188Channel

標題: 同一個女性朋友嘅一次經歷 (更新: #11) [打印本頁]

作者: wansiumeet    時間: 2013-7-22 02:51     標題: 同一個女性朋友嘅一次經歷 (更新: #11)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 影帝兄    時間: 2013-7-22 03:11

支持師兄先

作者: banbantai    時間: 2013-7-22 07:22     標題: 回覆 1# 的帖子

nice 同朋友有呢d曖昧,真係好刺激
作者: philipyip0421    時間: 2013-7-22 10:40

引用:
原帖由 wansiumeet 於 2013-7-22 02:51 AM 發表
哈哈, 第一次開post, 各位支持下啦, 可能有d悶加1999, 入正題...
話說小弟就有一個識左好耐嘅女性朋友 (叫佢做G小姐先), 雖然因為佢小學畢業已經去左外國讀書, 但係我地一路都有keep住聯絡, 睇住佢一年正過一 ...
正!好野!
作者: 《豬兜》    時間: 2013-7-22 11:38

作者: 的奇    時間: 2013-7-22 11:41

作者: Cman文    時間: 2013-7-22 14:09

作者: wansiumeet    時間: 2013-7-22 16:57     標題: 回覆 6# 的帖子

我覺得G小姐身形都有d似肥苟
作者: nonameforme6    時間: 2013-7-22 18:21

作者: basicman36    時間: 2013-7-22 22:46

作者: wansiumeet    時間: 2013-7-22 22:46

好啦, 咁我就同G小姐沖涼去, 互相查下沐浴露, 幫對方洗下, 嘻嘻哈哈, 鴛鴦戲水咁, 我就比較專住咁洗G小姐對又白又好渣嘅34D, G小姐見到我咁比心機洗佢嘅34d, 都特別專注咁洗我條野, 好溫柔咁由蛋蛋洗到龜頭, 再慢慢反起塊包皮洗下, 作為一名年輕力壯嘅男子, 我條野好快又再有反應, G小姐望到,
就話: 哇! 咁快又o黎!?
我: 都要baby你嘅手勢好姐, 有邊個男人忍到先~
G小姐: 我都唔係太清楚... 人地都係同過兩個人搞炸
我: 咁快就咁好技術, 哈哈, 你果然係淫底同有天份
講到呢到, G小姐都有d怕丑, 唔知道講咩好, 於是佢就繼續咁玩我條野啦, 玩玩下, 佢就跪低係浴缸到, 幫我含, 估唔到G小姐性慾都幾強下, 咁快又上力, 個樣怕怕醜醜, 塊面紅扑扑, 頭髮都未乾嘅G小姐真係好誘人, 好性感, 佢重一路含, 一路望住我, 好似好想令我滿足咁, 我都不禁用隻手溫柔撫摸下G小姐個頭, 擺出一副十分享受嘅樣,
我: Baby, 你d口技同埋條利真係好厲害呀, 好舒服
G小姐好似小學生考試100分咁嘻嘻兩聲之後又繼續咁含落去, 含下含下, 我都咁到係時候再征服G小姐嘅妹妹, 於是就又抱起G小姐 (G小姐個身形係真係好好抱同攬, 同佢條利一樣會上癮), 放低佢係客廳張沙發到, 入房拎個套比G小姐叫佢幫我帶啦, 之後我坐係沙發到, 叫G小姐跨上我細佬等佢自動波下, G小姐都好聽話咁照做, 呢個姿勢可以感受到G小姐傲人嘅雙峰係我胸前摩擦之餘, 又可以望到G小姐咪埋眼, 忘情投入咁un我嘅樣, 再加上佢一把長髮同紅扑扑嘅面孔, 真係好high, 好彩頭先已經射左一次, 唔係嘅話走火都似, un左10分鐘到, 見到G小姐都慢左d, 我都估到佢有d疲態, 於是就抱起G小姐, 想話玩下傳說中AV經常出現嘅龍舟掛鼓咁, 雖然G小姐都唔算輕, 但係好在小弟都算體能各方面唔錯, 成功咁玩到呢個pose, 條野每入一下, G小姐就淫叫一聲,
扑下扑下重咁講: 哇, 好入呀! 好舒服呀! I love this baby~
我: 你中意就得啦~
於是就更落力咁向上抽插, 我估G小姐呢個時候嘅淫叫聲應該樓上樓下都聽到, 事關我聽朝先發發覺原來無關窗... 而始終掛鼓都係幾(支力)下, 一陣之後, 我就再放低G小姐, 叫佢扒係窗太到, 對住個維多利亞港比我doggy style, 狗仔式一向都係小弟最中意嘅姿勢, 再加上G小姐咁好肉地, 咁好插嘅pat pat, 係窗嘅倒影望住G小姐雙峰同性感嘅面孔, 雙手就拖住G小姐隻手, 我都不禁落多幾錢力啦, G小姐都好快咁再次高潮, 已經係佢今晚第3次, G小姐都開始有d頂唔住, 一邊係到高呼唔得啦, 唔得啦! I cant take this anymore! 小弟聽到咁嘅淫叫, 於是都加速咁抽插,
重問G小姐: 想我射邊到呀?
G小姐: 你話事啦, 好舒服呀!
我: 咁我射係你塊面到得唔得呀?
G小姐: 你話點就點啦!
於是小弟即刻放低G小姐係地下, 然後除左個dom,  望住G小姐果個重沈醉於高潮之中嘅面孔, 打左幾下飛機之後, 都繳械, 射左落G小姐塊面到, 重射左7,8下先停, 望住G小姐嘅樣, 此刻真係好滿足, 幫佢清潔番之後, 就抱番佢入房, 好sweet咁攬住G小姐休息下啦,
估唔到一晚可以搞到自己個best friend之餘, 重玩埋口交, 顏射, 69, 但係重有更精彩係後頭...

To be continued
作者: 權志點    時間: 2013-7-22 23:55

作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-7-23 00:15

作者: Cman文    時間: 2013-7-23 00:23

作者: wansiumeet    時間: 2013-7-23 00:32     標題: 回覆 14# 的帖子

開放d嘅性格玩起上o黎係正d
作者: 肥中佬    時間: 2013-7-23 08:37     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: lulu大師    時間: 2013-7-23 09:31

作者: studio4e    時間: 2013-7-23 09:37

support support:smile_o12:
作者: lee1997    時間: 2013-7-23 17:32

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
作者: camus215    時間: 2013-7-23 18:45

作者: violin817    時間: 2013-7-23 22:12

繼續支持呀

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-7-23 23:22

師兄好YEAH 食到好野之餘 D文寫得又好..估唔到佢咁OPEN咁淫..
睇到我硬哂..等睇下集..佢宜家做左你SP??
作者: wansiumeet    時間: 2013-7-23 23:27

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-7-23 11:22 PM 發表
師兄好YEAH 食到好野之餘 D文寫得又好..估唔到佢咁OPEN咁淫..
睇到我硬哂..等睇下集..佢宜家做左你SP??
唔係Sp, 係我條女咁姐
作者: wansiumeet    時間: 2013-7-23 23:28

多謝各位先, 其實呢一次嘅經歷重未打完, 各位繼續支持下啦
作者: wccitycc    時間: 2013-7-24 00:22

等睇再精彩d既野
作者: climbx27114    時間: 2013-7-24 00:42

作者: EV5322    時間: 2013-7-24 00:50

作者: den-mo    時間: 2013-7-24 01:56

支持! 等你下PART
作者: boar36    時間: 2013-7-24 08:43

super good............ next part pls!! :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)