188Channel

標題: 心思思 唔知想點>< [打印本頁]

作者: ivanbear    時間: 2013-7-14 15:37     標題: 心思思 唔知想點><

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: koex    時間: 2013-7-14 16:01

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-14 03:37 PM 發表 唉..心思思~想搵番sp.. 但佢已經滿足唔到我了..話說...  很久之前..果時重細..~有人介紹我玩d chat rm 果d..~好啦..入左去..~其實咪又係悶..)))d人..既心態...特別係d女..~一黎睇樣...二黎又要講有冇車..有冇 ...
下場梗係幫小妹妹私人補習啦 :smile_34:

作者: ivanbear    時間: 2013-7-14 16:09

引用:
原帖由 koex 於 2013-7-14 04:01 PM 發表
下場梗係幫小妹妹私人補習啦 :smile_34:

haaa))))可能係啦~keee~la)))
都未得閒打住... 做緊野~
夜dd先再post...~
但冇咩人支持 ~>< wuwu))))
作者: koex    時間: 2013-7-14 16:24

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-14 04:09 PM 發表 haaa))))可能係啦~keee~la)))都未得閒打住... 做緊野~夜dd先再post...~但冇咩人支持 ~>< wuwu))))
我等緊續集:smile_34:

作者: ivanbear    時間: 2013-7-14 16:52

引用:
原帖由 ivanbear 於 2013-7-14 03:37 PM 發表
唉..心思思~想搵番sp.. 但佢已經滿足唔到我了..
話說...
  很久之前..果時重細..~有人介紹我玩d chat rm 果d..~
好啦..入左去..~其實咪又係悶..)))d人..既心態...特別係d女..~
一黎睇樣...二黎又要講有冇車..有冇 ...
好啦..見到佢啦..~終於
估唔到..佢真人..各方面都ok)))一黎到就比佢話我~
咩你咁遲架..~要罰你請我食野.. <-我心諗..食野..睇戲呢d多數都係我地男仔做開.. 唔駛講第一次見
正常都係我比的..^^ 好啦搵左間米線鋪入去食..~信唔到佢更中意食辣.. 見到佢既食量就真係嚇親..
冇幾耐..我諗住行下街..or去睇下戲果d la....~
點知..唔係lo..~佢帶左我去..對面條街..行左都有5分鐘..大約!!
我問佢..babe..我地去邊丫..佢好神秘咁..帶左我去百佳 囉
真係估唔到佢..幾主動~
入到我..問我幾多個中..~我諗咁之制..~babe問我..趕唔趕時間先..?? <--我答~唔趕丫~
佢就答..三個鐘啦~成為二百多dd))))
  入到去都正常丫..都接受得到..~二話不說..佢好怕羞咁望住我..
honey 你第一次黎呢d地方?? <-講真..我果時真係第一次)) so都唔知比d咩咩反應佢好~
問完我..之後 佢開始帶我埋位la..
走埋黎錫我.. 之後好自然咁..同佢車左一陣..~佢條舌真係好快..~識轉圈咁..
佢一路車我時..對手一路..招呼咁我小弟..~數十秒..已經變左..司華力(腸)先生la
比佢玩多兩玩..我都忍唔到啦..~要還拖..雙手咁..係佢衫面..淺遊..
睇黎去..細細粒..但估唔到佢有番咁上下lo))) 一手cup落去.. 竟然cup唔哂..hahaaa))))可能個墊ja)))
之後用雙手..慢慢咁幫babe..除左個扣...除埋件tee之後...佢問我..~估唔估到佢咩siz
其實我果時真係唔識..~係咁易話33c..
佢輕輕係我耳仔度話..差唔多啦~其實係33E:smile_o04:
聽了之後..耳仔特然....好似落左水咁~ haa))好正..果種感覺..~
enjoy咁之際我又用手..搓下佢對奶..開頭佢粒的仔...冇咩反應架~搓搓下..
佢開始變硬..~之後我向下小小..慢慢咁錫佢頸位啦..跟手慢住咁用舌...輕輕咁向下轉落去..
近望..babe對野真係><...冇得頂丫...一望見就..忍唔到一口咁咬左落去..~原來佢乳云 都幾大)))
但粒粉紅..的pink lin..就好細粒..~ 啜下..又轉..又細細咬下..~ pink lin都已經變得硬了..
佢當時個表情十分之enjoy...我就更加要落力小小...令佢想入非非啦...
果種感覺係點..其實我都好清楚架...比人啜下又用小小力咬下粒lin仔~
感覺真的不同凡響..
待續)))
作者: wantyouqq    時間: 2013-7-14 16:58

作者: 死肥仔一名    時間: 2013-7-14 18:15

C兄你真好彩
公喜公喜
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-7-14 19:28

作者: ivanbear    時間: 2013-7-14 20:14     標題: 又黎

原來佢所講請佢食野 原來係..食我條c華力lo
我輕輕咁咬完佢粒pink lin後...佢反應好大 成身咁震左一震..
我諗佢果時小妹妹應該都已經濕了..一手穿落去 果條底底真的濕透了..
雖然重有條底底係度..但都望見果片黑森林 好大好大..看來很脹既森林入面..重有條小溪感受到佢既反應..好似就黎要衝出黎咁丫.. babe反應好敏感  邊伸吟 邊咬住嘴唇 呢個時候 我當然收慢下來啦 之後babe佢同樣地..慢慢咁向下輕輕咁係我身上遊走
  估唔到佢既口技都幾熟..佢黎一招飛(琴)大咬..一下咁含住小弟..
重用埋直昇機式 係小弟頭上旋轉lo..我真係招架不住.. 當場軟哂
佢慢慢咁用佢既蛇舌..我就勁enjoy 咁不經意 輕輕咁伸吟左幾下
我知佢專登的.. 佢望見我個樣我不知幾怕羞 但佢冇理我囉
慢慢咁品嚐我條腸仔..唉~
食食下~身子有點冷震既感覺 呢下子 我知道出事了
佢跟住個節奏好溫柔咁 小弟既第一次就已經比左babe了:smile_13: :smile_13:
真的估佢唔到..還幫小弟打埋(立) 勁清潔咁 ..小小既芝士雞尾就咁就面世了
重未完......
作者: 33083391    時間: 2013-7-14 21:19

作者: 我係lok~~    時間: 2013-7-14 21:23

:smile_39:   點解我遇唔到大波波
作者: 笑天下人    時間: 2013-7-14 21:28

作者: Vince仔    時間: 2013-7-14 21:33

作者: sean724    時間: 2013-7-15 00:54

作者: 影帝兄    時間: 2013-7-15 02:44

這些機會不是我的

作者: lee1997    時間: 2013-7-15 19:48

Fully Suppot:smile_o12:
作者: ivanbear    時間: 2013-7-15 22:52     標題: again^^

唔好意思丫各位 呢排好完車...勁黑..><
   芝士仔出世之後~ haaa其實我估唔到果種感覺真係爽到不得了
佢見我軟軟地..之後就話啦 其實芝士腸重好味..講完之制 又一口咁啜住左~呢下子
我唔得啦 做左個動作 就係一個180度..佢上我下
大家都唔駛估啦.. 係丫~就係69了:smile_13:  我看見佢隻鮮鮑真係好鮮..
有d水係側邊 我冇諗過我一見到..會有種想啜佢..食佢既感覺
  講真 我未試過 so我冇諗之下~就一啖咁啜左落去..當時真係有d怕羞架~
但第一下..果種味道 好似有d尿味..之後慢慢咁啜下..又用舌頭既尖尖..輕輕係佢粒凸凸地既點點上面遊過~
佢反應話我知 佢好爽~還感覺到佢身子同我之前反應一樣..有點兒震震地€
當我愈是大力一啜..佢就愈縮 我好奇咁 又細力..又大力咁啜隻鮮鮑..佢伸吟既聲就愈反愈大聲
佢見我咁落力 當然唔會偷懶啦 看見之士腸當前 又再慢慢咁品嚐:smile_40:
係佢既蛇舌之下..數分鐘 係babe口中再之變回司華力了 佢一邊含..我就一邊啜
大家就好似..冇左對方唔得咁~我向上咁啜一下 佢就向下咁含一下
當時我用了小小既腰力..定左一陣~冇錯^^就係45度向上用力一啜..再用舌尖係鮑鮑既中間向前咁搵左條水路
佢當然忍唔到我既舌尖攻擊..一下咁吸左落去 重要幾深下 到現在我重未忘記
當時小弟好似撞到d野咁 原來係佢既喉嚨(定) 頂住左我個頭
果時冷震既感覺 又再出黎..這殺那我輕輕咁向後縮一縮..係babe既口中 抽左出黎..
佢轉身望一望我 樣子很可愛咬住唇咁講 honey 我要 我又要丫 <--好嗲中咁講
  我立即反轉左佢個人..黎一個男上女下..輕輕一推 很易就(啜) 一聲咁..沖左入去
果種硬度 如果當時唔係因babe隻鮑多水呢..我諗 入錯位..小弟應該都幾痛下
我邊用力一推..佢妹妹就緊一緊 老實講 我真係好中意望住佢個樣
可愛得黎..又帶點淫(係床上果時)
聽到佢既伸吟聲..小弟就愈有起勁 不停咁抽插 出出入入 出出入入咁
我感覺到入面..好熱 真的很熱 但我唔怕  愈是抽插得大 佢叫聲就愈大..
當時佢係咁叫唔好..唔好 唔得啦 我就到啦
我當時都冇理到佢感受 只係知道 果個情況 小弟都就黎到了..
最後果數分鐘 我用力夾住佢腳..捉住向上 小弟就係下方 不停咁抽插
見佢愈叫唔好..我愈是抽插 好似癲左咁 不停咁插..
我感覺到妹妹受唔住了.. 小弟好像比d野 迫番我出黎咁
我再用力一頂 頂到好入丫 佢叫左一聲之後 面部表情好enjoy 但帶點怕羞咁望住我
抽插多幾下之後..小弟都忍唔到 要射啦~一抽出黎
見到妹妹有一條水柱射左出黎.. 之後話你好衰架..攪到我咁high 人地潮吹左出黎啦 比你攪到
我當時都未知咩事..~只知道佢條水柱 射到我一面都係>< :smile_47:

好累了..係時候休息下  下集
作者: ivanbear    時間: 2013-7-15 22:54     標題: 打錯字r ..一開頭

唔好意思丫各位 呢排學完車...勁累..><

唔好意思丫各位 呢排好完車...勁黑..><

真係好累..番睇先知打錯字真係..
作者: 一名大食男    時間: 2013-7-16 00:09

作者: cam20oldboyss    時間: 2013-7-16 00:50

睇TOPIC 同埋你既文彩,曾經一度以為你係女仔,
你D符號太多,又><又)))  好彩後來改善左D , 恭喜你食好野
作者: ivanbear    時間: 2013-7-16 19:56     標題: 又黎了^^

果時..比條水柱射左落塊面 真係估佢唔到~
原來佢有呢種小玩意 我見佢好似唔多夠咁 之後用2隻手指
放左係佢妹妹度 一入去就感覺到入面既溫度同濕度 都未動指
佢已經叫住咁 比我丫 再放入d 就到啦 到啦 好爽丫€
當時我真係比多兩鑄錢肉緊 起世咁23指45度角勁插
babe反應真係好好水 有d啜啜聲咁 d水開始係妹妹邊咁流出黎..
我見到之後都勁high 咁側側地身咁.. 拍車方式咁入位..
放小弟係佢嘴邊啦 佢都好自然地一啜 把小弟啜入嘴仔中
佢啜啜下 特然身子縮一縮咁 我諗佢當時應該差唔多到啦~
之後我都一口咁 輕輕咬住佢妹妹粒點點.. 之前第一次果種味..原全無哂~
反面今次好多淫水..把我成口都整濕了
當時我愈係啜小妹妹 佢又縮縮下咁 今次我放埋手指..加埋個嘴仔~起勢咁又啜 又抽插
果時既環境火燒咁 小弟又有小小冷震feel 我又感受到妹妹縮下縮下咁~
有d水係入面..衝咁出黎 我一d位都唔放 成個妹妹都比我食哂
唔多唔少我都飲左d水  呢次真係有d飽 同想作嘔 ><
兩個都好落力咁..為弟弟妹妹出力中 入了最後數秒 小弟終於又係babe既小嘴下..出世了
這次唔止佢有野食...連我都.. .. .. .. 飽飽了
呢次之後我好似上左癮咁 成日都諗起呢個環境
但到現在.. 佢應該轉左電話 我又搵唔番佢了 ><
唉.. ..平時同女朋友攪野時 都冇果個feeling.. 唔識比反應佢~
係唔係我真的諗多了 >< ... 應該正常咁去面對??
作者: yin532    時間: 2013-7-16 20:01

作者: ireanbb    時間: 2013-7-16 20:41

作者: ivanbear    時間: 2013-7-24 18:49     標題: 回覆 23# 的帖子

唔好扮怕羞wo
作者: master331187    時間: 2013-7-24 19:55

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)