188Channel

標題: 狂野印印(#1, #17) [打印本頁]

作者: adventure12    時間: 2013-7-4 21:49     標題: 狂野印印(#1, #17)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: EV5322    時間: 2013-7-4 23:24

作者: yat913    時間: 2013-7-4 23:41

作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-7-5 00:04

作者: wantyouqq    時間: 2013-7-5 08:18

作者: lee1997    時間: 2013-7-5 09:41

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:
作者: leon-9188    時間: 2013-7-5 10:23

作者: 影帝兄    時間: 2013-7-5 11:15

引用:
原帖由 leon-9188 於 2013-7-5 10:23 AM 發表

xkoux 果 D 賓賓印印 全係怪獸,真係委屈師兄捨身成仁,普渡眾生。

事後問你要幾多錢?
咸魚白菜各有所好,有d鬼佬話賓賓超正添

作者: jerryjc    時間: 2013-7-5 11:18

作者: loching    時間: 2013-7-5 13:46

waiting your update. thanks
作者: ghosthand999    時間: 2013-7-10 15:31     標題: 回覆 10# 的帖子

支持...好...
作者: benny_por    時間: 2013-7-10 15:55

作者: 黑馬仔仔    時間: 2013-7-10 15:57

作者: 黑馬仔仔    時間: 2013-7-10 15:58

作者: 黑馬仔仔    時間: 2013-7-10 16:00

作者: den-mo    時間: 2013-7-10 23:33

支持! 下PART THX
作者: adventure12    時間: 2013-7-11 15:25     標題: Part 2

Part 2

不好意思, 前幾日太忙, 而家先得閒update (仲系公司,哈哈)!

上集講到J開始用佢兩片濕濕既嘴唇開始緊緊咁套弄我既頭頭同棍身, 開始既時候速度好慢, 佢一路套弄一路吸啜, 雪雪聲好性感, 重要全程好淫既眼神望實我... 視覺上好大享受! J 一路吹左大約6-7分鐘, 突然間放低個袋, 系裡面囉左一支綠茶出黎.

我: You feel thirsty dear?
J: I want you to feel some ice.
我: What?

J  無再答我. 佢飲左一細啖, 就含左落我條棍度! D綠茶仲好凍! 老實講, 我係第一次被人用冰凍野吹, 佢條利仲系嘴裏面"了"個龜頭, 真係好舒服. 我摸住J 既頭髮, 只係識 "Oh~~ Yes~~" 咁, 唔識出其他聲了! 佢用條利舐左廿零卅個圈之後, 居然俾D 綠茶由嘴邊慢慢滲出黎, D綠茶沿住J 個嘴, 部分流左落佢下巴同條頸, 有部分就沿住我碌棍身流落大髀同小腿到地氈上... 嘩! 個畫面真係美麗到難以形容! D綠茶流晒出黎之後, J仲對我報以一個滿足既微笑, 望住我條棍, 摸住佢話: "I like your fxxking hard dick!"

(待續)
作者: Vince仔    時間: 2013-7-14 10:21

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)