188Channel

標題: 嘻嘻~ 咁算唔算係突破? [打印本頁]

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 12:54     標題: 嘻嘻~ 咁算唔算係突破?

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 13:15

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 13:19

作者: 幪面超人    時間: 2013-6-11 13:31

都係玩得黎太保守了,一係唔玩,一玩就要認真的啲
作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 13:33

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 14:09

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 14:16

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 14:33

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 14:34

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 15:46

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 15:48

作者: 幪面超人    時間: 2013-6-11 16:46

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-11 01:33 PM 發表

有咩好提議?
認真玩... 小妾OK o架, 不過要睇對方接唔接受
可以用繩綁住手或腳,有種被強迫欺負的感覺,再用手打妳屁股然後又錫番,咁樣刺唔刺激
作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 18:27

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 20:07

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-11 21:03

作者: 撈丁    時間: 2013-6-11 22:44

作者: netangelforu    時間: 2013-6-12 13:10

作者: 老虎。    時間: 2013-6-12 13:29

作者: jibaou    時間: 2013-6-12 23:10

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-11 06:27 PM 發表

縛住唔好,小妾都要服侍人㗎!
不過諗到可以用橡筋。。細個時用嚟彈紙彈到啪啪聲咁,狗仔式插緊我時要對方唔好郁等我嚟,一放慢速度就大力彈我要我加快。。
俾人插住果時籐條太長,佢用唔到 ...
不如係文具店買個小朋友玩具手扣 唔用工具用手捉住妳手腕放係妳自己後面都得  一係用繩縛住上身手臂扎住個波 唔綁手腕 扎埋下面妹妹都得 攝住pat罅 :smile_o01: 用扎馬半坐狗仔插或一隻腳朗係櫈'梳化 唔好遮晒個八月十五 咁可以隻手係自己patpat後面 輝動籐條 一係側身狗仔橫撬插可以係面前輝鞭睇到打落去彈下彈下肉籐籐  要配合男友節奏 開頭插幾下 佢就停唔郁等妳嚟 佢轉速時都係插幾下跟住唔郁等妳黎 佢插幾慢 妳要郁跟佢幾慢 要快妳就要跟佢快 如果佢覺得唔岩節奏或原本係快但妳放慢速度就鞭落黎 開頭少少懲罰用籐條拉動前後力以力度卒妹妹 輕力鞭一鞭係警告  之後鞭落patpat就一下一下大力加上去
作者: cherrypizza    時間: 2013-6-13 07:44

作者: p4sex    時間: 2013-6-13 10:45

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-13 11:07

作者: bundan    時間: 2013-6-13 11:17

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-13 11:51

作者: 撈丁    時間: 2013-6-13 16:04

作者: jibaou    時間: 2013-6-13 21:40

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-13 07:44 AM 發表
雖然已經有做愛都幾多年, 但小妾對呢d o野仍然好好奇
對性愛仲充滿好奇心  妳男友日後有好多新鮮刺激野玩一定唔會悶 做愛做到老 扑野冇煩惱:smile_o13:
作者: cherrypizza    時間: 2013-6-14 06:26

作者: 撈丁    時間: 2013-6-14 17:02

作者: jibaou    時間: 2013-6-14 21:22

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-14 06:26 AM 發表

再賤d 都有, 就係俾佢射完入口吞o左之後, 好似av 咁樣 lam lam 脷!
男仔見到好開心o架!!
有冇吐出來手掌係佢面前表演玩下拉精先 玩完再吸返入口先吞比佢睇
作者: man654321    時間: 2013-6-16 19:38

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-17 06:23

作者: cherrypizza    時間: 2013-6-17 06:30

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)