188Channel

標題: 長篇: 深夜調情 Phonesex (#10, #17, #22) [打印本頁]

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-7 17:23     標題: 長篇: 深夜調情 Phonesex (#10, #17, #22)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 多多dor    時間: 2013-11-7 19:11

作者: vivapangpang    時間: 2013-11-7 23:05

support ps!
waiting for your update...

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-7 23:41

引用:
原帖由 多多dor 於 2013-11-7 19:11 發表
多多支持下先
Hahaa.. 咁"您"支唔支時先
作者: NightFlirt    時間: 2013-11-7 23:42

引用:
原帖由 vivapangpang 於 2013-11-7 23:05 發表
support ps!
waiting for your update...

好, 剛回來, 一陣update
作者: lee1997    時間: 2013-11-8 00:51

and then:smile_o06:
作者: MissTanzanite    時間: 2013-11-8 14:01

支持
作者: lazzlazz    時間: 2013-11-8 18:33

作者: 好奇的老虎仔    時間: 2013-11-8 19:42

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-8 23:25

(唔好意思, 呢兩日未有空檔坐定定用電腦, 隔咁耐先update, 還希望多多支持)

記起了, 第一次同S小姐ps, 係中秋節正日!
果段日子都比較自己封閉, 唔多想約朋友出去,
於是係屋企上網, 又係chat room見到S小姐,
節日係寧舍多愁善感, 大家都難免有點苦悶,
我就提議傾下電話, 佢又好爽快應承, 整定

一如既往, 都係給女仔電話, 等佢打黎
每逢等網友電話, 都有種莫名既興趣, 期待
S小姐來電到了, 拎起電話, 傳黎一把好柔弱,好女仔既聲,
剛開始對話都會表現尷尷尬尬, 慢慢開始放開了,
話題都係圍繞日常工作, 前男女朋友之類,
S小姐說話模式屬於溫柔, 嬌嗲類型, 令人感覺好舒服

時間過得好快, 差不多凌晨, 話題開始大膽起來,
講節日尾聲的活動, 我引導S小姐分享講佢男友咸濕行為,
最後親熱既情況, 一步步走向情慾之中...
作者: NightFlirt    時間: 2013-11-8 23:30

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2013-11-8 14:01 發表
支持
多謝支持先
作者: NightFlirt    時間: 2013-11-8 23:30

引用:
原帖由 好奇的老虎仔 於 2013-11-8 19:42 發表
支持,師兄繼續POST落去!:smile_o12:
好, 繼續支持喎!
作者: vivapangpang    時間: 2013-11-8 23:59

kep going... please...

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-11-9 00:19

回帖支持,期待師兄繼續出下文。

作者: 冰兒@hot    時間: 2013-11-9 12:14

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-10 01:36

引用:
原帖由 冰兒@hot 於 2013-11-9 12:14 發表
而家只係長篇的前奏.....
係呀, 有排磨
作者: NightFlirt    時間: 2013-11-10 12:23

續上回, 引導S小姐分享於節日活動完結前, 男友之咸濕行為

S小姐形容男友不算好猖狂, 一般公眾埸合都不會有大膽行徑
每每在回家前, 都會帶到屋企附近幽暗地方, 大肆搜掠一番,
S小姐好怕羞地講述一次超大膽經歷, 係某一年聖誕節平安夜,
去完慶祝回到屋企樓下, 男友拖住佢去到後樓梯, 激烈擁吻起黎,
S男友好大膽咁安撫佢雙乳, S都被軟化, 給男友下身硬物輕撞之下,
開始作出回應, 用手去刺激逐漸變大的硬物...

呢個時侯, 我feel到S小姐有微弱既喘氣聲,
段估有點動作進行中,
佢放慢講述男友摸佢既情景,
S男友罕有地伸手入去, 較大力咁隔住bra渣,
S小姐非常喜歡大力渣, 同時都投入了,
亦罕有地回應, 拉低男友褲鏈, 拿出來玩,
佢自言見識好少, 不過男友的算係雄壯,
一隻手僅僅可以捉住

其實我早已經聽到有點興奮,
係S小姐想再講落去時, 我就大膽提問, "你濕咗呢?"

(出街先, 下回ps埋牙!)
作者: 多多dor    時間: 2013-11-10 22:36

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-11 10:35

引用:
原帖由 多多dor 於 2013-11-10 22:36 發表
:smile_44::smile_44::smile_44:
作者: loching    時間: 2013-11-12 11:01

thanks ching.
作者: loklung    時間: 2013-11-12 15:15

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-15 01:22

上回, 大膽提問S小姐, "你濕咗呢?"
佢只係好細聲回應"嗯",
乘勢追問佢, 不如你幻想我係男友當時咁,
未等佢答, 已經錫埋去"啜...啜..",
S小姐都好快回應, 帶住喘氣聲咁"啊..啜..卜..啜.."
竟然, 佢再講"我幫你含" 話未講完 "呀..啜啜啜, 啊...硬啊."
佢令我完全投入並進入狀態,
我都不甘示弱"幫你搓..啊..挺啊大啊..."
一連串用力"啜啜啜...啜...啊."
令本身進入左狀態既蕉形硬物, 更凸出, 更堅硬
我將佢拉上黎, "比你感受一下佢...慢慢磨...嗯."
佢發出低聲而密既呻吟.."嗯..啊嗯啊...
然後講"男友果次用狗仔式..."

N(Night) S(S小姐)
N:"嗯! 轉身,等我扒係你度, 係唇唇掂下掂下, 捽捽...啊"
  "一手托住波不停搓...嗯啊...爽啊"
  "慢慢將頭頂入去..."
S:"啊呀... 慢呀..慢慢.."
N:"uh...啊啊..."
S:"好粗, 慢D入..."
S:"入D..入D...啊.."
N:"呀... 一野隊入D... 好緊呀"
S: (變得大聲)"呀呀..呀, 唔好..唔好..."
N: (捉住腰)"嗯...啊呀... 嗯啊... 一下一下出入"
S:"啊..要啊... 要啊..."
S: (喘氣急速)"好想要...啊啊呀."
N:"uh..嗯啊..嗯..嗯啊. uh uh"
S:"好正啊... 大力D... 插入D啊..."
N:"啊啊...啊啊啊啊... 爽死.."
S:"呀...勁啊..就黎.. 就黎..."
S:"射...射晒入去.. "
N:"好啊... 嗯呀...啊啊呀啊呀..."

(中間太多重覆既內容, 請見諒)
下回S小姐上左癮PS, 誘發出原始慾望
作者: NightFlirt    時間: 2013-11-15 09:55

引用:
原帖由 loklung 於 2013-11-12 15:15 發表
幾好既間場
可以既話  再講得深入d
內容.語調.感覺  環境等

好, 試下, 謝謝意見
作者: NightFlirt    時間: 2013-11-15 20:39

寫得唔夠好都歡迎留言
作者: 多多dor    時間: 2013-11-16 00:58

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-16 22:39

引用:
原帖由 多多dor 於 2013-11-16 00:58 發表
幾詳細wo.....support
多多支持 :smile_40:
作者: 好奇的老虎仔    時間: 2013-11-17 01:26

作者: NightFlirt    時間: 2013-11-18 09:39

引用:
原帖由 好奇的老虎仔 於 2013-11-17 01:26 發表
真係好。繼續Post啦。幾時食真?

食真? 王珍珍?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)