188Channel

標題: [師兄POST]往事只能..回味(14/1 PART 6,7 #28,29) [打印本頁]

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 02:10     標題: [師兄POST]往事只能..回味(14/1 PART 6,7 #28,29)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 02:11

Part 2

我依依不捨地送走熊熊,早已硬如鐵柱的細佬,忍無可忍,我馬上脫去身上所有衣服,一支箭沖入浴室,然後開起凍水照頭淋,因為我知道熊熊係有男朋友,我不斷反思她當我是什麼,當時好迷網都唔信呢個係事實,但事業上凍水不能淋熄我身上的慾火,一邊回味剛才發生既情境,一邊玩弄下體,啊一聲就射左。

等我形容下熊熊先,佢係一個眼大大,皮膚白晢,細細粒,但係有一對好堅挺既乳房,PATPAT又大,把聲好嗲,特別係呻吟果時D叫聲更加正,不間斷好似過山車咁,又高至低再去番高既呻吟聲,有D AV女優都冇佢叫得咁好聽。

經過上次一役之後,我覺得我同熊熊可以有進一步既發展!未幾,機會就黎啦,屋企人再次唔係屋企,當時WII 岩岩出,我屋企買左,自然吸引到熊熊上黎玩啦。
今日佢著左件白色小背心,下身牛仔褲。一開始,入左隻GAME入去打網球,佢第一次玩,梗係做貼身教練,攬實佢教佢玩啦,佢身上有一種香味,我好中意聞,一聞到我就會扯旗,我既下身貼住佢既PATPAT佢當然FEEL到我硬左,話我頂住佢啦!我笑笑口話:手制黎既。
佢話:唔信,要摸下。 佢申左隻手埋黎,一摸佢就大叫:嘩!仲粗過手制。
我就話:唔玩網球啦,換GAME啦。 佢就問:玩咩? 我話:你都捉住我個’手制’囉,梗係玩成人遊戲啦。 然後我就拉佢入房,一邊搾佢一邊除佢D衫,首先除左件白色背心,上身剩下白色的胸圍同2個小山峰,我一邊親吻佢就乳房,一邊脫下佢條牛仔褲,她輕輕地呻吟,身體又扭動著配合我的動作,牛仔褲脫下後,露出濕透了內褲,我用手指輕輕掃過濕透的地方,她亦忍不住〔啊〕了一聲。突如其來的呻吟聲,令我知道呢個係佢敏感既地方,我再用手指來回地撥弄,呻吟聲更轉激烈,突然我隻手指感覺到越來越濕潤,呻吟也更大聲和頻密,她全身一震,以我多年睇av經驗,我就知道她高潮了!

高潮過後,她躺在床上喘息,我一邊欣賞著眼前美景,其實心靈上我已經同佢一齊高潮,可是硬如鐵柱既細佬控制著我的思想,把我身上一件一件的衣服脫下,全身赤裸地慢慢爬上佢身上壓住佢,不斷如狼似虎錫佢耳珠同頸部,但每當想親吻她柔軟的咀唇,佢都會用手擋著把我的咀唇格開,當時我心裡知道我只得到佢既人,未得到佢既心,心情也隨隨而下。因此,我並沒有要求佢同我做愛,而只是對著第一個接觸的女性裸體,快速地拿住自己的陽具上下搓揉。[啊...啊....啊...射啦!啊] 我的精液一洩如注,馬上流到大脾,什至床,是我第一次射咁多。
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 02:13

PART 3
再有一次我啦 ,契女,契仔(呀浩) 相約去熊熊屋企,佢屋企比較細,同埋有點亂,要找到個4人坐的位置也不容易,因為沙發擺滿野,我就坐在唯一正常D既地方-按摩椅。

呀藍同呀浩企左一陣就走左入房,坐係張床上面,而熊熊就不停咁係道行黎行去汁野。呀藍同呀浩當然係道自得其樂,耍下花槍,錫下咁啦。熊熊又唔知做咩,好似睇唔順眼咁,叫佢地2個自己玩,跟手生埋佢地道門。佢地又唔出聲又冇開番道門。
如此機會在場4位都當然不會放過,我周圍八掛問下D生活照呀,攬住佢坐係我身上面,問佢[你估呀藍同呀浩做緊咩呀拿?你估佢地有冇做愛],佢話佢都唔知,但估有,我話[不如我地學佢地做緊既野囉],佢有小小發情既語氣問:[咁要做D咩] ,我一手攻向乳房,咀攻向頸同耳珠。因此呀藍同呀浩係房既原固,佢只能輕輕呻吟,但此舉亦令當時只係青頭仔既我堅硬無比,我繼續上下其手,左手伸入背心領位,右手從褲頭探進向黑森林進發。第一次玩弄乳頭的感覺好有趣,尤如PS2手掣上既JOYSTICK,我純熟地撥弄那JOYS....乳頭,右手感覺到毛毛不算太多太亂,繼續向前進發,尋找那”水源”。

噢...找到了,好似士兵找到水源一樣,興奮得尖叫起來...原來那尖叫聲唔係士兵們所發出,當然係我身邊美女熊熊所發出啦,佢叫一叫我亦嚇一嚇,把手拎番出黎,觀察住呀藍同呀浩會唔會係房出黎,未幾,我又再次把手指放到那洞口,把手指放入去慢慢抽插著。她的呼吸起伏亦隨手指變化,輕輕在我耳邊呻吟著。。就係呢個時候,房門的手把,慢慢地扭開,手指也停止抽插,但沒有離開。門一開,我和熊熊抱緊聚精會神望住,結果是呀藍急步走向廁所,頭也不望四周,然而我的手也緩緩地抽出來,相互整理衣服,走到廚房洗手。

洗完手之後,門依然是開著,我可以直視房內情況,呀浩訓在最外邊然後是呀藍,熊熊提議上床訓覺,於是我訓在第三的位置,熊熊是最內面。我的下體仍然是非常硬,我仍舊怕羞,拉起綿被蓋住自己,其他人也學我蓋上自己,第一次夾係2個美女身邊,彼此感覺到大家的心跳我覺得好美好又好興奮,訓係床上面傾計...呀浩就冇乜出聲.好似訓左..一路傾其實熊熊的手一路係我身上掃來掃去..掃到我下面既時候,我都不禁發出[噢...s..],格住校服褲用指甲刮我龜頭。[噢....]誰受得了。 

時而一隻手,時而二隻手...當其我只顧住享受,真係硬到痛...我FEEL到有隻疑似左手捉住我下面玩弄,手法好純熟,好舒服。我諗左一諗,如果熊熊要捉都用右手啦,呢隻左手係邊個既呢,噢,我望一望右邊既呀藍,佢笑一笑,果隻手就放開左..我..那些年既女神..但我又唔係100%肯定,呢種似有幻無既感覺令我加倍興奮。但興奮左無幾耐,呀浩醒左叫走,呀藍就緊係陪佢走啦

雖然係咁,但我無失落,反而戰意高昂,誓要破處為止,硬左超過2小時既龜頭已經赤痛,快速脫下褲子同內褲,龜頭已經變成紫紅色,我獸性大發壓住熊熊,吻她,搾佢那乳房,我一鼓作氣一啖錫埋去,我的[初吻]...熊熊已經把放吞頭申進我的咀入面,我的舌頭也跟隨打圈,吸啜著她的舌頭,一吻不可收拾。戰意激昂的小弟不停跳動著,仿佛叫我不能遺忘佢,我扒光哂彼此的衣服,一絲不掛咁對住對方,我再次對她上下其手,務求雙方進入最佳狀態,把手把放進熊熊體內時,好緊..一隻手指已經仿佛填滿佢下面,四周的肉使它行動緩慢,當慢慢掌握到技巧,我放入2隻手指,我再次感覺到被完全包圍既感覺,要用力才可以把手指抽插,此時呻吟聲已經充斥住細小既房間,突如其來,大叫幾聲,淫水湧出,佢高潮了,我抽取手指,拿起陽具對準洞口,正當我倒數緊破處既大日子,熊熊佢話:[唔得呀! 我未READY!]。 我問佢係咪冇套? 佢話唔係,只係未READY。 理智戰勝左獸性,結果就又係食自己啦。

〔下一集-戲情會有大轉變)

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 02:19

小小地一個PART3 已經打左我成3個鐘:smile_42:
作者: 我係lok~~    時間: 2013-12-18 03:05

睇到我都好硬啦
作者: kraxi    時間: 2013-12-18 09:03

c hing. 咁細個就咁大膽

btw,寫得幾好

作者: 影帝兄    時間: 2013-12-18 14:09

支持

作者: 多多dor    時間: 2013-12-18 20:45

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 20:54

Part 4 之前一直未update 係因為機原巧合之下比熊熊睇到呢篇文章(當然係我比佢睇嫁啦xd), 但我唔想比佢知道part 4 所以拖到宜家

其實當年我既感情都幾混亂,一邊暗戀住中三既女同學,一邊又比女神呀藍吸引住,一邊又覺得摸完熊熊要負責任。

其實呀藍同呀浩都係重讀生,當然年紀比我大一年,亦因為呢個原因我追極都追唔到佢,但我本身比較成熟,觀察身邊既事情,所以係花言巧言同埋技巧都略勝呀浩。因此呀浩經常揾我教路,我無所謂,因為呀藍開心就夠了。

就算呀浩同呀藍成為情侶,呀藍都不會吝嗇佢既愛,就算我地4個人出街都會同我拖手,什至一邊拖住呀浩一邊拖住我,旁人都會投以奇異的目光,我每次都會選擇放手,熊熊就會走到我身邊,但我好少會拖住佢手。

有一日我訓醒屋企冇人,拎起電話,唔知點解第一時間諗起呀藍,於是sms 佢問佢做緊咩,佢答我冇野做,好悶,我問佢黎唔黎我屋企,佢問我黎做乜野要男友批準,我諗都無諗就答佢訓教,其實我都冇期望佢會過黎,點知,佢答我ok,我當時真係唔知點算,真係唔知叫佢過黎做咩,汁下野,諗下諗下,就聽到[叮噹],仆…x 衫都未換,只好硬住頭皮開門,見到佢,我成個人都好緊張,坐在沙發只好打開電視,減輕下沉重氣氛,但我倆對於電視內容都覺得好不吸引,而且我又有d眼訓,我話唔係黎訓教既咩,佢都話好,於是相相走到床上,試問同女神訓埋同一張床 點會訓得著,咁緊係傾下計啦,我又讚下佢靚,又暗示佢好吸引,越傾越埋越傾越埋,果時個氣氛就好似情侶咁,有說有笑,我的眼中只有佢,彼此的咀唇慢慢接近對方,就係呢一刻,冇酒精影響下,我們接起吻來,當時我們尤如久別重逢既情侶一樣,良久…唇分,對佢說出一直收埋係心入面既說話[我愛你]…
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 20:56

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-12-18 03:05 AM 發表
睇到我都好硬啦
哈  多謝大隻師兄支持,但熊熊睇完都冇反應…
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 20:58

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-12-18 09:03 AM 發表
c hing. 咁細個就咁大膽

btw,寫得幾好

好開心有師姐讚,我會繼續努力嫁啦
之前一路都覺得你好cool 估唔到有你留cm 比我,
搞到我好有動力
作者: shingwilson    時間: 2013-12-18 22:57

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-18 23:26

引用:
原帖由 shingwilson 於 2013-12-18 10:57 PM 發表
簡直好睇到不得了!
睇住呢個故仔好似睇緊電台廣播劇D文字版!
期待下一PART!
嘩  笑左  有冇咁誇張
你應該要睇下天行師兄果篇都好正
作者: lee1997    時間: 2013-12-19 00:38

Fully Suppot :smile_o12: :smile_o12:
作者: kraxi    時間: 2013-12-19 01:06

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 18/12/2013 20:58 發表

好開心有師姐讚,我會繼續努力嫁啦
之前一路都覺得你好cool 估唔到有你留cm 比我,
搞到我好有動力
點會覺得我cool 架-0-
我會追你post,加油

作者: Water_man    時間: 2013-12-19 01:08

支持!
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-19 14:06

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-12-19 01:06 AM 發表

點會覺得我cool 架-0-
我會追你post,加油

唔知呢...靚女比我既感覺通常都高逗D:smile_35:
我有時間就會UPDATE嫁啦
作者: 《豬兜》    時間: 2013-12-20 21:40

作者: dada__pig    時間: 2013-12-20 23:11

有性有感情既文章~:smile_40:

留名繼續睇PO..
作者: 烚熟仔    時間: 2013-12-20 23:41

哇…發現好post:smile_53:
支持
作者: sweetlemonking    時間: 2013-12-21 00:13

支持,師兄加油
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-27 17:53

PART 5
話畢,呀藍突然有眼淚湧出,開始哭起來,當時我十分緊張完全唔知發生咩事,面對女人眼淚我總是束手無策,我只有抱得她更緊,並吻走她的眼淚。(之前佢同我講佢好受呢樣野)再過一會兒,佢終於開始平靜落黎,我就問佢發生咩事,她邊哭邊說:[我對上一次講都係喊哂既],我:[即係咩事?] 佢話怕我接受唔到而且叮囑我不能話比任何人聽,我答應左佢。
佢同我佢上年退學既原因就係佢去左生BB,當時我沒有太大驚訝,因為早己聽過傳閒,當時我也沒有覺得那麼大不了,每人都有自己的過去,反而佢咁大件事都肯同我講,我反而有點驚喜,我一邊安慰她一邊錫走佢既眼淚,然而我們再次接吻起來,越錫越情慾,我也忍不住揉搓她的乳房,她的雙乳比起熊熊的乳房大一些,聽到她輕輕的呻吟好像給我鼓勵一樣,記得有一次在課室唔記得點解用手輕撫她的耳珠,佢話幾舒服,如果錫仲正,佢好敏感。
於是我錫向她的耳珠,她的呻吟馬上變得急促同大聲,有了愛撫經驗經驗既我伸手向下進發,我摸到底褲發現同平時感覺唔同,好似有D野。正當我停哂手,佢就出聲:其實黎M會特別想要 當時我內心覺得好奇怪 因為我以為黎M係唔可以做愛 於是我傻傻咁問佢 咁點算? 佢話搵毛巾放下底 然後我去搵毛巾既同時佢就已經把內褲同M巾一並脫掉,佢比我感覺好想要,而我亦都好想取悅佢。放上毛巾 躺在床上,我親吻她,愛撫她,手慢慢向下前進,二隻手指一滑就滑進去,她比熊熊濕很多很多,雖然唔知關唔關血事。因為非常之濕潤我亦抽插的非常的快,她的呻吟聲亦緊隨著,過左一陣,我抽出到手指,把硬綁綁既陽具放在洞口,向前一頂,[啊!]有D痛,因為插唔到中,呢一下可能篤醒左佢,佢用手檔住入口:第一次留番比中意既女仔啦! 我:你咪我中意果個女仔! 佢聽完好像有D感動,拎開左隻手,我再試,都係失敗。

佢:我幫你啦 然而佢捉住我陽具,慢慢拉到濕潤既位置 啊!今次既啊係來自舒服 我感覺到我陽具比一條濕濕暖暖既隧道吸入去咁 她:啊!生咁長做乜鬼,慢慢我開始抽插,一開始我用九淺一深 哈 2下就出左黎,之後再諗住放入去都要佢幫先得。 慢慢開始熟集左,一出一入她隨住每一下入就叫一聲,插左一陣,佢話:有D痛 咁我就問佢抽番出黎好冇 佢點頭示意 之後我地相相去沖涼 雖然係熱水但都淋醒左我 我同佢講對唔住! 佢語帶不悅:講咩對唔住呀! 我:我會負責任 佢:點負呀 我:為你做任何野 佢:其實你唔洗擺上心,過左去,我地仍然係朋友,丞諾我聽得太多,所以都係算吧啦 我冇野講,心入面覺得佢好成熟,亦都感受到佢不愉快既過去,我既心情比上次更低落 沒有閒情打飛機 果一日我好似斷片…不過果一刻我知道女仔並唔會想聽到[對唔住!]。第一如果你講對唔住就會代表果件事係錯,就想真係都唔好講出黎,會惹人憤怒!第二,講對唔住代表你犯錯,女人唔希望男人犯錯,所以真係做左D對唔住女朋友既事唔係不停講對唔住,而係要認,改,哄!講對唔住係男人用黎令自己好過D既姐。(以上9UP不代表女人立場,只屬於個人意見,如要誤解,請狠插)

作者: banban0v0    時間: 2013-12-27 23:43

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-30 16:24

之前聖誕公司好忙,搞到UPDATE咁慢冇哂D FANS
同各位講聲SORRY , 以後會UPDATE番快少少
作者: kraxi    時間: 2013-12-31 02:12

終於都update 啦咩?

作者: gigiBBchu    時間: 2013-12-31 03:04

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-31 17:26

引用:
原帖由 kraxi 於 2013-12-31 02:12 AM 發表
終於都update 啦咩?

哈...比你發現左添
UP嫁啦...我回憶好慢..所以要耐D
作者: cam20oldboyss    時間: 2014-1-14 17:37

PART 6

自此之後.我同呀藍都KEEP住做好朋友.對住呀浩唔多唔少都有D內疚,佢當我係BEST FD.我就咁對佢...SORRY!另一邊箱,雖然熊熊一直唔肯答應我做女朋友,但行為上又非常曖昧,除左做愛,一般情侶會做既野都做哂。係學校,她都旁若無人咁,小息走到我地既班房,一包野二個人飲,有時什至四個(我地課室5樓懶得落樓下買,熊熊什至會坐左我大脾上,搞到我成日都硬左要搵書包姐住,有時我同呀浩好無聊,佢攬住呀藍,我攬住熊熊,我做咩呀浩跟住做,之後到呀浩做咩我跟住做,之後佢地就會出必殺技,係班房錫錫。由於熊熊唔肯做我女友,所以我都唔想係班房錫佢,所以我永遠都輸XD
有D八掛既女同學,見到如此情況就會問我同熊熊係咪拍緊拖,我就答,我唔知,你問佢。 佢地就會好無趣咁走開,其實我唔係串你地:smile_45: 而我真係唔知XD
過左冇幾耐,同呀浩傾開電話,其實我當時同佢掃緊苦,話唔知熊熊究竟諗乜,有冇中意我,當我係咩?玩具?鴨?呀浩:〔唔講果句都講埋啦,其實熊熊都有中意你。咁佢又咁對我!因為熊熊出面果個男友係初戀,但個男人成29歲,大自己10年有多,衰D講句,我覺得個男人貪熊熊後生,玩夠就唔要果種〕,〔咁我都feel到熊熊有中意我,但我真係好辛苦〕,〔唔好諗d唔開心野,打鋪機先啦)...
作者: cam20oldboyss    時間: 2014-1-14 18:23

part 7
平時我踢開波既,每個星期六都會有一日,咁岩呢一日唔知點解冇波踢,改為夜晚到九龍城食日式燒肉放題,熊熊身於我地隊波既啦啦隊,(其實只不過係我地係佢屋企附近踢波,佢落黎r水吹,因為我同呀浩都踢,所以呀藍有時都會係道),所以呢次飯局,我同佢都會出值.但係星期六唔洗番學,成日流流長,去邊呢?咁岩熊熊屋企冇人,仲洗問既緊係上去啦,其實我屋企同佢屋企好近,步行3分鐘就到,上到去,有咩做呢?星期六既下午電視永遠都係播埋d低能卡通片,冇野好睇,電腦又要坐係地下,於是我拎左部psp出黎,話之前聽你講想睇動漫,我DOWN左幾套係入面,不如上床訓係道睇,佢亦都非常樂意,但又R哂頭,幾時話想睇動漫。陣間你咪知囉,上到床,〔"打開"夫妻成長日記〕,內容講對新結婚既夫妻,二個都係處,一路探索性,又有D搞笑事,背景同我地都幾似所以幾岩睇。呢套野係呀浩同呀藍介紹我睇,睇睇下熊熊話我好衰,有備而來既,終於睇到佢地開始做愛,動漫入面既情節都搞到我有d硬,於是我開始轉身攬住熊熊,佢亦都好似一早知咁,我一攬住佢,佢就錫埋黎,並把舌頭申進我既口,濕吻起來,良久,唇分,開始進攻佢對雙乳,我地2個都好似著哂火咁,好激情,同時把大家的tee脫掉,
繼續接吻,一手玩弄乳房,另一手向下探索,摸到外褲已經感覺到濕氣好重,然後,脫掉長長的睡褲,內褲已經濕透了....

作者: 烚熟仔    時間: 2014-1-14 22:46

Update了
熊熊大戰一觸即發
會否因此就變成拖友呢??
作者: 主音仔    時間: 2014-1-14 23:51

作者: cam20oldboyss    時間: 2014-1-15 02:07

對唔住呀各位師兄師姐,之前公事又好煩,又搬屋,搞到咁耐先更新.
冇哂D FANS:smile_24:
作者: heaethan    時間: 2014-1-15 07:16

加油,支持你

作者: worry26    時間: 2014-1-15 08:30

你呢個那些年都幾有趣喎, 慢D都唔好爛尾呀, 加油
作者: markluk123abc    時間: 2014-1-15 11:28

support
作者: s987358    時間: 2014-1-15 12:12

支持ching
作者: 多多dor    時間: 2014-1-15 12:57

作者: kensen    時間: 2014-1-15 16:54

唔好咁吊引呀.....
作者: nglineline    時間: 2014-1-15 18:53

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)