188Channel

標題: 小女人日記2013 [打印本頁]

作者: Connie2012    時間: 2013-6-29 03:52     標題: 小女人日記2013

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jerry1123    時間: 2013-6-29 03:54

作者: jacklees    時間: 2013-6-29 04:12

引用:
原帖由 Connie2012 於 2013-6-29 03:52 AM 發表
大家好啊,好耐無寫日記啦!一路都好忙...

但系一路有兩位朋友不斷支持同thinking of me 所以我想從新開始寫翻日記,時間都系無多,盡量一星期update一次啦 (暫時系咁計劃)

最近天氣真系好熱 ...
歡迎妳返嚟

作者: davidchiu321    時間: 2013-6-29 10:08

作者: tracychan123    時間: 2013-6-29 10:15

作者: Squirrel123    時間: 2013-6-29 10:48

十卜connie再出post , 不過又會唔見幾億:smile_30: :smile_30:
作者: philipyip0421    時間: 2013-6-29 10:52

引用:
原帖由 Connie2012 於 2013-6-29 03:52 AM 發表

但系一路有兩位朋友不斷支持同thinking of me 所以我想從新開始寫翻日記,時間都系無多,盡量一星期update一次啦 (暫時系咁計劃)

最近天氣真系好熱啊 ...
在上海擺酒貴唔貴?價錢同香港比差幾遠?
作者: andyvvv    時間: 2013-6-29 11:55

作者: 6inch5    時間: 2013-6-29 12:21

photo pls~~~:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: 咸仔    時間: 2013-6-29 12:30

作者: Talking_Harry    時間: 2013-6-29 12:30

作者: davidchiu321    時間: 2013-6-29 12:31

作者: 一名大食男    時間: 2013-6-29 16:05

作者: soap    時間: 2013-6-29 16:09

作者: lee1997    時間: 2013-6-29 19:02

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:
作者: ivanho18    時間: 2013-6-30 20:00

作者: Connie2012    時間: 2013-7-1 07:08

多謝各位支持。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-7-1 09:29

GOOD 鋪, 多謝絲打分享。

作者: kwongsun1983    時間: 2013-7-3 19:14

文章已上載,又令大家期待;上海灘之友,支持完先走!
作者: hongkongken    時間: 2013-7-11 12:33

引用:

最近天氣真系好熱啊 ...
good to have u back, keep up the good work
作者: skchung_2006    時間: 2013-7-12 13:48

作者: EV5322    時間: 2013-7-12 16:05

作者: kensen    時間: 2013-7-12 16:10

我好鐘意女仕叫connie,係情有獨鐘,SUPPORT YOU!
作者: Vince仔    時間: 2013-7-14 11:09

作者: ustrader    時間: 2013-7-15 11:15

Keep up the good work

作者: Connie2012    時間: 2013-7-19 15:42

最近在家樂福認識了一個美國鬼妹,佢系公司派過來上海

contract    做兩年,如果做的好就繼續,公司唔like就要返歸

3年前來做到衣家,話   falling in love with Shanghai.

咁就系啊,上海真系都好好,好舒服

在上海我真系沒有見過小朋友話響   shopping mall 裏面便便

上海d人其實都好守規矩啊 !當然也有討厭野...    anyway...

0個日系買送時見佢唔識得選豆腐,所以幫幫佢就咁一路傾計

最後佢坐的士順便送我翻屋企,響車上面就叫我去佢屋企坐下

佢送我到屋企就響樓下等我,我先將   d   野放翻屋企先過去佢到

其實大家住的唔系好遠,古北話大唔大,話細唔細....

上到去屋企佢放低   d   也就邊入房邊除衫,一路話好熱好熱

見佢個bra 全部濕曬,我話天氣咁熱帶 bra 好唔舒服

佢話唔系太敢唔帶  bra  出去,怕當地人唔中意

換左件背心就出來了。。見到佢胸都幾大,佢其實系有d肥,不過我覺得都 ok

鬼妹嘛。。。。

佢突然話注意原來我系沒有帶 bra , 我話系啊!唔響香港

沒有人認識我就唔里啦。。。哈哈哈  sexy D 唔緊要啊,特別系天氣咁熱

佢話一般佢夜晚出去完  sometimes  著  d   要唔帶  bra 嘅裙或真系要  showoff  先會。。。

8  下  8  下就問到佢有沒有男朋友,佢話有....但系響香港返工

佢地一個月先見一次面,所以每次佢都儘量  M  前或后先見面

因為一見面就狂做!哈哈哈  我問平時呢

佢話 once a week we will talk dirty to each other on the phone first then sometimes uses iphone

and sometimes uses cams for cam sex....

我話覺得咁樣  DIY 好像唔夠舒服....佢話無法啦

見佢想左一陣就問我有沒有去過 d super cozy and with awesome service... 嘅 Spa

我話當然有啦,佢話男定女按摩?我話男女都有啊

問我有沒有ever try those ovaries 按摩...哈哈哈 咁我就明白啦。。。

卵巢按摩其實咪系用按摩棒棒放入去所謂按摩....好多女士們都好中意依種service

佢話中有 女按摩師做oil rub。。。推油推到濕嗮

我話有男按摩師服務添啊...佢眼馬上變大wooooo 叫左出來

話有機會要我帶佢去 try it out!  我就話不如晚上吃完飯去,

因為我約左  Betty 吃飯直落......
作者: den-mo    時間: 2013-7-19 17:13

支持! 多謝師姐分享
作者: hongkongken    時間: 2013-7-22 12:43

引用:
原帖由 Connie2012 於 2013-7-19 03:42 PM 發表
最近在家樂福認識了一個美國鬼妹,佢系公司派過來上海

contract    做兩年,如果做的好就繼續,公司唔like就要返歸

3年前來做到衣家,話   falling in love with Shanghai.

咁就系啊,上海真系都好好,好舒 ...
good story, look forward to view the continuation

have a nice day

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)