188Channel

標題: 熱爆男 [打印本頁]

作者: jibaou    時間: 2013-8-1 22:11     標題: 熱爆男

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 6Inch    時間: 2013-8-1 22:53

好.............. 基 :smile_45:
作者: jibaou    時間: 2013-8-1 23:13

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-8-1 10:53 PM 發表
好.............. 基 :smile_45:
女仔角度 未必呢 :smile_35: 會好似仔睇d女著熱褲咁 加激凸大鵬鳥 會起心隱嗎
作者: cherrypizza    時間: 2013-8-2 07:50

作者: 幪面超人    時間: 2013-8-2 09:58

男人著梗係唔好睇啦,只有同志喜愛
作者: jibaou    時間: 2013-8-2 21:51

但以前d人好平常 裝修 地盤 送貨都見 睇d電視劇個個都係咁著只係天氣熱當普通短褲
作者: jibaou    時間: 2013-8-2 21:55     標題: 回覆 4# 的帖子

即係係女仔角度冇男望女熱褲咁有觀賞性
作者: jibaou    時間: 2013-8-2 21:58     標題: 回覆 5# 的帖子

同志們好 同志們辛苦啦:smile_38:
作者: jibaou    時間: 2013-8-2 22:03

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-2 07:50 AM 發表
嘩... :smile_o04:
無言!

其實睇著o既人係邊個啦, 我鍾意o既會覺得sexy :smile_o05:
唔鍾意o既人咪覺得 gay 囉~

話時話男友都好似仲有一條 :smile_o11:
佢論肌肉, 係比城城略為少 dd, 10%左右啦, 不過肯定高 ...
妳男友幾大啦 好耐以前先興?
作者: cherrypizza    時間: 2013-8-3 10:50

作者: jibaou    時間: 2013-8-3 23:06

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-3 10:50 AM 發表

26 咋!
講真我第一次見到都呆o左 :smile_o04:
不知幾想問佢條 "熱褲" 係點o黎
係咪偷番o黎 :smile_30:
e個年紀真係冇可能會著出街 買都唔會買 可能真係買黎當情趣野同妳玩超人打怪獸 :smile_44:著左好似超人充滿力量 突然好衝勁 走埋黎成個人秤起妳係膊頭除左條褲一半吊住係腳 除一半可以減低妳活動能力比條褲阻住妳踢腳 除埋底底係咁打妳patpat唔比妳落地打到紅晒為止唔准叫 叫就唔留手男人手大大掌 合作就放低妳住 ...........先:smile_o01: 快速教剪腳夾住妳隻腳 將妳夾低 r妳腳板底 啜妳腳指 又啜又奶妳腳面腳底 攝埋條脷係腳指罅出出入入同打圈續隻腳指慢慢玩  辦忍得痕就起手指角大力銳落妳腳板底  請妳食竹星麵 迫妳埋牆角 用下面係咁壓妳塊面 壓到超硬 妳拎出黎吹到佢射 射左就打回原形  每次著親變身妳就好似打完恤角咁成個人散晒:smile_30:
作者: cherrypizza    時間: 2013-8-5 08:30

作者: jibaou    時間: 2013-8-6 00:41

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-5 08:30 AM 發表

你咁好想像力點解唔出書呢 :smile_03:

人地都不過係當便褲咁著之嘛... 加上我都唔係怪獸 :smile_24:

仲有, 佢果條係波褲咁o既質地o黎o架, 唔係城城果d 超短牛牛,
男人著咁樣o既牛真係幾基

(波褲軟熟好 ...
出返本書名 性鬥仕 精矢
超...係跑步褲 好普通好通爽 唔夠熱   要熱到扎住焗到就扯爆 先叫熱褲:smile_o10:
咁玩 野獸美女大力渣住抓開個pat 好似開榴槤殼咁抓開 聞下榴槤香 篤隻手指插入榴槤肉 刮下 拎出黎試味  再大大啖係咁咆係咁啜 用條脷篤下禁下拉下d gap水 捉住雙手成個身壓住黎砌 插到最入 係咁頂 雕都凸起係咁頂 咬下耳仔 咬膊頭 咬背脊 一路咬 順住一路啜一路奶耳仔 膊頭 背脊 跟住將上半身轉側側地 啜奶埋linlin 個波都啜到濕埋 搞到成身都係口水濕立立d口水乾左比風吹到又有d痕痕地又再奶濕唔比妳乾
作者: cherrypizza    時間: 2013-8-7 14:09

作者: jibaou    時間: 2013-8-8 00:14

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-7 02:09 PM 發表

嘩你講到咁呢

我想玩o既o野其實好簡單... 騎馬仔
我鍾意男人跪o係床上, 我自己扒o係度, 就係狗仔式果個mode,
但係佢唔好郁喎, 等我向後頂佢, 佢淨係hold 住果個狀態手執籐條,
狗仔式對我o黎講太刺激 ...
但妳唔比佢郁好難知佢想點策騎 妳後撞時佢向前撞比快慢訊息妳策騎好玩d 唔照指示亂左隆 放慢手腳唔好反應就要開鞭打落黎加快 遲遲反應差要大力渣波手指夾lin 禁住卒lin同掐linlin 拉長linlin彈 最後衝刺全力推騎加埋連續車輛鞭 迫力啪啦 係咁打狂砌 咩運身解數都出齊 夠晒激 大家夠晒滿足  依家係邊個騎邊個先?妳騎佢妳先有策騎權:smile_34:  

著返開浪褲 趕就d不肖子孫就生生不息 再創奇蹟 除非彎左:smile_30:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)