188Channel

標題: 普通到唔普通既那些年小故事(更新part 2) [打印本頁]

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-11-6 18:33     標題: 普通到唔普通既那些年小故事(更新part 2)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 多多dor    時間: 2013-11-6 20:17

作者: lee1997    時間: 2013-11-7 01:08

and then:smile_o06:
作者: 《豬兜》    時間: 2013-11-7 13:00

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-11-7 14:13

連我自己都搵唔到個POST都比人推番上黎XD
會唔會太長呀??:smile_41:
作者: cam20oldboyss    時間: 2013-11-7 20:13

Part 2

我依依不捨地送走熊熊,早已硬如鐵柱的細佬,忍無可忍,我馬上脫去身上所有衣服,一支箭沖入浴室,然後開起凍水照頭淋,因為我知道熊熊係有男朋友,我不斷反思她當我是什麼,當時好迷網都唔信呢個係事實,但事業上凍水不能淋熄我身上的慾火,一邊回味剛才發生既情境,一邊玩弄下體,啊一聲就射左。

等我形容下熊熊先,佢係一個眼大大,皮膚白晢,細細粒,但係有一對好堅挺既乳房,PATPAT又大,把聲好嗲,特別係呻吟果時D叫聲更加正,不間斷好似過山車咁,又高至低再去番高既呻吟聲,有D AV女優都冇佢叫得咁好聽。

經過上次一役之後,我覺得我同熊熊可以有進一步既發展!未幾,機會就黎啦,屋企人再次唔係屋企,當時WII 岩岩出,我屋企買左,自然吸引到熊熊上黎玩啦。
今日佢著左件白色小背心,下身牛仔褲。一開始,入左隻GAME入去打網球,佢第一次玩,梗係做貼身教練,攬實佢教佢玩啦,佢身上有一種香味,我好中意聞,一聞到我就會扯旗,我既下身貼住佢既PATPAT佢當然FEEL到我硬左,話我頂住佢啦!我笑笑口話:手制黎既。
佢話:唔信,要摸下。 佢申左隻手埋黎,一摸佢就大叫:嘩!仲粗過手制。
我就話:唔玩網球啦,換GAME啦。 佢就問:玩咩? 我話:你都捉住我個’手制’囉,梗係玩成人遊戲啦。 然後我就拉佢入房,一邊搾佢一邊除佢D衫,首先除左件白色背心,上身剩下白色的胸圍同2個小山峰,我一邊親吻佢就乳房,一邊脫下佢條牛仔褲,她輕輕地呻吟,身體又扭動著配合我的動作,牛仔褲脫下後,露出濕透了內褲,我用手指輕輕掃過濕透的地方,她亦忍不住〔啊〕了一聲。突如其來的呻吟聲,令我知道呢個係佢敏感既地方,我再用手指來回地撥弄,呻吟聲更轉激烈,突然我隻手指感覺到越來越濕潤,呻吟也更大聲和頻密,她全身一震,以我多年睇av經驗,我就知道她高潮了!
(收工約左fd食飯)回家再打
作者: 主音仔    時間: 2013-11-13 05:07

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)