188Channel

標題: 沉船嗎。。。? [打印本頁]

作者: koex    時間: 2013-12-6 13:35     標題: 沉船嗎。。。?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lun796    時間: 2013-12-6 15:35

作者: koex    時間: 2013-12-6 22:33

引用:
原帖由 lun796 於 2013-12-6 03:35 PM 發表
咁樣你比佢wechat我,等我幫你餵下佢……哈哈!

真係唔該哂喎:smile_27::smile_27:
作者: tsz..    時間: 2013-12-6 22:39

作者: lun796    時間: 2013-12-7 00:03

作者: yiusuetkin    時間: 2013-12-7 11:51

作者: koex    時間: 2013-12-9 13:20

仲未諗到點處理呢段關係。。。

作者: 1223.bruce    時間: 2013-12-9 13:30

作者: dennisrodman131    時間: 2013-12-9 14:27

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-12-9 16:01

I KNOW YOUR FEEL!! 得3條路你揀.
一係偷食!
二係同佢講88,BLOCK左佢,做番乖乖男朋友.
三係分左你女友,單身,同佢ENJOY性.但唔可以搞人家室。

男人唔咸濕同貓唔食魚一樣道理,冇可能(係咸濕唔係偷食)
所以以上情況我很明白,基於同女友多年感情,什至同情...
你係唔會飛左你女友..又好怕女友發現又好想偷食.食緊飯都諗起人妻..
沉就沉嫁啦...不過唔止係沉係個人妻道..而係沉淪係呢種感覺入面..
就算比你飛左人妻..3個月,半年? 有晚你無聊訓唔著,都係會上黎睇下..PM下人.
冇左一個人妻仲有千千萬萬個人妻..
作者: koex    時間: 2013-12-9 17:52

身體係好誠實, 但我 feel 到佢唔只當我 sp,  所以我怕一旦再次發生關係, 佢誤會我比暗示佢。

作者: dennisrodman131    時間: 2013-12-9 18:42

作者: alien414    時間: 2013-12-10 00:32

作者: koex    時間: 2013-12-10 01:13

佢下星期同 fd 去日本旅行....希望大家都 cool down 一下吧
作者: koex    時間: 2013-12-15 14:05

始終都係抽離唔到, 佢前幾日去左日本玩, 但夜晚仲有同我 chat,  講講下佢就話 video chat, 我其實好少玩, 心諗試下無妨, 一開, 就見到佢係度除衫, 我心諗 : 唔係呀 ?
跟住佢對野好快就彈左出黎, 仲係度自己揸自己摸,我扮鎮定繼續睇, 佢就伸埋條脷出黎係咁奶自己隻手指, 又係咁吸吮,又影住佢妹妹,  仲話唔介意我打飛機, 我就梗係話 : 傻嘅咩 ?
佢聽到後可能有 d 無癮, 就話眼訓下次再 chat,  就 off 左。
作者: QQbaby1112    時間: 2013-12-15 14:37

作者: koex    時間: 2013-12-15 14:53

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-12-15 02:37 PM 發表

咁個女仔可能係玩家喎~~

其實我覺得唔係。。。。純感覺

作者: QQbaby1112    時間: 2013-12-15 15:09

作者: NgLife    時間: 2013-12-15 17:29

作者: koex    時間: 2013-12-16 01:05

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2013-12-15 03:09 PM 發表

其實咁聽你都好受...開始左應該好難返轉頭..不過如果唔想再咁..你拒絕多佢幾次..佢自然無癮..不過佢成對波打曬出黎比你玩,擺到明食硬你

我同佢之前發生過關係過架啦, 就係 feel 到佢好似投入左感情, 先 stop 左一排.
講真, 比佢 video 咁樣玩法, 身體一定有反應, 真係考我定力 :smile_27::smile_27:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)