188Channel

標題: 終於....一切也完了..... [打印本頁]

作者: koex    時間: 2013-9-21 22:30     標題: 終於....一切也完了.....

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 我係lok~~    時間: 2013-9-21 22:39

:smile_o05:  and then ???
作者: koex    時間: 2013-9-21 22:41

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-9-21 10:39 PM 發表
:smile_o05:  and then ???
點解用 desktop 打.... d 段落一舊舊...:smile_41:
作者: koex    時間: 2013-9-21 22:47

Part 2
.
入左佢房,
T : 你覺得間房同你平時黎, 有咩唔同 ?
我就梗係四圍望下, 但立下眼無乜唔同,
我 : 咪一樣, 都係 bra 同 under 亂擺
T : 你再周圍望下
我又只好再望啦, 果然, 發現多左 d 野, 一 d 當時我始料不及嘅野,
我 : 唔撚係掛。。。!?
........,

作者: koex    時間: 2013-9-21 22:48

咦, 用番手機打, d 段落又 ok 番喎, 咁用番手機打吧

作者: 壺碟    時間: 2013-9-21 23:17

作者: ssawin    時間: 2013-9-22 00:38

作者: lee1997    時間: 2013-9-22 00:57

and then:smile_o06:
作者: 米米mic    時間: 2013-9-22 01:17

作者: koex    時間: 2013-9-22 11:11

Part 3
.
床尾地下, 有一大幅野, 但用布遮住左, 聰明嘅大家應該估到係乜, 我當時都估到
我 : 玩到咁大 ?
T : 其實我呃你係我唔啱, 因為我知道佢出面都有女人
我 : .....原來係咁, 所以搵我報復
T : 上次隔住門果次, 其實佢已經知道左你嘅存在, 因為你對鞋就咁擺左係廳
我 : 仲諗住過左骨添。。
T : 果晚我同佢傾, 大家各人各玩唔係辦法, 之後拖呀拖, 終於達成共識, 過埋今個月, 大家都要撇甩出面果件
大家都沉默左落黎, 都係佢開聲先,
T : 我之前未試過吹架, 所以技術一般, 你應該都發覺啦
我 : .........
T : 放心, 今日一定比你口爆
講到呢到, 再搞真係為搞而搞。。。。

作者: 明王    時間: 2013-9-22 18:19

作者: andyqqb    時間: 2013-9-22 21:11

婚紗相

作者: beiyang_fleet    時間: 2013-9-23 00:46

大幅野, 係咩? 真係估唔到.......
作者: Water_man    時間: 2013-9-23 04:21

可能变回地下情!!

作者: EV341@53    時間: 2013-9-24 12:35

作者: koex    時間: 2013-9-24 12:59

引用:
原帖由 EV341@53 於 2013-9-24 12:35 PM 發表
繼續寫啦
我見無乜反應, 仲諗住爛尾添。。。

作者: koex    時間: 2013-9-24 13:02

引用:
原帖由 andyqqb 於 2013-9-22 09:11 PM 發表
婚紗相

你估中左。。。。但奇怪咁多人估唔到

作者: koex    時間: 2013-9-24 13:27

Part 4
.
原來佢已經結左婚, 我當時猜測 : 感情變淡, 佢老公嫌 T 性方面太保守, 所以偷食在先, 點知比 T 發現左, 咁啱果排我地 chat 得多 (果時我真係當佢係網友) , 結果我地就演變成有性關係嘅人 (我都唔識形容係 sp 定 sl 定咩), 直到比佢老公發現我嘅存在, 而家佢地就想從新開始, 所以今日係 last meet.
.
T : 我其實唔係想同老公從新開始, 而係我發覺有鍾意左你, 你已經唔係我性伴咁簡單, 我知你唔會接受我, 所以我選擇抽身,但可唔可以開心咁過埋今晚 ?
我 : ......
我唔知講乜好, 但身體作出行動,我攬住左佢, 再輕輕咁錫左佢額頭一啖, 佢都攬番我, 但隻手就向下摸, 直到我 jj 果度,竟然硬了。。。
T: 比我幫你啦, 好嘛
我無出聲, 佢已經又張開雙唇,親吻了我的硬物, 開始吞吐, 弟弟愈來愈硬, 我再加上幻想, 過左 10 分鐘左右, 我知道終於爆了,
我 : 呀, 我要射了
T 點一點頭, 放左口, 只伸條脷出黎, 用手 chok 我 jj,  用舌尖舔 jj 頂端,到射果一刻, 佢再用口含番, 果種感覺真係好舒服,好溫暖, 佢仲要係咁吮。。真係超舒服,等到我射哂, 我就轉身搵 tissue 啦, 擰黎轉身, 佢就含住 d 精撲上黎, 聰明嘅大家都應知佢想做乜 (我都知),  我無抗拒, 就同佢車,佢都唔介意, 我點會介意 ?  佢就一路笑。。。跟住佢先吐番 d 精出黎, 但好少, 我諗佢吞左一半有多, 係咁話好腥。。見到咁嘅情景, 到我笑了。。。

作者: CK85512    時間: 2013-9-24 20:57

More please
作者: 名字不能顯示。    時間: 2013-9-24 21:19

作者: koex    時間: 2013-9-24 21:40

last part
.
最後我地又沖多次涼, 一齊訓係床度傾計,之後都無再攪野, 我就走了
.
之後我先發現自有 d upset,  好似無左一個 '好朋友'咁, 因為我地講好左唔會再聯絡,偶然係街撞到, 可能只會微笑點頭。
佢係我第一個非女友嘅性伴, 都可能係最一個, 講真自問唔靚仔, 又無身形, 又無錢, 邊有咁多女埋身吖。
.
P.s. 我有問佢點解揀我 (因為有好多男性朋友都追佢, even 知道佢結左婚),  佢話我對佢好真 (當然啦, 我一開始無諗過同佢 have sex,  真係當佢朋友咁),  仲叫我唔好咁怕醜, 就大把女鐘意喎, 真係吹漲。
.
全文完

作者: icehot    時間: 2013-9-25 11:50

作者: lostergundam    時間: 2013-9-25 14:02

加油吧,ching

作者: benyan    時間: 2013-9-25 15:50

好好的回憶
作者: 暗狼    時間: 2013-9-25 15:54

作者: kraxi    時間: 2013-9-25 16:28

引用:
原帖由 暗狼 於 25/9/2013 15:54 發表
呢家野最怕動左真情...
始終人非草木, 真係無感覺既有幾多個...?
不能認同更多

作者: waiwaiwai3    時間: 2013-9-25 16:47

作者: 暗狼    時間: 2013-9-26 01:09

作者: Meltykissbabe    時間: 2013-9-26 01:47

好好既回憶
但真係有d可惜。
作者: 福田友    時間: 2013-9-26 01:56     標題: Are you going to be her replacement ?

作者: 易公子    時間: 2013-9-26 09:04

師兄又唔需要太多傷心,因為我覺得,你地呢段感情(我叫感情)都算係完滿咁結束啦,趕快收拾心情,重新出發仲好
作者: bcm    時間: 2013-9-26 09:05

實在好唏噓,望樓主早日放下
作者: bcm    時間: 2013-9-26 09:05

實在好唏噓,望樓主早日放下
作者: Kenji    時間: 2013-9-26 12:14

作者: koex    時間: 2013-9-26 12:19

引用:
原帖由 福田友 於 2013-9-26 01:56 AM 發表
Did you two finally become a pair ?
No la,  已經無聯絡了, wechat,  line 都無

作者: koex    時間: 2013-9-26 12:20

引用:
原帖由 Kenji 於 2013-9-26 12:14 PM 發表
愛一個人唔系一定要得佢才快樂。對方得到幸福,而你比唔到佢幸福。你應該檢討一下自己囖!你 只是想佔有佢身體而已。
如果我只想得到佢身體, 我可以呃佢接受佢啦

作者: basicman36    時間: 2013-9-27 17:49

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)