188Channel

標題: 一日之內, 女仔如果性行為/高潮次數太多會點? [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-16 12:41     標題: 一日之內, 女仔如果性行為/高潮次數太多會點?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: xref228    時間: 2013-8-16 12:53

作者: damnbird123    時間: 2013-8-16 13:13

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-16 13:20

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-8-16 01:13 PM 發表
成集西爆晒D漲液
跟住虛脫,死於高潮中:smile_o14:
隻西腫到似火雞or流血不止:smile_o02:
真係會死?
作者: xref228    時間: 2013-8-16 13:41

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-16 13:52

引用:
原帖由 xref228 於 2013-8-16 01:41 PM 發表
慰安婦?
:smile_o14:
差唔多, 係做比主人睇既真人SHOW :smile_13:
唔駛開電腦睇, 冇輻射!
作者: xref228    時間: 2013-8-16 15:51

作者: damnbird123    時間: 2013-8-16 18:25

作者: destinyX    時間: 2013-8-16 18:31

作者: siusun2013    時間: 2013-8-16 19:21

作者: sixdog    時間: 2013-8-16 20:36

你主人揾齊人啦:smile_o10:我jj都ok架:smile_o01:
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-16 01:52 PM 發表

差唔多, 係做比主人睇既真人SHOW :smile_13:
唔駛開電腦睇, 冇輻射!

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-16 20:48

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-8-16 08:36 PM 發表
你主人揾齊人啦:smile_o10:我jj都ok架:smile_o01:
奴唔係質疑你JJ, 我請主人咁做, 無非係心郁郁想試下大量吞精咋!
比咁多人插, 呢個係主人既主意, 佢話已經有六個!
打個五折, 三件已經夠我受啦 :')
當然, 佢要隻奴再辛苦D, 奴都要服從, 但為左要多吞 5cc 而再提出請求再加人, 我先冇咁傻呢 :smile_o10:
作者: bigheaddick    時間: 2013-8-16 21:13

作者: damnbird123    時間: 2013-8-17 10:07

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-17 10:19

引用:
原帖由 bigheaddick 於 2013-8-16 09:13 PM 發表
一口啜實妳兩個奶咀
你個口究竟有多大 :smile_41:
作者: chan9898    時間: 2013-8-17 10:22

其實做得多都無乜野,最多未就係妹妹腫晒同攰.
之後休息下,好快就會無野.
作者: damnbird123    時間: 2013-8-17 10:32

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-17 11:45

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-8-17 10:32 AM 發表

我都做到la,兩隻吾同女人的奶頭
一囗兩粒,吾同size,吾同顏色......:smile_o11:
    :smile_o01::smile_o01::smile_o01:
咁你去旅行都好方便啫, 個口容量咁大, 咩都塞晒入去, 唔駛拖喼

最衰你鍾意女人, 如果搞基可以幫男人深喉 :smile_o01: 實溝死仔啦
作者: damnbird123    時間: 2013-8-17 19:00

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-17 20:06

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-8-17 07:00 PM 發表

吾夠你利害,一洞能容5條大........:smile_o12:
我最叻都係一次過對兩女,4隻奶,2個洞:smile_o11:
好累呀
首先, 而家係6條 :smile_34:  
不過幾多條都好, 就當本宮"一洞能容", 咁果6個男人會係咩姿勢先?
6條JJ 貼住咁進入喎! 6個大男人喎! 迫車都迫唔到咁埋啦下話 :smile_41:
作者: damnbird123    時間: 2013-8-17 20:26

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-17 20:45

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-8-17 08:26 PM 發表

甘最多入三條姐,係:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
其餘三條昂住九等呀
哥哥, 兩條都難啦! 你當D人係衣架呀? 手手腳腳好似鐵線咁全部可以向後屈咩 :smile_30:
作者: damnbird123    時間: 2013-8-17 20:47

作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-17 21:00

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-8-17 08:47 PM 發表

囗中一條,前後門各一,共三大條,爽死你呀:smile_o11::smile_o12:

改為:囗入二條,前後門各一,左右耳各一甘就6條齊晒:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
口: 唔難, 不過主人唔批准! 佢就係要全部都前門, 逐條逐條上, 搞我我頂唔順睇我痛苦表情!!
後門: 應該批, 只要夠痛既話.. 不過我唔玩任何同屎有關既野!!

題外話: 口入二條, 咁兩個男人咪攬埋一舊? 射果陣仲兩個大男人肉貼肉咁高潮+喘氣?   
有冇人肯制話? 我諗到個場面都覺得好基, 男人諗到應該覺得嘔心先係架..
作者: damnbird123    時間: 2013-8-18 10:31

作者: SexDevil    時間: 2013-8-19 11:41

好想快啲睇到樓主吞精吞到反胃都仲要吞,

比仔屌到又乾又痛都仲要做既report
作者: 蛇貴妃    時間: 2013-8-23 07:49

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-8-19 11:41 AM 發表
好想快啲睇到樓主吞精吞到反胃都仲要吞,

比仔屌到又乾又痛都仲要做既report
聽日就係啦

不過之前成日講住果排, 會好心急想快D 到...
近呢幾日靜左.. 因為一個月一次... 身體上都唔係好舒服... 你明啦..
都少左同主人交談, 少左諗, 而家反而有少少驚驚 :smile_13:
插成兩三個鐘, 之前又要先受一輪鞭打, 應該係玩過咁多次最痛既一次啦...
希望真係會夠皮, 之後收手吧
作者: JOKERKILLER    時間: 2013-8-23 08:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)