188Channel

標題: [原創色文] 失婚婦之小狼狗馴訓日記 [打印本頁]

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-15 17:57     標題: [原創色文] 失婚婦之小狼狗馴訓日記

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-15 17:58

作者: abcboy    時間: 2013-6-15 21:00

作者: spamna    時間: 2013-6-15 21:04

哥薩克兄,"小狼狗馴瞓日記"標題騙了啊?終於有新作,讚耶,故事好流暢。good:smile_o12:
作者: 無巧不成書    時間: 2013-6-16 01:26

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-16 09:49

作者: spamna    時間: 2013-6-16 10:20

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 16-6-2013 09:49 發表
我唔係好明 ... 點解你地會話我搞錯題目???:smile_35:
失婚婦誘惑情竇初開少年,"大減價3p大放題"標題似D啦
我...好似洩了氣球一樣,完全拿不起性趣寫作,更原本寫好有七成都拋下不想寫了....:')

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-16 16:30

作者: spamna    時間: 2013-6-16 17:27

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 16-6-2013 16:30 發表
或者大家唔知拉 , 台灣呢D同大十幾年女生 , 發生長期性關係既男仔 ,
叫 "小狼狗" ... 話D女人吃幼齒 , 就叫 "養小狼狗" , 當然 , 有機會包含包養成份~~
我知屌絲男名稱,小狼狗都係第一次聽乍。
作者: 無巧不成書    時間: 2013-6-16 20:53

作者: spamna    時間: 2013-6-16 21:23

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 16-6-2013 16:30 發表
或者大家唔知拉 , 台灣呢D同大十幾年女生 , 發生長期性關係既男仔 ,
叫 "小狼狗" ... 話D女人吃幼齒 , 就叫 "養小狼狗" , 當然 , 有機會包含包養成份~~
我知屌絲男名稱,小狼狗都係第一次聽乍。
作者: 楊一    時間: 2013-6-16 21:44

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-17 08:04

作者: DannyYiu13    時間: 2013-6-17 09:42

作者: spamna    時間: 2013-6-17 10:52

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 17-6-2013 08:04 發表
係咪講執屍隊 ... 把喝到爛醉的女人拿回家 , 然後 ...  :smile_47::smile_47::smile_47:
不是啊?同宅男同義詞,在中國好興同屌絲男名稱囉?好似講男仔無學業無工作無愛情和對社會無希望咁上下啦?所以叫屌絲男:smile_42:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-17 16:47

作者: spamna    時間: 2013-6-17 22:30

大將軍,我覺得你編文可以寫下健太老爹同失婚婦一段霧水情緣,我任性地二次創作:smile_o05:

失婚婦與健太老爹

叮噹!叮噹!

我披住簿簿睡衣往去:吖…!健太不是當夜嗎…?那麼早回來?他又是忘了帶門匙?

我打開門看,我被眼前嚇呆,按門鐘不是健太,是年約五十歲左右男子,斯斯文文。

我嚇得縮褪門後一旁:先生…你找誰?

那男子好禮貌地介紹自己:你好啊?林小姐?咁夜打擾你,我係健太老爹...小兒…不在家嗎?

我聽到健太老爹,心裡都鬆下來讓他入內:健太老爹,阿…健太當夜工作未回來,你坐下來。

當健太老爹坐下,他眼睛尷尬似避開我,哎喲!我忘了自己穿上簿質睡衣,隱約都看到胸圍和底褲,健太老爹面紅傻笑!我只好尷尬一起笑:哈哈哈!不好意思是呀!我忘了倒茶給你喝啊?我真是笨女人啊?哈哈!

我用笑聲來掩尷尬場面,行去廚房弄熱茶時,我內心有點興奮?我點解興奮?可能…成熟誘惑身體到健太和俊一兩名青年,還可以吸引年紀大男人,如果我加把勁的話…今晚可能有餐食?我將乳房兩邊肉再推前,弄弄胸脯更飽滿更挺大,我自信拿茶杯給健太老爹喝,我假意地拌到腳,將熱茶倒落健太老爹褲檔中間:哎喲!真...真不好意思耶?我真是失魂...?我幫你用毛巾抹乾啊?

我蹲下來用毛巾清理他褲檔茶漬:不好意思,弄濕那處,不知有沒有燙傷了?

健太老爹失失慌站起來:林小姐...不...不打緊?未事…未事啊?

我蹲下來清理時,健太老爹從高空應該看到我迫出來乳溝,而我手也碰到他那兒有反應?

健太老爹不想出羞人前:林小姐...我...我可以...我可以自己來啊?

健太老爹自己清理,我更背住健太老爹,用圓渾屁股對他抹地上茶漬,我更輕輕搖擺屁股,我內心有點興奮了?我結婚也未試過這樣姣勾引男人的?我突然轉頭望向他,健太老爹眼金金望住我屁股:健太老爹,真不好意思,弄濕你褲子都是茶,不如...你脫下來用風扇吹光可以,順便沖...身...好嗎?

健太老爹初頭不願意,但被我半推半就之下,推他入浴室沖身,因我一個人住,浴室門沒有鎖功能,只能閂閉,隨時可以開可以門,放便日後可以同健太來一個鴛鴦浴:健太老爹啊?我拿了新毛巾給你啊?

健太老爹在浴缸沖身:真...的麻煩給你啊?

我大膽拉開浴簾:都是我不好啊?我幫你擦背當賠罪嗎?

健太老爹見我用大毛巾圍身,連聲嚥了口水,他雙手連隨捂住他要害,他好健碩,和胸口生滿胸毛和下身好多毛好多毛?噢!好性感耶?有段時期好鍾意男人身上體毛濃密,覺得好性感好粗獷好有男人味啊?更激發我內心春潮?我諗他下面已勃起?一家會好粗好壯?

健太老爹怕羞搖頭:不需要...不..?

我笑笑口:耶!人家是女人也不怕你大男人啊?你不給我擦背...我會內疚呀?來吧!擦擦背對你沒有損失啊?來啊?坐坐浴缸邊耶?

一個正常男人怎何抵擋香艷場面,再加上我爹功姣媚?眼前男人欲拒還迎?

健太老爹面紅紅底下頭:那...那...謝謝你啊?

我用海綿塗上浴乳開始擦背:你真是大塊頭啊?你...日日是有做運動啊?

健太老爹點頭:是...是...!

你...放鬆點啊?你...肌肉有繃緊耶?我識一點點按摩?我幫幫你...按...背啊?:我在他耳窩說

健太老爹沒有反對就是默許?我甩開圍住身上毛巾,胸脯挨貼在背部,我隱約聽到他『喔』一聲,我按他雙肩:健太有你帥氣爹爹真是福氣啊?你...老婆一定好幸福...一定好恩愛呢?

健太老爹說得細聲:哈...哪會呢?都老夫老妻啊?

我雙手竄進前面按他堅寬胸堂:你...老婆當夜工作一段時間?你...是好寂寞麼啊?

健太老爹傻笑地重覆剛才說話:哈...哪會呢?都老夫老妻啊?

我將胸脯磨擦他背部和雙手在他前面越摸越底,已到他小腹手指打圈,我更說出大膽而挑逗:這樣...你有需要時...怎辦啊?是不是...自己用手...呢?

健太老爹尷尬不知怎樣回應:嘻...嘻!打...沒有...沒有?

我手指已觸摸到他下面恥毛,好粗和好密:哎喲...?男人沒有發洩...會憋壞身體啊?我幫幫你...洩洩...好嗎?

我隻手輕輕碰到他龜頭,我感覺到他雞巴硬化100巴仙,而他沒有說出『不』:你閉上眼休息可以?

我右手輕輕握住他雞巴上下上下套弄,左手揉搓他的陰囊,啷啷好柔軟和好大,他已忍不住和我熱吻起來,原本是背部向住我,已改變面對面,我真真地看到他雞巴,好粗好長,同健太一樣長度,有8吋長,龜頭也不遜色健太,同樣又圓又大龜頭再加上雞巴四周茂盛恥毛,將我慾火推去高峰?我忍...忍不住這美味雞巴在我眼前炫耀,我要吞下它,我蹲下來,張開小口,伸出香舌在龜頭尖位恬恬,龜頭滲出透明液體,味道有點澀和鹹,我運用靈巧小舌在龜頭打轉和舔後,再一口一口吞嚥雞巴,我頭部前前後後擺動,一時大大深喉,一時淺淺舔陰莖,一時扭轉吹含,我連陰囊我也不放過,啜啜『啷啷』咻咻聲,健太老爹被我『吹蕭含功』技術媽媽聲叫爽?健太老爹不會安份守己,他雙手揑我自豪乳房,我任他揑我雙峰,越揑大力,我越更加興奮莫名?我感覺到口裡雞巴顫動厲害,要有東西射出來:可以射我口...沒問題啊?

健太老爹雙手按實我頭部叫:那...不好意思啊?我...射...射...啊?

我被一濃濃暖暖精液射入口腥裡,我要含實雞巴慢慢吸盡每滴精華入口,我慢慢褪出雞巴,精液從我口縫流出來,我雙手捧起接流下來精液,我再用手指玩玩後再啜回口裡,一聲『骨』吞下肚裡,我隻手再握住健太老爹雞巴弄着不放,我知道眼前壯男還有貨,它還未餵我下面個口,雞巴經我一輪按摩後,再次生龍活虎,我不理願不願意,騎上他下胯,我小穴套住雞巴,我扭動腰部臀部,上下左右套雞巴,下面給粗大雞巴撐得好充實好熱和好漲,健太老爹被我性慾大增,雙手抱住我身體,四片熱唇緊緊結合,兩條熱熱濕漉漉舌頭互相糾纏,兩片舌頭對方口腔竄進,我乳頭更加在他胸堂磨擦加添快感,我下身不停搖撼他下枝:呀...大力...大力幹我...幹破我...喲...我...大力啊

他雙手按住我臀部,大力大力推內加強壓迫力,龜頭有幾次碰到我子宮,那種沒法形容快感一下一下抽送快慰傳上大腦,突然健太老爹停下來,我瘋狂地雙手按真健太老爹頭部,我更需要熱吻更多愛愛:嗄...繼續啊...不要停啊...動啊啊...動啊...我要唷...?

健太老爹再不斯交了,更加想凌辱我:想我要嗎?可以啊?叫自己淫婦啊...叫聲老公...操你幹你啊...?

我慾火令我意志全失地:老...公啊?我是淫婦...我要你操我幹我...幹破我下面啊?

健太老爹開懷大笑:他媽的...你真是欠幹的淫婦啊?我知道你晚晚都欺負我兒子啊?我來...是幫他討回公道?賤人...你是一隻母狗...是一隻欠幹的母狗啊?是一隻發姣的母狗...是給男人幹啊?

我不知何解他說『淫婦母狗賤人』侮辱說話時,我內心更加興奮更高漲,可能我真是淫賤女人啊?我沒有得救啊:沒錯...我是賤人...淫婦...是一隻發情的母狗啊?是給男人隨意幹...唷...老...公幹我破我啊?

說完健太繼續抽動他雞巴,他口不停說:幹你娘幹你娘...?

他不停說粗口,我身體更加瘋癲更扭腰擺股上下乘騎,健太老爹改換花式,將我倚在浴缸邊,雙手按實靠隱,他托起我臀部,再襟下我背脊,令要屁股圪起更高,他扎好馬步,雞巴從後插入擠迫我小穴,健太老爹快速而有力氣一下一下轟進我子宮和我心房,他完全沒有保留氣力地幹我身體,他伏在我背部一邊操一邊揑我對奶子:幹破你...幹破你...你是一隻發情的母狗...是給我操啊...?

我高潮得沒法擋,連連喘息呻吟聲:呀﹏嗯﹏你幹﹏我我好舒服﹏我是母狗...幹我...幹我...?

健太老爹一連串轟炸我小穴後,他再次一濃濃精液射去我背脊上,我爽死得軟趴趴躺下浴缸邊,健太老爹將半軟半硬雞巴再我胸脯上拍打:哈...你真是好好幹啊?你裡面又窄又多水,下次再來個過打友誼波增進友情啊?

我被幹沒氣力看住健太老爹離開住所,但...我心裡好開心好開心好激動?除了有健太和俊一兩名青年外,加上健太老爹第三人,到時三個男人輪流在我身上...一想起淫賤画面?我下面再次濕起來,一陣子健太小子放工回來可以再來一發,嘻...嘻。 。 。 。 。完

作者: freepic1iman_dc    時間: 2013-6-18 00:42

謝謝樓主出文,感謝分享。

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-18 14:46

作者: spamna    時間: 2013-6-18 17:04

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 18-6-2013 14:46 發表
說真的 , 希望各位色文作家不要灰心 , 因為 ...
寫色文都可以改變世界的 :
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22064407&highlight=
改唔改變世界我就未知,說真的;要搵食工作又要兼顧寫文色,我就連假期都俾埋寫作...搞到身體少了了休息時間,所以...我會適量地寫文,寫文不是難題,難題係冇題才:') 我寫緊一編文都改完又改,改完再三再改,改都原全寫不feeling咁先慘:smile_o03:
作者: 3P1M_DC    時間: 2013-6-19 01:09

作者: spamna    時間: 2013-6-19 08:25

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 19-6-2013 01:09 發表
謝謝師兄出文,但故事后段好像把健太老爸和健太攪亂了,請修正一吓。

感謝出文分享。

我修正了啊?大將軍真是不好意思耶,我佔用你地方寫作:smile_o06:

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-20 08:17

作者: spamna    時間: 2013-6-20 10:59

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 20-6-2013 08:17 發表
YOU ARE WELCOME , 只要S兄有文出 , 我又點會介意???Srhu
其實我未放棄寫緊一編文,但係好似撞了邪一樣啊?差不多寫到七成左右呢...就故事...好似唔知掂...寫唔到詭異:smile_o02: 我足足改了三個故事:smile_o03: 原來寫邪術真係好邪呀:smile_o14:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-20 18:13

作者: spamna    時間: 2013-6-20 20:53

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 20-6-2013 18:13 發表
岩岩統計過 , 我開始但中間停左既文有5篇 , 分別完成左6/13  4/8  2/9  2/5  1/4 ,
後三篇基本只係寫左個背景 ... 但我近兩日又有新思潮湧現(超變態 , 但唔係屎尿  重體罰) ,
但其實之前己經唸左2/9點寫(國際化DD果 ...
照咁睇,你有五編文在手喎:smile_o10: 我想睇"萌"編先好,應該易寫少少呱。
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-21 09:14

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-21 20:06

作者: spamna    時間: 2013-6-21 22:37

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 21-6-2013 20:06 發表
今日寫文失敗 ... 都係下星期先開始拉:smile_35:
你今日寫文失敗...都起碼有寫過吖?我即頭無寫任何一隻字添:smile_o03:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-22 17:20

作者: spamna    時間: 2013-6-22 18:41

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 22-6-2013 17:20 發表
比你地叫叫下 , 我今日突然心思思想寫下長文TIM ... 不過提材你可能估唔到
(另外 , 唔排除本人會極速反悔 ... :smile_35::smile_35::smile_35
我第一個舉腳讚成啦?如有需要幫忙...我可以幫手,不過;我對歷史好渣。哈哈!
作者: ……華仔……    時間: 2013-6-22 23:27

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-23 10:25

作者: spamna    時間: 2013-6-23 13:01

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 23-6-2013 10:25 發表
咁都比你估到???!!!:smile_35: 真係知我者莫若S兄~~
不過今次唔只咁 ... 因為歷史背景係原創既 , 可以話係幻想出來的後宮+爭霸故事

講到好大咁 , 其實都唔知寫唔寫得出:smile_35:
E+最大問題係 , 我唸故事跳STE ...
後宮...好多佳麗喎?有點難度,不過對你有信心啊?做場好戲,祝你早日上文啊?yet。:smile_o12:
作者: @wahwah@    時間: 2013-6-23 22:23

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-24 08:15

作者: spamna    時間: 2013-6-24 08:23

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 24-6-2013 08:15 發表

放心拉 , 我寫果種後宮結構 , 你一定想像唔到 !!!
但就係因為我又想創新 , 但唔想不停好似說明文咁 , 介紹我創作出既政府  後宮結構 ,
點樣可以順故事發展講解 , 係我一大難題~~

不過我始終覺得 , 我最後 ...
為理想踏出一大步,讚:smile_o12: ,預計幾時有得睇呀?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-24 23:17

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-26 10:00

作者: spamna    時間: 2013-6-26 21:42

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 26-6-2013 10:00 發表

係呢 , S兄有無唸住出長文???
實不相瞞 , 小弟篇長主打唔會再係SEX(出到既話) , 如果S兄都想出既不防天馬行空一D ,
而且唔駛比太大壓力自己 , 寫到咪寫 , 寫唔到咪寫住短篇先羅~~
天馬行空故事曾經娜娜系列其中一個故事"魔物編"寫過啦?不過都係爛尾,再想寫第2集時,又諗唔到大綱問題,俾我擱置唔寫喎?長編故事我真係無時間再寫,短編仟零字三四日寫到...哎喲?又有靈感到啦?等我推無巧兄編文上來先。
作者: spamna    時間: 2013-6-27 22:34

原來寫了短文,今晚在無巧兄編文"色情家庭"上post及推返前面,晚上10:15寫好po啦?掂知俾板主鎖了:smile_o03:,板主咁快就鎖文,頂....氣死我啦:smile_o02:
作者: 無巧不成書    時間: 2013-6-28 05:59

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-28 12:46

作者: spamna    時間: 2013-6-28 21:36

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 28-6-2013 12:46 發表

咁知唔知係咩事比人鎖??? 按道理佢鎖文應該都會比原因 ...

另外 , 其實我可能會出果篇長文既背景 , 你地可以當係好似 "高達"  "銀河英雄傳說" 既背景咁 ,
基本上係天馬行空~~
無巧兄係到期十四天無人回覆,諗住昨晚即場打字上文啦,晚上10:15已俾板主lock咗編文,九點幾好好地,10點就lock,浪費咗我短文,好彩伍佰零字姐,無傷肝無傷肝:smile_o03:

天馬行空...我都有諗過下...但...有心無力寫囉?睇下文回下文算啦,留返有心人去寫作啦?
作者: spamna    時間: 2013-6-28 22:00

引用:
原帖由 無巧不成書 於 28-6-2013 05:59 發表

咦!spamna兄有短文牙?不如你先貼出嚟啦!我反而冇乜所謂,我諗我都呢兩日出到續篇,到時咪另開新帖駁落去囉!
七一有文上,噢~!正呀?編短文...唔想上囉?
作者: Fai2_z    時間: 2013-6-29 01:22

作者: @wahwah@    時間: 2013-6-29 11:19

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-29 19:12

作者: spamna    時間: 2013-6-29 21:04

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 29-6-2013 19:12 發表
可能第一次試寫長篇小說 , 有些緊張 , E+係交待一下單篇作品 ...
國際化D果篇E+寫左4/9 , 我試迫自己寫快D , 希望7月中前可以出到 ...
計埋呢篇 , 今年會出多3篇~~
我會為你加油油油,慢慢寫;最緊要故事正:smile_o12:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-30 09:49

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-6-30 17:00

作者: spamna    時間: 2013-6-30 20:51

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 30-6-2013 09:49 發表

其實我E+寫緊果篇(國際化) , 故事性唔係咁強 ... 如果拎去比劉金發評 ,
恐怕會被罵 : 這不是故事 , 故事是有轉折  有起承轉合的~~
事實上 , 小弟作品中算成積不錯的 "我老婆是M女" , 也曾被他這樣罵過 ...
:smi ...
:smile_o04:吓...你都俾劉sir駡過咁大劑吖?"我老婆是M女"佢評語掂講呀?講唔講得呀大家分享呀?我曾經有諗過將我作品俾佢評,最後無勇氣比劉sir睇...:smile_o06:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-10 09:18

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-10 23:24

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-11 18:52

作者: spamna    時間: 2013-7-11 22:03

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 10-7-2013 23:24 發表
係呢 , S兄有無寫過呢種熟女馴化小男生的作品???
有諗過下啦?而家寫兩名電視台旅遊女主持趣事,短短地啦…?希望會完成一日啦?
引用:
[quote]原帖由 烏克蘭哥薩克 於 11-7-2013 18:52 發表
其實唸過用一D非常特出既電視角色為基礎 , 來設計色文女主角 ...
好似 "花花世界花家姐" 個花家姐咁 ... 或者係同女友玩角色扮演 ,
扮花家姐 , 大家覺得好唔好???
[/quote]
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-12 18:54

作者: spamna    時間: 2013-7-12 21:35

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 12-7-2013 18:54 發表
記不記得我說過可能會改決定 , 到2015 16年仲會出文???
其實也是我淡出的安排拉 ... 如果以上年為基數 , 我2012年一共寫了約630行 ;
今年2013我大概會寫430行 ; 下年2014年就降到330行左右 ;
到2015年 , 就只會寫 ...
大將軍,趁有雄心壯志要寫多數編好文睇大家看看啊:smile_o06:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-13 14:41

作者: spamna    時間: 2013-7-13 17:47

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 13-7-2013 14:41 發表
呢排我又淫勁四起了 , 現在在想寫不寫人妖 ... 我其實一直挺想寫的 , 還有一些很重口味 ,
如傷殘女性 , 基本上不會犯法 , 連版規也不會觸犯 , 但我還有點怕太重口味 ...
玩肛的也不會錯過 , 就是異物插入 , 我只可 ...
人妖寫會吸引過傷殘女士喎,好難寫嘅:smile_13:? 還要重口味添...難上加難添?:smile_42:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-14 13:19

作者: spamna    時間: 2013-7-15 07:25

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 14-7-2013 13:19 發表
我最近聽見大陸公營機關退休年齡 , 男為55  女為50 ...
現在查證中 , 如果真的話 , 可能會設計 "和我一夜風流的退休族"
"上了別人的美麗祖母" 等提才~~
到時"偉哥"一定大買啦?:smile_o01:
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-15 23:07

作者: sp201312    時間: 2013-7-15 23:59

作者: spamna    時間: 2013-7-16 21:57

引用:
原帖由 烏克蘭哥薩克 於 15-7-2013 23:07 發表
唔明 ... 點解???
另外 , 我小弟又進入寫作低潮期了 , 上星期寫國際性果篇 ,
只寫得出10行 , 而且唔算咁好 ... 維持呢個速度 , 要8月頭先出到~~
你想寫55歲或退休人士,人到中年邊有力呀,到時寫都要加返食『偉哥』,唔係邊有力do呀?
大將軍;唔見你編新作品『女人天下』,俾板主刪除了?
作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-17 19:14

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-18 11:20

作者: 烏克蘭哥薩克    時間: 2013-7-18 20:39

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)