188Channel

標題: 為老婆準備難忘既一次 [打印本頁]

作者: Love20130324    時間: 2013-7-22 15:39     標題: 為老婆準備難忘既一次

作者: bigman.1123    時間: 2013-7-22 15:43

作者: yin532二世    時間: 2013-7-22 15:50

作者: lulu大師    時間: 2013-7-22 15:53

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-7-22 16:07

呢2個星期保持身體健康!!唔好去偷食..
然後佢番黎果日, 保持室內黑暗, 日頭拉窗簾. 點定催情香芬 播定音樂, 由家門口, 砌花反入浴室 , 係浴缸砌心型 示意沖涼.最好是準備定泡泡浴..放定一套你最中意既睡衣 等佢著. 準備定酒同禮物,著得最有型等佢出黎..睇時間啦.可以的話 黎個足光晚餐 ,,或者佢已經忍唔住錫你. 你可以叫佢訓低比你按摩, 將性慾升到最高....最好事前 放定蛋糕係雪櫃, 完事食D甜野好SWEET, 又可以比自己回下氣, 含住蛋糕再KISS 再大戰
岩岩諗既...希望幫到你
作者: Love20130324    時間: 2013-7-22 16:14     標題: Part 1 巴士玩弄乖乖女友

作者: Love20130324    時間: 2013-7-22 16:16

作者: Love20130324    時間: 2013-7-22 16:21

作者: Love20130324    時間: 2013-7-22 16:23

作者: lambchopchop    時間: 2013-7-22 16:28

作者: Love20130324    時間: 2013-7-22 16:34

作者: Sunnyonman    時間: 2013-7-23 07:43

作者: A1000    時間: 2013-7-23 12:16

引用:
原帖由 Love20130324 於 2013-7-22 15:39 發表
各位引板既大哥,美女,你地好。

細佬我大大話話睇左引板都好幾年
由拍拖去到結婚,都有keep住睇下大家既分享
今日終於開左個accout同大家傾下計,交流下心得咁

小弟老婆呢2個星期都要番去外母度
想請教下各 ...
玩乜嘢呀?:smile_41:
作者: nonameforme6    時間: 2013-7-23 14:17

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-7-23 15:51

引用:
原帖由 Love20130324 於 2013-7-22 04:23 PM 發表

幾好既提意,多謝Ching

請問催情香芬邊度有得買?
I DON'T KNOW , MAYBE 情趣用品店.
你上網CHECK CHECK . 唔一定要催情香芬既..上網睇下.普通香芬都有催情作用,我覺得有D香味都會刺激性慾.
作者: 阿晴0312    時間: 2013-7-23 15:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)