188Channel

標題: 引起男人性慾o既衣著? [打印本頁]

作者: cherrypizza    時間: 2013-7-29 11:15     標題: 引起男人性慾o既衣著?

作者: 幪面超人    時間: 2013-7-29 11:37

我鐘意女仔著吊帶衫,我覺好性感,而家熱天再加條短褲或熱褲,無得頂
作者: josephts16    時間: 2013-7-29 11:48

緊身OL look. 裡面吊帶背心,但又要加件外套。

作者: SmartJay    時間: 2013-7-29 11:57

作者: philipyip0421    時間: 2013-7-29 12:17

黑色緊身西褲!
作者: cherrypizza    時間: 2013-7-29 12:20

作者: philipyip0421    時間: 2013-7-29 12:22

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-29 12:20 PM 發表

呢個我都鍾意喔~
其實你地又覺唔覺得牛仔褲顯得條腿線條靚D
同埋睇落好似再長D o架 :smile_40:
西褲摸落去個質感較sexy...
作者: 幪面超人    時間: 2013-7-29 14:20

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-29 12:20 PM 發表

呢個我都鍾意喔~
其實你地又覺唔覺得牛仔褲顯得條腿線條靚D
同埋睇落好似再長D o架 :smile_40:
我覺得除非妳下半身真係好FIT,著條緊身牛仔褲就好睇,如果唔係牛仔褲無乜美感
作者: lauhote    時間: 2013-7-29 16:17

作者: lauhote    時間: 2013-7-29 16:18

作者: jibaou    時間: 2013-7-29 22:33

著高跟 短裙 行起路搖下搖下大髀內側夾住磨下磨下咁行特別有韻味 風騷  仲有緊西pe褲 熱褲配淫字拖鬆糕鞋 高腰熱褲 加d蹺腳姿勢斜埋一邊 條褲腳拉高見到pat位或雙腳夾住斜埋一邊坐成對腳放埋上梳化  膝抱自己雙腳坐 對腳時時郁來郁去左搖右擺 衫都係背心 吊帶 透視扣褸恤要緊身  性感衣著加d舖屎 先引起性慾  全部注意力都會係晒妳度:smile_o01:  個刻要吞左妳落肚:smile_o12:
作者: jibaou    時間: 2013-7-29 22:39

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-29 02:20 PM 發表

我覺得除非妳下半身真係好FIT,著條緊身牛仔褲就好睇,如果唔係牛仔褲無乜美感
緊 幫到d手 緊身有彈性質地蘿蔔牛有d作為
作者: 我係lok~~    時間: 2013-7-29 22:50

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-7-29 10:33 PM 發表
著高跟 短裙 行起路搖下搖下大髀內側夾住磨下磨下咁行特別有韻味 風騷  仲有緊西pe褲 熱褲配淫字拖鬆糕鞋 高腰熱褲 加d蹺腳姿勢斜埋一邊 條褲腳拉高見到pat位或雙腳夾住斜埋一邊坐成對腳放埋上梳化  膝抱自己雙腳坐  ...
:smile_47::smile_47:  超級正
作者: 色欲迷牆    時間: 2013-7-29 23:33

作者: cherrypizza    時間: 2013-7-30 08:50     標題: 回覆 10# 的帖子

作者: philipyip0421    時間: 2013-7-30 09:59

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-30 08:50 AM 發表
上圍可以接受吧, 只係我男人喜歡長腿多D :smile_o05:
人地對玩腳o既興趣大過波波o架, 所以先問牛仔褲囉
因此平時見佢都係短褲短裙為主
始終覺得白上衣配長黑西褲最正!
作者: 蒜蓉白菜仔    時間: 2013-7-31 00:32

作者: Mikisuet    時間: 2013-7-31 01:09

作者: ckppy    時間: 2013-8-1 16:05

作者: jean_andylau    時間: 2013-8-1 16:22

作者: francesca92    時間: 2013-8-1 16:49

作者: crunchcookies    時間: 2013-8-2 16:54

作者: holiday332    時間: 2013-8-2 17:56

作者: 副主席    時間: 2013-8-2 17:59

作者: philipyip0421    時間: 2013-8-2 17:59

引用:
原帖由 crunchcookies 於 2013-8-2 04:54 PM 發表
首要條件係妳有26"或以下腰及42"以上苗條長腿
V嶺貼身連身短裙 + T-back
恤衫加貼身西褲 + T-back
著 T-back 目的係要 show off 腰以下線係
當妳試過妳就明白什麼是女性曲線美
同意!
作者: SaltWetGuy    時間: 2013-8-2 18:45

吊帶 + 短裙 + T-Back + 高踭鞋,行起上嚟pat pat 擺下擺下,條裙啱啱遮到T-Back底褲。正!
作者: SaltWetGuy    時間: 2013-8-2 18:50

或者可愛嘅話,校服風嘅出街style,條裙整短啲 + cutie 底底
作者: amx04x    時間: 2013-8-3 12:01

作者: 歌舞技町    時間: 2013-8-3 13:44

迷你裙,超短褲, 吊帶背心, 緊身衫。校服,OL 衫,短裙+絲襪+高跟鞋,運動型bra top 都係至引我!

作者: S.V.    時間: 2013-8-4 00:16

好多ONE PIECE都好正
最重要係條腰帶
鞋既話, 近期幾鍾意高爭鞋, 但個底係平果D(唔知大家明唔明係邊款)
作者: bundan    時間: 2013-8-4 04:49

作者: cherrypizza    時間: 2013-8-5 07:16

作者: amx04x    時間: 2013-8-5 14:48

作者: cluse    時間: 2013-8-5 16:38

作者: pearllam2004    時間: 2013-8-8 00:10

作者: 迪拉''回樂    時間: 2013-8-8 01:25

唔使攪咁多野..  one piece with high heels or 拖鞋 ~ :smile_46:
作者: amx04x    時間: 2013-8-8 13:57

作者: londbell    時間: 2013-8-9 18:23

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)