男友或者過夜有咩問題~
始終朋友就係朋友~咁第時佢結左婚,咪一樣俾時間老公~又或者唔返香港~
做人已綞有好多無謂出現~值唔值得去煩呢~
每樣野都有唔同角度睇~你就 ...
你估我無諗過咩... 一諗親個心又係那住那住 :smile_13:
如果人地真係返澳洲結婚生仔, 有可能係永別o架啦... 開頭都仲會網上chat 吓, 時間長o左距離愈來愈遠,
整整吓就唔會再搵對方.. 可能你地覺得無咩o野...
拍拖有男人鍚, 邊個女人唔想? 不過我心目中朋友特別係姊妹, 永遠排第一囉!
交叉都鍾意香港o架, 所以畢o左業仲心思思留低做o野, 佢講笑咁講, 除非同男友 something big happen, 否則最多兩年左右都要返去 :smile_13:
不過就久唔久試探我, 要唔要跟佢去, 條友仲要偷偷地send 我d 料比佢老豆 (佢話咋, 我未同人老豆講過o野) 話我如果要o係果邊搵份工應該應付得來 :smile_44: 不過我未敢諗住 :smile_27:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-9 06:30

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 11:25 PM 發表

傻啦,footjob個D,只係密友間分享閨房樂。無謂諗歪左。

好多年前,有個鬼仔朋友,波友黎,高大金髮,澳式footballer體形,樣似Jon Bon Jovi。見我係處但又有需要,提議我同佢女友(白淨泰國妹,幾cute下)一齊 ...
我先無諗歪!! :smile_38: 都係教我服侍男人啫, 又唔係同女人搞...
不過我最近先知, 好多呢d 疑似花招 :smile_30: 對佢地o黎講係必須o既, 起碼對佢o黎講係...
d 鬼仔尤其是有番咁上下fit 果d, 戰鬥力都幾驚人, 同埋都幾長, 特別係佢個case, 連續幾日一日幾次真係high 得幾辛苦,
可能純種鬼妹會好enjoy, 不過佢只算係半個 :smile_30: 後段好多時都要手口/腳, 或者插到一半手口/腳, 比自己休息一陣再插番
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-9 06:36

引用:
原帖由 mdltheking 於 2014-1-8 07:53 PM 發表

好複雜嘅關係.....
咁叫你男朋友上去陪你咪得囉:smile_30:
呢樣正正係我想避免o既! o黎食個飯當然無問題, 不過過夜o既話隔牆有耳嘛!
過得夜多數會做愛做o既事, 我本身無問題, 不過我地o係隔離房翻雲覆雨, 佢一個人o係另一邊會好left out
咁o既o野我做唔出!
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-9 06:46

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-1-8 08:42 PM 發表

多口問下。講到交叉o甘正,你接唔接受佢加入玩3P﹖MFF。或者佢肯呢﹖現實中,我夠唔玩唔蒲,個個以為我係乖仔。但自己知自己事,實際上我係個想玩群交SM既超級麻甩仔!  
你咁講 :smile_13: 我都自己知自己事... 有d o野發生過... 如果男友開口要求3p, 我覺得我無資格拒絕囉
不過我唔會比佢同交叉o架! 起碼現階段唔會! 我唔怕佢地之間會出d 咩事, 事實上男友鍾意o既o野, 我知交叉一定比唔到佢 :smile_34:
只係到目前為止, 交叉都係有結婚對象, 我唔想誤人一生!
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-10 10:52

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-10 11:42

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-10 10:52 AM 發表

時間上安排到,唔好講到咩都唔做先得嘛…
事在人為o既啫! 要食好o野好難話安排唔到時間 :smile_o01:
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-10 14:39

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-10 15:10

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-10 02:39 PM 發表

妃妹…即係如果我約你食好野…你都會安排時間去食?
自己拎張籌過果邊排隊等嗌名啦 :smile_38:  

我知係嚴重離題... 不過都要講o黎比你恨o下   
叉妹嚴厲警告我陣閒收工唔好四圍蕩, 返去食佢o既seafood paella :smile_47: , 聽日游水之後飲早茶shopping high tea 夜d 整拼盤摸酒杯底煲戲, 後日日頭出海夜晚同佢join埋我男友韓燒   
之後一至五多數係住家菜仲有突可以第二日下晝食
等我消化晒再算吧
作者: 白痴BB    時間: 2014-1-10 17:00

作者: mdltheking    時間: 2014-1-10 18:51

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-1-10 19:59

引用:
原帖由 白痴BB 於 2014-1-10 05:00 PM 發表

為左唔恨…我要好好的安排食得好過你…

籌有啦,你叫到幾多號?
隨便你!慢慢食啦。。

死妹釘又煲skype瘟緊仔,話一陣仲要我陪佢食雪糕同咖啡@@

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)