188Channel

標題: 酒吧上的情慾………… [打印本頁]

作者: nikeikit    時間: 2013-7-24 10:30     標題: 酒吧上的情慾…………

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: philipyip0421    時間: 2013-7-24 10:34

引用:
原帖由 nikeikit 於 2013-7-24 10:30 AM 發表
小弟都係到做cd 多……
禁見c兄c 姐講得禁開心我又講下先!

係上幾個星期禁有位朋友生日!禁叫我去酒飲禁去la!係屋企扮下靚先(扮靚唔係女仔專利),禁我出去玩都會噴香水的!去到尖咀見到仔多個女,4男2女……其 ...
支持!
作者: wonei    時間: 2013-7-24 11:10

作者: lulu大師    時間: 2013-7-24 11:25

作者: wonei    時間: 2013-7-24 11:33

作者: nikeikit    時間: 2013-7-24 12:10

引用:
原帖由 wonei 於 2013-7-24 11:33 AM 發表
嘩。。。。。。。好有語病。。。。好嚴重嗰隻。。。。
原諒小弟細時沒讀書………………………………

作者: nikeikit    時間: 2013-7-24 12:31

check完我地走人,去左維記!
入到room我地kiss,我就用人了下佢妹妹!
之後慢慢用手指插入佢到,佢就吖左聲好舒服呀!禁慢慢加快,佢隻野就話大力d丫,禁我加快速度,沒內佢黎左一次,成個人訓左係床到,佢都軟晒!
禁我都沒理佢,之後我除褲帶套,除左佢底底就直接吉入佢到,佢就講左句好大支,吉死佢!禁我慢慢入到底之後先知佢都窄窄地,禁我地用狗仔式不停禁吉佢,每次撞擊佢都叫到成酒店都聽到!禁我重落力不停禁吉,之後見到塊鏡我叫佢制過去,佢除左3對奶不停係禁搖,我就不停吉條女佢就話大力d佢自己就不停用手渣自己對奶(可能飲左酒沒禁快出到),點知佢叫左聲震左震之後軟晒,禁玩左半個鍾我米抱佢上床訓,之後食返支煙休息下先,禁我都沒停過用手指了佢粒豆豆,禁佢就講唔好了想吉死人咩!我話鬼叫你淫咩,了了下米用手摸佢妹妹濕晒,之後慢慢kiss落佢妹妹到,佢就用隻脚夾住我個頭,話大力d好舒服快d被我,我要…………

作者: EV5322    時間: 2013-7-24 14:12

作者: kensen    時間: 2013-7-24 16:06

真係要用腦先諗諗到你講乜
作者: 笑天下人    時間: 2013-7-24 18:54

作者: lulu大師    時間: 2013-7-24 19:02

作者: basicman36    時間: 2013-7-24 22:18

作者: lee1997    時間: 2013-7-24 22:18

支持下先
作者: den-mo    時間: 2013-7-25 15:49

之後點呀? 快D出文
作者: big4jj    時間: 2013-7-26 15:49

作者: icehot    時間: 2013-7-26 16:13

作者: wendy_696    時間: 2013-7-26 18:35

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)