188Channel

標題: 黃昏工廈被輪 [打印本頁]

作者: 700hrs    時間: 2013-12-14 14:30     標題: 黃昏工廈被輪

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 皓汶雅思結婚245    時間: 2013-12-15 03:12

作者: 我的雨天    時間: 2013-12-15 15:41

下集呢?

作者: 700hrs    時間: 2013-12-15 17:55

等左幾分鐘架電梯仲係唔郁,好焗,焗到我開始係咁出汗,個心口同頸都濕哂。我感覺到佢哋望實我個胸,我又驚又熱,仲更加流得多汗。。
呢個時候企響我後面嗰個貼住我耳仔講:噫,姐姐仔,你係咁出汗嘅,好熱呀?我幫你吹涼下吖。。都未等我答就響我耳邊輕輕咁吹,我耳仔同後頸都好敏感,俾佢咁輕輕吹下吹下,即時成身軟哂:嗯。。嗯。。
旁邊個兩個見到咁,即刻加入,一人一邊用手指細細力咁上下掃我波邊,我即時成身震哂,好麻好舒服。。企都企唔穩咁滯。佢哋見到我咁更加冇停手,後面嗰個仲伸手慢慢拉高我條窄身短裙,越拉越高,最後直頸拉到上腰度。冇左條裙既阻隔,得番薄薄嘅絲襪同底褲,我感覺到後面佢係咁頂埋來響度磨。。。而旁邊兩個已經唔再係掃我波邊,而係伸左隻手入我背心入面大力細力咁揸我個胸,揸揸下又了下我粒 Lin ,好舒服,我已經完全冇力反抗,成個人軟哂挨哂落佢哋度。下面濕到出絲襪。後面嗰個越頂越 high, 直頭攞埋碌野出來夾響我屁股中間度隔住絲襪出出入入,雖然仲有底褲同絲襪隔住,但係咁薄,同冇野隔住都分別不大。我直情 feel 到佢個龜頭響我兩片陰唇中間遊走,又不時撞中我粒陰核,全個人都震一下!
旁邊兩個更加變本家厲,拉高哂我件背心同 bra, 兩個一齊一邊一個啜我胸乃我 Lin ..
我:嗯。。。嗯。。。你哋。。唔好咁啦。。呀。。。我。。唔得啦。。停。。停啦。。
佢哋當然冇理會,後面個仲貪得冇厭咁將我對絲襪連底褲一齊拉低到膝頭,再將我噤埋前面個大本箱度。。
我:做乜除埋我條底褲呀?唔好啦。。嗯。。唔好頂埋來。。呀。。你好大。。嗯。。
我都知佢想點,我雖然都俾佢哋搞到 high 哂好想要,但話哂都完全唔識佢哋,咁同俾陌生人強姦有乜分別喎。。就響我猶豫緊嘅時候佢已經一野從後插左入來,因為我下面已經太濕,根本來唔切反抗已經俾佢X左入來,。。佢係咁壓住我抽插,插到我下面啲水越流越多,一路流到落大脾絲襪度,濕哂!側面兩個更加大力咁揸我對波,又托高我對手乃我腋窩,我興奮到成個人震哂忍唔住叫哂出來:呀。。呀。。唔好。。呀。。我。。我死啦。。求下你哋。。我一路吖一路忍唔住將個屁股向後頂,好想佢碌野頂入啲,又一路發浪搖後面去迎合佢吊我。。佢見到咁就更加發狂用力加快抽插我到死去活來!係咁狂吊我一大輪。。跟住一野用盡力插到最入面狂射哂啲精入我度。。我同一時間都俾佢吊到高潮射水,腳都抽筋咁滯,軟哂。
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-12-15 20:49

作者: 700hrs    時間: 2013-12-16 00:36

嘩,如雲兄大駕光臨 support, 多謝多謝!
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-12-16 02:22

作者: 700hrs    時間: 2013-12-16 02:50

Oh shit, 我係男 , 之前揀錯咗個卡通頭像冇改到, sorry sir.
一場誤會.
作者: 700hrs    時間: 2013-12-16 03:02

all these female sex feelings are from my girl friend's description, she loves to share with me how she feels when we make love... of course i love that too...  
作者: 城巴85站長    時間: 2013-12-16 18:11

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2013-12-18 20:35

作者: 700hrs    時間: 2013-12-20 03:49

如雲師兄所講的正正是我現在女朋友的寫照,佢外表好斯文,長長直頭髮,講野又溫柔又體貼,但上到床呢。。。正!  仲有佢對我碌野既迷戀程度直頭令到我作為一個男人十分之自豪。  成日問可唔可以俾佢含下,又話未洗過嘅味道仲正,又聞又錫咁愛不釋手。。有時真係睇到我都 O 哂嘴。

唔係老作,真實。
作者: rigby    時間: 2013-12-20 17:23

very good work!

Support!
作者: 窩輪法王    時間: 2013-12-23 03:49

:smile_o12: :smile_o12:  good
作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-12-24 21:18

支持分享,
Thx for sharing.

作者: rigby    時間: 2014-2-11 12:12

push

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)