188Channel

標題: [原創色文] 女搜查官之拷問--墨西哥篇 [打印本頁]

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-3 17:15     標題: [原創色文] 女搜查官之拷問--墨西哥篇

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-3 17:16

作者: spamna    時間: 2013-8-3 17:26

噢~!真的交到貨喎,讚咗先後再看文:smile_o12:
作者: spamna    時間: 2013-8-3 17:26

黑幫小混混夠疆放條JJ女警長口中,真係唔怕俾女警長一啖咬斷……:smile_o01:

作者: 無巧不成書    時間: 2013-8-3 19:34

作者: spamna    時間: 2013-8-3 20:58

引用:
原帖由 無巧不成書 於 3-8-2013 19:34 發表
嘩!大將軍呢篇好重口呀!
還欠你編文啊:smile_o10:
作者: spamna    時間: 2013-8-3 22:36

引用:
原帖由 無巧不成書 於 3-8-2013 19:34 發表
嘩!大將軍呢篇好重口呀!
還欠你編文啊:smile_o10:
作者: 無巧不成書    時間: 2013-8-4 02:17

作者: 無巧不成書    時間: 2013-8-4 02:24

作者: 無巧不成書    時間: 2013-8-4 05:01

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-4 10:10

作者: spamna    時間: 2013-8-4 15:37

大力按在地上,說:「電視上看這三八嘴巴挺厲害,今次就看這嘴是否真是鐵鑄的!」雙手捉住她的頭,便把大雞巴捅入她口中~「嗚嗚嗚..」雞巴太大了,女警長根本吞不下,直接頂到喉嚨了..那黑幫一股臭味的,雞巴一捅進口中,腥味便刺激著味蕾,讓女警長不禁作嘔~「嗚嗚嗚..」「怎樣?我的雞巴不好吃嗎?!」

依段已說明啦?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-5 01:54

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-5 08:06

作者: spamna    時間: 2013-8-5 08:57

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 5-8-2013 01:54 發表
... 唔係好明 ... 你認為問題在那???
啊...!你同我都無問題,祇你如果女警長有一兩分鐘係清醒,她會大力咬斷黑幫小混混JJ姐,你編文OK ,快快寫返"女人天下"啦?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-5 14:22

作者: 無巧不成書    時間: 2013-8-5 20:05

作者: 無巧不成書    時間: 2013-8-5 20:21

作者: spamna    時間: 2013-8-5 23:42

引用:
原帖由 無巧不成書 於 5-8-2013 20:05 發表
做乜你兩條友好似溝通有問題:smile_13: ...
大將軍呢輪啲文唔係話唔好,撇開學術上不談,
作為俾讀者睇最直觀係可唔可以令不期然追下去,
呢方面將軍兄呢排好似頹少少..
寫長編係好艱難一事,要存一定數量文之外,最大幣處還要看看網友回應多唔多,真係寫萬零字,回應更得小之又小,作嗰位作者都無癮外會慢慢爛尾交膠片...,又時轉戴人家文快靚正:smile_55:
作者: spamna    時間: 2013-8-5 23:44

引用:
原帖由 無巧不成書 於 5-8-2013 20:05 發表
做乜你兩條友好似溝通有問題:smile_13: ...
大將軍呢輪啲文唔係話唔好,撇開學術上不談,
作為俾讀者睇最直觀係可唔可以令不期然追下去,
呢方面將軍兄呢排好似頹少少..
寫長編係好艱難一事,要存一定數量文之外,最大幣處還要看看網友回應多唔多,真係寫萬零字,回應更得小之又小,作嗰位作者都無癮外會慢慢爛尾交膠片...,又時轉戴人家文快靚正:smile_55:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-6 08:12

作者: woshiwinnie    時間: 2013-8-6 14:47     標題: 有沒有其他作品

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-6 23:13

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-7 09:08

作者: 無巧火成書    時間: 2013-8-7 21:54

作者: spamna    時間: 2013-8-7 23:33

引用:
原帖由 無巧火成書 於 7-8-2013 21:54 發表
呢篇都ok..
無巧兄,你發生咩料呀?俾板主冚檔了,你反了什麼啊?
作者: spamna    時間: 2013-8-7 23:33

引用:
原帖由 無巧火成書 於 7-8-2013 21:54 發表
呢篇都ok..
無巧兄,你發生咩料呀?俾板主冚檔了,你反了什麼啊?
作者: 無巧火成書    時間: 2013-8-8 00:10

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-8 08:28

作者: spamna    時間: 2013-8-8 08:47

引用:
原帖由 無巧火成書 於 8-8-2013 00:10 發表
可能版主眼花,剷廣告時剷埋掛
唔係呱:smile_41:最多扣分姐,無乃由block咗成個account:smile_13:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-8 23:11

作者: spamna    時間: 2013-8-9 00:06

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 8-8-2013 23:11 發表
S兄 , 其實你覺得我今次寫的如何???
小品式作品好難定好或不好?講真;萬零字濃縮一個故事,一定冇長編故事味道,你問我今次女警長編如何?中段可以寫黑幫凌辱女警多少少,如果寫得精彩D,開頭寫女警虜走後,醒返發覺被黑幫大字形綁手綁腳,黑幫老大用刀慢慢割破制服,只淨內衣褲,女警長還吐口水還擊黑幫老大面上,老大用水射濕女警長內衣玩透視娛樂,再慢慢餵春藥給她食或注射,要淫藥在她體內折磨意志,再用SM專用封口膠波捂口,用皮鞭打女警長一鑊,到女警長失去意志後,咪...慢慢魚肉囉?如果想要重口味道具都不能少,務求幹得女警長標屎...。掂都好啦,最緊要你有團火支持去寫嗎?我會撐你,如有幫手嘅?除時pm我..幫腳都可以

作者: spamna    時間: 2013-8-9 08:14

大將軍;我都問返轉頭,我近三編文『母債女償』『sex妄想都市』『繼母』寫得如何呢?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-9 13:50

作者: spamna    時間: 2013-8-9 13:55

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 9-8-2013 13:50 發表
講真 , 果排我真係腦塞 , 加上唔想把進度拖得太慢 , 所以係有D夾硬寫 ...
某程度而言 , 係我幾套寫得最HEA既作品之一:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
你都還好啊?hea都有嘢上啊?我連想寫衝動都沒有了:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
作者: 恒記    時間: 2013-8-9 16:44

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-9 22:03

作者: spamna    時間: 2013-8-9 22:23

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 9-8-2013 22:03 發表
我咪一樣 , 無咩寫既衝動 ... 唔係 , 點叫夾硬寫喎:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
其實我都有幾編寫了十零行後;停了下的?一來再無時間寫。二來回文的人少之又少;有點冇癮?咁停了兩個月再冇再寫的啊?:smile_42: :smile_42: :smile_42:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-10 09:02

作者: spamna    時間: 2013-8-10 12:24

T
引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 10-8-2013 09:02 發表
咁S兄考唔考慮寫回短篇???
真係看看心情啊?好似你『失婚婦訓練小狼狗』咪有感而寫的。
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-10 23:43

作者: spamna    時間: 2013-8-11 00:12

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 10-8-2013 23:43 發表
其實 "失婚婦訓練小狼狗" 寫之前己經韻釀左幾個月 ...
不過唔夠 "老板女教師的肛門解放" 耐 , 佢幾年前我己經想寫~~
大將軍;而家開始寫返編"女人天下"啊?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-11 09:13

作者: spamna    時間: 2013-8-11 09:54

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 11-8-2013 09:13 發表
呢排少少忙 , 到9月睇下寫唔寫到 ... 寫唔到就爛尾:smile_35:
噢~!:smile_39: 有點可措...:smile_13:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-11 17:45

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-12 08:32

作者: spamna    時間: 2013-8-12 08:44

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 12-8-2013 08:32 發表
到E+都仲係得4個讚 ... :smile_35:
不過都岩既 , 某程度而言 , 呢篇己經係我最爛既作品 ...
某嗰程度上...要自我按慰,當某嗰作品,心目中定一個點擊量數,over心中點擊量已當係算贏了,要明白有好多人看完不回習慣的?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-12 14:45

作者: spamna    時間: 2013-8-12 20:15

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 12-8-2013 14:45 發表
正如之前所講 , 我係9月會得閒 ... 但係8月都想寫下文 , E+猶疑緊寫萌系 , 定係熟女系~~
萌系應該吸引熟女多一些啦?因熟女太多太多故事了?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-13 09:37

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-8-14 08:02

作者: spamna    時間: 2013-8-14 11:47

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 14-8-2013 08:02 發表
其實我覺得人妖片可以寫長文都得 ... 泰國人妖其實好多係經濟成因而成 ,
我唸緊好無話佢地見到靚女都會硬JJ , 又或者都會想有下一代所以娶老婆???
好耐有編關人妖講及人妻故事幾好的:smile_38:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)