188Channel

標題: 朋友party日記 [打印本頁]

作者: ivanbear    時間: 2013-7-27 22:21     標題: 朋友party日記

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: violin817    時間: 2013-7-27 22:59

support

作者: azpui    時間: 2013-7-28 01:30

仲未沖完涼...?
作者: SweetLoretta    時間: 2013-7-28 01:39

作者: sg6887    時間: 2013-7-28 02:23

作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 07:14     標題: 2

hahaaa))))唔好意思 訓著左 因太早起身了
重溫下先 起初諗住交個朋友仔ja 之後果2條女同d仔出去跳下舞 得番vivan係度 我留係度陪佢玩啦 傾傾下先知 原來佢唔太喜歡黎呢d地方
其實我都一樣 任飲場 你飲得幾多丫 係咪先
之後了解左一陣 拉左佢出去跳下啦 當時又迫 做男仕既我地 當然開路啦 出度去好多人 人山人海 但佢e然冇離開我既視線 同佢神交下 我有觸電既感覺 佢嘴角帶點笑容 雙眼又有神 真係比佢深深甘吸引住 跳下跳下 身體語言又多左手多多甘攬下佢條腰 望下又攬下 不經意大家touch左熟落左 播番隻慢歌 岩哂啦 成機正面甘熊抱 愈攬愈埋愈跳愈多手hahaaa 可能飲多左 人都大膽左 跳跳下返番埋去 都坐埋一齊又傾又玩大家抄哂牌 之後散場啦 去左食早餐 果時得番apple 同vivan唔理啦 燈光下眼前一亮丫 果對燈呢唔係講笑 勁丫   
做野先 一陣見︿︿
作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 08:40     標題: 2

hahaaa))))唔好意思 訓著左 因太早起身了
重溫下先 起初諗住交個朋友仔ja 之後果2條女同d仔出去跳下舞 得番vivan係度 我留係度陪佢玩啦 傾傾下先知 原來佢唔太喜歡黎呢d地方
其實我都一樣 任飲場 你飲得幾多丫 係咪先
之後了解左一陣 拉左佢出去跳下啦 當時又迫 做男仕既我地 當然開路啦 出度去好多人 人山人海 但佢e然冇離開我既視線 同佢神交下 我有觸電既感覺 佢嘴角帶點笑容 雙眼又有神 真係比佢深深甘吸引住 跳下跳下 身體語言又多左手多多甘攬下佢條腰 望下又攬下 不經意大家touch左熟落左 播番隻慢歌 岩哂啦 成機正面甘熊抱 愈攬愈埋愈跳愈多手hahaaa 可能飲多左 人都大膽左 跳跳下返番埋去 都坐埋一齊又傾又玩大家抄哂牌 之後散場啦 去左食早餐 果時得番apple 同vivan唔理啦 燈光下眼前一亮丫 果對燈呢唔係講笑 勁丫   
做野先 一陣見︿︿
作者: chi96    時間: 2013-7-28 09:07

update

作者: 持久男    時間: 2013-7-28 09:41

作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-7-28 10:11

作者: 舊類型人    時間: 2013-7-28 12:31

作者: 33083391    時間: 2013-7-28 13:01

作者: lawrence0729    時間: 2013-7-28 16:14

作者: lee1997    時間: 2013-7-28 16:48

waiting for you
作者: yin532二世    時間: 2013-7-28 16:58

作者: basicman36    時間: 2013-7-28 19:08

作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 20:35     標題: 3

講番個早餐 真係唔食都唔知vivan甘好波  扎得好緊 但我初步估計 最少E級 係club度真係冇留意 大家邊食邊講 原來有d要返下午 其實我都要返 但當然射波啦SL hahaaa)))))
入正題啦 另果兩條女 真係暗光下豬扒都可以變女神 現哂形丫
一於少理傾傾下大家各自走 我當然送vivan走啦 頂 原來佢住塘樓
冇電梯果隻 係樓下時佢叫我唔駛送上去 但我見佢wingwing地又唔放心wo 咪扶佢上去啦短短果三層令我回味再回味丫   
好啦開始上都冇咩野 之後轉灣唔小心hi到佢d重要部位 起初都唔覺 但行兩行愈黎愈軟林林 成個波餅甘車左埋隻手都唔知 而佢又話開始冇咩力 我話不如我咩住你上去啦講笑甘講 佢即答我好重架wo你得唔得架我唔想返唔到屋企wo  睇下點
佢上高左兩級 輕輕挨落黎
我雙手找住佢對大脾 但感覺到佢妹妹好暖 佢真係成身甘挨哂落力 相當吃力 但佢對波餅成對車埋黎頂硬上啦 上上下我對手開始慢慢遊去patpat位 唔覺意摸到底底 有d熱feel 之後再輕輕摸多兩摸 原來佢已經濕濕地 重係我耳邊細細聲甘叫左幾下 當時我已經硬哂 又大大地
硬住頭皮都要架啦 )))))

成身濕了 等等再回
作者: ajenny    時間: 2013-7-28 20:55

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 08:35 PM 發表
講番個早餐 真係唔食都唔知vivan甘好波  扎得好緊 但我初步估計 最少E級 係club度真係冇留意 大家邊食邊講 原來有d要返下午 其實我都要返 但當然射波啦SL hahaaa)))))
入正題啦 另果兩條女 真係暗光下豬扒都可以變 ...
咩女人係黑暗環境下都係女神
作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 21:09

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 08:55 PM 發表
咩女人係黑暗環境下都係女神
有d又真係女人味既 正
作者: ajenny    時間: 2013-7-28 21:23

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 09:09 PM 發表
有d又真係女人味既 正
沒冲凉
作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 21:25     標題: 4

當時既我都冇理係邊度啦 放底左佢之後摷佢  
估唔到佢冇逃避 重回禮 甘既反應 加甘既環境 完全係刺激
攬住佢錫錫下 雙手又忍唔住檢查對燈 最中意d女帶厘士 :smile_47: 真係好大好軟綿綿 玩多兩玩佢粒的同我下面一樣硬哂
一捽粒的佢就伸吟一二下 捽下又擰下佢已經叫過不停 但又係樓梯度時間又早 怕糟住人 又怕有人行落黎 當時熟練既我 好快就整到佢半死
佢下面又勁濕勁多水 我雙指係佢下面一頂 d溫暖既泉水就係妹妹度流出黎 我不停甘摷加點暴力係甘了佢妹妹 佢就一路甘向上縮 d淫水就一路流出黎 見到d淫水失控甘係佢妹妹係甘必出黎 真係收唔到如入無人境界 癲左甘係甘加騰英手 短短十分鐘都無 已經令佢肉仙肉死
可憐既我 只好可以帶給佢無比既快感
作者: ajenny    時間: 2013-7-28 21:27

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 09:25 PM 發表
攬住佢錫錫下 雙手又忍唔住檢查對燈 最中意d女帶厘士 :smile_47: 真係好大好軟綿綿 玩多兩玩佢粒的同我下面一樣 ...
佢對野都唔細
作者: koex    時間: 2013-7-28 21:38

support~~~~~~
作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 21:46     標題: 4

攬住佢錫錫下 雙手又忍唔住檢查對燈 最中意d女帶厘士 :smile_47: 真係好大好軟綿綿 玩多兩玩佢粒的同我下面一樣硬哂
一捽粒的佢就伸吟一二下 捽下又擰下佢已經叫過不停 但又係樓梯度時間又早 怕糟住人 又怕有人行落黎 當時熟練既我 好快就整到佢半死
佢下面又勁濕勁多水 我雙指係佢下面一頂 d溫暖既泉水就係妹妹度流出黎 我不停甘摷加點暴力係甘了佢妹妹 佢就一路甘向上縮 d淫水就一路流出黎 見到d淫水失控甘係佢妹妹係甘必出黎 真係收唔到如入無人境界 癲左甘係甘加騰英手 短短十分鐘都無 已經令佢肉仙肉死
可憐既我 只好可以帶給佢無比既快感
作者: ajenny    時間: 2013-7-28 21:48

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 09:46 PM 發表
攬住佢錫錫下 雙手又忍唔住檢查對燈 最中意d女帶厘士 :smile_47: 真係好大好軟綿綿 玩多兩玩佢粒的同我下面一樣 ...
做咩你又再POST多次
作者: vincentleewc    時間: 2013-7-28 21:48

作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 21:55

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 09:27 PM 發表
佢對野都唔細
我估36E 最少
作者: ajenny    時間: 2013-7-28 21:56

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 09:55 PM 發表
我估36E 最少
咁我勁D
作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 21:57

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 09:48 PM 發表
做咩你又再POST多次
傻傻地><開始眼訓
作者: 小辣椒仔    時間: 2013-7-28 21:59

Jenny 媽有幾加大呀?^^
作者: ivanbear    時間: 2013-7-28 21:59

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 09:56 PM 發表
咁我勁D
係真唔係先
暗地裏 有冇得睇下先:smile_35:
作者: ajenny    時間: 2013-7-28 22:15

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 09:59 PM 發表
係真唔係先
暗地裏 有冇得睇下先:smile_35:

作者: azpui    時間: 2013-7-29 00:53

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-28 09:46 PM 發表
可憐的我  只可以給她無比快感..呢句正
作者: wccitycc    時間: 2013-7-29 01:09

既然都上緊樓, 點解唔入到屋先慢慢玩呢?
作者: ivanbear    時間: 2013-7-29 08:02     標題: 4

早晨:smile_15:
上回講到可憐既我 只帶給佢無比既快感 又黎啦wo
  係樓梯度佢就真係爽yy丫 而我就><唔好提了 硬得可憐 好似就去到目的地但又唔可以入佢屋企 因佢同朋友一齊住 加上又唔識我 要下次wo>< 唉 心灰到呢 只好等下次啦唯有
但下次既經歷真係爽到冇朋友xd))))
朋友party日記後之偷食
作者: icehot    時間: 2013-7-29 09:43

作者: ivanbear    時間: 2013-7-29 10:19

引用:
原帖由 icehot 於 2013-7-29 09:43 AM 發表
心灰到呢 只好等下次啦
hahaa當然有啦︿︿等一陣啦
作者: lawrence0729    時間: 2013-7-29 13:39

作者: Flex_man    時間: 2013-7-30 02:56

作者: hkairport    時間: 2013-8-1 09:24

無跟進?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)