188Channel

標題: 回味往事,奪走了網友的初夜 [打印本頁]

作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2013-10-4 14:05     標題: 回味往事,奪走了網友的初夜

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2013-10-4 14:05

(二)

八月尾,小思一家人本身諗住臨開學前去台灣一個禮拜,但點知出發嗰一日佢忽然肚疴,本身佢屋企人諗住取消行程,但小思勸佢地照去,唔好浪費機票同酒店錢,而且留係屋企食啲藥抖下應該無事,於是佢地最後都係如常去左

作為廿四孝既男朋友,當然有帶佢睇醫生同埋買粥畀佢食啦,大概三四日後佢就基本上好返大半,不過佢一好返就自不然埋怨去唔到台灣啦,我詰佢:「怪就怪妳個肚唔爭氣啦」。結果當然係被人毒打啦

就係佢父母返黎既前一晚,忽然雷雨交加(其實都唔係忽然,只係之前幾日都係時大時細既雨啫),小思打黎求救,話佢一個人好驚,要我黎陪佢過夜,我當時口快快就應承左(其實都無得拒絕),收左線就心諗:點同老豆老母解釋我夜晚落大雨忽然出去仲要過夜?

睇波?唔好玩啦,橫風橫雨去人地屋企睇波…
做Project、溫書?更加唔好玩啦,我講完自己都唔信
入Camp?九點幾先入Camp?
粒聲唔出走左去?我驚我第二日返到黎門口都無得入…

時間緊迫之下,唯有出此下策:直接同佢地講我去女朋友屋企瞓!
講完之後,佢地露出一副詑異既表情,我以為佢地個意思係「唔L係啩」,點知老母係話:「噢…你終於肯同我地講有女朋友啦,都知你有啲嘢架啦」
今次反而我呆左呆,然後老豆接話:「你地拍左幾耐呀,咁快就過夜?」
然後我簡單解釋左一次佢點解自己一個係屋企,同埋因為驚行雷所以想搵人陪,一路講我一路擔心佢地最後會阻止我,點知
老母話:「咁呀,你小心啲啦,係人地屋企唔好亂黎呀,聽日早啲返黎」
老豆仲誇,佢入左睡房一陣,出黎就塞左樣野畀我:「一樣啦,陪人還陪人,唔好乘人之危,不過你地而家啲後生,安全起見,你都係帶定係身好啲」──佢就係畀左個condem我……
我當時雖然係好興奮佢地無阻止我出去,但同一時都不免有點愕然,原來佢地都真係幾「開明」…

得到父皇母后御准之後,就狗衝去佢屋企,不過啲雨真係打,有開遮同無開遮無分別……上到去佢屋企門口嗰陣,我好似成隻水鬼咁,但佢一開門見到我都照樣撲埋黎,摟左好耐,雖然有啲暗爽,不過,「可唔可以畀我入黎沖一沖身,換個衫先…?」

換完衫後,就同佢一齊睇戲。我全副裝備,好似入Camp咁,宵夜、啤酒、影碟、衫褲、毛巾等等,佢都笑我駛唔駛帶咁多野黎。我地一邊食野,飲酒,一邊睇戲,愈睇佢就愈痴埋,尤其係每當出面響雷時,佢就更加會摟過黎。我唔記得左係因為套戲既情節定乜野,總知我地無耐就係sofa上面wet kiss起黎,加上得我地兩個,所以我地好快都好放咁進入狀態

我瞓左係佢上面錫,雙手已經上下其手,一手解開左佢件睡衣,係佢入面按撫佢既胸脯,另外一隻手已經伸入佢既內褲排逗佢既陰唇。畢竟未經人道,佢對於呢啲既刺激既反應都幾激烈,一時摟得/用腳翹得我好緊,一時又亂摸亂踢,唇舌既動作幅度亦愈來愈大。就係呢個時候,佢忽然停住左我,喘著氣咁講:「不如…入我房…呢度唔係瞓得幾舒服…」,我當然無所謂啦

望著佢,衫都無扣好,個bra半吊著,任由乳房微晃著,行路時仲有少少震,呢個影像真係好sexy。
「開唔開燈」佢用一把好微弱既嗔聲問道
「開,我想望真啲妳」
入到去,佢慢慢爬上去自己張單人床,然後緩緩咁轉身瞓低,我都好配合咁騎左係佢上面。我伸手搓揉佢既乳房,再慢慢按捏一下佢既乳頭,佢忍唔住眯埋眼輕聲呻吟
「舒服嗎?」
「嗯…」
「自己有試過嗎?」
佢搖搖頭,「呢次…第一次…」
「其實…我都係…第一次」
「我唔信!」
「真架…呢啲我都係睇片學喳…妳真我既第一個…」我慢慢靠近佢既耳邊,不時呼氣,不時用舌尖在附近舔轉,然後又慢慢返去佢既唇邊,蜻蜓點水咁掂一掂又縮,掂一掂又縮,搞到佢自己按耐不住撲上黎

不經不覺,我地已經除哂上身既衫,我見差唔多係時候,就引領佢隻手除我修褲落黎,我條硬JJ立刻彈起,當然我都三扒兩撥咁將佢條睡褲除埋。大概係佢第一次見男人嗰度,佢有啲好奇咁捉住我嗰度黎研究(正確黎講係「摸索」),不過被佢咁摸法已經搞到成個人熒恰恰,我二話不說就笠套準備入閘,然後佢忽然話:「哦!咸濕仔,你有哂準備既!」(大佬呀呢啲時候唔好聊我傾計啦)
「唔係啦…係我老豆知我今晚同妳過夜,叫我小心啲啫…」
「嘿!你老豆都知你咸濕」
「咁…你畀唔畀我咸濕落去…?」
「都…咁囉…唔通唔畀咩…」,我地相視而笑,黎一個深情一吻後,我就小心翼翼咁對啱位,緩緩咁進入,望著佢開始有點繃緊,兼開始抖大氣,搞到我都有啲緊張,我一邊叫佢放鬆,自己一邊都慢慢咁挺入去。嗰感覺好有趣,就好似係個山洞開闢緊一條路咁,只不過呢個山洞係軟冧冧既。

因為我都知第一次會痛,所以都係慢慢黎,當順利成支入左去之後,我鬆一口氣,問佢會唔會痛,佢話少少,然後我話我黎架啦喎,佢嗯左一聲,跟著我就開始慢慢抽出抽入,抽出抽入……佢都開始有啲呻吟聲發出,雙手捉實我,大概係第一次既關係,我本能地覺得我既速度開始快左,但我都留意會唔會整親佢,盡量限一限個力度,但去到最後要射嗰下都係忍唔住要衝刺幾下,好在佢事後都話頂得順。不過,完事後見到張床單紅左,都係嚇一嚇親……
作者: 念念    時間: 2013-10-4 17:16

作者: HK19971997    時間: 2013-10-5 10:48

作者: 窩輪法王    時間: 2013-10-6 01:05

good:smile_40:
作者: 全部主題    時間: 2013-10-6 16:03

作者: choihungman    時間: 2013-10-13 18:00

作者: liliang    時間: 2013-10-14 23:57

作者: MyMentality    時間: 2013-10-15 23:17

Thanks for sharing

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)