188Channel

標題: Part2: 再次扮傻 [打印本頁]

作者: ohno415    時間: 2013-5-26 11:26     標題: Part2: 再次扮傻

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ohno415    時間: 2013-5-26 12:27

之後佢好快入返房仔,而我就扮嘢坐喺office的梳化度等佢出嚟,但我個腦就不停諗住winnie個靚pat pat,心想唔扑佢真係對唔住自己,就下定決心死就死,立即走去反鎖咗HR Office的大門先,然後就一二三衝入房仔,當我衝入去時見佢已著好T shirt同牛仔褲,但奇怪是佢鬼鬼祟祟咁立即擋住咗一個盒仔,就竟然唔係罵我做乜入嚟,而係有D怪咁問我點解未走。我就返問佢你整緊乜?佢就話冇乜而家走了,但就比我見到佢好緊張同驚,我見咁就再追問並行出一步睇下佢唔想比我見到乜,一睇完來佢搞緊D錢,而D錢應該係公司的,咁我問佢你在埋數,之後佢就諗一諗先答係,我就立即覺得佢古怪,並用唔信佢的語氣問佢一句:真係?佢可能因為出嚟社會日子唔耐,所以唔知點回應我。所以我肯定佢有問題,之後我唔出聲咁走出房仔,但佢就立即追出嚟,叫住我,我問咩事?佢話唔好同人講!但其實我都冇諗住話比人知,只係佢以為我會咁做,但我個䐉就即刻諗到,機會來了。

作者: bigwinking    時間: 2013-5-28 12:53

作者: tangyanghonk    時間: 2013-6-8 07:44     標題: Good good

作者: chi96    時間: 2013-6-8 16:12

gd

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)