188Channel

標題: 一次特然O既機會...L小姐 [打印本頁]

作者: ericli1989107    時間: 2013-6-22 23:27     標題: 一次特然O既機會...L小姐

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ericli1989107    時間: 2013-6-22 23:29

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: yin532    時間: 2013-6-22 23:30

作者: ericli1989107    時間: 2013-6-22 23:37

再打先..犯左板規><...學師兄...WECHAT同ID名一樣...哈...

上回講到岩岩傾入肉

L:好熱呀..係屋企門口無得入..因為阿媽仲係企我要扮番工唔可以比佢見到

我:下咁慘...不如出黎行下囉橫掂無野做,,,

L:諗下先啦....一陣入到去沖完涼再算

(心諗沖涼姐...即刻硬硬地..)

過左一陣..

L:終於入到去

我:咁係咪沖完就見我姐

L:沖完先啦

我:帶埋我入去丫

L:我而家咪沖緊囉

我:咁我咪睇緊你沖涼

L:係咪一陣同你沖多次比你搞埋好無

我:係咪真先...你住邊架

L:黃大仙囉

我:咁去9龍塘丫...近喎...

待..
作者: ericli1989107    時間: 2013-6-22 23:46

無人支持...唔識打文唔夠吸引係差D
作者: Hkwargod    時間: 2013-6-22 23:51

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2013-6-22 11:46 PM 發表
無人支持...唔識打文唔夠吸引係差D
打文花好多時間
作者: ericli1989107    時間: 2013-6-23 00:06

要打得好吸引人睇仲花時間..哈..唔怪得好小人打..打左無人彩會無心機
作者: Hkwargod    時間: 2013-6-23 00:08

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2013-6-23 12:06 AM 發表
要打得好吸引人睇仲花時間..哈..唔怪得好小人打..打左無人彩會無心機
加上要改下野,真係費事打
作者: ericli1989107    時間: 2013-6-23 00:17

幾經又勸又哄之下終於約到佢係九9 塘最出名果間好靚O既時中..(大家可以估下邊間)

係去之前當然去做足準備(係對話O既時候傾過下原來佢唔介意玩玩具)

即刻飛左去尖咀1間成人用品買左蛋蛋同女士興奮噴霧..之前試過1次幾有效條女都話舒服更想要

(各師兄師姐可以試下)

去到地鐵站就相認啦

去到間野入左RM

首自形容間野係有蒸氣室啦(最得意係有按摩噴水浴缸)講到咁應該知邊間掛

一入到去即刻攬實佢車下先

L:E..唔好咁心急啦..沖涼先

我:好呀

就落去左浴缸沖,當然唔係淨沖咁簡單...本身由大家面對面坐,,特然我壓係佢上面

L:做咩呀...咁心急O既..餓左好耐咩

我:係呀..一入RM就想即刻插你..哈...(哩個時候經己入左個頭入去)

L:唔好啦...丫....丫...好舒服呀

我:真係唔好...咁我出番黎架喇(正想出之濟)

L:講下JA唔好淨係入個頭啦引死人喇(佢用雙腳夾住我條腰想我入D)

我:你想要我又引下你先呀...唔郁先

L:你唔郁咪我郁(佢自己一邊用腰推一邊用腳夾自己郁)(我都係第一次係浴缸做)
作者: ericli1989107    時間: 2013-6-23 00:18

但係想同大家分享識多d朋友...係要有代價O既..咯
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-6-23 00:21

作者: ericli1989107    時間: 2013-6-23 00:31

如果更多人留言...會再更新...個過程都幾長...哈..玩左兩個幾中...間野又真係幾靚
作者: Agger@Liverpool    時間: 2013-6-23 00:34

作者: ericli1989107    時間: 2013-6-23 00:37

點為之第二次??果次搞左好多次喎....浴缸啦..廁所啦..床啦..地下啦..走黎走去..哈
作者: ericli1989107    時間: 2013-6-23 01:03

推。。。。。本身都無諗住發生關係。。但傾傾下又得左。。真係講緣份。。

作者: Hkwargod    時間: 2013-6-23 01:08

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2013-6-23 01:03 AM 發表
推。。。。。本身都無諗住發生關係。。但傾傾下又得左。。真係講緣份。。

不過宜家好多女都好大食
作者: 《豬兜》    時間: 2013-6-24 11:11

作者: lovelovekuma    時間: 2013-6-24 15:00

作者: 黑馬仔仔    時間: 2013-6-24 15:28

作者: sexmanhkg    時間: 2013-6-25 02:13

作者: 1six8    時間: 2013-6-25 09:08

有性運

作者: natehim    時間: 2013-6-25 09:17

作者: 中年人妻    時間: 2013-6-26 03:11

作者: 仁full    時間: 2013-7-7 00:34

作者: Vince仔    時間: 2013-7-14 17:12

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)