188Channel

標題: 第一次私人男按摩師酒店按摩,好relax ( 純分享 ) [打印本頁]

作者: M325    時間: 2013-12-2 15:25     標題: 第一次私人男按摩師酒店按摩,好relax ( 純分享 )

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yungyung606    時間: 2013-12-2 15:35

作者: 大力A    時間: 2013-12-2 15:36

上次喺人地post睇過
今次抽返出黎開post
雖然睇過....都不妨睇多次同支持一下
揼骨/按摩真係會令人上癮的:smile_35:
作者: M325    時間: 2013-12-2 15:45

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-2 03:36 PM 發表
上次喺人地post睇過
今次抽返出黎開post
雖然睇過....都不妨睇多次同支持一下
揼骨/按摩真係會令人上癮的:smile_35:
sister 叫我自己出post,唔好喺佢到share,咁我就自己開,因我想同其他sister share
作者: 大力A    時間: 2013-12-2 16:00

我岩岩都見到...佢好似有少少唔like
既然係咁就自己開post
應該都一樣有好多人支持妳

自己都愛揼同揼人,同樣享受
不過第一次俾陌生人(異性)按唔驚既咩?
作者: xref228    時間: 2013-12-2 16:03

作者: idio    時間: 2013-12-2 16:26

作者: 格雷大人    時間: 2013-12-2 16:27

作者: M325    時間: 2013-12-2 16:45

我幾同意其他師姊所講,揾男士按摩並唔係話要做咩,只係享受個感覺,揾女仔按會細緻温柔一點,但欠缺咗力度同感覺,可以話揾女仔同男子按係唔同感覺,係有另一種feel,身體同心情都有會特別享受,可能有人會覺得赤裸身體比個男士推油按摩好蝕底,我只可以話請大家唔好用色情去諗,我係享受個按摩過程,並冇要求真做。

我早二日約咗按摩師,昨晚去酒店按摩,今次約咗佢喺酒店附近商場門口等然後行過去,佢比我早到。同上次差唔多都係先沖身,再包住毛巾出嚟上床幫我按,我今次叫佢按多一D腰,屁股同大腿,可能坐得太多個腰同大腿都好重,佢由小腿向上推向大腿再按大脾內側既淋巴位.... 好舒服....好relax, 佢嘅按法我唔覺得佢抽我水,中間佢有時會叫我放鬆D,我感覺佢幫我按摩感覺好正。

按摩期間都有同佢傾下計,順便問下佢同其他女士會點按等等,如果有其他女仔有按摩經驗及和可靠按摩師請分享一下。
作者: M325    時間: 2013-12-2 16:47

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-2 04:00 PM 發表
我岩岩都見到...佢好似有少少唔like
既然係咁就自己開post
應該都一樣有好多人支持妳

自己都愛揼同揼人,同樣享受
不過第一次俾陌生人(異性)按唔驚既咩?
一定有D唔放心,但喺coffee shop 見過面,放心咗D
作者: M325    時間: 2013-12-2 16:49

引用:
原帖由 xref228 於 2013-12-2 04:03 PM 發表
下次就唔只按摩
:smile_30:
我只可以話請大家唔好用色情去諗,我係享受個按摩
作者: 大力A    時間: 2013-12-2 16:50

咁妳搵到個合自己心意
而又認為安全既都幾好丫
enjoy~~~
記住得閒同大家share一下
作者: M325    時間: 2013-12-2 16:51

請各位男士不要pm我,只係純粹與sister分享
作者: xref228    時間: 2013-12-2 16:55

作者: 大力A    時間: 2013-12-2 16:56

引用:
原帖由 M325 於 2013-12-2 04:51 PM 發表
請各位男士不要pm我,只係純粹與sister分享
講左都係無用架喇
妳久唔久del晒佢地算啦
出得post都要預左有咁既情況出現
作者: xref228    時間: 2013-12-2 16:57

作者: M325    時間: 2013-12-2 16:59

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-2 04:50 PM 發表
咁妳搵到個合自己心意
而又認為安全既都幾好丫
enjoy~~~
記住得閒同大家share一下
我都想聽下其他sister嘅經驗,如有好感覺會試下作比較
作者: M325    時間: 2013-12-2 17:00

引用:
原帖由 xref228 於 2013-12-2 04:55 PM 發表

你係佢未必係
:smile_30:
如果佢唔係純按摩,我會停止
作者: summerwoody    時間: 2013-12-4 11:07

作者: M325    時間: 2013-12-5 09:55

引用:
原帖由 summerwoody 於 2013-12-4 11:07 AM 發表
咁清醒?
我係享受按摩,而且我有我底線.....
作者: shirley1118    時間: 2013-12-5 10:10

可以share埋d資料俾我嗎?謝謝!
作者: SOULKING    時間: 2013-12-5 17:23

作者: oneself    時間: 2013-12-5 18:10

作者: cxe007    時間: 2013-12-5 19:32

作者: shirley1118    時間: 2013-12-6 14:10

師姐,我仲未收到,可否pm個技師contact嚟參考下?
作者: M325    時間: 2013-12-6 21:22

引用:
原帖由 shirley1118 於 2013-12-6 02:10 PM 發表
師姐,我仲未收到,可否pm個技師contact嚟參考下?
Sorry ! 太忙,已經pm妳,記得番嚟share
作者: M325    時間: 2013-12-6 21:24

引用:
原帖由 SOULKING 於 2013-12-5 05:23 PM 發表
小弟細過既時候, 響教會跟中醫師傅學過按摩, 都按得唔錯
(個陣十五歲諗住學黎同阿媽按)
好多女仔fd 知我識接都成日叫我按, 按一陣就舒服到瞓左
由於唔係專業, 我隻手好快攰, 所以已經好少同一按

睇 ...
咁你朋友enjoy嗎?
作者: M325    時間: 2013-12-6 21:27

引用:
原帖由 oneself 於 2013-12-5 06:10 PM 發表
我又要資料
幾錢一粒鍾?
你係男人? 個技師係男人喎
作者: L800    時間: 2013-12-6 22:36

我係男人,因為我俾人按得多,所以有時都會照辦煮碗同人按.
我本身手指同手腕好好力,所以好多時都會俾人叫我同人按腳板.雖然本身我無學過,但個個都話好舒服.

我曾經俾唔同的男同女去按,有阿婆,基佬同新入職的靚妹仔.
男人好夠力,做到我期望的成身啪啪聲.阿婆經驗夠,能夠啪啪聲之餘仲好細緻咁按摩我每吋肌肉.
而靚妹仔就當俾佢做實習,有好多經驗夠但始終都係差減啲.但當然,有一啲只係想你做額外成人服務...我本身俾人按的時候係全身無着衫.其實所有按摩員都會當自己係治療師,所以都唔會介意你除哂,除非個場地唔許可例外.但最終正經嚟講,我本人真係好享受全身赤裸時俾人好細緻地按我全身肌膚的感覺.按完之後有一種講唔出的輕鬆.或者可以講係辛勤咗咁耐,俾自己一啲獎賞.不論男或女,只要出發點唔係色情,都係有益身心的.

現在我多數搵泰婆同我按.

作者: shirley1118    時間: 2013-12-8 18:25

引用:
原帖由 M325 於 2013-12-6 09:22 PM 發表

Sorry ! 太忙,已經pm妳,記得番嚟share
我約咗幫妳按嘅按摩師明天放工去按摩,未試過俾異性按有啲緊張
作者: ~_~'    時間: 2013-12-8 19:57

作者: ~_~'    時間: 2013-12-8 20:00

作者: Daytona-16520    時間: 2013-12-8 20:24

作者: ~_~'    時間: 2013-12-8 20:29

作者: M325    時間: 2013-12-8 20:35

引用:
原帖由 ~_~' 於 2013-12-8 08:29 PM 發表

mk妹一個

師妺有冇玩下按摩,男技師按摩
作者: M325    時間: 2013-12-8 20:37

我只係想喺度分享,妳可以唔相信
作者: aibaking    時間: 2013-12-8 20:53

作者: Daytona-16520    時間: 2013-12-8 21:08

作者: M325    時間: 2013-12-8 21:40

各位師兄師姊,我只係想同其他sister一起分享,我原先在另一個按摩post度share,但該post樓主唔like我喺佢度share,叫我自己開post,我先在這裏開post,你們唔相信我都冇辦法。
作者: L800    時間: 2013-12-9 04:25

係唔係都無所謂啦.到題咪得囉.

正如成日講肛交,肛塞的Connie,其實都係基佬一名,但大家能溝通咪得囉.
作者: SOULKING    時間: 2013-12-9 12:30

作者: C.Kari    時間: 2013-12-11 12:05

引用:
原帖由 M325 於 2013-12-2 03:25 PM 發表
本身有去按摩,亦都幾喜歡按摩,但只係搵女按摩師按,睇咗好幾篇D師姊找男按摩師按摩好正,終於說服自己唔好諗歪,試咗第一次。

綜合資料後我選擇了一個傾談間感覺正經,故此我同佢先約喺coffe ...
我都想試下, 平時去D 按摩店, 女人通常都會搵番女人按, 但按完同冇按好似冇咩分別
都想試下搵個男人按下, 睇下會唔會鬆D

PM 個CONTACT 比我得嗎?
不過我係真心係想按摩, 手勢好嗎?
作者: cxe007    時間: 2013-12-13 19:38

作者: 以馬會友    時間: 2013-12-13 20:42

作者: shirley1118    時間: 2013-12-14 18:51

我都去咗按全身香薰油好舒服感覺都安全ok,男士力度比女仔按好好多,始終第一次喺異性全裸按摩都有D尷尬,所以我都有穿著纸under,感覺冇咁醜:smile_o05:
作者: shirley1118    時間: 2013-12-17 10:25

昨晚又約咗去按摩,在按摩過程中體驗到放鬆和享受的感覺。當他把香薰油推到身上的時候,能夠放鬆投入去享受身體被人按摩時,專注於皮膚被觸碰、被按摩時的溫暖、輕鬆的感覺,會出現快感升溫,是對自己身體的一次深刻體會。真的愛上了按摩。
作者: M325    時間: 2013-12-19 13:30

按摩真係好relax,又可以減壓
作者: 狗公@正色狼    時間: 2013-12-27 02:05

作者: threeeyesdoy    時間: 2013-12-27 03:05     標題: 回覆 9# 的帖子

作者: M325    時間: 2013-12-28 13:46

引用:
原帖由 threeeyesdoy 於 2013-12-27 03:05 AM 發表
按一次收費如何?
你係師兄 or 師姊?你都喜歡按摩?
作者: knpp2007    時間: 2014-2-20 13:56

男人可以搵女人按,點解女人唔可以搵男人按?男女平等,支持版主

作者: tsui_tsui    時間: 2014-2-20 14:07

作者: 1223.bruce    時間: 2014-2-20 19:10

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)